LÆSERNES EGNE NOVELLER

Louise O. Henriksen©

Har du ikke læst afsnit 1 kan du gøre det her:

Del 1

En gård i Jylland

2. del

 

Næste formiddag var der travlhed på gården. En stor kølebil kom for at afhente ugens produktion af æg. Louise stod i kølerummet og førte regnskab med det antal paller, der blev læsset. Da det hele var ordnet sidst på formiddagen, var hun glad for at komme ud i solen og varmen. Det havde været rigtig koldt til sidst, at stå i kølerummets kun 5 graders varme.
Da hun efter frokosten stod og vaskede op, ærgrede hun sig over, at King og hun havde haft det samleje i haven dagen før. Nu kunne hun vel ikke tage solbad på sin vante plads. King ville sikkert komme over hende igen, når hun lå der. Så må den blive her i bryggerset så længe, tænkte hun.
Hun ville trods alt se, om King prøvede at gøre tilnærmelser til hende, hvis de igen lå nede i haven. Da hun kom der ned, lagde King sig på pladsen ved solbærbuskene. Hun gav skumgummihynden et renvasket betræk på. Smøg sommerkjolen af sig, men beholdt små minitrusser på. Hun lagde sig på maven og læste i en bog, men skottede hele tiden til King. Den sov med hovedet på forpoterne.
Hun vendte sig om på ryggen, lirkede forsigtigt trusserne ned om benene. King løftede hovedet og spidsede øre. Den rejste sig, - strakte sig - og gik hen mod hende. Hurtigt havde hun fået trusserne på igen.
- Nej, min ven, sagde hun højt, - Ikke i dag. Du må hellere komme ind i din kurv.
I køkkenet fandt hun et godt kødben og lod King få det med hen i sin kurv, hvor den straks gnavede løs og affandt sig med at blive indendørs i bryggerset, mens hun tog solbad i haven.
Da hun sidste på eftermiddagen skulle ind for at forberede aftensmaden, gik hun først hen i foderrummet og hentede et par gulerødder til de to heste, der stod i en græsfold bag ved hønsehuset. Den store brune hingst var forbeholden og kom kun så nær, at den kunne snappe guleroden fra hendes fremstrakte hånd, men Rollo, - den mindre shetlandspony, kom helt hen til hende og ville kæles og gnubbes, mens den spiste sin gulerod.
Den ældste af avlskarlene, Poul, kom trækkene med en fodervogn. Han skulle ind og fodre kalvene. Han standsede op foran Louise og Rollo. Poul gjorde et kast med hovedet ned mod Rollos bug.
- Ja, den der nede er såmænd ikke større, end Kings, når den er bedst!, sagde han.
Louise så ned under Rollos mave. Som så ofte før hang Rollos penis et stykke lodret ned fra det skjul, den ellers blev opbevaret i.
Louise blev lidt forlegen, og prøvede at finde ud af, om det var en slags vittighed, Poul var kommet med. Få sekunder efter gik det i al sin gru op for hende, hvad han hentydede til. Hun tog i forskrækkelse hånden for munden og udbrød, - Har.. har du…, hun snublede over ordene: - Har du set King og mig? Hun kunne ikke fremstamme mere, men stirrede vildt på Poul.
Poul svarede, - Hver eftermiddag henter jeg halm til strøelse oppe på loftet, og som du måske har lagt mærke til, så er der altså et gavlvindue oppe på høloftet, så man kan se ned mod drivhuset.
-  Har du set det hele? udbrød hun hektisk.
Han nikkede ganske lidt.
Hun blev blussende rød i hovedet af forlegenhed.
Poul gav hende et let klap på skulderen. - Bare rolig, sagde han så, - du så pragtfuld ud, og King så heller ikke ud til at være utilfreds. Men skulle du få brug for en lidt mere menneskelig kontakt, så skal du bare sige til. Han smilede et lille venligt smil og gik videre ind i stalden for at fodre kalvene.
