LÆSERNES EGNE NOVELLER

Bondagefyren©

En ganske unormal dag

Du har fået et brev, i brevet ligger instrukser samt penge til at fuldføre dem. Instruktionerne lyder som følger:

Ifør dig et flot sæt tøj bestående af: kort nederdel, strømper med tilhørende hofteholder (det er meget vigtigt at de ikke er selvsiddende), et strømpebånd (skal også bruges senere), skjorte samt jakke og et par sko som passer.

Tag ind til København, gå ind i butik Paradis (ligger på Gammel Kongevej), og gør følgende indkøb:

En kolibri (en vibrerende ting med form som en kolibri, med en lille dildo, dildoen indsættes, og kroppen af fuglen spreder dine skamlæber lidt, , næbet stimulerer klitoris og halen stimulerer mellemkødet (området mellem skede og anus)).

Derudover køber du en bh-top med huller til brystvorterne. 

Du går herefter hen til en anden butik (en hvilken som helst på Istedgade) og køber et par brystklemmer samt noget glidecreme.

Du tager poserne under armen og finder et PÆNT offentligt toilet, her smører du dildoen på kolibrien ind i cremen og tager den på, her tager du bh'en på og sørger for at brystvorterne kommer ud gennem hullerne. Sidst men ikke mindst sætter du brystklemmerne på vorterne. Og tager så skjorten og jakken på igen. Kolibrien har en lille kontrol boks, den tænder du og skruer op på svagt, du sætter den så fast i kanten på den ene strømpe og dækker den med strømpebåndet.

Du forlader toilettet og lader som ingenting. Så tager du hen til et hotelværelse som vi har aftalt, du går ind på værelset, smider tøjet (på nær strømper, hofteholder bh og sko). Legetøjet lader du blive hvor det er.

På sengen er alle de ting som du skal bruge lagt frem.

Der er tale om 4 manchetter, 1 halsbånd med 4 ringe, en 40 cm lang læderstrop som kan strammes ind med en ring på midten, et par "tommelfinger håndjern", samt en maske med lydisolerende øreklapper og en indbygget gag.

Du tager manchetterne og halsbåndet på, så tager du læderstroppen op over knæene, du lægger dig på knæ, og sætter tommelfinger håndjernene fast mellem dine 2 stortæer. Du sætter fodmanchetterne sammen  ved brug af medfølgende lille karabinhage. Så strammer du remmen om lårene sammen så dine ben ikke kan spredes. Du indstiller nu kolibrien på mellem hastighed og lægger kontrollen ved siden af dig (din sidste chance for at styre noget som helst så nyd det). Nu tager du masken på og kommer gagen ind i munden, gagen er af den type som har en pind der går ind mellem dine tænder og som ender i en kugle, der gør at du ikke kan sige noget, Kuglen har et hul til at trække været igennem. Når gagen er på plads, spænder du masken til (den har en rem der går under hagen, så du ikke kan åbne munden). Så tager du det ene håndled og sætter fast til den modsatte ankel ved brug af en lille hængelås. Du sætter også en hængelås fast til den anden ankelmanchet, så den er parat til at låse den sidste håndleds manchet fast. Du tager nu den dobbelte pistolhage som jeg har lagt (ligner dem som man har i nøgle ringe men der er hage i begge ender) og gør den ene fast til ringen i remmen og den anden fast i dit halsbånd. Som du ligger der, er du nu ude af stand til at rejse dig op endsige rette ryggen. Du lyner lynlåsen i masken som dækker dine øjne til, så du er ude af stand til at se noget og til sidst føler du dig frem, og får låst den sidste håndleds manchet fast til modsatte ankel.

Som du ligger nu, er du en pige som ligger på gulvet, du er kun iført hofteholder, strømper og bh. Du ligger på knæ og har en lille hage som gør at du er ude af stand til at bevæge dig op af. Dine håndled er krydsede og låst fast til anklerne, der er ingen måde hvorpå du kan komme fri.

Du har en hætte over hovedet og en gag i munden, hætten forhindrer dig i at se og høre noget som helst, mindst af alt lys. Du vil sandsynligvis miste alt tidsfornemmelse inden for et par minutter.

For at sætte en lille top på det hele, har du en lille dildo inden i dig (meget tæt på G - punktet), samt en vibrator der skiller skamlæberne lidt og som konstant stimulerer klitoris og mellemkødet.

Hvor længe kan du mon blive liggende i denne situation og bare vente på at jeg kommer ??? Hvad du ikke ved, er at jeg har været i værelset hele tiden, jeg har bare været ude i badekaret, og jeg har siddet musestille.

