LÆSERNES EGNE NOVELLER

Louise O. Henriksen©

Har du ikke læst de tidligere afsnit, kan du gøre det her:

Del 1    Del 2    Del 3

En gård i Jylland

4. del

Det var mandag. Poul og Louise havde været alene på gården i den forløbne weekend. Nu var det sidste uge, at Louise skulle vikariere som husmoder her på gården, og den sidste weekend skulle hun så være alene sammen med den 18 årige landbrugsmedhjælper, Brian.

Louise fandt, at Brian i begyndelsen havde været drenget og genert, men når han var alene med hende, var han ærligt talt fræk og småsjofel, uden at hun rigtigt kunne gå i rette med ham. Når Poul var til stede, sagde Brian ikke noget, men opførte sig almindeligt. Louise var irriteret på hans væremåde og dobbelttydighed.

Så netop denne mandag tilspidsede det sig. Midt på formiddagen kom Brian ind i køkkenet til hende. Han smed et par trusser på køkkenbordet. “Dem her har jeg fundet i Rollos boks“, sagde han. Louise så forskrækket og forvirret på trusserne, hvor der klæbede halm og strøelse til. Hun kunne ikke sige noget. Brian smilede frækt, og idet han gik ud ad døren, sagde han: “Der må jo være nogen, der er gået trusseløs derfra!“ Louise var flov, genert og gal på samme tid. Hun ærgrede sig over, at hun helt havde glemt de famøse trusser i stalden. Hvis Brian fortalte det til Poul, så ville resten af hendes ophold på gården blive en pine.

Som dagen og næste dag skred frem erfarede Louise, at Brian nok holdt “trussehistorien” for sig selv, for Poul nævnede ikke noget og opførte sig, som han hele tiden havde gjort. Når Brian så var alene med Louise, - hvad han sørgede for at være mere end normalt -, så var han lummer i sin snak og kom med stikpiller og slet skjulte hentydninger.

Louise blev mere og mere gal over, at hun ikke kunne takle Brians sjofelheder. Hun kunne ikke tale med Poul om det, og når hun var tirret tilstrækkeligt af Brian, kunne hun råbe højt: “Hold kæft!”, men det fik kun Brian til at grine frækt og forsvinde ud ad døren.

Da hun onsdag aften var færdig med et brusebad og var ved at gå i seng, blev hun mismodig og følte sig ensom. Hun havde haft det skønt sammen med Poul. Han var hensynsfuld skøn og dejlig at elske med, men nu skulle hun rejse og sikkert ikke se ham mere. Hun var lidt rådvild, men så besluttede hun sig for skamløst pågående at gå over til Poul på hans karlekammer for eventuelt at lokke ham til et sidste samleje. Hun tørrede sit hår og tog badekåben på.

Hun bankede stille på Pouls dør. Brian, der boede i værelset ved siden af, skulle nødigt høre det. Hun hørte Poul sige: “Kom ind“, så hun åbnede døren forsigtigt. Poul havde åbenbart også lige været i bad, for han stod med et stort badehåndklæde om livet og var ved at hænge tøj ind i sit klædeskab. Hun kunne ikke sige noget, og Poul sagde heller ikke noget, men gik helt hen til hende. Kælede hende på kinden og tog så fat i badekåbens krave og krængede den til side, så hendes bryster kom til syne. Han så smilende på brysterne og derpå ind i hendes øjne. “Trænger du til at blive kneppet!”, spurgte han stille. Hun stivnede og blev genert, men det var jo det hun trængte til, så hun svarede lavmælt: “Ja, det var så godt sidst. Du er god til at kneppe.“ Han gav hende et løst kys på munden og løste badekåbens bælte op. Hun tog selv kåben af og stod nøgen foran ham. Han kyssede hende på begge brystvorter og pressede hende ned på sengekanten. Selv stillede han sig foran hende mellem hendes knæ. Hun løste hans håndklæde op og lod det glide på gulvet. De så begge på hans penis, der med hans hjertebankens rytme blev stivere og stivere. Han duftede af badesæbe og deodorant. Han skrævede lidt med benene og trak derpå forhuden helt tilbage. Louise havde et par gange ved sin tidligere kæreste suttet på dennes lem, men hun var den gang nærmest tvunget til det, og hun kunne ikke lide det.