Hun anede ikke sine levende råd. Følte sig kold og varm på samme tid. Tænk, Poul havde stået oppe i gavlvinduet og betragtet hende og King i den mest intime situation, der vel kunne findes på denne jord. En hund der parrer sig med en kvinde. Og hvordan skulle hun tolke hans sidste bemærkning, Så skal du bare sige til! Var det en meget fræk opfordring, der bare skulle nedgøre hende, eller var det lige så venligt ment, som Poul gav udseende af at være venlig og afbalanceret.
Hun var så flov, som hun aldrig havde været det før. Hun ville allerhelst væk, langt væk. Hun gik helt ved siden af sig selv, da hun forberedte og serverede aftensmaden. Hun undgik at få øjenkontakt med Poul.
Poul talte med Brian, - den 18 årig andenkarl på gården, om dagens almindelige opgaver og om vind og vejr. Louise kunne ikke mærke nogen som helst ændring i Pouls væremåde overfor hende. Heller ikke den kommende dag var Poul anderledes end sædvanligt.

Medhjælpen i ægpakkeriet og Brian havde weekendfri, så Poul hjalp Louise med indsamling af æg.
- Ja, hønsene er jo ikke så kloge, at de holder fri i weekenderne, sagde Poul med et smil.
Da Louise stod i kølerummet og stablede de sidste æggebakker, kom Poul ind.
- Dyrlægen har lige ringet. Han skal over til en kollega på Sjælland, og nu vil han gerne have sæd fra Rollo med derover, for de har en besætning, der trænger til nyt blod, sagde Poul. - Kan du ikke lige hjælpe mig. Hent Rollo ude på marken, så gør jeg klar inde ved bedækningsboksen!
Louise snuppede en gulerod med sig, for så vidste hun, at Rollo ville komme hen til hende med det samme.
Rollo kom straks hen til hegnet og fik sin gulerod. Hun tog den i den ene side af hovedtøjet og førte den ud af folden og op i stalden. Da den blev ført forbi sin egen bås og ind i bedækningsboksen, rejste den interesseret hoved og rettede ørerne fremad.
Inde i boksen stod to solide stativer. Det ene højere end det andet. På hver 4 stærke stolper var der placeret en form for halvtøndeformet overdækning uden endestykker. De skulle fungere som - surrogat-hopper, når hingstene skulle levere sæd til inseminering.
Poul stod med et stort smalt gummifutteral og smurte en creme på indersiden af det, da Louise kom ind i boksen med Rollo.
- Tag lige den tot twist, der ligger der på bordet og lad Rollo snuse til den, og så skal du bare give slip på ham, sagde Poul.
Louise så, at twisten var den samme tot, som var brugt, da Pias hoppe skulle bedækkes. Hun lod Rollo snuse til twisten og slap så hovedtøjet.
Rollo gik et skridt tilbage. Gav et kast opad med hoved. Vrinskede, og løb så hen til det mindre stativ. Sprang med forbenene op på stativets runde overdel, som om det var ryggen af en hoppe. Først nu lagde Louise mærke til Rollos lange erigerede penis, der pegede vandret frem under stativets runde overdel.
Poul var hurtigt inde under stativet og fik smøget det indsmurte gummifutteral helt indover Rollos stive penis. Med besvær holdt Poul futteralet stille mens Rollo havde kraftige frem og tilbageføringer i denne kunstige - hoppeskede.
Efter en halv snes kraftige indføringer kunne Poul mærke, at den varme hingstesæd blev udtømt i futteralet. Rollo stod et øjeblik stille, men steg så ned af stilladset. Den prustede et par gange; rystede manken og gik sindigt hen mod Louise. Hun klappede den mange gange på halsen; tog et greb i hovedtøjet og førte den ud af stalden.
- Åh, Rollo, du fortjener, at få lov at bedække en rigtig levende hoppe, hviskede Louise ind i øret på hesten. Den stak mulen ind i siden på hende og travede derpå ud på marken igen.
