LÆSERNES EGNE NOVELLER

Gummimanden©

En drøm om gummi og S/M. Nr. 2

Jeg havde  ferie til gode og ville en tur til Sjælland og besøge familien og nogle venner, som vi havde mødt til en fest og overnattet hos dem. Jeg ringede til dem og spurgte om de ville ha’ besøg af mig. Jeg var velkommen, da de havde lige købt nyt gummitøj, som jeg kunne prøve ?, sagde de, når jeg kom.

Jeg tog tidlig hjemmefra og var over hos dem til middag. Det var kun hende som var hjemme, da jeg ankom. Hendes mand ville først komme hjem senere på dagen fra arbejde. Vi fik en kop kaffe, inden jeg gik ned på ”mit” værelse og tog tøjet af og gik over i bad. Efter badet tog jeg det gummitøj på, der var lagt frem til mig og gik op til hende igen. Hun satte en video i, der handlede om gummitøj m. m. Bagefter lånte jeg nogle blade og kiggede lidt i dem, indtil manden kom hjem og vi fik en god middag.

Jeg fik besked på at gå ned  på værelset og skifte tøj. Der lå en heldragt af gummi, klar til mig, med fødder/handsker og hætte, hvor kun ansigtet var fri. Der var en tovejs lynlås fra halsen og om på ryggen. Det var behageligt og mærke gummiet mod huden, da jeg tog den på. De  havde også begge to skiftet til gummitøj, rigtig flot noget.

Jeg skulle så prøve det nye som de havde købt. Det var en ny dragt. Jeg trådte ned i buksebenene, som sluttede ved knæene. Mine arme blev krydset på ryggen og puttet ind i dragten, som ingen ærmer havde. En lukket hætte med åbning ved næsen og munden blev trukket over mit hovedet og dragten blev lynet op foran på maven, ned imellem benene og op til baghovedet. Til sidst fik jeg en kraftig lukket gummihætte med knebel trukket ud over, efter at knebelen omhyggeligt var placeret i min mund. Hætten blev lynet ned fra baghovedet til nakken. Jeg fik luft igennem et rør i kneblen. Jeg mærkede pludselig en berøring på kneblen udefra og pludselig voksede den inde i min mund og udfyldte kort tid efter hele mundhulen, så den ikke var til at rokke. Nu mærkede jeg en berøring bag på hovedet og kort tid efter luft i små stød blive pumpet ind i hætten. Den var nemlig tolags og imens det yderste lag begyndte at hæve sig, så begyndte det inderste lag at presse sig sammen omkring mit hovedet. Jeg lukkede øjnene og mærkede hvordan trykket på mit hovedet blev større og større på en meget behagelig måde. Jeg trak vejret stille og roligt imens jeg ventede på deres næste udspil ?. Min hørelse var sat meget ned og jeg var fuldstændig hjælpeløs.

Jeg mærkede nu at jeg blev kærligt berørt og nød det og slappede af. Så blev først den ene lynlås lukket op og derefter den næste. En hånd begynder at kærtegne ham, så der kom mere liv i ham. Pludselig er der nogen læber som omslutter ham og begynder og sutte, så jeg lidt efter kom  med et brag, syntes jeg. Jeg blev leget med seksuelt på andres betingelser og jeg nød det bare, imens det foregik. Det var mærkeligt at få den nye dragt af og opdage konen var spændt fast på briksen ?.Hvor længe hun havde været det, anede jeg ikke noget om, da jeg jo ikke ku’ se eller høre noget. Hun lå og ventede på mig, sagde manden. Han ville gå op og lave noget natmad, imens jeg tilfredsstillede hende godt og grundig, som tak for en dejlig oplevelse jeg havde haft. Bagefter gik vi op og spiste natmad, inden vi gik til ro hver især. Pyjamassen af gummi var lagt klar til mig, så jeg kunne få en behagelig nattesøvn.

                                                                    

Drømmeren

Ps: Jeg håber den går i opfyldelse engang