LÆSERNES EGNE NOVELLER

Louise O. Henriksen©

Har du ikke læst afsnit 1 og 2 kan du gøre det her:

Del 1    Del 2

En gård i Jylland

3. del

Poul og Louise var alene på gården. De andre havde weekendfri. Det var søndag, og Louise var i færd med at rydde til side efter middagsmaden. Poul sad ved køkkenbordet og funderede. “Har du noget imod at jeg tager hen på sportspladsen og ser fodbold?”, spurgte han: “- jeg tager min mobiltelefon med, så du kan få fat i mig , hvis der skulle blive noget.“

“Det er helt i orden, hvis du så hjælper mig med at samle æg ind, når du kommer tilbage”, svarede Louise.

“Ok, men kan du ikke lige trække hestene ind i boksene i løbet af eftermiddagen, for jeg skal have dem striglet her til aften” - fortsatte Poul. Det lovede Louise.

Det var en meget varm sommereftermiddag. I stedet for at lægge sig om i haven for at sole sig , tog Louise labradorhunden King med ned ad markvejen til stranden. Det var en dejlig strand med fast sandbund kort udenfor den stenede kystlinie. Her var meget ugenert og stille, fordi ingen offentlig vej førte ned til vandet. King var med det samme ude i vandet for at køle sig af. Louise ærgrede sig over, at hun ikke havde taget et håndklæde med, men besluttede sig alligevel for en svømmetur. Hun smed kjole og trusser i græsset og sprang i vandet. Hun følte sig anderledes fri uden badedragt og tog en lang svømmetur langs kysten. King var gået op på stranden og løb rundt og snusede til tang og sten. På svømmeturen tilbage til sit tøj opdage Louise, at et ungt kærestepar kom slentrende langs kysten. Louise kaldte på King og tog sit tøj over armen. Hun ville gå sig tør, inden hun tog kjolen på. På vej hen til markvejen passerede hun det unge par, der så forbavset og nysgerrigt på hende. “Ja, I må undskylde,“ sagde Louise, ”- men jeg skal lige gå mig tør, inden jeg tager tøj på.” Den unge mand stirrede forlegent på hende, men sagde så: “Er det her en privat strand?” Louise svarede, at stranden hørte til den gård, hvor hun arbejde. “Må vi have lov at blive her og bade?“ spurgte han. “Det kan I roligt gøre,” svarede Louise: “- der kommer ingen mere i dag oppe fra gården!”.

Da hun gik op ad markvejen hørte hun plasken og råb fra stranden, og så, at det unge par løbe nøgne ud i vandet. Hun blev varm og seksuel opstemt ved at se de splitternøgne kroppe. Det var meget forkert af hende, men hun kunne ikke lade være. Hun gik hen langs strandbrinken til et krat, hvor hun satte sig, så hun kunne se dem nede på stranden, men de kunne ikke se hende. King lagde sig ved siden af hende.

Efter et stykke tid med plasken og svømning kom det unge par op af vandet. De stod længe i en omfavnelse og kyssede. Den unge pige tog fat om mandens penis, og det fik ham til at berøre hendes pubesbehåring og skød. Sådan stod de lidt. Så lagde hun sig på ryggen i det bløde græs. Han knælede ned mellem hendes ben, som hun villigt spredte helt ud. Hun var stærk behåret helt ned omkring skeden, men det var helt tydeligt, at hun var rede og villig, for han førte sikkert og roligt sit stive lem op i hende. Louise sad og blev meget seksuel ophidset ved at se dem i et heftige samleje. Pigen havde bøjet knæene højt op, så manden trængte meget dybt ind i hende. Det hele blev heftigere og heftigere, og derpå kunne Louise høre pigens skingre orgasmestønnen. Louise sneg sig væk fra sit skjul, tog trusser og kjole på og vandrede sammen med King hjem mod gården. Hun var stærkt påvirket af at have set det unge pars samleje.