Louise var seksuelt opstemt. At se Rollos stive penis gav hende en lyst til sex. Hun ligesom svedte indvendigt ved at have disse tanker. Hun tænkte på Pias hoppe . Hun havde aldrig før tænkt på selv at have sex med dyr, men her på en jyske bondegård trængte det sig på helt af sig selv.
Hun gik ind til Poul, for at se, om der var mere, hun skulle hjælpe med. Han stod ved et vandtrug og vaskede hænder. Han så på hende. Ingen af dem sagde noget. Louise mærkede en fortættet stemning i luften. Poul tørrede sine hænder og så derpå direkte ind i hendes øjne. Det var så direkte at Louise ville slå øjnene ned, men Poul lagde sin hånd på hendes og sagde lavmælt - Har du også lyst?
Louises strube snørede sig sammen; hun kunne ikke sige et ord. Hun kunne se i Pouls øjne, hvor vigtigt svaret ville være for ham. Jo, hun havde lyst, men hun kunne ikke få det over sine læber, så hun gav ham et forsigtigt nik med hovedet. Hun læste i hans øjne en lettelse over hendes tilkendegivelse.
- Kom!, sagde Poul stille.
Hun fulgte ham op af trappen til høloftet. I den ene ende af det enorme høloft var der stablet firkantede pressede halmballer op. I den anden ende var det tørrede enghø pakket helt op til den indvendige tagrygning. Mange ovenlysruder gav et blødt lys over hele loftet. Der var en pragtfuld duft af hø og halm.
Ude i den ene side, under et ovenlysvindue, gjorde Poul holdt. Der lå et stort hestedækken bredt ud over et tykt, jævnt lag hø.
Poul vendte sig om mod Louise. - Jeg ved godt, at det var tarveligt af mig at stå derhenne i gavlvinduet og belure dig, sagde han, - men da jeg så dig ligge nøgen dernede ved drivhuset hver eftermiddag, fik jeg sådan en lyst til dig. Da jeg så dig og King sammen forleden dag, fik jeg endnu mere lyst. Han strøg Louises overarm ganske let. Louise følte en gysning, som Poul bemærkede. - Ja, jeg kan godt forstå, hvis du er lidt usikker, fortsatte han, - men hvis jeg nu lover, at jeg øjeblikkeligt standser, hvis du siger stop til noget, du ikke bryder dig om, føler du dig så ikke lidt mere sikker? Hun nikkede genert.
Poul knappede de øverste knapper i hendes sommerkjole op. Han strøg med bege hænder kjolen væk fra hendes skuldre. Kjolen skred ned over hendes krop; ned i høet. Uvilkårligt holdt hun sine hænder op foran de blottede bryster. Hun stod foran ham kun iført minitrusser. Han så beundrende på hende, og hun blev genert og så til siden for ikke at møde hans blik . Han gik om bag hende og trak hende ind til sig. Hun kunne mærke hans ånde på halsen. Hans hænder gled ned over hendes hofter; - fik fat i trusserne; - trak dem lige så stille ned over lårene, til de af sig selv dalede ned i høet. Han nappede hende blidt med sine læber mod hendes hals. Hans hænder gled varsomt op over hendes hofter og lænd; - op over den flade mave; op under hendes hænder, som hun stadig holdt for brysterne. Nu var det ham, der holdt om de runde og varme bryster. Han trykkede sig ind til hende. Hun følte sig meget nøgen ved at mærke hans skjorte mod sin ryg og hans bukser mod hendes endeballer.
Han nippede med sine læber hendes ene øreflip, og hviskede hæst, - Da jeg havde set dig og King kneppe, så måtte jeg have et håndklæde med i seng. Det gjorde ondt i nosserne, fordi jeg hele tiden tænkte på dig, og din flotte nøgne krop.
Hun blev endnu mere genert, dels for hans betroelse og dels for hans bemærkning om hendes krop. Han mærkede, at hun ikke var så anspændt længere, så han klemte hendes bryster lidt fastere, og hviskede hypnotisk blidt i hendes øre, - Vil du være min tæve. Må jeg slikke dig som King gjorde. Må jeg springe på dig og pule dig som King gjorde. Må jeg ride dig, til vi begge to kommer?
