LÆSERNES EGNE NOVELLER

Haze©

En fiktion om en fetish og en isme

I en kælder, sort som kul

allerdybest nede

Var et rigtigt fangehul,

herskerindens rede..

Der lå slaven bundet godt,

iført gummi, alt var sort

Ej ku` han bevæges

han sku` blot begæres

                         

Alt i spejlet, kunne ses,

hvis man havde øjne

De som har den sexte sans

tænker kun som nøgne

Hersker kræver, slaver gi`r,

Begge ønsker mere lir

Nu vil hun befale,

slaven blot betale.

 

Alt er gået i sort, intet lys kan trænge gennem den sorte tætsiddende gummihætte.
Hans krop er i vildt oprør. Han er ved at blive drevet til vanvid af en hæmningsløs blanding af lider og lyst, forventningen om nydelse og sød smerte, som hans herskerinde påfører ham for at drive orgasmerne frem og ud af ham. Igen og igen bringer hun ham helt hen til kanten af udløsningen og tager den fra ham igen. Han skriger stumt af frustration og ophidselse og den bundne krop vrider sig af vellyst uden mulighed for at komme fri.
Han ønsker det heller ikke, og kan ikke selv kontrollere den intense nydelse som ligger så tæt på den masochistiske smerte/nydelses-grænse. Han er i himmel og helvede på en gang.
Hvor længe bliver hun ved? Hvor langt ud i nydelsen vil hun drive ham? Hvordan vil hun bringe ham dertil?
Vi befinder os i en kælder, sort som kul. Allerdybest nede, bag en uskyldigt udseende dør, er en elskovsrede, et spankingrum af de mere avancerede. Du må bruge din fantasi når jeg beskriver rummet.
Rummet er 4 x 4 meter. 2 af de modstående vægge er kridhvide. De 2 andre vægge er kulsorte. På den ene sorte væg er et kryds eller kors i rummets højde, udstyret så slaven kan fikseres med passende manchetter på hænder og fødder, i taljen og ved et halsbånd.
I en passende afstand fra væggen er et forhæng som kan trækkes for, så man ikke kan se om der er nogen spændt fast til korset.
Foran væggen og korset er en bred briks på 2 x 2 meter og en halv meter høj.
Siderne er alle malet sorte. Madrassen er dækket med et udspændt hvidt lagen af Latex som giver en stærk kontrast til alt det sorte. Loftet er sort som natten og der er spejle i hele briksens bredde og længde.
Væggen modsat korset er malet sort. På midten af væggen er et spejl så bredt som sengen og går helt op til loftet.
I passende afstand fra væggen er et forhæng som kan trækkes for, så man ikke kan se spejlet. I det ene hjørne står en træhest, en gyngehest, af den slags man før kunne se på de gammeldags hånddrevne karruseller på markedspladser og omrejsende tivolier. Den står løst på gulvet og i stedet for saddel, er der en cirka 4-5 cm "buttplug", som lige akkurat når det mest følsomme område på hans prostatakirtel. Når først rytteren sad fastspændt med sine ben låst fast til træhestens forben, var der kun tilbage at nyde eller lide den konstante rokkende bevægelse når først bæstet var sat i gænge af medernes vej over gulvet. Langs de to hvide vægge er opstillet to sortmalede skabe med diverse udstyr. Der er tændte spots i loftet, rettet mod briksen og korset. En mikrofon hænger over briksen.
En videooptager står klar til optagelse. Fjernsynet er tændt. Scenen er sat.
Aktøren er på plads. Han går ingen steder. Han hverken kan eller vil. Han er selv gået ind på legen som hans Herskerinde har skrevet drejebogen til.
På briksen ligger en sort skikkelse, totalt omsluttet af en glinsende, blank og meget tætsiddende gummidragt. Kun munden er fri. Han er hjælpeløs og fanget i sin egen verden. Det sorte univers.
Han er selv gået i fælden, drevet af sin fetich og isme.
Han ligger bundet udstrakt på det hvide Latexlagen, midt på briksen. Sort på hvidt. Arme og ben er spændt fast med lædermanchetter i briksens fire hjørner. Et halsbånd har lukket ham inde i dragten som hun har hjulpet ham ind i. Kun med besvær vil han kunne løfte hovedet en smule og se ned ad sig selv til spejlet på væggen. Der er ingen vej tilbage.
Alt afhænger af hvor hårdt hun vil køre ham ind i det sorte univers og til orgasmeland. Det er en farlig vej at betræde og ikke smertefri. Alt har en pris.
Hans pik og nosser er ført ind i et stramt penisovertræk på dragten og fremstår som en sort levende dildo der rejser sig fra hans spændte krop og banker i takt med pulsen.
Omkring nosserne sidder en vibrator, som kan fjernbetjenes.
Inden han blev lukket inde i dragten, havde hun ført et fjernbetjent massageapparat op i hans røv til det nåede prostata.
Hans ben rystede af liderlig velbehag og han var ved at dåne da den ramte den følsomme kirtel. Han ved hun vil malke ham for alt han har i sin krop før hun er færdig med at lege med ham. Hun er nådesløs, men gavmild og dog egoistisk.
Hendes erotiske magt og dominans over ham er total og han synker ind i sin del af deres erotiske leg. Han kan ikke andet. Han er hendes gummislave og hun ved det.
Da hun er færdig med at binde ham til briksen, anbringer hun et par små høretelefoner over hætten. Han mærker det og tror han skal høre musik. Det skal han ikke. I passende afstand fra hans mund anbringer hun en mikrofon, tænder for videooptageren og indstiller den så hele hans krop og briksen og er i fokus på fjernsynsskærmen.
Han ser intet. Hører kun lydene og hendes ordrer svagt gennem hættens gummi og adlyder blindt og blændet. Hans krop dirrer af forventning, spænding og lidt skræk for hvor langt hun vil gå i sin leg med ham. Han ved det ikke. Der er så meget han ikke ved. Hun er legesyg, bestemt og meget farlig.