Poul sagde ikke noget, men han kom lidt tættere på hende. Hun tog forsigtigt omkring hans penis, og gav ham derpå et forsigtigt slik på penisspidsen. “Prøv at give pikken et rigtigt kraftigt sug“, sagde Poul. Hun holdt med begge hænder omkring hans lem og lod penishovedet glide ind i munden. Så sugede hun kraftig til. Virkningen var mærkbar. Hans lem fyldtes endnu mere, blev mørkere og kraftigere. “Nu er den klar til at tage en lækker og saftig kusse”, sagde Poul lidt hæst.

Han pressede hende bagud i sengen og lagde hende ned på ryggen. Tog om hendes fødder og skubbede dem op, så hælene stødte mod hendes endebalder. Uvilkårligt spredte hun benene. Der lød et lille smæld, da de ydre skamlæber skiltes. Han satte sig på knæ mellem hendes ben. Lod begge hænder glide langsomt ned ad hendes lår mod hendes køn. Med tommelfingrene begyndte han at nulre hendes ydre skamlæber og trække dem fra hinanden. Hun skød uvilkårligt underlivet frem mod ham og mærkede, at skedesaft flød ned mellem endeballerne. Så rettede Poul sig ud og lagde sig ind over hende. Hun mærkede hans penishoved mellem hendes skamlæber. “Var det det, du kom for?” hviskede han. “Ja, Poul, kom og tag mig“, svarede hun. Han trak sig ud af hende og rejste kroppen op i strakte arme. Han så ned på hendes køn. “Spred benene noget mere“, sagde han. Hun førte knæene endnu videre ud. “Mere endnu”, fortsatte han. Hun trak knæene opad og helt ud på lagenet.

“Nu har du den mest indbydende og liderlige tævekusse, jeg har set”, sagde han. Hun så ned på hans store, strittende penis. “Så lad hanhundens pik komme og pule mig “, hviskede hun. Han førte lemmet halvt ind i hendes skede, hvilede et par sekunder, men begyndte så med små, heftige samlejebevægelser at pule hende. Hun var så seksuelt stimuleret, at hun med det samme pressede sin skede frem mod hans pulserende lem. Hun kunne ikke stå imod. Hun fik en overvældende orgasme og lå og hulkede højt af lystfølelser ud i hele kroppen. Orgasmen klingede af, og Poul trak sig ud og rullede om ved siden af hende. Han trak sengetæppet op omkring dem. Hun lå og gispede for at få vejtrækningen i ro igen. “Undskyld Poul, men det var bare så godt, at jeg ikke kunne vente“, hviskede hun ham i øret. Poul klemte hendes ene bryst blidt og lod derpå hånden glide ned over hendes bagdel.

De lå helt stille længe. Så begyndte Louise at fortælle om Brians frækheder, og at hun ikke var meget for at skulle være alene med ham den kommende weekend. “Han er kun en snothvalp. Giv ham dog en på kassen eller en røvfuld”, sagde Poul leende, og så fortalte han, at Brian for længe siden havde være fræk i sin mund, og da havde Poul taget ham i kraven og forlangt en ordentlig tone og respekt her på arbejdspladsen. Siden havde der ikke været noget i vejen. “Jeg skal lige give ham et vink i morgen, at han skal behandle dig ordentlig”, sagde han.

Louise lagde sig tæt ind til Poul og kærtegnede hans krop. Hun gned forsigtigt på hans penis og tog om hans testikler. Hun mærkede to faste kugler i en slap og varm hudpose. “Åh, er de fyldt af sæd?“ udbrød hun. “Ja, de kan såmænd nok give nogle sprøjt fra sig“, sagde Poul smilende. Louise rejste sig på knæ, tog sengetæppet helt væk og lagde sit hoved og skuldre ned på sengen, så hendes ende og køn stak lige op i vejret. “Du må godt tage mig igen“, hviskede hun. Poul rejste sig på knæ bag hende. Han tog et fast tag om hendes endebalder og tvang dem fra hinanden så hendes anus var helt blottet. Han lod fingrene glide ned over mellemkødet og frem til skamlæberne og blottede dermed både skedeindgangen og den lille blodfyldte klitoris. Han lod sin stive penis glide lidt ind i hendes skede. Så tog han et fast greb om hendes hofter og trak hende bagud, mens han selv pressede sit lem fremad med stor kraft. Louise gav et overrasket udråb fra sig ved en så kraftige indføring. Poul gentog denne handling flere gange, og der lød et kraftigere og kraftigere klask når hans underkrop og testikler ramlede ind i hendes køn og lår. Louise stønnede højere og højere over den kraftige behandling.

