LÆSERNES EGNE NOVELLER

Louise O. Henriksen©

En gård i Jylland

1. del

 

Hun var på vej til Jylland. Sad i toget og kiggede ud på landskabet, der hastede forbi togruden. Hun havde slået op med sin kæreste. De skulle ellers have været på ferie sammen i et sommerhus i Sverige. Skænderier de seneste dage havde ændret dette totalt.

Han var dum, jaloux og seksuelt frustreret. Han hævdede, at hun var for krævende og umættelig, bare fordi hun nævnte, at hun ikke ville nøjes med de 5 hektiske minutter, det tog ham at få sin orgasme og derpå ligge dovent ved siden af hende uden nogen form for kærligt efterspil.

Hun havde længe villet sige det til ham, men da hun endelig fik mod til det, blev han først sur og derpå rasende med mange verbale overfald på hende, - om hendes krav til ham rent seksuelt. Hun mente, at det først var nu, hun havde udtrykt nogen form for krav. Det kunne han ikke svare igen på, så han busede ud med, at han nok hellere måtte finde sig en med en strammere "kusse" end hendes store umættelige "fisse". Hun havde være ophidset i diskussionen, men denne nedrige udtalelse fra ham, gjorde hende iskold og hadefuld.

Hun pegede på hans gylp og sagde: "Det er da vist også det eneste, den der, kan klare!" Han var ikke forberedt på det svar. Blev grå i hovedet af raseri. Rejste sig og fór ud ad døren, smak hoveddøren til hendes lejlighed med et kæmpe brag og ilede ned af hovedtrappen.

Næste dag havde hun sørget for, at en låsesmed udskiftede låsen på hendes hoveddør. Et par dage efter hørte hun et forsøg på at låse op. Hun havde været forberedt på det. Alle hans ting havde hun fyldt i sorte sække og stillet parat indenfor hoveddøren. Da hun hørte, at han var på vej ned ad hovedtrappen igen, lukkede hun hurtigt hoveddøren op.

"Kommer du for at hente dine ting, så er de her", råbte hun og smed sækkene ud på trappeafsatsen. Gennem dørspionen kunne hun se, at han betuttet samlede sækkene. Han stod lidt, så bankede han på og ringede længe på dørklokken. "Louise, luk op for helvede!", råbte han. "Skrid med dig!", råbte hun tilbage. Han forsvandt med sine poser.

Hendes sommerferie til Sverige var hermed gået i vasken, men hun gad ikke tilbringe de 3 ugers ferie alene hjemme i lejligheden. Hun reflekterede på en annonce i avisen, hvor en gårdejer i Jylland, hans kone og 18-årige datter skulle til USA for at besøge sønnen, der var landbrugselev derovre. De manglede en vikar til husholdningen på gården i de 3 uger, de var væk.

Hun havde været på husholdningsskole, så hun fik jobbet, og hun skulle dermed komme for at holde hus for 2 avlskarle og en kvindelig medhjælp, der samlede ind til ægpakkeriet.

Nu var hun på vej til en gård i Jylland.

 

Da hun ankom til gården, blev hun straks indkvarteret i et af stuehusets store gæsteværelser. Den 18-årige datter viste hende rundt på gården.

Der var kødkvæg på markerne. Hønsehus med ca. 1000 fritgående høns. En stald med fedekalve. En fold med en flot brun avlshingst, og en fold med datterens egen shetlandspony.

"Den hedder Rollo, og er så kælen og rar. Den bruges også ind i mellem til avl”, forklarede datteren.

Ved siden af hestefoldene kom de forbi et aflukke med to mærkelige stativer, - nærmest to halve tønder uden endestykker sat op på solide træstolper. "Ja, det er altså nogle kunstige hopper, hvis dyrlægen får brug for sæd fra vores hingste", sagde datteren "Så leverer de sæd i sådan en stor størrelse gummi-kondom, som dyrlæge så samler sæd fra og bruger til inseminering".

"Jeg kalder det rum for "sædcellen"", sagde datteren med en lille latter.

- Hun er sød, åben og frimodig i sin snak -, tænkte Louise, og satte sig på hug for at kæle en stor, slank labradorhund bag øret.

"Den hedder King, og den er trænet af far til at gå med på jagt over vores marker. Du må ikke overfodre den, for så bliver den for tyk og for doven til at støve vildtet op", sagde datteren.

