LÆSERNES EGNE NOVELLER

Artful Dane©

En fredag eftermiddag

Det havde været en af den slags dage. Nej. Det havde været en af den slags uger.
Du véd, de uger hvor man synes at halse af sted fra det ene sted til det andet. Hvor der aldrig
synes at være timer nok på en dag og hvor, ligegyldigt HVAD du så ellers foretager dig, du alligevel aldrig HELT når at komme på toppen.

Sådan en uge havde jeg for ikke så længe siden. Og da fredagen så endelig tonede frem og jeg endelig kunne forlade mit sidste møde, hen sidst på eftermiddagen, var jeg ved at være GANSKE  godt opbrugt. 
Jeg kan huske at mine tanker stort set udelukkende cirklede omkring en iskold drink efterfulgt af et langt varmt bad, så det kunne kun gå for langsomt med at komme hjem.

Næppe var jeg kommet ud af badet før det ringede på døren.  Udenfor stod Hanne.
Hanne var en pige jeg havde mødt i byen ugen før.  Jeg havde egentlig ikke skænket det mange tanker, men nu da hun stod der i døren kom det pludselig tilbage til mig.

Vi havde danset ret så intenst - det var med det samme tydeligt der var kemi imellem os.  Desværre skulle hun møde sin fyr senere på aftenen, men da vi begge to var liret godt op af den hede stemning på dansegulvet, var vi blevet enige om at vi måtte mødes igen hvor vi kunne gøre tingene ordentligt færdige.  Indtil hendes fyr dukkede op, havde vi været så tæt på som man kunne komme på, at have stående sex på et dansegulv – uden faktisk at have det.

Vi havde så aftalt at mødes hjemme ved mig ugen efter - denne fredag. Fyren kørte åbenbart lastbil, og skulle være væk hele weekenden. Som sagt, jeg havde ikke skænket det en tanke siden.  Een ting er kogende hormoner på et dansegulv - en anden ting er dagen efter sammen med kæresten derhjemme.

Men her stod hun så og ringede på min dør. Og jeg stod med vådt hår og i badekåbe.
Jeg åbnede op - Hej! fik jeg vist nok sagt en anelse for overrasket. Damn!, jeg ville ellers have lydt
en anelse mere nonchalant.
- Hej du! - sagde hun med et stort smil.  Hun havde en kort blomstret blomsterkjole på, der kun lige akkurat kunne skjule hendes fyldige bryster bag det tynde lærred, og absolut IKKE overlod noget til fantasien hvad angik hendes lange slanke ben.
Inden jeg fik sagt meget mere, fortsatte hun:
- Her er jeg så.  Vi blev jo aldrig færdige, er det ikke ved at være tiden?  Jeg skal lige skifte!
Så strøg hun forbi mig ind i lejligheden.  Kiggede sig kort omkring, og styrede ud mod badeværelset.  Ja ja, det er jo heller ikke ligefrem fordi jeg bor på et gods - svært er det jo ikke at finde rundt.

Nå, men - måbende lukkede jeg døren bag hende og stod en kort stund og sundede mig lidt.  Det her krævede vist lige en drink mere.

Efter et par minutter kom hun ud fra badeværelset.  Jeg havde nær smidt glasset.  Hun var iført intet andet end en sort silkekimono der ikke gik hende længere end lige til under trussekanten.  Hun havde bundet det medfølgende sorte bælte løst om livet, men kimonoen formåede bestemt ikke at skjule det faktum at hun intet havde på inden under.
Hun smilede til mig - hun kunne vist læse mig som en åben bog; hun var smuk som en gudinde, og hun vidste det godt. Hun gav et vink med hovedet og styrede ind mod mit soveværelse.  Jeg fulgte efter.
Da jeg kom ind, stod hun ved foden af sengen.
- Ingen følelser, ingen forpligtelser.  Sex! - sagde hun i et tonefald der var en blanding af bestemt
og forklarende.
Ja sgu', tænkte jeg alt imens jeg forsøgte at finde ud af om jeg var faldet i søvn i badet og i
virkeligheden drømte.  Det var nu lige meget - pigen krævede sex, det skulle hun få. Drøm eller ikke drøm.