Hun kunne ikke svare, det var så intimt. Hun kunne bare nikke sit ja til ham.
- Læg dig! sagde han med en højere stemme. Det lød som om, han kommanderede med en hund. Hun sank ned på det store hestedækken og kravlede ind på midten. Lagde sig på ryggen med samlede ben.
Poul havde løst livremmen og tog bukserne af. Roligt knappede han skjorten op. Han stirrede intenst på hende, og hun så direkte på ham, hvor han stod i modlys fra ovenlysvinduet. Han smed skjorten ud til siden; bøjede sig ned og trak underbukserne af i et snuptag. Han mavede sig skyndsomt ind på hestedækkenet til hende.
Han er også genert, tænkte hun og smilede ved sig selv, men han skal ikke slippe så let!
Hun rejste sig op på albuerne; skubbede til ham, så han modvilligt kom til at ligge på ryggen.
- Lig stille, kommanderede hun.
Hun så nedover hans nøgne krop. Han havde lidt hår på brystet, men hans kønsbehåring var kraftig og på ingen måde tæmmet af saks eller barbering. Det krusede sig i viltre lokker omkring hans erigerede lem. Hun satte sig på knæ ved siden af ham. Nu ville hun betragte hans køn, røre ved hans penis, se på hans testikler. Han krympede sig lidt af generthed. Hun tog varsomt om hans penis. Den var varm, meget hård og pulserende. Forhuden var gledet halvt ned omkring penishovedet. Hun lod med et greb af tommel og pegefinger forhuden glide ned over penishovedet. Bag hovedet var hans penis bemærkelsesværdigt tyndere, men fortsatte derpå som en kegleform med en anseelig tykkelse inderst ved hans testikler. Hun så kraftige blodåre omkring hans peniskrop, da hun krængede forhuden helt i bund. Hun ville fortsætte sin udforskning, men Poul kunne ikke holde til mere.
Det dunkede i hans lem, det dunkede i hans tindinger, det dunkede i hele hans krop. Nu var han så brunstig som aldrig før. Han rejste sig op på albuerne. Pressede hende ned, så hun igen lå på ryggen. Hun løftede knæene fra lejet, spredte lårene ud til hver side. De hørte begge det lille smæld, da hendes opsvulmede skamlæber skiltes; - hun vendte skamfuldt sit ansigt til side, fordi hun så åbenlyst viste ham sit skød, og hvor rede det var til at tage imod ham.
Han var ikke skamfuld, - tværtimod. Han bøjede sig ned over hendes skød, pressede hendes knæ opad og lårene mere ud, skilte hendes skamlæber endnu mere, så hendes indre skamlæber også fulgte med og hendes skedeindgang var helt blottet. Øverst oppe mellem hendes skamlæber og ned mod skedeindgangen løb en hudfold, der dækkede for hendes mest følsomme erogene zone. Her satte han sine læber, lod forsigtigt sin tungespids spille omkring hudfolden, kværnede lidt omkring denne fold og fik så - lige så smidigt - lirket tungespidsen ind bag om folden til den lille tap, - den blodfyldte, hårde røde rubin, - hendes klitoris.
Den lette, blide berøring af tungespidsen fik hendes klitoris til at svulme yderligere. Han lod sine læber omslutte hendes klitoris. Tog et forsigtigt sug, kneb læberne blidt sammen, tog igen et forsigtigt sug og kneb læberne blidt sammen. Det fortsatte han med flere gange, og han mærkede hendes stigende seksuelle ophidselse.
Hun lå med armene over hovedet og gav sig hen i en stigende vellyst. Blodet dunkede i hendes krop og gjorde hende varm og villig.
Poul satte sig op og så ned på hende. Hun følte sig helt fortabt og forsvarsløs under hans blik. Under de heftige seksuelle følelser lå en generthed overfor hans granskende blik.