 

Louise fik af gårdmandskonen anvisninger på, hvordan husførelsen skulle være de kommende 3 uger. Det var faktisk kun at købe lidt ind, lave mad, gøre rent i stuehus og de 2 karlekamre, og hvis hun fik tid i løbet af formiddagen, kunne hun hjælpe med indsamling og pakning af æg.

Ved aftensmaden blev hun præsenteret for de 2 avlskarle, Poul på 26 år og Brian på 18 år. Hun havde været spændt på "om de var til noget", men det følte hun ikke de var. Poul var meget fåmælt og reserveret, og Brian var høj, ranglet og genert, - nærmest umoden, tænkte hun. De boede over stalden i hvert sit karlekammer. Den kvindelige medhjælp boede i landsbyen, og hun kom kl. 8.00 - 15.00 hver dag. Den eneste af karlene, der sagde noget til hende, var Poul: "Du er godt nok blevet meget solbrun!" Hun svarede venligt, at det ikke alene var solen, men at hendes bedsteforældre kom fra det sydlige Europa, så hun havde arvet den brunlige hudfarve.

 

De første dage på gården gik med, at hun skulle finde ud af alle de nye ting, og det var faktisk kun King, der var hendes selskab, for de øvrige på gården var travlt beskæftiget i æggepakkeriet, stalden og på markerne.

Men King var en trofast ledsager. De var blevet gode venner lige fra starten, fordi hun havde sat sig på knæ, da de mødtes. Hun havde nulret den bag ørene og strøget den mange gange langs ryggen og ladet den snuse til sig, mens den gik rundt om hende. Hun havde taget den ind til sig og givet den et kærligt knus og kram.

 

Onsdag morgen havde Poul sagt til Brian, at Pias hoppe kom midt på formiddagen for at blive bedækket.

Louise spurgte Poul, hvem Pia var, og om hun skulle spise frokost sammen med dem, men han svarede afværgende, at det var hurtigt overstået, så Pia og hendes hoppe ville være kørt længe inden frokost, og at Pia var veninde med datteren på gården, så Pia skulle bare have avlet et føl på sin hoppe efter gårdens brune hingst.

Om formiddagen rullede en bil med en hestetransport-trailer ind på gårdspladsen. Pia, en ung pige på 18 år steg ud og åbnede trailerbagsmækken. Hun trak en flot brun hoppe ud af traileren og tøjrede den til en ring ved siden af stalddøren.

Poul og Brian kom ud på gårdspladsen, og Poul havde en tot twist i hånden. Han gik hen til hoppen, løftede dens hale og tørrede den åbenbart bagi med twisten. De gik begge ned på marken for at hente hingsten.

Pia stod og kælede for hoppens mule og hals. Hun fortalte, at datteren på gården og hun red på hver sin hest. Datteren på gårdens hingst, og hun på hendes egen hoppe, og de havde de seneste år avlet flotte føl på dem.

De hørte høje vrinsk fra marken, og Pia spurgte straks: "Blikker hoppen?" Louise forstod ikke, hvad Pia mente, og Pia gik derpå hen bag hoppen. Tog den flotte hestehale til side og blottede hoppens kønsorgan. Nedenfor hoppens anus var to fyldige skamlæber i gang med at åbne og lukke sig. Pia fortalte, at når hingsten lugter til en villig hoppe, så vrinsker hingsten, og hoppen "blikker" med sine skamlæber som tegn på, at den kan bestiges.

Pouls twisttot havde gjort sin virkning. Da hingsten havde lugtet til den, havde hingsten vrinsket højt, og på vej op til gårdspladsen var dens penis vokset betragteligt.

Da de kom ind på gårdspladsen med hingsten, var den straks klar over sin rolle. Den snusede kort til hoppen, der villigt trak sin hale til side, skrævede lidt med bagbenene og nu "blikkede" mere end før. Hingsten viste sine tænder og vrinskede igen højt.

Louise så en hingstepenis, der fra at hænge lidt nedad nu stod stor og stiv langs hingstens bug. Hingsten sprang op bag hoppen og placerede sine bøjede forben på begge sider af hoppens lænd. Hoppen drejede sin store hestehale helt ud til siden, og Louise kunne se, at nu var skamlæberne presset langt ud, og det yderste af en lyserød og våd skede var til syne.

