LÆSERNES EGNE NOVELLER

Den plasticbegejstrede©

En "Kedelig Hverdagskvinde?"
 

Butikscenteret, onsdag formiddag, silende regnvejr.
Jeg havde iført mig min sorte SBR-frakke. Gammeldags, men vejrsikker, og for mig en dejlig frakke at røre ved, om end lidt stiv i det kraftige gummi.

Gummistøvler fuldendte påklædningen, og sådan var jeg gået på indkøb.

Men det var nu heller ikke kedeligt at betragte de forskellige damer i deres mangelfulde regnpåklædning. Til gengæld var det til at grine over, når de kæmpede med deres omvendte paraplyer!
Men jeg kunne også nyde synet af nogle damer i regnfrakker.

Og lagde jeg mærke til. Lidt mindre end mig og lidt buttet, men ikke for meget. Lidt trist at se på med de sjaskvåde krøller hængende melankolsk om ansigtet, men med en flot sort lakregnfrakke på. Jeg faldt hurtigt i snak med hende ved at hjælpe med at samle nogle tabte ting fra en revnet indkøbspose ting, samme vej hjemad mens vi snakkede om løst og fast.

Vi fandt hurtigt en sympati, og blev enige om at skylle det våde vejr ned med en kop varm kaffe. Hun boede nærmest, så vi gik hjem til hendes lille, men særdeles hyggelige lejlighed.
Jeg bemærkede at hun havde meget plasticdug og vinyl-voksdug på bordene. Hun sagde at det var praktisk at gøre rent, og at hun i det hele taget syntes, at der var dejlige materialer. Jeg nævnte henkastet hendes lakfrakke, og hun rakte mig den og sagde, at jeg selv kunne mærke efter, hvor lækker den var at have på. Det lod jeg ikke usagt, men tog den over mig. Øjeblikkelig voksede en bule i mine bukser, og en længsel rislede gennem mig.
Hun var lige ude af stuen, så jeg stjal den frække frem fra bukserne og lod den glide mod frakken. Det var vitaminer for Frederik, der blev velvoksen og tyk. Pludselig mærkede jeg hendes arme omkring mig, og hendes hånd på den frække. "Nå da da for en kraftkarl!, sagde hun. "Du kan vist godt lide regnfrakker!"
Jeg rødmede og svarede ja.
Hun kælede et øjeblik for dimsen, men sagde så, at det var da ubekvemt at stå dér midt i stuen. Skulle vi ikke gå ind ved siden af? Som sagt så gjort.
Selv i soveværelset var der dækket med vinyldug, og hun bad mig fjerne tæppe og dynen fra den brede 1½ mandsseng.

"Det er nu mange år siden, jeg blev skilt" sagde hun. "Min mand drak og slog, og så fandt jeg trøst i at lege med mig selv gennem plastic. Jeg var jo bare en kedelig hverdagskvinde, fortalte han mig meget tit". Derfor havde hun holdt sig alene. Hun viste mig to store voksdugslagener af vinyl med blomstermønster. Meget blødt og lækkert. Det ene lagde hun på sengen som lagen, og det andet som overlagen under dynen. Jeg sagde, at det ville jeg gerne prøve at ligge på.

"Tag tøjet af!" sagde hun lidt hæst, mens hun løsnede min skjorte og sine egne bukser. Jeg tog hendes lakfrakke af, smed mit tøj, og hun tog frakken på over sin nøgne krop. Hun lagde mig på det kølige voksdug, og jeg gøs et øjeblik over den kolde berøring. Straks begyndte hun at kæle for min hængende ven, der hurtigt viste rejst interesse. Hun lod frakken stryge hen over min krop og min pik, og jeg klamrede mig til hende for at mærke mest muligt.

"Ikke så hastig" sagde hun. "Vi har vel hele dagen for os!" Hun lagde sig ind over mig, og lod sine bryster vælte op omkring mit ansigt. Jeg kyssede og slikkede og suttede, mens hun vred sig klynkende af en liderlighed, der i alt for mange år ikke havde været mål for en mands begær.