Jeg har flyttet mig over i en stol, hvor jeg har fuldt udsyn til hvad der sker, og jeg kan se at du ligger og bygger en orgasme op.

Først lader jeg dig komme en gang, uden at gøre noget andet end at iagttage. I mine iagttagelser, kan jeg se dig flytte kroppen frem og tilbage, jeg kan se at du sukker dybere og da du kommer prøver du at spænde i hele kroppen. Jeg kan se at du prøver at flytte hænderne (du vil nok have fat i fjernbetjeningen) men du har intet held, kan du forestille dig din tankerække ???

Da du er kommet ned på jorden efter 1. orgasme (så meget man nu kan komme ned med en arbejdende dildo i sig), rejser jeg mig op, jeg tager alt tøjet af og lægger alle mine redskaber på et håndklæde ved siden af dig (du ved stadig ikke at jeg er hos dig).

Jeg tager en but plug som jeg smører ind.

Så lægger jeg mig på knæ ved siden af dig, og på nuværende tidspunkt er du ved at bygge godt op til anden orgasme.

Jeg fjerner kolibrien, erstatter den af en lille dildo som jeg tænder på lav fart.

Som din første berøring, begynder jeg at kysse og slikke dit mellemkød. Min tunge vandrer hurtigt fra mellemkødet og op til dit bagerste hul, som jeg lader min tunge lave et par slag over. Du sukker højlydt.

Jeg tager butpluggen og presser den langsomt men fast mod dit bagerste hul, du presser dig bagud og tager i mod den.

Jeg låser dine håndled op, og fjerner stroppen som samler dine ben, så spreder jeg dine ben, tager dine arme og fører på indersiden af dine lår, og gør håndledene fast til anklerne igen. Nu er du tvunget til at ligge med spredte ben.

Jeg går hen foran dig, og fjerner din gag (den kan knappes af masken). Så kravler jeg ind under dig, på vejen ind, får jeg lige tid til at kysse og slikke på dine brystvorter, du stønner højlydt. "Hvem har givet dig lov til at stønne Slave" spørger jeg, du tør ikke svare.

Jeg kravler længere ind, og stopper først da jeg når ned til din fisse. "Tag min pik i munden" beordrer jeg, og du søger efter den. Da du finder den, og begynder at sutte på den, begynder jeg at slikke på din klit. "Den som kommer først har tabt" siger jeg og fortsætter mit slikkeri. Du syntes meget opsat på ikke at tabe, og sutter det bedste du har lært. MEN jeg har en lille triumf, bukker mig ned, og øger langsomt hastigheden på dildoen. Allerede da den når ¾ kraft, kan du ikke længere koncentrere dig om at sutte, og giver dig til at stønne hæmningsløst. Jeg er en sød fyr så jeg lader dig komme i en eksplosiv orgasme.

Da du er kommet, slukker jeg for kolibrien.

Jeg rejser mig op, løsner dine ankler og håndled og tager kolibrien af dig. Desuden fjerner jeg dine brystklemmer, din top og butpluggen.

Jeg gør dine ankelmanchetter fast til en spreder bar, og dine håndled fast til dit halsbånd. Jeg rejser dig op, så du ligger på knæ og albuer med hovedet ned i gulvtæppet.

"Din optræden med at stønne kommer til at koste dig 10 slag med floggeren (en blød pisk med mange haler af ruskind).

Inden du når at reagere, falder det første slag ned over balderne. Du giver dig i hele kroppen, men skyder alligevel røven bagud. Du får 4 slag mere, og din røv bliver stribet og rød men din ophidselse er umiskendelig. Det 6 slag falder mellem dine lår, og du kan mærke piskens svirpen tæt på dine skamlæber. Jeg løsner dine håndled, vender dig om på ryggen og sætter dine håndled fast til ankelmanchetterne. Nu falder slag 7 og 8 , lige over begge bryster og du udstøder et gisp. Slag 9 og 10 er på henholdsvis højre og venstre inderlår.

Liderligheden står malet i dine øjne.

Jeg løsner dine håndled og ankler, rejser dig op, og går hen til sengegærdet.

Her sætter jeg dine håndled fast til sengegærdet, sætter dine ankelmanchetter fast i spreader baren, placerer dig så du står bukket forover og skubber anal dildoen på plads, sætter et par klemmer med nogle små vægte fast i dine brystvorter.

Jeg går om bag ved dig, hvor jeg giver dig et bælte omkring hofterne, jeg trænger ind i dig, tager et fast greb om  bæltet med den ene hånd, tager fat i dit hår med den anden. Som vi står der, begynder jeg at kneppe dig hårdt og ubarmhjerteligt mens jeg trækker i bæltet. Undertiden slipper jeg dit hår, og lader min hånd give dig et par slag ned over dine i forvejen ømme balder. For hver gang jeg trænger ind i dig, bliver butpluggen også skubbet ind.