Hingsten styrede lidt forsigtigt frem, men havde ikke vanskeligt ved at ramme skeden med det yderste af sin penis. Hingsten trippede et par skridt frem med bagbenene og fik dermed fuld kontakt med hoppens skede.

Skeden var så åben, at luft blev presset ud med en slubrende og pruttende lyd, da hingsten i et stort hug jog sin lange penis ind.

Hoppen stod helt rolig og lod sig bedække af hingsten. Hingstens bagkrop arbejdede hårdt frem og tilbage. I store hug jog den sin lange penis ind i skeden, stadig med en høj slubrende lyd til følge. En halv snes gange fik hoppen dybe indføringer fra hingsten. Så stoppede det. Hingsten holdt inde et øjeblik, og steg så ned fra hoppen.

 

Det var overstået.

Hoppen havde fået hingstesæd i overflod. Hingstens lange penis var allerede helt slap, og der dryppede stadig lidt sæd ned fra det flade penishoved. Hoppen viftede sin hale på plads, men inden kunne Louise se, at dens skede stadig var vidt åben. Hingsten blev trukket ud på marken igen, og imens stod Pia og kælede for hoppens mule og hals.

"Den skal lige sunde sig lidt og lukke helt af" , sagde hun : " Den skulle nødigt lade for meget gå til spilde, - men jeg er sikker på, at det har givet resultat!"

 

Louise var fysisk seksuelt opstemt ved det, hun havde set, men Poul og Brian lod til at være ganske upåvirkede. Ved frokosten talte de om helt neutrale ting. Brian skulle ud på markerne og vende det mejede hø, og Poul skulle ind og passe fedekalvene i staldens båse.

Det var en meget varm og solrig dag, så da Louise havde ordnet køkkenet, sat til side og klaret opvasken efter frokosten, tog hun sig et frisk brusebad, fordi hun ville ud i haven og solbade.

Hun stod nøgen foran det store spejl i badeværelset og frotterede sig grundigt. Hun så på sine bryster. De var ikke ret store, men alligevel brede og store nok til at give en lille ansats af hængebryst. Det værste ved dem var, at hendes naturlige brune hud resulterede i, at hendes brystvorter og ringen deromkring var meget mørkebrune og for store, syntes hun.

Hun så ned ad kroppen. Hun var ikke tyk, men hun var heller ikke slank eller tynd. Der var vist lidt for meget på bagen og lårene. Hun kunne ikke måle sig med de åleslanke fotomodeller.

Værre var, at omkring hendes skamlæber var huden lige så mørkebrun som brystvorterne. "Du ser sgu´ ud til at være liderlig hele tiden”, havde hendes forhenværende kæreste engang sagt. Det havde såret hende meget.

Hun havde barberet sig forneden, så hun kunne have en bikini på , så der ikke var kønsbehåring udenfor bikinikanten. Det resulterede i, at hun så ned på en lille sort trekantet pubesbehåring lige over hendes fyldige skamlæber. Det syntes hun til gengæld så ret lækkert ud. Mens hun frotterede sig i skridtet, tænkte hun igen på den flotte brune hoppe, der blev bedækket af gårdens gejle hingst.

Hun gjorde sig færdig og tog som det eneste en let sommerkjole på. Fandt det ugeblad, hun var i gang med og gik ned i haven.

Haven var meget stor og havde mange kroge og læsteder. Mellem laden på den ene side, en stor tjørnehæk på den anden side og det store drivhus på den tredje side var der en dejlig ugenert plads med læ og udsigt ned til havens store frugttræer. Her havde hun sit private lille sted med en pude og en lang hynde at ligge på.

Hun så sig omkring. Alt åndede fred. Hun var alene, bortset fra King, der altid fulgte hende og nu lå i skyggen af nogle solbærbuske og kiggede dovent på hende.

Hun smøg kjolen af sig og lagde sig nøgen på maven og læste i ugebladet. Solen varmede hendes krop igennem, og efter kort tid slappede hun totalt af og nød varmen og stilheden. Hun døsede lidt hen et godt stykke tid, men blev så klar over, at hun dels skulle tisse og dels nok burde vende sig og få sol på maven.