Jeg stillede glasset fra mig og gik hen og stillede mig lige foran hende.  Jeg var ca. et hoved højere end hende, og jeg måtte kigge ned for at kigge hende i øjnene.
- Vend dig om! - sagde jeg bestemt.
Hun kiggede på mig, med slet skjult fryd i hendes øjne. Ja ja - tænkte jeg - nu skulle det jo vise sig,
om hun så virkelig var til noget.
Jeg fjernede bæltet fra hendes kimono - den hang nu kun løst på hendes skuldre. I min fantasi forestillede jeg mig hvilket syn det måtte være, men nu stod jeg jo desværre bag hende og kunne ikke nyde det.
- Til sin tid - tænkte jeg. Til sin tid.
Jeg førte bæltet op foran hendes øjne. Jeg ventede et kort sekund - ville hun ud så var det nu, om lidt var hun hundrede procent min.  Hun blev stående med ryggen til - afventende.
Med et smil, bandt jeg bæltet for hendes øjne.
Jeg lod hende stå sådan i et minuts tid eller deromkring. Jeg kunne mærke spændingen i luften, som en sen varm sommeraften lige før tordenvejret bryder ud. Der var helt stille i lejligheden.
Jeg førte langsomt mine hænder op langs undersiden af hendes lår, op over de bløde kurver ved hofterne, strejfede kun svagt hendes bryster - indtil jeg nåede hendes skuldre. Jeg greb fat i kimonoen og begyndte - ganske langsomt - at trække tilbage. Hun lod armene glide tilbage og kimonoen faldt til gulvet.

Hun var smuk som en drøm - endnu smukkere, endnu mere ophidsende end jeg selv min med livlige fantasi havde forestillet mig.  Hendes hud var glat som der pureste silke, hendes former nærmest osede af erotik.  Lige over højre balle, tæt på midten af ryggen, havde hun en lille tatovering af en rose. Det var tydeligt en lille "ekstra overraskelse" hun gemte til specielle lejligheder - man ville nemlig slet ikke kunne se den hvis hun havde trusser på.
Mens jeg lod øjnene tage på rejse hen over hendes krop, mærkede jeg forventningerne begyndte at dunke i mit lem.  Hun var fræk, var hun.  Hun stod med ganske let spredte ben, og jeg kunne kun lige akkurat ane toppen af hendes glatbarberede venusbjerg - et syn der skreg på mere.
- Ned på knæ! - kommanderede jeg.  Men du skal ikke sætte dig ned, bliv stående på knæene.
Beredvilligt gjorde hun hvad der blev sagt - og sad nu knælende på gulvet foran den store dobbeltseng.
- Vent her! - sagde jeg, og gik ind i stuen. I nederste skuffe i reolen lå min "værktøjskasse", og mon dog ikke der skulle være et par nyttige ting til en situation som denne?