Som vi står der, varer det ikke længe inden vi begge kommer.

Da jeg er kommet, trækker jeg først min pik ud, og derefter pluggen ud. Jeg går hen foran dig og løsner dine arme, bukker mig ned og løsner dine ankler. Nu er du fri.

Jeg taget en 20 cm. kæde og giver dig mellem anklerne, så du kun kan bevæge dig rundt med meget korte skridt, dette gør jeg, for at du konstant bliver mindet om din position som slave.

Jeg beder dig om at gå på toilettet hvis du har brug for det, det har du egentligt ikke, men bare for at få pausen, går du derud alligevel. Jeg bruger ventetiden på at forberede mig på det næste træk.

Da du kommer tilbage fra dit toiletbesøg, beder jeg dig ligge dig op på et bord, der er sat op. Bordet er udformet som en massage briks, den er polstret, der er hul til ansigtet, hvor det ligger nede i og støtte til panden. Der er dog enkelte ting som ikke er på en massagebriks. Der er skåret hul ved brystpartiet, så der er nem adgang der er øjer i siden af bordet, hele vejen , for at det er nemmere at binde, og så er partiet ved benene delbart, således at benene kan deles og køres ud til siden.

Du ligger dig op på maven, og jeg sætter dine ankler fast nede i bordenden, dine håndled sættes fast i det bælte som du stadig har på. Så tager jeg et langt stykke snor, og begynder at binde hen over det højre ben, fra øje til øje ligesom man snører sko. Når jeg har fået snøret det ene ben ind, tager jeg det andet. Du prøver at bevæge benene, men må konstatere at de er låst helt fast.

Nu tager jeg dit halsbånd og gør det fast til en krog under bordet, således at du ikke kan løfte overkroppen.

Jeg snører så dine arme fast ligesom jeg gjorde med benene, blot løber armene et lille stykke ud fra kroppen.

Jeg lader et stykker line løbe hen over din krop, for at holde den nede (jeg strammer dem godt til) og giver jeg dig en maske på af remme, som går hen over hovedet, og som har nogle ringe i siden. Men den blokerer ikke for dit udsyn eller din hørelse. Jeg gør ringene i siden fast til nogle øjer i bordet. Du er nu ude af stand til at bevæge noget som helst (og du prøver ellers på det).

Jeg tager nu fat nede i benenden og spreder dine ben, så jeg kan komme ind imellem dem.

"Før blev du straffet for din stønnen" siger jeg og fortsætter: "Men du tabte jo også vores lille suttekonkurrence, og det koster nu".

"Javel herre" svarer du. Jeg kan høre forventningen i din stemme. Jeg lader et slag med flad hånd falde på din balde, du gir efter. Jeg lader et slag mere falde på din venstre balde, og du gir dig igen, først er mine slag blide, men de bliver hårdere og hårdere. Med et stopper jeg, jeg kan se at din krop skælver af smerte og ophidselse.

Jeg tager fat i bordet, og vipper det 90 grader, så du kommer til at "Stå" op. Foran dig har du et spejl, og der er også andre spejle i rummet, så du kan følge med i hvad der sker.

Så tager jeg min røde flogger, og svinger den i store cirkulære bevægelser, så at den kæler for dine balder og din ryg. Jeg lader den falde blidt over din ryg kun, og varmer den op på denne måde. Efterhånden som den bliver mere og mere varm og rød, slår jeg hårdere. Jeg stopper igen, du vrider din krop i ophidselse.

Jeg går hen foran dig, bukker mig let, og kysser dine brystvorter, jeg giver mig til at slikke på dem, jeg retter ryggen, går helt hen til dig, lader min pik glide mellem dine skamlæber, begynder at lave samleje bevægelser , samtidig med at jeg lader mine negle rive dig blidt på ryggen. Du sukker og stønner. "Giv mig pik herre, Please" siger du med en lyst så stor i stemmen, "Lad mig mærke dig rigtig UHHHHMMMMM" fortsætter du.

Det er et ønske som jeg ikke kan stå for, så jeg lægger dig ned i en 45 graders vinkel, stiller mig om bag i dig, og trænger ind i dig, jeg trænger helt i bund ved første stød.

Jeg kan følge dit ansigtsudtryk i spejlet, da jeg trækker mig helt ud, og støder i bund igen. Jeg tager et fast greb i dine bryster, og knepper dig langsomt men sikkert, det skal lige bemærkes at huden på din røv er ret øm, så det føles som en stikken hver gang jeg går helt i bund og min hud møder din. Jeg flytter mine hænde lidt, og får dine brystvorter mellem 2 af mine fingre, dem giver jeg mig nu til at nulre samtidig med at mine andre fingre klemmer godt fat om brysterne.

