LÆSERNES EGNE NOVELLER

Gummimanden©

En drøm om gummi og S/M. Nr. 1

Vi skulle til fest på Sjælland en lørdag aften, men aftalte at min kone ville kører hjem, da hun ikke drikker noget videre.

Jeg fik en sød dame til bords og min kone fik hendes mand som bordherre. Jeg kiggede lidt, da jeg opdagede hun havde en flot kjole på af gummi. Senere da vi havde lært hinanden bedre at kende, fortalte hun mig, at trusser og bh hun havde på, inden under kjolen, også var af gummi. Jeg svarede, at min store drøm  var at prøve gummitøj. Hun sagde at vi kunne da sove hos dem om natten, da de havde en masse gummitøj og boede lige i nærheden og det var da synd, at vi skulle køre så langt, syntes de.

De havde 2 gæsteværelser, et på 1 sal og et i  kælderen med 1 seng i hvert værelse. 
Dem kunne vi låne den ene nat. Hun fortalte mig, at de havde et specielt rum i kælderen med  masser af gummitøj og s/m udstyr i.

Vi tog  hjem til dem for at sove, troede jeg. Min kone var træt så hun gik hurtigt til ro oppe på 1 sal, hvor hun skulle sove. Jeg skulle sove i værelset i kælderen, og hvis jeg lige ville ha’ et bad inden jeg gik i seng, så hang der en badekåbe inde i skabet og badeværelset var lige overfor. Jeg tog tøjet af og åbnede skabet, der hang der en badekåbe af gummi. Den tog jeg på og gik over i badeværelset. Da jeg kom ind på værelset igen var sengen blevet redt op til mig, lagenet/pude/dynebetræk og pyjamassen, jeg skulle ha’ på, var af gummi. Jeg tog pyjamassen på og gik i seng. Lidt efter bankede det på døren og min borddame kom ind iført gummidragt fra top til tå. Hun spurgte om jeg ikke ville med ind og se rummet med deres udstyr i. Selvfølgelig ville jeg gerne det, når det var lige inde ved siden af, så jeg stod op og fulgte bagefter hende derind.

Inde i rummet afventede hendes mand os, iklædt en heldragt af gummi med  hætte og maske på. De spurgte mig  om jeg ville prøve noget sammen med dem. Jeg svarede ja og fik straks en gummimaske på, som de havde gjort klar til mig, med huller til øjne/næse og mund, så jeg kunne følge med i hvad der skulle ske, troede jeg. Jeg fik manchetter på arme/ben og en om halsen. Jeg blev beordret op på en briks, der stod midt i rummet, og spændt fast så jeg ikke kunne røre mig. De rodede med nogle ting som jeg ikke kunne se hvad var. Det var hendes mand som var blevet spændt fast op ad væggen og kunne ikke se eller hører noget, sagde hun, da hun kom hen til mig.

Nu ville hun hygge sig med mig først. Jeg var egentlig lidt genert i starten, men det gik hurtigt over da hun gik i gang med mig. Hun kravlede op på mig og begyndte at kæle og nusse mig, samtidig med at hun åbnede min gummi pyjamas. Virkningen udeblev ikke sagde hun, der kom liv i “ham”. Hun åbnede så hendes egen gummidragt forneden  så hun kunne komme til. Jeg nød det bare imens det foregik og vi kom på samme tid. Hun gik så over til hendes mand, nu var det hans tur, imens jeg stadig var spændt fast på briksen. De kom så tilbage og løsnede mig. Jeg var lidt mat i sokkerne efter sådan en tur. Vi sad og snakkede lidt sammen, inden de viste mig resten af deres udstyr der var i rummet. Jeg fik lov til at prøve et par ting, inden vi gik til ro hver for sig. Klokken var jo mange og vi skulle køre hjem næste morgen. Min kone opdagede ikke noget, hun sov jo.


Drømmeren

 

Ps: Jeg håber den går i opfyldelse engang