Hun satte sig op, nulrede min pik, og lod sig glide ned over den. Jeg havde aldrig oplevet en kusse der var så varm og våd! Så jeg stødte godt til, og inden 2 minutter havde hun fået de første 3 orgasmer. Vildt? Det var ikke ordet. Og min pik var lige i humør til en masse, for den havde ikke sprøjtet endnu.
Pludselig gled hun af mig, tog frakken af og lagde den over mit ansigt. "Nu ikke kikke og ikke pille, slemme dreng" sagde hun og rejste sig. Jeg hørte hende åbne et skab og pusle, og noget raslede indbydende.
Pludselig mærkede jeg, hun satte sig over mit bryst, og så bandt hun mine hænder fast til sengen. Ikke hårdt, men pirrende. Hun rejste sig og bandt mine samlede ben fast. Nu var jeg hjælpeløst i hendes magt, mens jeg lå og mærkede lakfrakken mod mit ansigt.

Med ét mærkede jeg noget meget blødt og glat stryge hen over min pik. Jeg stod spændt op som en flitsbue og stønnede. Hun sagde at det var hendes nylon-natkjole, der virkede godt på mig.
Et øjeblik efter mærkede jeg noget andet, glat, blødt og køligt. Det var en gummenederdel, sagde hun. Nu var min pik blevet meget nær en eksplosion, men der var ingen nåde. Hun spændte et gummi- eller plastivbælte omkring min pikrod, så mine nosser og pikken blev strammet hårdt op. Så hørte jeg en raslen, og mærkede hende stige på pikken igen. Denne gang skreg hun af liderlighed, da den trængte i bund. Hun fjernede lakfrakken fra mit ansigt, og jeg så, hun nu havde en regnfrakke på af grøn, tyndt, og meget blødt plastic. Jeg stødte og hun red, og igen kom hun et par gange, inden jeg fik lov til at sprøjte op i hende. Da jeg gjorde det, skreg vi begge i vild liderlighed, og jeg mærkede hendes orgasme så kraftigt, som om hun tissede! Det fik mig til at komme nok en gang, og hun vred sig på mit spyd.

Hun sad lidt og kom til hægterne mens jeg lå bundet og hjælpeløs på voksdugssengen. Hun lænede sig frem og kyssede mig vildt og heftigt og sagde, at jeg aldrig måtte gå fra hende. Jeg ville aldrig få lov. Jeg spurgte hende, om vi ikke kunne ses hver dag, for jeg havde aldrig oplevet en så dejlig og vild kvinde som hende.

Hun rejste sig og gik, men kom hurtigt tilbage med en fugtig klud og et håndklæde, og vaskede min dunkende Frederik nænsomt efter at have bundet bæltet af.

Hun havde stadig den grønne plastic-regnfrakke på, og lagde sig ned ved min side, mens hun legede med regnfrakken og nylon-natkjolen hen over min krop og pik.
"Jeg er for gammel til at blive gift, for jeg er 57" sagde hun. "Jeg er 58" svarede jeg, og spurgte, om det gjorde noget. Hun kyssede mig igen, og kælede for min dunkende pik. "Vil du se den brudekjole, jeg aldrig regnede med at blive gift i?" spurgte hun. Jeg svarede, at det ville jeg gerne, og hun rejste sig, gik hen til skabet, og fremtog en stor, hvid brudekjole i lak. Usandsynligt flot. Jeg sagde, at hvis hun ville have den på, så ville jeg være i smoking også i hvidt lak. Hun kyssede mig, og klatrede oven på mig igen. Strammede bæltet om min halvslappe pik, så den blev hård som stål, og satte sig på den. Jeg skreg, så dejligt var det. Og så fik vi begge endnu en gevaldig udløsning samtidig.

Hun løsnede mig fra sengen, og vi gik ud i bad ovenpå orgiet. Her vaskede vi hinanden, og bagefter gav hun mig den grønne plasticregnfrakke på min nøgne krop. Selv tog hun en rød lakfrakke på, og så fik vi endelig den kop kaffe.

Men det var ikke vores sidste erotiske oplevelse!