Hun satte sig i køkkenet med en kop kaffe for at falde lidt ned og få sindet i ro. Der var heldigvis svalt og køligt i køkkenet, for ude på gårdspladsen flimrede luften ligefrem i den varme og solrige sommerdag. Hun betragtede en fremmed kat ude på gårdspladsen, der sneg sig ind på gårdens hunkat. Hunkatten var åbenbart i brunst, for den skød halen helt op langs ryggen så dens kønsorgan var helt blottet. Hankatten var over hende. Med et kraftigt bid i hendes nakkeskind møvede den sin penis på plads i skeden og parrede sig med hurtige og kraftige stød.

Louise blev igen varm og svedig over at se denne parring. Det var som om, der var dirrende sex i luften alle vegne. Havde Poul været her, så havde hun spurgt ham, “Om ikke de skulle gå op på høloftet og kneppe.“

Da hun lidt senere gik over gårdspladsen var hankatten væk og hunkatten sad og slikkede poter, som om intet var hændt.

Hun gik gennem hestestalden og ned på marken for at hente de to heste hjem i staldens bokse. De havde begge hovedtøj på, så hun tog første den store hingst og førte den ud af græsfolden og op i stalden. Mens hun holdt i hestens hovedtøj, undrede det hende lidt, at hesten var så tam og dresseret, at den fulgt hende uden modstand , - hun havde ikke kunnet gøre noget, hvis det store dyr havde gjort modstand og skulle slæbes frem. Inde i staldboksen havde hun hældt kraftfoder i ædetruget og klart, kold vand i vandtruget.

Da hun kom ned til græsfoldens led stod Rollo, - shetlandshingsten - og ventede på hende. Hun nåede ikke at få fat i hovedtøjet på den, for den travede lige så stille ved siden af hende, og da hun standsede for at få en sten ud af sandalen, så stod den stille så længe. Rollo var utrolig tam og vant til menneskelig kontakt. Den var både tørstig og sulten, så hun gav den en ekstra tår koldt vand. Hun tog en tot halm og striglede Rollo hen ad ryggen og ned ad bagparten. Hun satte sig på hug og lod hånden glide under hingstens bug og ned mod den penis. Virkningen kom omgående. Den sorte hingstepenis skød trinvis frem og hang dirrende under hesten. Rollo var en shetlandspony i mellemstørrelsen, så dens penis var ikke voldsom tyk, men havde en længde, der var en hingst værdig. Hun turde ikke røre ved den tørre penis. Det ville måske smerte hesten, men hun kom i tanke om den creme, som Poul havde brugt forleden dag. Hun læste på tuben, at det var vandbaseret glidecreme beregnet til vaginalt brug. Da hun igen stod ved siden af Rollo, svedte hun af ophidselse, nervøsitet og sommervarmen. Hun hev kjolen over hovedet og smed trusserne fra sig. Rollo vendt sit hoved mod hende og gav et prust, da den snusede til hendes nøgne krop. Hun satte sig igen på hug ved siden af den. Hingstelemmet var stadig i fuld størrelse. Lige så varsomt smurte hun glidecreme fra penishovedet og ned til hestens testikler. Hun mærkede den sitrende hårdhed lemmet fik, når hun med lette strøg smurte det ind. Hun havde en stærk lystfølelse i underlivet. Hun så ned ad sig og blev forbavset over, så opsvulmet hendes køn var. De ydre skamlæber var meget fyldige og krænget til side så klitoris og de indre skamlæber strittede frem. Hun gned glidecreme ind mellem sine skamlæberne og omkring skedeindgangen. Det føltes utroligt dejligt at gnide let på klitoris, når den var fedtet godt ind i cremen. “Jeg er liderlig som en hoppe i brunst,” sagde hun halvhøjt. Hun så på den sorte, glinsende hingstepenis. Hun ville nok kunne klare tykkelsen men ikke længden. Hun rejste sig og fyldte lidt mere blødt strøelse ind under Rollo og så lagde hun sig på alle fire og gled sidelæns ind under hesten. Hun var lige ved at synke sammen i armene af bare nervøsitet, men Rollo var rolig. Den skrævede lidt mere med både bagben og forben, som om den forberedte sig på at bedække hende. Den stive, sorte penis lå lige over hendes endebalder, og nu syntes hun, at den var kraftigere, end hun først havde bedømt. Hun gled ganske lidt fremad og mærkede, at det glatte penishoved skred ned mellem balderne, - forbi anus og ud for de glatte skamlæber. Hun pressede en anelse bagud, så hingstelemmet blev fanget mellem de indre skamlæber, men hun blev igen nervøs for tykkelsen, så hun var ved at fortryde sit forehavende.