Hun var for doven til at gå ind på gårdens toilet, så hun gik om bag solbærbuskene og satte sig på hug og tissede. Da hun rejste sig, stod King lige bag ved hende og kiggede.

- Ja, du sladrer ikke, så du må godt stå og kigge på - , tænkte hun med et smil. 

Da hun igen gik hen til sin hynde, så hun, at King lettede bagben og gav et strint, hvor hun havde siddet og tisset. Hun lagde sig på ryggen. King kom hen til hende. Hun kælede lidt for den, og derpå gik den hen i skyggen igen.

Hun blev snart lidt øm i ryggen af at ligge helt strakt, så hun løftede knæene op fra hynden. Helt af sig selv og uvilkårligt spredte hun knæene til hver side. Det gav et lille "bløb", da hendes skamlæber skildtes ad. Nu følte hun en dejlig varme på inderlårene og i sit skridt. Hun lå med stor velbehag og nød solen, varmen og naturens lyde. Hun lå faktisk og tænkte på sex. Hun så for sig hoppen, der var blevet bedækket så grundigt af gårdens store hingst. Tænkte om hoppen mon havde fået en form for orgasme. Hoppen havde i hvert fald været parat til at blive bedækket. Hun døsede lidt. Faldt næsten i søvn.

Hun havde ikke hørt King komme, men pludselig følte hun et forsigtigt slik på sine skamlæber. Hun var meget døsig og reagerede langsomt, så King nåede endnu et par slik, inden hun opfattede, hvad der skete.

Hun ville reagere på det og sende King væk igen, men hendes kønsorgan ville det anderledes. På grund af hendes sextanker var hendes skamlæber våde og mere fyldige. Hun var sexfølsom i skridtet, og de ilinger af vellyst, der gik igennem hende ved at mærke hundens slikkende tunge, gjorde hende tør i munden, så hun ikke kunne sige noget. Hun så ned ad sig.

King lå mellem hendes ben og slikkede på hendes skamlæber, der nu var meget svulmende. Hun havde lyst, - hun havde meget lyst, - men var det ikke forkert, - var det ikke forbudt, - var det ikke ulovligt, at have sex med dyr ?

Så tænkte hun, - det var King, der var kommet til hende, - der var ikke andre mennesker, der kunne se det, - King kunne ikke sladre og - hun ville ikke skade King på nogen måde.

Hun var i syv sind. Hun kunne ikke lade være. Hun trak knæene lidt op mod maven, så hendes skede blev endnu mere blottet. King slikkede nu langs hele hendes skedeåbning.

Hun slappede helt af, og lod nu sexlysten overtage og brede sig i hele kroppen.

- Når King er træt af at slikke mig, så vil jeg onanere mig til en dejlig orgasme, - tænkte hun.

Det var en total ukendt følelse, at blive slikket af et dyr. Hun var tidligere blev slikket af sin kæreste, men det var kort, hårdt og krævende. Dette hundeslik var sødt og hensynsfuldt. Hun sank hen i ren vellyst.

King rejste sig. Dens snude var våd, og den gik op langs hende side, så hun strøg den over hovedet og på halsen.

"Tak King, det var skønt", sagde hun højt.

King stod med sænket hoved, og så gav den et lille piv fra sig. Nu øjnede hun under King, at der frem fra den kraftige, læderagtige forhud stak en tynd spids hundepenis. Da forstod hun først fuldt ud, hvad det var, King ville have gang i. Hunden ville parre sig med hende, og ikke bare give hende vellyst ved at slikke hende.

Der var stærke modstridende følelser i hendes krop, men nu var det som om, at der allerede var overskredet nogle grænser, som hun ikke kunne modstå, og som hun uvilkårligt havde lyst til at give sig helt i vold. Hun satte sig op. Hun sitrede af nervøsitet, - dels for, om nogen kunne se hende og hunden seksuelt sammen, - dels for om dette ville tage magten fra hende og om, hvordan udfaldet vil blive. Hun så sig om. Der var ingen andre end hende og King.

Hun vendte sig om på maven og rejste sig op på alle fire. Tøvende spredte hun benene lidt og skød enden bagud. Hun tænkte på den brune hoppe. På dens vibrerende skamlæber. Hun følte selv, at hun kunne mærke sine skamlæbers ophidselse. Det var så udfordrende en stilling, hun indtog, at hun sitrede af generthed, nervøsitet og seksuel forventning.