- Nu er du så liderlig som en tæve i løbetiden, kan jeg se, sagde han. Hun kom til at tænke på King, og den heftige parring de havde haft forleden dag.
- Nu vil jeg gerne være din tæve, hviskede hun stakåndet. Hun vendte sig om og rejste sig op på alle fire. Spredte benene lidt og svajede en lille smule i ryggen. Det føltes ophidsende, at hun indtog så udfordrende en stilling. Han kærtegnede hendes ryg og lod så hænderne glide varme og stille ned til hendes endeballer. Med et fast tag skildte han ballerne ad. Hun gøs, og hendes generthed blev forstærket. Uden at kunne se ham, var hun klar over, at han nu betragtede alt, hvad der var intimt på hende.
Hun følte noget blidt og lækkert mod sine skamlæber. Hun så ind under sig, at Poul havde taget sin penis i hånden og nu førte penishovedet forsigtigt op og ned mellem hendes skamlæber uden at trænge ind i skeden. Det var lige så blidt og skønt som at blive slikket. Hun følte et heftigt begær.
- Nu springer jeg på dig. Nu skal du få et godt hundepul! sagde han med en lidt grødet stemme. Hans overkrop gled hen over hendes ryg og hans penis gled let ind mellem hendes skamlæber. Fast og bestemt førte han sit lem helt ind i hendes varme, våde og hungrende skede. Hun udstødte et suk over at få så herlig en fylde helt op i sin skede. Hun mærkede penishovedet helt inde i sig, og mærkede størrelsen af penisroden da skamlæberne blev krænget til side.
Han fyldte hende helt ud og lå stille hen over hende et øjeblik, så trak han sig en smule tilbage. Med penishovedet midt i skeden foretog han nu små, men meget hurtige frem - og tilbageføringer, der gav Louise de samme følelser som hundeparringen med King.
At blive pulet er, når pikken går hurtigt frem og tilbage, tænkte hun.
Han blev stakåndet og holdt et lille hvil, hvor han igen pressede sin penis helt i bund. Hun nød det, og hun vill...........
- STOP!!, råbte hun.
Hun følte det, som om lynet slog ned i hende.
I et splitsekund kollapsede det korthus af seksuel spænding og forventet orgastisk klimaks, der var udviklet mellem dem.
Han trak sig ud af hende og satte sig på enden. Hun væltede om på siden og så forvirret på ham.
- Dyrlægen! næsten råbte hun.
Han så spørgende på hende.
- Dyrlægen kommer, og vi er de eneste på gården, og han kommer her op, og han kan se og høre os, og.. og vi er helt nøgne- , hun snublede over ordene.
- Dyrlægen, gentog han lidt forundret, så så hun et fjoget, forvirret smil om hans mund.
- Det må du undskylde -, sagde han: - Dyrlægen kommer ikke.
- Jamen, det sagde du da!
- Ja, det var fordi, at jeg ikke rigtig vidste, hvordan jeg skulle få dig med op i høet!
Han kunne se på hende, at hun ikke fattede hele sammenhængen, så han fortsatte, - Jeg kunne se på dig, at du blev ophidset af at se Pias hoppe blive bedækket af vores hingst, så jeg regnede med, at du fik lyst, hvis du fik en stor stiv pik at se. Jeg kan jo ikke sådan videre gå rundt og svanse med min, så jeg fandt på at få dig til at se på Rollos i aktivitet!
Hun meget forarget på ham. - Det kan du altså ikke være bekendt overfor Rollo. Så har han gnedet pik i den gummidut, du gav ham på, til ingen nytte.
Poul kom til et le af hendes oprigtige medynk med hingsten. - Du skal se, sagde han, - Rollo er sikkert godt tilfreds med at blive åreladet en gang i mellem. Han er såmænd oppe på fuld ydeevne i morgen igen!
