LÆSERNES EGNE NOVELLER

Buller©
En hyggelig hjemkomst

Jeg havde været i Norge på firmarejse, hvor jeg havde købt et rensdyrskind. Det var dejligt blødt.
Om aftenen, da jeg kom hjem, sendte jeg min kone ud for at købe nogle cigaretter. Hun protesterede lidt, men jeg insisterede. Min kone er så dejlig og vil gøre alt for mig, så tog hun af sted. Nu fik jeg travlt. Jeg smed hurtigt en flaske champagne i fryseren, og begyndt at tænde lys i overalt i stuen. Jeg tændte op i brændeovnen og lagde rensdyr skindet ud foran. Jeg fandt nogle puder og lagde dem rundt om skindet. Jeg gjorde det hyggeligt rundt omkring, og var klar til hendes ankomst.
Hun kom hjem, og lige så snart hun ankom, kyssede jeg hende tak for at været kørt.
Derefter sagde jeg, at hun skulle gå op og gøre sig dejlig. Hun kom ned få minutter efter iført en lang hvid skjorte og duftede pragtfuldt af min
ynglings parfume, Lou Lou. Jeg tog hende i hånden og førte hende ind i stuen.
- Nejjjj, hvor hyggeligt udbrød hun. Hun var overrasket. Jeg lagde hende blidt på skindet. Jeg hentede champagnen og skænkede kun op i eet glas. Hun tog en lille tår og rakte mig glasset. Det var heldigvis allerede blevet dejligt koldt (hurra for lynfrys).
Jeg lagde mig helt op til hende og begyndte og kysse hende lidenskabeligt.
Der gik ikke lang tid før at vi begge var meget opstemte. Jeg tog glasset med champagne, tog en tår for derefter at kysse hende, og forsigtigt log jeg champagnen løbe ind i munden på hende.

Min tunge begyndt at arbejde rundt på hendes krop for at ende nede ved hendes fisse. Den var helt glatbarberet, og så dejlig ud. Jeg skilte hendes skamlæber for at lade min tunge køre op og ned og forsigtigt ramme hende klitoris. Hun begyndte med det samme at stønne, og jeg vidste hun nød det. Jeg havde altid elsket at slikke hendes fisse. Den smagte som altid af honning.
Der gik ikke længe for hun var helt fyldt med safter. Jeg så hun begyndte at ryste over hele kroppen, og hun fik en masse små orgasmer der rullede hen over hende krop. Hun nød det.

Tidligere på ugen havde hun skrevet en mail til mig hvor hun nævnte at hun ikke havde leget med sig selv ret meget, fordi hendes fisse var blevet stram af ikke af havde fået noget i lang tid, så hver gang hun kom gjorde det ondt og det "trak" i den.
Så jeg vidste, at jo flere orgasmer jeg kunne give hende, og jo mere jeg
slikkede hende, jo mere liderlig blev hun, og jo mere ville hun have. Der gik ikke lang tid før hun trak mig op til sig og hun kyssede mig simpelthen så englene sang.
"Knep mig" sagde hun flere gange. Jeg lod pikken glide langsomt op og ned
foran hendes fisse, og hendes safter drev ned af lårene på hende.
Jeg lod forsigtigt min pik glide ind i hende. Jeg stoppede da jeg var helt i bund og lå stille. Hun begyndte at gnide sig op af mit underliv og jeg vidste at der ikke ville gå lang tid før hun ville få en orgasme mere.

Da hun var kommet igen, begyndte jeg at lade min pik glide ind og ud af hende.
Der var sandt hvad hun havde skrevet tidligere på ugen, at hendes fisse var blevet stram. Der var næsten ikke plads til min pik, og hendes safter blev ved med at drive ud af hende. Hun begyndte at stønne og skrige. "Mere" skreg hun "mere". Jeg blev ved med at køre min pik ind og ud af hende, og der gik ikke lang tid før jeg sprøjtede min sperm op i hende.
Vi kom sammen i en kæmpe orgasme og jeg havde fyldt hendes fisse med alt min sperm. Jeg havde brugt alle min kræfter, og jeg trak mig ud af hende forsigtigt. Jeg lagde mig ved siden af hende og kyssede hende blidt. Lidt efter kravlede hun ned mellem mine ben og begyndte at slikke min pik. Der gik ikke lang tid før den stod stor og stiv og var klar til endnu en omgang. Vi gik ovenpå og fortsatte, men den historie får du en anden gang.

bullershistorier@ofir.dk