Det var stærk virkelighed og alligevel en drømmeagtig tilstand, hun var bragt i.

 King havde rejst sig og stak nu sin våde snude op mellem hendes endeballer. Hun mærkede igen den slubrende og varme tunge over hendes skedeåbning. Den generte følelse afløstes af en forventning og seksuel spænding omkring hendes kønsorgan.

Så sprang King op på hende bagfra. Den støttede forbenene ud fra hendes lænd og trippede med bagbenene forsigtigt frem med små prikkende bevægelser af sin spidse hundepenis.

Hun havde krummet sin ryg lidt, - men det var forkert. Spidsen af Kings penis ramte hende i mellemkødet mellem anus og skeden. Som en refleks svajede hun lidt i ryggen, så skedeindgangen kom i en bedre stilling. Kings penis gled ind mellem hendes svulmende ydre skamlæber og ind mellem de indre og meget våde skamlæber.

King trippede et stort skridt frem med bagbenene og skød hele sin penis ind i hendes skede. Hun kunne mærke Kings varme, lodne bug over hendes bagdel og ryg, og hun kunne nu mærke den hårde forhud op mellem hendes endeballer og mod skamlæberne.

Kings penis var ikke stor ved indtrængningen i hendes skede, men hun mærkede straks rykvise forøgelser af penistykkelsen. Det var ikke penishovedet, der blev større, men selve den hurtig pulserende peniskrop.

Hun så til siden, - og fik nu et visuelt chok!

I det skarpe sollys, hvor hun og King befandt sig, så hun ind mod det store drivhus. På baggrund af drivhusets mørke indre virkede drivhusvinduerne som et enormt spejl, hvor hun nu på afstand kunne se, hvad der visuelt foregik, mens hun rent fysisk kunne mærke det på sin egen krop. Det var enormt seksuelt ophidsende.

Hun så en splitternøgen mørklødet kvinde, der lå på alle fire med sin ende opad mod en stor sort labradorhund. Hunden var sprunget op på hende og havde godt fat om hendes lænder. En kraftig parring var begyndt, så hunden var helt krummet sammen over hendes ryg. Dens hoved lå fladt henover hendes skuldre. Dens bagpart pulede frem og tilbage i hurtig rytme. Hundens penis var dybt begravet i kvindens skede, så den ikke kom til syne.

- Nu er jeg en hunhund. - Nu er jeg Kings tæve. - Nu parrer vi os. - Nu får min kusse rigtig dyrepik! - for det gennem hendes hjerne.

Hun mærkede hundens penis vokse gradvis, og friktionen mod hendes skede stige kraftigt. Det var en anderledes følelse, fordi en kraftig seksuel stimulering foregik midt i hendes skede. Hun kendte god sit G-punkt i skeden, men her var der en optimal stimulering.

Hun slappede af i skedeindgangen for at nyde den hurtige rytme af hundes faste forhud pule frem og tilbage mellem hendes endeballer og udspilede skamlæber. Hun slappede af i hele sin skede for bare at modtage og overgive sig helt til den voldsomme hundepenis, der kørte inde i hende i hastig rytme.

Hun ænsede ikke tid eller rum, men mærkede pludselig, at hundens penis udspilede sig foran den hårde forhud. Hun kiggede ned under sig for at se, om Kings testikler var ført helt frem til hendes skede. Det var de ikke, - de hang løst ned bagude og dinglede rytmisk frem og tilbage. Det var Kings penisrod, der blev stor og opsvulmet.

Hun havde troet, at når hunde hang sammen efter en parring, så var det fordi tæven sugede sig fast på hanhundens penis. Nu fik hun en fysisk forklaring. Hanhunden laver en "prop" inderst på sin penis, som tæven med sin ringmuskel yderst om skedindgangen lukker, og dermed bestemmer, hvornår de skulle skilles igen.

King ændrede rytme. Nu var der næste ingen tilbagetrækninger, - kun kraftige fremadgående stød. Hun følte, at King ville gøre alt for at få sin "prop" op i hendes skede, men den var allerede blevet for stor. Den kunne ikke komme ind. Den spilede hendes skamlæber totalt til side, og hun følte, at hendes klitoris, der normalt var lidt beskyttet af en lyserød hudfold nu var presset helt fri og blev gnedet godt og grundigt.