Hun sad og pillede i tæppeluven og så fortrydelig ud. - Du skal ikke tro, at jeg altid går og tænker på en stor pik, men mit sexliv har været så fattigt og uerotisk, så jeg hungrer efter god orgasme, som jeg ikke bare skal onanere mig til, sagde hun, - og det var første gang jeg så en hoppe blive bedækket. Den smukke hoppe. Jeg tænder enormt seksuelt, hver gang jeg ser den for mig, og ser hingsten springe på den.
Poul greb chancen. Satte sig bag hende. Kyssede hendes hals blidt. Kneb læberne sammen om en øreflip. Tog med begge hænder om hendes bryster og masserede dem blidt i sine håndflader. - Du er lige så smuk som Pias hoppe, hviskede han i øret på hende, - Hvis du er i brunst, så skal du bare ”blikke” med din hoppekusse, så kommer hingsten og springer på dig.
Louise vendte sig mod ham, gav ham et let kys på kinden, lagde sig på ryggen med let spredte ben. – Ja, sagde hun, - gør mig brunstig. Jeg har lyst til at blive din hoppe.
Han forstod, hvad hun mente. Han spredte hendes ben, lod tungespidsen finde den lille hudfold øverst mellem hendes skamlæber, fik lirket tungen ind under hudfolden. Klemte læberne blidt sammen om hendes klitoris, sugede ganske let, klemte let sammen, sugede og mærkede den stigende lyst hos hende. Hun følte, at den klitoris-massage fik hendes hede blod til at koncentrere sig omkring hele hendes underliv. Han blev ved og ved. Hendes åndedræt blev stødvis. Hun gav små klynk fra sig og skød sin underkrop mere og mere op mod hans pirrende læber. Så rettede han sig op fra hendes skød. Nu var hun så brunstig, som en hoppe kunne blive.
Hun følte selv, hvor varm og svulmende hun var i sit underliv. Hun vente sig og rejste sig op på alle fire. Spredte benene og svajede lidt i ryggen. Han så resultatet af sit tungespilleri. Hendes skamlæber var fyldigere end nogen sinde, og de indre skamlæber kom lidt til syne omkring hendes fugtige skede. Hendes klitoris var igen skjult af den lille hudfold, men gav sig til syne ved en lille bule på folden. Han kunne se, at hun ved sammentrækninger forsøgte en form for at ”blikke” som en hoppe, men det blev nærmest hendes endeballer der viste sammentrækninger. Han tog sin stive penis i hånden og lod penishovedet cirkulere omkring skedeindgangen. De små indre skamlæber krøllede sig omkring penishovedet, og han følte det, som om det røde, stærkt spændte hoved blev slikket blidt og sødt.
Hun følte en så stærk seksuel pirring, at hun pressede underlivet bagud. Hans penis kom uvilkårligt ind i skeden. Hun vuggede lidt frem og tilbage, mens han holdt sin penis helt stille. Hans penis gled lidt længere ind i skeden, og han kunne mærke, at hele hendes krop sitrede af begær. Han ville drive hende til det yderste, inden han som en hingst ville bestige hende rigtigt og give hende de afgørende og kraftige hug. Hans hænder gled ind under og frem mod skeden. Han pressede med fingrene skamlæberne endnu mere til side. Pressede hudfolden opad. Kunne ikke se hendes klitoris, men kunne opfatte, at den blev gnedet blidt af hans penis. Hendes klynkende lyde havde ændret sig til klagende udråb af lyst og villighed. Han mærkede i sin egen krop, at nu var de højeste højder ved at være nået. Han måtte ikke forspilde tiden. Hans overkrop gled hen over hendes ryg. Han var hed, gejl og svedig. Han gispede ind i hendes øre. - Nu står hingsten parat bag dig. Nu springer den på dig og bedækker dig med sin lange sorte pik. Nu vil den lave et føl på dig!