Det var Rollo, der afgjorde sagen. Uden at flytte benene pressede den bagkroppen lidt fremad, så dens penis gled et stykke op i hendes skede. Hun gispede af overraskelse, men al den smørelse gjorde, at lemmet uden at volde hende smerte, let gled ind i hende. Hun mærkede, at hun dirrede af muskelsammentrækninger omkring skedeindgang. Det var ligesom når en hoppe “blikker”, tænkte hun. Hendes nervøsitet aftog, - nu var begyndelsen gjort, - nu blev hun bedækket. Hun bevægede kroppen lidt bagud, så lemmet gled halvt ind i skeden. Hun vuggede let frem og tilbage så penishovedet bevægede sig omkring hendes g-punkt i skeden. Det stimulerede hende voldsomt. Hun lod sig yderligere glide bagud, så hingstelemmet gled længere op i skeden. Hun blev virkelig fyld ud. - Hvor meget hingstepik kan jeg tage - , tænkte hun, og pressede sig endnu mere bagud. Hun mærkede så, at nu var lemmet helt i bund. Her lod hun sig langsomt glide frem og tilbage, - men det blev en kort fornøjelse. Hun mærkede, at Rollo blev lidt urolig i sin bagkrop, og kort efter blev hendes skede fyldt op med hingstesæd. Hun lod sig glide fremad, men Rollo var hurtigere til at tømme sin sæd ud i hende, så der var et overtryk, da hun gjorde sig helt fri af den pulserende hingstepenis. Hun mavede sig hurtig ud under Rollo, og rejste sig , stiv i knæene og øm i underarmene. Rollo gav stadig et par strint fra sig, men stod ellers roligt og prustede lidt. Hun var lidt fortumlet over, at det hele havde varet så kort. Hun ville gå ind og tage et karbad, og så ville hun onanere sig til en god orgasme. Hun tog kjolen over armen og lukkede sig ud af hesteboksen. Ude på staldgangen fik hun en varm velkomst af King. Den logrede kraftigt med halen, snusede til hendes skød foran og stak næsten snuden ind mellem hendes endebalder. “King, jeg er for træt i armene til at ligge på alle fire” sagde hun til hunden. Hun satte sig på hug for at kæle med den, men King tog det som en invitation. Den pressede sig ind mellem hendes knæ, så den kunne nå frem med snuden og slikke skedeåbningen, der stadig var opsvulmet og glinsende af creme og skummende hingstesæd. Hun kunne ikke modstå det. Det var dejligt at blive slikket af King, men hun kunne se, at en lille spids, lyserød hundepenis stak frem fra hundens kraftige forhud.

Hun rejste sig og gik ind i en tom hestefold, hvor der lå et par halmballer. Hun bredte kjolen ud over den ene halmballe og lagde et par tøjsække foran på gulvet. Så lagde hun sig på knæ og lænede sig ind over halmballen, så den var støtte for hendes hoved, skuldre og arme og dermed var hendes nøgne krop fri fra brysterne og bagud. - Var jeg en hoppe før, så bliver jeg en tæve nu, - tænkte hun. Hun spredte benene og svajede ganske let i ryggen, så hun var klar til en hundeparring.