Så holdt han inde, trak sig helt ud af hende. Han tog om sin penisrod, så han havde helt styr på lemmets indføring og pressede sig så lidt ind i hendes skede. Han foretog nogle meget hurtige samlejebevægelser helt ud og ind i hende, så hendes skedeindgang åbnede sig mere og mere med høje slubrende lyde der gik over i høje luftige samlejelyde. “Åh, du må ikke, Poul, - det er så flovt, - jeg bliver så genert, - det kan høres langt væk“, stønnede Louise. “Det skal det også, - jeg nyder at høre din liderlige, saftige kusse blive kneppet godt igennem“, stønnede Poul. Han fortsatte endnu mere højlydt. Louise overgav sig. Hun kunne ikke andet. Hun fik igen den modsat rettede følelse af lystfyldt voldtægt og total underkastelse, som hun under andre omstændigheder ikke kunne lide, men som lige nu fik en begyndende orgasme frem. Poul placerede en tommelfinger midt i hendes vibrerende anus og trykkede ganske let indad. Louise fik anderledes orgasmegysninger, da han med et vedvarende tryk fik presset fingeren ind mellem den stramme lukkemuskel. Hun stønnede højlydt, dels af en let smerte, dels af en stor lystfølelse omkring anus. Så fik han udløsning. Med kraftige stød tømte han sig ud i hende. Han pressede sin finger længere ind gennem hendes lukkemuskel. Hun skreg højt over en helt anderledes orgasmefølelse end hun nogensinde havde følt. Det hele sluttede heftigt og brat, og de dejsede begge om i sengen stærkt forpustede. Poul trak sengetæppet op omkring dem, og mens han blidt kælede for hende, gled de hen i en dvale af seksuel mæthed.

Næste formiddag kom Brian ind i køkkenet til hende og udbredte sig om hvor lydt det dog kunne være i sommernatten og om mærkelige lyde han havde hørt aftenen før. Louise svarede ikke, men tænkte, at hun måtte huske Poul på, at han skulle tale alvorligt med Brian. Det blev dog ikke nødvendigt, for ved frokostbordet kunne Louise se, at Poul havde haft fat i kraven på Brian, for han var eddikesur og sagde ikke et muk under hele måltidet.

Det var lørdag. Den sidste weekend Louise var husmoderafløser på gården. Poul havde fri og var rejst på besøg hos noget familie, og Brian var blevet sat på plads, så han var sur og ikke talte til hende. Hun følte, at det var en mat og trist afslutning på et usædvanligt og sexfyldt ophold hun havde oplevet på denne gård i Jylland.

Efter frokosten havde hun ryddet til side og ville gå ned til stranden for at få en frisk dukkert. Uanset at Brian var sur, så ville hun lige sige til ham, at hun gik, så han vidste, at han var ene om at se efter bedriften.

Hun kunne ikke finde ham på hans værelse eller i laden. Hun kom forbi kostalden, men regnede ikke med at finde ham der, for han havde ordnet og fodret af før frokost. Hun så ind i forrummet med fodersække og roevogn. Der var ikke nogen, men hun så Brians skjorte og bukser hænge over en stolpe. Det var lidt underligt. Hun lindede på stalddøren ind til kostalden. På siden af en fodervogn, der stod lige indenfor, lå et par underbukser henslængt. Hun så ned langs kvæggangen. Der stod Brian nede ved spædkalvenes fold. Han stod halvt bortvendt helt op mod tremmerne ind til kalvene, - splitternøgen.

Louise tog underbukserne og gik ned mod Brian. Den almindelige puslen og dyrelyde fra kalve og kvier gjorde, at hun stille og roligt kunne nærme sig Brian, uden at han kunne høre hende. Først da hun var tæt på ham, kunne hun se, hvad han havde gang i. Brian havde i sin højre hånd en lille kande med mælk. Med venstre hånd havde han krænget forhuden på sin stive penis helt tilbage. Han hældte lidt mælk nedover penishovedet, som en lille kalv på den anden side tremmerne ivrigt suttede på. Mere mælk, - mere sutten. Louise var mere end forbavset, hun var også forarget på den store lømmel, der lod en stakkels lille kalv tilfredsstille sig. Louise var få meter fra Brian, da hun med klar røst sagde: “ Jeg har også fundet et par trusser her i stalden !”