Hun gispede, sænkede hovedet, løftede skuldrene let, svajede lidt mere i lænden, stønnede af lyst og begær. Det første kraftig stød, han gav hende, gik ikke helt i bund. Han trak sig en anelse tilbage, så han havde fuld styrke ved at svaje og krumme ryggen optimalt. Det andet hug var perfekt og skønt. Hans penis gik i det kraftige stød helt i bund. Hans testikler landede med et blødt klask mod hendes trekantede, gennemvædede pubesbehåring. Hans store penisrod pressede hendes skamlæber helt ud. Hun gav et højt støn fra sig. Hun mærkede hans kraftige pubesbehåring mellem sine endeballer og mod sin anus. Han trak sin penis langsommere tilbage, og gav hende så et yderligere kraftigt hug helt i bund.
Nu følte hun sig som Pias hoppe, der blev bedækket. Hendes følelser var nu koncentreret om hans penis. Han trak den langsommere tilbage og helt ud af skeden. Hun mærkede slippet af hans penis som et sug i hendes skede. Hendes skede forblev vidt åben. Næste indtrængning af hans penis var den kraftigste og mest sensuelle.
Højlydt, med pruttende, spruttende og slubrende lyd huggede hans penis ind gennem hendes vibrerende og skælvende skede. Hun udstødte et lille skrig af ekstase. Han kom med et dybt støn af brunst. Hun var i sekunder delt i to, hendes skede sagde - mere hingstepik! - hendes hjerne sagde, - det er for flovt, at det kan høres, hvor liderlig jeg er!
Hun fik ikke tid at reagere på nogen måde. Hans penis var ude og blev med fuld styrke presset stærkt og højlydt ind i skeden igen. Hun overgav sig helt. Hun følte, at en orgasme nu ville komme voldsomt og stærkt. Hun pressede lidt imod ved hans dybe indtrængning. Ved hans tilbagetrækning begyndte hendes orgasme med et sæt. Ved de følgende to kraftige hug af hans penis i hendes skede, eksploderede hun i så kraftig en orgasme, at hun udstødte et brøl af vellyst og orgasmegysninger i hele kroppen. Det fik ham til at yde endnu mere. De næste stød var så kraftige, at hun næsten faldt forover. Hun skreg endnu højere. Han gav los, havde ikke kontrol over sig selv mere. Det næste kraftige stød gav ham en meget kraftig orgasme. Han følte, at mens han hamrede sin penis ind i den vibrerende skede, så pumpede sæden ud af ham. Næste tre stød fik ham til at stønne meget højt. Nu pumpede sæden ikke ud, nu flød den i en lind strøm. Et sidste stød fik hans orgasme til at klinge af. Hun var vibrerende i sin skede endnu. Hendes orgasme klingede langsomt og sødmefyldt af med små sæt i hendes krop. Hun sænkede hoved og bryst ned på tæppet af træthed i armene. Han hævede sig op fra hendes ryg. Oprejst og på knæ bag hende kunne han se hendes anus, mellemkødet og hendes svulmende mørke skamlæber, der omsluttede hans penisrod. Hans penis var stadig stiv, men han mærkede klart, at den ikke var i stand til at yde mere. Hun lå så sammenkrummet med enden lige i vejret, at hun mærkede den udsivende sæd og skedesaft løbe gennem hendes pubesbehåring og ned midt over maven. Hun åbnede øjnene og skottede op mod ham. Han smilede til hende og sagde, - Du er utrolig dejlig, saftig og liderlig.
Hun havde hidtil afskyet ordet liderlig, det lød plat og uskønt, når hendes tidligere kæreste havde brugt det, men i denne situation var det helt anderledes. Hun blev glad, følte, at Poul hermed udtrykte det ligeværdige i, at han havde givet hende noget og hun havde givet ham lige så meget tilbage. Hun gav et taknemligt klem om hans penis ved en kraftig sammentrækning af sin skedeåbning. Han mærkede det omkring sin penis, og han begyndte en tilbagetrækning. Hun gav et dybt suk og udbrød: - Åh nej, Poul, bliv lidt endnu!