King var helt forvirret. Den sprang rundt om hende, som hun lå der, - slikkede hende ind under maven, - løb om på den anden side og snusede til hende, - for så at stå stakåndet bag hende og slikke hendes skamlæber. Louise skottede bagud og så, at Kings penis var endnu længere fremme. Så sprang den på hende. Med forbenene omklamrede den hendes ryg og mavede sig fremefter mens den havde kraftige parringsbevægelser med bagkroppen. Endelig var den fremme, så den lyserøde, spidse hundepenis gled op mellem hendes fugtige og saftige skamlæber og ind i skeden. Hun fik et rigtigt kraftigt hundepul. King arbejdede med kraftige og hurtige bevægelser. Den stive forhud var ført helt frem mellem hendes indre skamlæber når King huggede fremad. Hun mærkede igen det forunderlige, at hundens penis voksede betragtelig i omfang, mens den kørte voldsomt frem og tilbage i hendes skede. Hun lå apatisk og lod sig gennempule så hendes bryster duvede frem og tilbage for hvert af de hurtige stød hun modtog dybt op i skeden. King lå bøjet ind over hende med sit hoved på hendes skuldre, og hun hørte dens gispen af brunst mens hun selv klynkede og kom med ekstatiske lyde i den heftige parring. Hun mærkede, at King blev mere aggressiv og kraftigere i sine hug fremad, og hun mærkede hurtigt hvorfor. Den karakteristiske ”prop” eller knude bagest på Kings penis var nu fuldt erigeret, og hunden pressede voldsomt på for at få den med ind i hendes skede. Aktiviteten med hingsten og tilstedeværelse af rigeligt glidecreme gjorde det denne gang muligt, så hun mærkede pludselig en voldsom udspiling af skamlæber og skedeindgang, - og så gav King hende det afgørende og meget kraftige hug, så “proppen” med et svup blev presset op i hende. Hun stønnede højt af overraskelse, men mærkede også en høj seksuel lystfølelse, da skedeindgangens ringmuskel gled bag om “proppen” og forankrede hund og kvinde i den totale parring.

Nu var hendes skede fyldt helt ud. Der var ikke plads til mere i hende. Kings parringsbevægelse var nu roligt frem og tilbage, men der var ingen friktion inde i skeden, så nu blev skeden trukket frem og tilbage af den fyldige penis og “prop”. Louise stønnede højlydt af lyst og mærkede orgasmen nærme sig. Så følte hun en yderligere varme og indre fylde i skeden, og hun blev klar over, at King nu var i færd med at udtømme sin hundesæd i hende. Hun følte sig yderligere udspilet, men havde en underlig fornemmelse af, at trykket også pulserende aftog. At King havde sat en prop i hende var sikkert og effektivt, for der sivede ingen sæd ud af skeden. Så slog det hende: - hvis der ikke kom sæd ud af hende, men trykket alligevel aftog inde i skeden, så var der kun en vej. Sæden blev rytmisk presset op i hendes livmoder. Hun kunne ikke fysisk føle det, men tanken gjorde hende helt slap og viljeløs, - hun var helt i Kings magt. Tanken ledte hende også hen på en lystfyldt følelse af voldtægt, hvor hun bare lå sårbar nøgen og tog imod en dyrisk parring. Hun følte på ny den afbrudte orgasme bryde stille frem fra hendes underliv. Hun lå og gispede under Kings frem og tilbageføring, men nu, da en meget heftig orgasme skyllede ind over hende, kunne hun ikke tilbageholde høje råb af “åhh” og “jah”. Da orgasme nåede sit højdepunkt, strakte hun halsen og brølede stødvis højt og helt i ekstase. Det var en orgasme, der gik helt ud i de yderste led i hendes krop. Hun følte stærk krampe i sin skede og derefter stor afslapning. King var færdig med at udtømme sig i hende, og da han begyndte at trække sig tilbage, var hun helt afslappet i skeden, så hundens store penis røg ud med stort “plup”.

Hun mærkede, at King lagde sig ved siden af hende og slikkede sit opsvulmede lem. Selv var hun så udmattet, at hun blev liggende i den samme stilling lidt endnu. Hun var øm og stadig meget åben i skeden, da hun rejste sig. Hun skrævede meget, da hun tog kjolen over armen og gik ind for at tage et karbad.

Hun lå med håndbruseren og skyllede sig grundigt forneden. “Vil man kneppes og have stor pik, så kan man få det på en gård i Jylland “, sagde hun halvhøjt frem for sig.

 

Fortsættes HER

04-2005