Endelig er alt på plads. Hun beordrer ham til at lukke øjnene og åbner for hættens øjenhuller. Hun slukker al elektrisk lys og efterlader ham bundet og bastet, alene med sig selv og sine tanker i det totale mørke. Idet hun går ud af rummet får han besked på at åbne øjnene men kan intet se i mørket.
"Nu går jeg op i stuen. Så kan jeg fjernbetjene dig derfra og følge med i udviklingen på skærmen. Glæd dig og frygt slave. Du har langt igen før jeg slipper dig løs" siger Misty og lukker døren til hans chambre solitaire.
Festen kan begynde.

Haze ser op og ser dog intet. Alt er bogstavelig talt gået i sort omkring ham. Adrenalinet suser rundt i årerne. Hjerte og pik banker i samme takt og han mærker hvordan det hamrer i det snævre hylster. Han er fortabt nu. Alt afhænger af hendes kærlighed og legesyge. Han er bare et stykke villigt legetøj.

Han falder lidt til ro, nyder stille sit fangenskab og føler hvordan dragten bliver varmere og suger sig endnu tættere til kroppen.
Tænk at man kan blive så sanseløs liderlig og afhængig af et stykke sort gummi og en kvindes erotiske overmagt. Men det kan man. Han er.

Ganske langsomt kommer der et svagt lys over briksen. Endnu ikke nok til at se det fulde billede af skikkelsen. Efterhånden som lyset forstærkes, træder spejlbilledet i loftet frem og han gyser ved synet.
Det er mit andet jeg, tænker han og med besvær løfter han hovedet og kan se endnu et spejlbillede for fodenden af briksen.
Lækkerlysten afprøver han kroppen bevægelsesmuligheder og opdager at han ligger helt fast bortset fra underkroppen.
Han svælger i sit gummi, drejer og snor sig og nyder at mærke hvordan dragten følger hver en fure i hans krop, som var det en ekstra hud han havde på.

Der er nu fuld styrke på lyset og hans sorte skikkelse på det hvide underlag træder frem i al sin sort/hvide kontrast. Det er bare så lækkert hvad han ser og mærker og indtrykket forplanter sig til hans underliv som er ved at få sin egen vilje og lyster.

Så opdager han med ét, at den røde lampe på videooptageren er tændt. Hun optager ham som han ligger der og gejler sig selv op og kan se det på sin egen skærm i stuen.
Af erfaring ved han, at det er farligt. Hun tillader ham ikke mange gratis glæder.
Liderlighed koster enten cølibat i længere tid eller den søde smerte.
Den elektriske fokusering snurrede og zoomede ind på hans maskerede ansigt.