Da jeg kom tilbage til soveværelset, stod hun nøjagtig som jeg havde forladt hende.  Hun kunne høre jeg kom ind i rummet, for hun reagerede ved at rette sig stift op.  Jeg gik hen og stillede mig lige bag hende.
- Læn dig forover!
Hun gjorde som der blev sagt, og lagde sin overkrop ind over sengen.  Frem fra værktøjskassen hev jeg to stykker reb der i enderne belejligt havde et sæt sorte læderarmbånd monteret.  Jeg gav hende først det ene armbånd på, og trak rebet rundt om den bageste sengestolpe. Idet jeg strammede til, kunne jeg se et gådefuldt smil komme over hendes læber. En af den slags smil vi alle får, når vi endelig opnår noget vi har ventet på i lang tid. Jeg bandt rebet fast til stolpen, og gentog så proceduren på hendes anden arm.
Nu havde jeg hende efterhånden hvor jeg ville.  Hun lå nu fastspændt hen over min seng, stadig med knæene på gulvet og hendes fantastiske røv strittende ud i rummet.  Hun var fuldstændig blottet og, bedst af alt, hun NØD det.  Jeg kunne mærke forventningen sitre igennem hendes krop, som en svag skælven der fik gåsehuden til at vise sig på hendes lår og baller.
Jeg gik tilbage foran sengen og stillede mig igen lige bag hende.  Uden et ord placerede jeg min fod imellem hendes knæ.  Jeg skubbede blidt til hendes højre ben for at signalere at hun skulle sprede benene lidt ud.  Hun fangede den med det samme, og spredte knæene til de var ca. 40 cm. fra hinanden.
Hold kæft, et syn!
Da hun spredte benene, blottede hendes fantastiske venusbjerg sig for mig i sin fulde pragt.  Det var perfekt formet, som en moden fersken. Et lille stykke af hendes skamlæber kiggede forsigtigt frem fra det varme centrum.  De glinsede svagt, og var i sig selv et tydeligt bevis på at jeg bestemt ikke var den eneste der havde varme fornemmelser i mit skød.
Det var simpelthen for meget for mig - jeg MÅTTE lige smage på hende.  Jeg lod mig synke ned på knæ, og førte hovedet ned til hendes skød. Hendes dufter ramte nu mine næsebor, lifligere end duften af selv de dyreste parfumer, og jeg måtte gribe mig selv til fatning for ikke at fare på hende - lige her og nu.
Jeg stoppede lige foran hendes skød, og betragtede det fantastiske syn hun var.  Hun kunne mærke min varme ånde, og jeg fornemmede hendes sitren tog til en anelse.  Forsigtigt, skød jeg tungen frem og berørte svagt spidsen af hendes skamlæber.  Jeg lod tungen køre en tur rundt om dem, fandt revnen og lod langsomt tungen glide ind.  Med læberne omsluttede jeg hendes skamlæber og begyndte forsigtigt at sutte på dem, som var de slik.  Med tungen fandt jeg ned til hendes clitoris, og med spidsen af tungen legede jeg lidt rundt med den, til jeg kunne mærke den voksede en smule og blev en smule hård.
Sådan fortsatte jeg et stykke tid, mens jeg jævnligt trak tungen til mig og lod hendes safter beruse mine smagsløg.  Hun blev tydeligt også mere og mere opstemt - hendes vejrtrækning blev mere tydelig i rummet, mere anstrengt.  Af og til trak hendes muskler i skeden sig sammen, og fik mig til at tænke på hvor fantastisk det måtte føles at få mit lem malket tør af hende.
Men ikke endnu.