Hun troede ikke det var muligt, at et menneske kunne blive så forskrækket som Brian gjorde. Han tabte mælkekanden, - han sank ned i knæene, - han snurrede rundt, og vendte front mod hende, men skyndte sig at skjule sit stive, forsuttede lem med hænderne. Han blev ligbleg og spruttende rød i hoved i løbet af sekunder. Han sprang frem mod hende og rev underbukserne ud af hendes hånd. Han spurtede ned ad kvæggangen alt imens han i løb forsøgte at få underbukserne på, hvad der kun bevirkede at han snublede et par gange. Det var i få sekunder så grotesk, at Louise ikke kunne tro sine egne øjne. Hun sundede sig lidt, samlede mælkekanden op og gik så ud i foderrummet. Her stod Brian. Han havde fået bukser på, men døjede endnu med skjorten. Han var højrød i høvedet af generthed. “Du må ikke sige det til nogen. Du må ikke sige det til Poul. Han bliver gal. Jeg bliver fyret. Du må ikke sige det, - hører du!“ stammede han. Louise lod sin opsparede harme og irritation over hans daglige frækheder komme frem i et heftigt udbrud: “Nu har du været skide fræk i flere dage overfor mig, så jeg kan ikke se, hvorfor jeg skal holde hånden over dig. Du er en stor snothvalp der trænger til en regulær røvfuld“, råbte hun. Brian dukkede sig. Han anede ikke sine levende råd. Hans eneste udvej var at sige: “Undskyld, undskyld, - du må give mig lige så mange smæk du vil, bare du ikke siger det til nogen“. Louise havde slet ikke tænkt sig at hendes udtalelse skulle tages bogstaveligt, men hun var nu følelsesmæssigt så højt oppe at køre, at hun fortsatte: “Din drengerøv! Gå ud og tag et brusebad, så du kan blive skyllet af, - så henter jeg en ridepisk!”

Brian blev bleg om næsen, men luskede ud på badeværelset. Louise fandt en kort ridepisk i hestestalden. Den var forsynet med en lille læderlap yderst på spidsen. Hun svirpede i luften med den og slog den hårdt ned i skrivebordet på Brians værelse. Hun blev forskrækket over den kraft der åbenbart var i slaget. Det var godt nok for meget. Det var ikke hendes mening, at Brian skulle have blodunderløbne, smertefulde striber på kroppen. Som 6-årig pige, havde Louise fået smæk i den bare ende, da hun havde været meget fræk overfor sin mor. Moderen havde grebet en fluesmækker, og Louise fik adskillige klask, så hendes ende var rød, men det tog kun kort tid med den rødme og svien i enden.

Louise hentede en fluesmækker ovre i køkkenet. Da hun kom tilbage til Brians værelse, stod han med et badehåndklæde om livet. Han så meget forskrækket på ridepisken, der lå på skrivebordet. Hun smak fluesmækkeren i bordet med et højt klask. “Nu kan du vælge: 10 slag af ridepisken eller 20 slag af fluesmækkeren“, sagde hun. “Fluesmækkeren!” sagde Brian med det samme.

Louise var meget forundret over situationen. Hun havde aldrig før slået på nogen, men nu var hun vred og ville have lidt hævn. Hendes forundring gik også på, at det var hende, der havde overmagten, og det gav hende en ukendt fornemmelse af styrke. Hun trak i håndklædet, så det faldt på gulvet. Brian holdt hurtigt hænderne dækkende foran sig, men hun skubbede dem til side. Hun betragtede ham ublufærdigt. Han var meget genert. Hans stive penis var ikke særlig kraftig, men havde en normal længde og buede opad, og penishovedet var spids og havde en fyldig “nakke”, hvor forhuden krøllede sig bagved.

“Læg dig hen på sengen på alle fire“, beordrede Louise. Tøvende gjorde Brian som befalet. Louise greb fluesmækkeren, - lod den glide roligt over Brians nøgne ryg ned mod endebalderne. Det gøs i ham, - han havde ilinger i kroppen. Louise følte, at skulle hun gennemføre dette, så skulle det være nu. Hvis hun tøvede, så kunne hun ikke gennemføre det.