Hendes stemme er pludseligt i hans ører. Tonen er snerrende. "Hvad ligger du og laver. Husk jeg kan høre selv den mindste lyd, og se hver en bevægelse du foretager dig her på skærmen og kan styre dig herfra med min stemme og vibratorerne i og på din krop.
Gå ikke for langt, lig stille og lyt. Glem ikke hvad du er, og hvorfor du ligger der bastet og bundet, badet i lys, din lille liderlige gummigris. Se på dig selv i spejlet i loftet. Du er smuk at se på men ynkelig som du ligger der, frataget alt fordi du er så gummiliderlig og elsker at blive domineret. Rejs dit hoved du raske gut, se dig selv i spejlet ved fodenden. Du har ikke megen styr på den pik. Den kører helt sit eget løb, men pas på den ikke løber fra dig. Det vil du komme til at fortryde i lang tid. Det er min pik og klatten kommer hvis og når det passer mig. Hvad tror du jeg har dig til? Du er et stykke legetøj, Din mandighed ejer jeg. Du bærer rundt på kroppen, jeg bestemmer hvem og hvornår den skal glæde og hvornår den skal lide.

Han lå helt stiv af skræk og vidste, at det hun sagde, var sandt.
"Hvordan har du det lige nu? Fortæl mig dine tanker. Husk jeg optager alt, hvad du siger, og det vil blive brugt for eller imod dig.
Jeg har fokus på dine øjne. Tal til mig. Husk hvem du er slave.
Jeg sidder her, fordi jeg nyder at dominere dig som mand og have magten over dit sexliv og skal bruge dig til at tilfredsstille mine behov og lyster. Du ligger der og er hjælpeløs, indsvøbt i gummi fra top til tå og totalt i min magt fordi du har en slaves sjæl og fra fødslen er så heldig at være blevet begunstiget med en fetich for sort kropsnært gummi, som du ikke kan slippe af med og som styrer alle dine tanker.
Du er heldig. Sådan har det altid været og sådan vil det altid blive ved med at være.
Du kan ikke kaste det fra dig. Det er dit held og dit lod, Basta.".

For lige som at præcisere hvem der var hvem, lod hun de to massageapparater køre for fuld styrke et kort øjeblik og så hvordan han vred sig.
Pludselig holdt det op igen, men det havde haft sin virkning. Hans underliv kørte op og ned, rundt og rundt i sin videre søgen efter mere nydelse.

"Nu skal jeg fortælle dig en lille historie om en gummislave som ligger fanget nede i en kælder sort som kul og ikke kan slippe fri".
Jeg skal lege og tirre din krop og tømme dig for alle dine liderlige safter til du trygler mig om at holde op, men jeg holder ikke op før du har været gejlet helt op og lige ved at få orgasme flere gange og hver gang bliver du snydt.
Det er jo ikke for din egen skyld du ligger der, men for min skyld, ikke?"

"Haze så op mod linsen og viskede et svagt, ja tak, det er for din skyld og til glæde og behag for dig alene. Jeg er kun dit legetøj. Brug mig som du vil, jeg er din.  Jeg elsker dig."

"Det var godt, svarede Misty. Luk øjnene og gå ind i dig selv. Sig ikke et ord, det er kun dine støn og skrig jeg vil høre. Du er et syn for guder når du ligger der og det gør mig liderlig at se på dig".

Med sin fjernbetjening satte hun massageapparatet i hans ende på langsomme vibrationer og straks begyndte hans underkrop at vride sig af lider og lyst.
Der kom små støn og klynk af vellyst fra ham og alt gik direkte ind i mikrofonen og efterhånden som hun satte tempoet på vibrationerne inde i ham op, vred og vendte han sig mere og mere og hans krop nød at være i hendes magt.
Da vibrationerne var kommet op på fuld styrke og kildede hans prostata til en intens nydelse, stoppede hun pludselig og lod ham ligge og gispe og hige efter mere.

"Kig på mig Haze, se direkte ind i linsen så jeg kan se om du er med endnu.”
Hun zoomede ind og så på hans øjne at han allerede nu var klar til de højere nydelser.
”Hvordan er det at være slave nu? Du er helt i min vold. Jeg kunne slå dig ihjel?"

"Hvorfor skulle du dog gøre det? Så har du mig jo ikke mere. Hvad vil du så gøre uden mig? Hvad er en herskerinde uden slave? Jeg elsker dig og du elsker mig. Vi er knyttet tæt til hinanden. Vores "ismer" supplerer hinanden."