Selv om han ville, så kunne han ikke mere. Hans testikler var totalt tømte for sperm. Hans penis var begyndt en afslapning. Han vidste af erfaring, at begyndte han igen på samlejebevægelser, ville hans penis reagere negativt, blive slappere og give ulystfølelser. På den anden side var det, han kiggede nedover netop nu, så pirrende sanseligt, at han ikke ønskede at det skulle slutte lige med det sammen.
Han så hendes dejlige nøgne brune krop, hendes ansigt, der hvilede på tæppet, ryggens bue op mod to runde endeballer, som han holdt let adskilte med sine hænder, hendes lille trutmundede anus, der var omgivet af en meget bred og mørk ringmuskel, hendes skamlæber og venusbjerg, der gik sammen i en fyldig forhøjning mellem hendes runde lår, hans halvt udtrukne penis fra hendes skede, hvorfra der stadigt pulserende og boblende sivede en blanding af skedesaft og sæd ud og nedover hendes pubesbehåring og mave, nedover hendes krop til de runde bryster, der også havde lagt sig til hvile på tæppet.
Han tog fat om sin penis. Den var uden sin fasthed, - og dog lidt stiv. I stedet for frem og tilbage førte han med håndkraft sit lem i cirkelbevægelse i skeden. Hun strammede uvilkårlig skedeindgangen, men slappede derpå af. Han havde et overblik nedover hende som gav ham overraskende stor fryd. Han kunne læse i hendes ansigt, at hun højere og højere grad nød hans røren rundt i skeden med hans penis. Der bredte sig et saligt smil om hendes mund, - Åh Poul, det er gudeskønt, hviskede hun.
Han blev ved et stykke tid, men hans penis blev yderligere slap, så han belavede sig på at slutte, da hun udbrød, - Jeg er ved at komme igen. Jeg kan få orgasme igen. Åh, Poul, bliv ved! Han trak den slappe penis ud af skeden og stak to fingre ind i stedet for. Han kværnede rundt som før, som om det var hans penis. Hun kunne selvfølgelig mærke forskel, men var for langt henne i den kommende orgasme. Hun klagede og stønnede igen af lyst og frydefulde gysninger. Han havde sat sig på knæ, og så på tæt hold hvordan hun begyndte at presse sin skede frem mod hans fingres kværnen. Hun rettede hovedet fremad og strakte hals med endnu højere stønnen. Han kunne se, at hun var ved at nå et klimaks. Han vædede den frie hånds pegefingeren i de safter, der sad i hendes pubeshår. Rettede fingeren mod hendes anus, der vibrerede i takt med hendes orgasmegysninger. Han stak det yderste fingerled hurtigt og resolut ind i hendes anusringmuskel.
Det var bogstaveligt talt et bagholdsangreb, der havde en stor virkning. Den pludselige stimulering i hendes anus fik en enorm orgasme i gang. Hun gav et højt brøl fra sig, et hulk og derpå endnu et brøl. Han kunne mærke hendes orgasme i sit fingerled i hendes anus gennem kraftige stramninger af ringmusklen. Han blev overrasket over hendes højlydte råb, og over længden af denne anden orgasme så hurtigt efter den første. Hans fingre i skeden havde efterhånden fået safter og sæd til at skumme fint omkring hendes skamlæber. Han mærkede uvilkårligt, at han skulle være blidere. Det forlængede hendes lystfølelse. Hun lå stadig med ansigtet fremad og halsen strakt og pustede højt. Han kunne føle, at hendes orgasme var ved at klinge ud. Han sluttede af med helt blide strygninger lige indenfor skedeindgangen, for så til slut med et kraftigt pres at stikke fingrene så langt ind i skeden som muligt. Hun kom med et mindre brøl, og slappede så af i hele kroppen. Hun stønnede - lidt som i trance - og skreg så: - Rollos hingstepik! -.
Hun blev helt slap med få muskelsammentrækninger og spjæt af efterorgasmegys. Hun dejsede om på siden og pustede ud.

Han lagde sig tæt bag hende og strøg hendes kind og arm. De døsede hen i fuld seksuel mæthed.

Fortsættes HER

11-2004