Brian for sammen i hele kroppen, da det første højlydte smæk fra fluesmækkeren ramte hans ene endebalde. Derefter kom et lige så hårdt og højlydt klask, da hans anden endebalde fik et slag. Så fulgte en serie af ikke helt så hårde slag, men den brede slagflade af fluesmækkeren fik det til at lyde meget højt. Brian følte ikke en stærk smerte, men en svien og varme for hvert slag. Han følte sig på en gang meget ydmyget ved at ligge i denne stilling og få regulære smæk, for samtidigt at føle en meget stærk seksuel spænding og fylde i sine testikler og penis. Louise holdt inde med at slå. Hun havde ikke talt slagene, men nu var Brians ende rød som en tomat. Han sank ned på sengen og lå udstrakt på maven. Louise gik ud på badeværelset og fugtede en vaskeklud i iskoldt vand. Da hun dubbede hans endebalder med den kolde vaskeklud gav Brian et spjæt af overraskelse. Det føltes pirrende i hele kroppen. Han vendte sig halvt om, så hun så, at hans penis stod i en flot stiv bue. “Har du ikke haft sex med din kæreste?“ spurgte hun. Han ryste let på hovedet. “Nej, hun tør ikke endnu”, svarede han. “Har du så ikke haft sex med andre piger?“ fortsatte Louise. Han rystede igen med hovedet. Hun tog varsomt om hans lem. “Så er det her jo en uskyldig drengepik“, sagde hun og gav hans penis et lille klem. Han så genert på hende. Hun rejste sig. Tog kjole og trusser af og stod nøgen for ham. Han så på hende. Nej, han så ikke på hende, men kun på hendes bryster og derpå intenst på hendes skød og den lille trekantede pubesbehåring. På trods af den naturlige blufærdighed følte hun det skønt at blive beskuet. Hun skrævede over ham og satte sig på hug på hans mave. Så lod hun sig glide nedad mod hans køn. Hun mærkede hans penisspids og lettede sig, så hans penis var ud for hendes skedeindgang. Hun pressede sig langsomt bagud. Han øjne var store, men blikket var rettet mod hendes bryster. Hun gled ned over ham, så hans penis gled stille og varsomt helt oppe i hende. “Du har en dejlig pik. Din kæreste har noget at glæde sig til“, sagde hun. Han smilede forlegent og tog mod til sig for at røre ved hendes bryster og brystvorter. “Nu vil jeg ride mig en tur“, sagde hun og begyndte at hæve og sænke sig omkring hans lem.

Hun følte det dejligt, at det var hende, der havde kontrol over samlejet. Hun satte farten lidt op og mærkede, at Brians penishoved stimulerede hende skønt. Pludselig gav han et par støn fra sig, og hun mærkede at han fik udløsning. Han var rød i hoved og vendte det til siden. Ville ikke se direkte på hende. “Ja, det var lige hurtigt nok, - men sådan har en pik det vist, når det er første gang”, sagde hun med et smil.

Hun dejsede om på ryggen ved siden af ham. Hans penis var ved at lægge sig. Den glinsede af hendes skedesaft, og på penisspidsen boblede lidt restsæd ud af ham. Han lå og kiggede på hende. Hendes bryster var flade, nu da hun lå på ryggen. Han lod en hånd glide ned over hendes mave, ned til hendes pubesbehåring og skød. “Du må godt se mig dernede “, sagde hun og spredte lårene ud. Han rejste sig op og sad på knæ ved siden af hende. Han stirrede intens på hendes køn. Hun mærkede noget varm og vådt i skridtet. “Flyder det ud af mig? “, spurgte hun. “Ja, en stor klat “, svarede han. Hun lo og spredte lårene endnu mere. “Kan du se den lille tap helt fremme i min kusse? Gnid klatten derhen og lad min klitoris få massage” fortsatte hun. Han var meget forsigtig, men da han mærkede, at hendes klitoris blev fast og strittende, og at hun nød det mere og mere, blev han hurtigere i sin massage. Louise krummede sig forover og en dejlig orgasme rullede gennem hendes krop. De lå lidt og hvilede ud, så gav hun ham et stort kys . “Nu har jeg taget din uskyld“, sagde hun og lo. “Du har lovet ikke at sige noget om det jeg lavede inde i kostalden“, sagde Brian. “Det er vores hemmelighed“, svarede hun og gik op til sig selv.

-------------

Mandag morgen. Hun var på vej til København. Sad i toget og kiggede ud på landskabet, der hastede forbi togruden. De tre uger hun havde tilbragt på denne gård i Jylland havde været så begivenhedsrige, at hun nu sad og var deprimeret over, at det var slut. Hun havde sagt farvel til dem alle sammen, og hun regnede ikke med at se dem igen Det ville blive ensomt, når hun kom hjem. En ung mand, der sad lige overfor hende i kupeen begyndte at tale til hende. Han skulle studere til dyrlæge i København. De faldt i snak og det viste sig, at han skulle bo på et kollegium i nærheden af hendes lejlighed. Han kendte ingen i København, så de blev enige om, at hun skulle vise ham hovedstadens lyksaligheder. Da de nåede hovedbanen, var de så fortrolige, at han til afsked gav hende et smækkys på kinden. “Åh“ sagde hun: “hvor kommer du for resten fra?” Han lo højt og svarede: “Fra en gård i Jylland!”

04-2005