Pludseligt begyndte begge massageapparaterne at vibrere langsomt.
Kameralinsen zoomede ud og hun kunne se hele hans krop på skærmen.
"Du skal ikke vide dig sikker på noget. Min kærlighed til dig skal ikke holde mig fra at køre dig op og ned og rundt i dit maso-gummiunivers. Husk jeg kan lide at se dig lide for min skyld. Det er min "isme". Prøv at se op i spejlet så kan du hvad jeg mener og nu holder du kæft"

Hvad han så i spejlet var ved at tage pippet fra ham. I fuld belysning kunne han se sin egen krop blive onaneret af vibrationerne mod nosserne og sin egen vriden rundt for at få mere nydelse.
De tog til i styrke og hans krop buede sig opad og han vred sig som en ål i sit stramme blanke åleskind, hans skind var bare af gummi, over det hele.
Han så på kroppens kontrast mod det hvide lagen. En sort skikkelse som blev drevet rundt af begær og vibrationer. Hans sanser samlede sig om pikken i det trange hylster.
I spejlet kunne han se hvordan den levende dildo sitrede og strittede vildt ud fra kroppen.

Misty forøgede hastigheden af vibrationerne. Han kunne ikke holde sine lyde tilbage. Hun zoomede ind på hans ansigt som var fortrukket af intens nydelse og sød smerte.
"Nu kommer jeg måske og tager dig.”
Hun talte direkte i hans øren og lod sin sexede stemme gøre sit til at forøge den intense stemning.

Han pressede underlivet opad for få mere af den søde svie fra vibratoren som var ved at ryste testikler fra kroppen. Kroppen kørte sit eget spil nu og drev hans sanser med mod højderne.
Ti sekunder fra en voldsom totalorgasme, slukkede hun for det hele og lod ham frustreret fortsætte med at sno og vride sig for at få mere nydelse.

"Dit liderlige gummidyr, du troede lige du skulle ligge der og nyde det. Det varer længe endnu, jeg er slet ikke færdig med at køre dig rundt i manegen. Du er i fjernsynet skat. Alle mine veninder skal have få lov til se hvor ynkelig du er når jeg dominerer min gummislave.
Du skal være glad for at jeg ikke kan piske din krop herfra, det fortjener du. Lig stille, glem dine frustrationer, det bliver værre endnu".

Pludselig var der musik i hans øren. Rytmisk musik med en dunkende takt i en dyb bas som gik lige i kroppen på ham. Så blev lyset over ham dæmpet og mørket fyldte rummet og lod ham alene med sin uforløste krop. Med lukkede øjne lå han og nød situationen. Vibrationerne fra hans analvibrator kørte på slow og masserede han kirtel noget så dejligt. Det var lige før han tog sig friheder. Men han turde ikke. Hun ville kunne høre hver en lyd i mørket.

Uden han havde hørt en lyd, var hun gået ned i kælderen og stod nu bag ham og nød synet af sit offer som bød sig til i det mørke rum. Den sorte krop aftegnede sig tydeligt mod lagnet hvor han lå og gejlede med sig selv til tonerne fra den dybe bas og vibrationerne i hans indre og stønnede stille af vellyst.

Uden varsel lagde hun en finger på hans mund. Med et gisp åbnede han øjnene og opdagede at det var for sent at prøve at tale. Hans øjne søgte desperat at finde hende, men i mørket var hun uden for hans synsfelt.
"Du er vel nok en liderlig slave. Lad mig se hvad du har at byde på, vis din krop frem så jeg kan nyde dig i dit fangenskab."
Langsomt forøgede hun lysstyrken til han lå badet i lys og viste sig frem og udstillede sig selv.
Hun gik ind i hans synsfelt og han stivnede da han så hende foran sig.
Hendes kulsorte catsuit klæbede sig til de yppige former og afslørede en meget dramatisk dame, dækket af Latex fra hals til håndled, med knælange sorte stiletstøvler som afslutning på de smækre runde lår og et bredt stramt bælte som understregede hendes talje.

Hendes make-up var kraftig og dramatisk med et diabolsk snit, det kortklippede sorte hår lå som en hætte om hendes hoved. Hun vidste hun var smuk i hans øjne og kunne se det på hans tilbedende blik da hun satte sig på briksen og lod sine hænder gå på opdagelse på hans sorte krop. Hun fjernede massageapparatet fra hans nosser, følte begærlig på hans stive lem  og drillede ham med at sige at nu var det hendes lyster det drejede sig om og kravlede op på briksen og, lagde en finger på hans mund.
Men han kunne ikke holde sig og hviskede, "Hvor er du smuk, det er en fornøjelse at være en så smuk herskerindes slave. Tag mig som du vil, lad mig glæde dig, brug eller misbrug mig, jeg er jo din."