Du kan ikke blive ved på denne måde ret længe, men kommer snart i en sønderrivende orgasme der får hele din krop til at sitre og skælve. Du kan jo ikke bevæge dig, så jeg kan se at rebene spændes overalt, da du prøver at få afløb for nydelsen.

Mig berører det ikke synderligt, andet end du bliver helt utrolig stram, så jeg fortsætter med at kneppe dig i det samme adstadige tempo, samtidig med at jeg nulrer dine brystvorter. Under den behandling, kan du slet ikke komme ned på jorden igen, og du fortsætter med at komme og komme og komme de næste mange minutter. Se hvis det er at tabe, så bør man tabe hver dag.

Når jeg syntes at du er kommet nok, og kan se at du er ved at blive træt, trækker jeg mig ud. Jeg lægger bordet ned, kæler for hele din krop, giver dig et par kærlige klap. Men jeg løsner dig ikke.

Jeg løsner din ansigtsmasker og dit halsbånd, rejser bordet op, så du hænger med hovedet nedad, tager noget toilet papir og tørrer din fisse ren for de værste safter. Så henter jeg et vandbad samt en skraber og lidt skum og ligger mig på knæ. Jeg sæber dine ophovnet skamlæber ind, og begynder at fjerne den smule behåring som du har. Jeg kan se at du skal til at protestere, men du tager dig selv i det, du ved jo at det vil koste at protestere (det ville sikkert heller ikke hjælpe). Da den sidste behåring er fjernet, tager jeg en varm fugtig klud og tørrer efter, "Sådan…. " siger jeg, det var bedre.

Jeg lader min pik glide ind mellem dine læber, og kører den helt i bund, nu kan du kontrollere hvor langt den skal ind, ved at løfte hovedet mod tyngdekraften. "Du skal slikke mig til jeg kommer slave" siger jeg. "Og når jeg kommer, skal du synke det hele" (rimeligt svært med hovedet nedad). Du kan kun komme med et mmmm, da du har munden fuld. "Hvis du synker det hele, for du en lille belønning" fortsætter jeg, og jeg kan mærke at du er i gang.

Samtidig giver jeg mig til at slikke dig, jeg lader min tunge glide mellem dine skamlæber, over mellemkødet, til din røv, og tilbage igen, jeg lader den skille skamlæberne blidt, lader den vandre ned til klitoris, lader den flakke et par gange over den, og tilbage til skamlæberne. Dem leger jeg med et stykke tid, og fortsætter så stille og roligt.

Jeg kan mærke at det har en vis virkning på dig, og dit arbejde lader heller ikke mig være upåvirket. Jeg rækker ud efter en lille anal dildo, som jeg har liggende ved siden af mig, får fat i den (den er smurt ind), og presser den mod dit bagerste hul. "MMMMMMphphphph" kommer det nede fra dig, men jeg presser den ind, jeg fortsætter med at slikke din fisse, samtidig med at jeg lader dildoen glide ud og ind af dit bagerste hul.

Du kan mærke hvor det bærer hen af, og gør alt hvad du kan for at jeg skal komme. Dit besvær går ikke til spilde, det varer ikke længe inden jeg kommer, og sprøjter en lille mængde sæd ud i munden på dig (dit held at den er lille). Mens du synker, kan jeg mærke på dig at du kommer i en lille men intens orgasme.

Jeg trækker dildoen ud af dig.

Jeg bukker mig ned, og inspicerer om du har slugt det hele, og det har du.

Jeg rejser bordet op, og løsner dine bånd.

Jeg hjælper dig ned fra bordet. Fjerner alle dine manchetter, maske og halsbånd.

Så sætter jeg mig ned på gulvet. Jeg kigger op på dig, "Din belønning for vel udført arbejde, er at du får lov til at ride mig, helt normalt.

Du sætter dig oven på mig, fører min pik ind i dig og glider ned over den. Jeg løfter min overkrop, og holder fast omkring dig, du begynder langsomt at ride mig, og mens vi sidder der, kysser jeg dig blidt. Min mund søger ned mod dine brystvorter, som jeg kysser og slikker mens jeg bliver redet. Vi når begge at komme en enkelt gang, mens vi sidder på denne måde, men det er en dejlig måde at slutte dagen på.

Da vi er kommet, går vi i bad, du tager tøj på og forlader værelset (du har jo en lang tur hjem). Jeg bliver og rydder op.

Det er svært for dig at tørre smilet af ansigtet på vej hjem, men da du endelig træder inden for døren, går du direkte i seng og går ud som et lys.