LÆSERNES EGNE NOVELLER

Buller©

En hurtig tur

Vi kommer ind af døren. Jeg sætter jeg mig i stolen. Du sætter dig på knæ, foran mig. Dine hænder gnider uden på mine bukser, på min pik. Du lyner min lynlås ned. Du trækker min pik frem, og lader din hånd glide op og ned af den. Dine læber leger med spidsen af pikken og du tager mig langsomt længere og længere ind i din varme mund.
Jeg tager mine hænder ind under din trøje og tager fat om dine brystvorter. Begynder at hive, nive og dreje i dem. Mine fingre strammer hårdt til, og jeg trækker ud i dem. Du dykker længere ned over min pik.
Du trækker min pik og nosser helt ud af mine bukser.
Du lader din ene hånd lege med mine nosser, den anden lader du glide op og ned af min pik, sammen med din mund. Du tager poppers flasken, og giver mig den.
Du har min pik i munden. Jeg tager flasken og tager et stort snif. Du kan hurtigt mærke min pik vokser. Du bliver mere liderlig. Du vil mundkneppes af min store pik. Du vil have den helt ned i halsen. Du vil fyldes ud i din lille frække mund.
Jeg tager fat om dit hoved, og presser det ned over min pik. Hårdere og hårdere. Det er noget du kan lide.
Din tunge lege med mit pikhoved, jeg ligger og stønner af liderlighed.

Jeg tænker kun på din varme mund om min pik. Dine hænder, der stramt holder om pikken. Jeg kan mærke min pik er klar til at sprøjte. Jeg stopper dine bevægelser med hovedet og trækker dig op stå.
Jeg åbner dine bukser og trækker dine bukser ned. Jeg tager om din pik og fører den ind i min mund. Jeg sutter på den. Du spørger om jeg vil kneppe dig. Du vil gerne have min pik op i dig. Du vil gerne have den, nu.

Jeg slipper din pik. Du vender dig rundt, så du står med ryggen mod mig. Jeg rejser mig op. Presser dig forover. Jeg giver dig poppers flasken, og lader mit pikhoved lege med dit hul. Jeg presser mig langsomt ind. Jeg kan mærke at poppersen har sin virkning på dig, og jeg støder min pik helt i bund.
Du udstøder et lille skrig, da du mærker jeg rammer dig helt oppe.
Jeg tager om dine hofter og begynder at kneppe dig hårdt. Helt op hver gang. Du kan mærke hvordan jeg fylder dig helt ud.
Du presser røven op mod mig.

Jeg fjerner min hænder fra dine hofter og læner mig ind over dig. Mine fingre glider ind på dit bryst. Jeg tager fat i dine brystvorter. Jeg bruger dem som håndtag, til at trække dig ind over min pik.
Du kan høre mig stønne i dit øre, hver gang jeg presser mig ind.
Jeg spørger dig om du kan lide at få min pik banket op dig. Du svarer;

”Ja for satan, det er vildt fedt at blive fyldt ud af dig”

Du kan mærke jeg er ved at komme, du vil have min sperm ud over dit ansigt. Jeg trækker min pik ud. 

Du sætter dig på bordkanten tager fat om min pik og spiller den af på mig.
Jeg tager hurtigt over, og kører den af ned i din mund mens du leger med mine nosser, med den ene hånd. Din anden hånd bruger du på din egen pik. 
Du kigger på mig, der rykker hårdt i min pik, mens jeg kigger på dig, og du leger med din.
Jeg kan høre at du er ved at komme. Jeg tager poppers flasken og tager et dybt snif. Du får den bagefter, og du gør det samme. Du sætter flasken på bordet og vi forsætter begge med at spille på vores pikke.

Du kan se hvordan min pik vokser. Du kan mærke din egen sperm er på vej. Du vil se min sperm, vælte ud af min pik
Jeg eksploder i din åbne mund! Min sperm sprøjter ud over dit ansigt. Du kan mærke hvordan det hele vælter ud over dig. Glubsk, sutter og slikker du min pik helt ren for safter.

Du kommer selv, med din sperm. Du sprøjter din sperm ud. Du stønner.
Vi stopper. Jeg sætter mig ned igen. Vi trækker vejret et par gange.
Det var da meget godt, bliver vi enige om, og smiler. Du henter en håndklæde, og vi tørrer spermen væk. Vi tager tøj på. Vi smutter ned af trappen sammen. Vi ses snart – igen - så snart der er tid.