Da jeg kunne mærke hun var meget tæt på at komme, trak jeg mig tilbage.  Jeg sad kort og fascineredes over hendes krop.  Hun var nu våd - meget våd.  Med højre tommel- og pegefinger spredte jeg forsigtigt hendes skamlæber og blottede uden besvær hendes allermest private dele.  Så let det var!
- Jeg véd lige, hvad du trænger til min pige! - sagde jeg, og dykkede ned i værktøjskassen igen.
Jeg fandt en smule olie - babyolie var det vist - frem.  Jeg vippede hætten op, og løftede den hen ca.
10 cm over hendes strittende røv.  Da jeg lod en smule af den kolde olie falde fra tuben lige ned på hendes anushul, gav det et lille ryk i hende.  Jeg lod en smule mere løbe ud, og olien bredte sig nu ud i hele revnen imellem hendes baller, løb ned over hendes venusbjerg og videre ned af hendes venstre ben.
Jeg stillede tuben fra mig, og begyndte at smøre olien ud over hendes baller.  Jeg startede med at gnide hendes venstre balle godt og grundigt ind, fortsatte ned omkring hendes lår, ned over anklerne for at ende ved hendes fod. Jeg begyndte nu at arbejde mig tilbage igen, masserede hendes fødder, ankler og lår, mens jeg langsomt men sikkert arbejdede mig op mod det sted hvor jeg VIDSTE hun savnede allermest opmærksomhed lige nu.  Da jeg nåede hendes venusbjerg stoppede jeg op, og begyndte så at give hendes højre balle og lår den samme tur.
- Åååh - kom det meget svagt og klynkende fra hende.  Hun lå og vred sin overkrop en smule, det var næsten umuligt for hende at ligge stille.
Men der var ingen nåde at hente - endnu.  Stille og roligt, masserede jeg også hendes højre ben, ankler og fødder, og arbejdede mig ganske langsomt op igen.  Jeg stoppede - igen - lige før hendes venusbjerg.
Mit lem dunkede på nuværende tidspunkt som et damplokomotiv.  Jeg var så stiv og hård, at jeg næsten kunne eksplodere ved den mindste berøring.
- Giv mig pik! - hviskede hun svagt.
- Giv mig din pik!
Jeg stillede mig op på knæ, og betragtede endnu en gang det fantastiske syn der lå der foran mig.  Hendes røv og lår var nu glinsende våde af olien, og hun skinnede i det svage lys fra sengebordlamperne.  Hun sitrede som et espeløv, og lå og vred sin overkrop ganske svagt.
Jeg kunne simpelthen ikke stå imod længere.
På knæene, stillede jeg mig nu helt hen til hende, og med hånden pegede jeg mit stive lem imod hendes plaskvåde revne.  Jeg skød mig en smule frem, og skubbede pikhovedet inden for.  Det var en FANTASTISK fornemmelse.  Jeg kunne med det samme mærke hendes brændende varme, og pikken gled indenfor aldeles uden problemer.  Jeg pirrede hende lidt, ved at skiftevis trække mit pikhoved ud og ind af hende - uden at støde i bund.  Jeg kunne se hun forsøgte at skyde sit underliv bagud for at omslutte mig helt, men det var umuligt for hende, sådan som hun lå.
Pludselig stødte jeg til, med stor kraft.  Mine nosser bankede mod hendes venusbjerg alt imens mine hofter ramte hendes baller med et klask.  Næsten øjeblikkeligt kunne jeg mærke hendes muskler trak sig sammen om mig - forsøgte at fastholde mig i hendes varme indre.
Jeg stødte igen - en smule hårdere.  Hun udstødte endnu et svagt klynk, og igen klemte hun sammen af al sin kraft om mit overfølsomme lem.  Jeg kunne mærke blodet rase igennem mine årer og min puls gå amok, mens hun malkede mig ved roden.
Nu tog fanden over, og stødene begyndte at komme hurtigere og hurtigere - hårdere og hårdere.  Hendes klagelyde blev stadig mere og mere højlydte - og hun løftede hovedet fra sengen og skød det bagover. Jeg var ikke sen til at fange signalet, og greb med begge hænder fast i hendes pragtfulde hår som var det manken på en hest.
Tingene tog til i fart - den smerte jeg påførte hende ved at gribe hendes hår så blot ud til at ophidse
hende endnu mere end hun var i forvejen.  Hun havde nu skeden strammet om mit lem hele tiden, og jeg kunne mærke det rykkede voldsomt i hende.  Det sidste jeg husker før det sortnede for mine øjne var at hendes krop pludselig blev spændt som en bue og hun brød ud i et langt og inderligt skrig.  Kraften af hendes orgasme var så voldsom og så ophidsende, at jeg selv eksploderede i en serie meget lange og kraftige sprøjt.  Det føltes næsten som om selve livet blev skudt ud af min krop, som om al den opsparede energi jeg gik rundt med - blev brugt i netop det sekund.

Da jeg kom til mig selv, lå jeg foroverbøjet ind over hende.  Forpustet og svedende lå vi der, ganske tæt sammen - hvor længe er jeg faktisk ikke klar over.  Det var dog længe nok til jeg var blevet slap igen, og da jeg fik mig stablet på benene igen og trak mig tilbage kunne jeg se, mine safter var begyndt så småt at løbe ud af hende igen.

Hun trængte til at blive vasket.  Men det er en helt anden historie, som du må få en anden gang.