"Du er så fræk og ulydig. Er det for at provokere mig at du taler når du har fået besked på at tie? Det skal du ikke prøve på, for jeg har lyst til at være slem mod dig. Kan du ikke selv holde munden lukket så må jeg jo gøre det på dig og gled mod hans hoved og dækkede munden med et dybt og inderligt tungekys som tog vejret fra dem begge."

Hun slap hans mund, sneg sig op over hans krop og satte sig så hendes våde skød dækkede hans hoved, rettede videooptagerens fokus mod hans hoved og checkede at hun havde det rette billede på skærmen.
"Nu skal du slikke mig slave. Ømt, længe og rigtig dejligt. Brug den lange frække tunge og vis mig hvor dygtig du er og hvor meget du værdsætter din Herskerinde og hvor inderligt du elsker mig.
Nu tager jeg et godt fast greb i pikken.
Når jeg klemmer bliver du ivrig og følger min krop og når jeg løsner grebet bliver du blød og intens. Hvis du ikke gør det godt nok, drukner jeg dig ganske enkelt, eller også kvæler jeg dig! Kom så, action please. Du er i fjernsynet."

Haze var i himlen. Drømmen om at blive domineret og taget af en handlekraftig kvinde som han oven i købet elskede, uden at kunne gøre modstand, var virkelighed lige over hovedet på ham.
Misty løj ikke når hun truede ham med drukning. Hendes skød var drivende vådt og hun dirigerede sine skamlæber rundt på hans glatte våde hætte og lod hans tunge kærtegne hver fold og den lille tap som henrykkede så vidunderligt.
Faren for at blive kvalt var ikke fjern fordi hun kørte rundt på hans hoved i ren vellyst. Haze var opslugt, i bogstavelig forstand og vel nærmest ligeglad med hvad og hvordan det skete.
Han var jo i himlen alligevel.

Over ham lå en vidunderlig og varm kvinde, truende og farlig og fuld af erotik. Skulle det ske, så ville han dø på såret. Som en hædersmand. Hvem kan ønske sig en mere ærefuld afgang.

Så galt var det dog ikke ved at gå, nærmest tværtimod. Hans krop var sprællevende og hans lem stod stiv, strunk og dunkende som aldrig før. Og det var lige indenfor hendes rækkevidde. Men det var hans orgasme ikke. Det var hendes lyster først og så måske, hvis hun synes han været dejlig nok! Han lukkede øjnene og lod læber og tunge lege med hendes fisse. Han var i hendes vold og sit eget sorte univers.

Misty var i sansernes vold og lod dem løbe af med hende. Lige foran øjnene så hun den sorte dildo og greb ud efter den for at styre hans spillende tunge i sit skød.
Han gav et støn fra sig da hun kærtegnede det spændte gummi og opdagede hvor varm og levende indholdet var.
Hun turde ikke klemme hårdere for det var bare så dejligt lige nu, hvor hun kunne mærke hun var på vej mod orgasmens højder og det de franske kvinder kalder "le petit mort" eller "den lille død", det punkt hvor livet står stille i en kort stund medens orgasmen ruller igennem kroppen og hvor man glemmer alt, af bar ekstatisk nydelse.

I de sekunder glemte hun ham og lod hans hoved og tunge gøre resten. Da hun kom til sig selv igen, lå hun over hans krop og gispede efter vejret.
Den sorte krop i gummi mod hendes egen sorte dragt gav en dramatisk effekt, og langsom begyndte hun at gå på opdagelse.

Da hun havde fået vejret, drejede hun sig så de lå hoved mod hoved og hun famlede febrilsk på ham for at nyde følelsen af ham og nyde sit bytte.
"Stakkels lille gummislave. Hvor er du heldig, at jeg har dig til at forlyste mig på. Du er en dygtig pik og jeg nyder at bruge den. Måske skulle jeg prøve at ride den sorte sag og se om den kan tilfredsstille mig?"
Haze var bare stum og stakåndet. Da hun endelig slap hans hoved fri, fik han vejret igen og glædede sig over at han havde fornøjet hende og hendes krop. Han kæmpede sin egen kamp for at få sine følelser under kontrol og vidste godt at hun nu krævede mere. Ilden i hendes skød var dulmet for en kort stund men han vidste at hun igen ville blive lysten over synet af deres kroppe, ikke mindst hans, som lå der lige til at bruge.

Herfra må din egen fantasi køre videre.
Hvad kunne du tænke dig? Hvad tænder dig? Hvad bliver du liderlig af?
 

Retur til novelle-menuenOprettet 31.1.2006