Hun kastede et blik over på spejlbilledet i drivhusruden. Hun reagerede kraftigt på synet af en sort hanhund og en kvindekrop i heftig parring.

Så mærkede hun, at hendes orgasme nærmede sig. Ikke pludseligt og voldsomt, men stille og skønt kom den nærmere og nærmere i hendes krop. Hun åndede tungt og udstødte små klynk af vellyst.

Nu var hun helt viljeløs og lod hanhunden gennempule sig med meget kraftige stød. Hun kunne mærke, at hendes bryster, der hang tunge og dråbeformede under hende, gyngede frem og tilbage for hvert stød, hun modtog.

Så kom orgasmen med fuld kraft. Ud fra skede og klitoris strålede en kraftig og bølgende orgasme ud i hele hendes krop. Hendes klynk var blevet til små skrig, men nu brølede hun højt og stødvis over den enorme orgasmefølelse.

King arbejdede meget kraftigt og dybt i hende. Orgasmen nåede et højt klimaks og klingede så gradvist af. King var stadig i hende med fuld styrke. Hun reagerede med ilinger og små smertereaktioner fra hendes skede.

"Åh King! Du må ikke mere! Du voldtager mig!”, skreg hun højt, mens hun modtog stød på stød.

Den begyndende smerte fik hende uvilkårligt til at bruge al sin kraft omkring sin skede til en sammentrækning. Måske var det lige det, der skulle til, for King standsede sin voldsomme fremfærd. Hun mærkede en ny varme inde i skeden.

"Åh King, nu har du gennemkneppet mig, og nu laver du hundehvalpe på mig!", stønnede hun og sænkede hovedet ned på puden.

Der var ingen tvivl. Varm sæd blev udtømt i hendes skede. King hang mere afslappet over hende, men små stød fra ham angav, at han fyldte hende med hundesæd. Den lille smerte, hun havde følt i skeden, blev afløst af en behageligfølelse af en blanding af hendes safter og Kings sæd, der smøg sig om hundens penis inde i skeden. Det var lige som om hun fik en balsamisk og svag følelse af en "efterorgasme". Hun kunne mærke, at der blev udtømt så megen sæd, at det pressede på, dels for at komme op i hende og dels for at flyde ud mellem penis og skamlæber.

Der gik et stykke tid inden King var helt færdig med at bedække hende. Den gjorde tegn til at trække sig fri af skeden, og til forskel fra en rigtig tæve, så var Louise i stand til at give King fri med det samme. Med et slubrende svup kom den store hundepenis ud, og Louise sank om på siden.

Hun var øm i lårene og knæene af at have stået i en samlejestilling så længe. Hun var øm i skamlæber og skede over at have fået så langvarig og voldsom en parring.

King stod ved fodenden af hynden, og han skulle åbenbart også sunde sig lidt. Hans penis var stadig stor og blodfyldt, men hang nu nedad og dryppede lidt.

Louise kunne mærke, at hendes skedeåbning endnu var helt åben. Hun kunne mærke, at hundesæd og skedesaft sivede ud af hende. Hun kunne mærke, at solen varmede hendes svedige krop, og det gjorde hende godt.

Hun så hen på King, der igen lå ved solbærbuskene. Han var nu i gang med at slikke sin lyserøde og skrumpende penis. Hun lå på en meget våd hynde, men orkede ikke lige at rejse sig. Hun reflekterede over, at hundesæd ikke var så klistret som mandesæd, men at der var meget mere af det.

En helt speciel lugt af kvinde - og hundesekreter emmede omkring hende i de varme solstråler. Det gav hende sammentrækkende gysninger og varme på samme tid. Efter denne kraftige orgasme vågnede hun op til en bondeangerfølelse over, hvad der var sket. Det var for intimt til at kunne berettes for andre. Hun følte næsten, at det var uvirkeligt.

Der gik et godt stykke tid inden hun rejste sig og tog sommerkjolen på. Hun lynede hyndebetrækket af for at få det vasket i vaskemaskinen.

King havde fået ordnet sig og fulgte hende tilbage til stuehuset.

Fortsættes HER

10-2004