LÆSERNES EGNE NOVELLER

C.L.Vie©

En kort visit

Kaffen var lige skænket i køkkenet og jeg var gået i slow mode. 
Pludselig kom Inge, en af genboerne ind gennem bryggerset, "Hej jeg vil bare aflevere de ting vi lånte til festen i weekenden". 
Tanja, min kone og Inge "dyrker deres kroppe" flere gange om ugen, og det kan virkelig ses på dem begge. Inge havde en ganske almindelig tynd sommernederdel med tilhørende top til. Hun har den frækkeste mave jeg nogen sinde har set. Den er utroligt veltrænet, når den er afslappet kan man ane konturerne af muskler og spændstighed, dog uden de skarpe markeringer som mange har og gør dem for maskuline. Den mave tilhører en sportskvinde med stor K. 
Da hun kom over til bordet rejste jeg mig og tilbød hende en kop kaffe. 
"Er Tanja her ikke" spurgte hun. 
"Næh hun er i byen og kommer lidt senere". "Vil du have noget kaffe". 
"Ja tak". 
Da jeg gik forbi hende kunne jeg ikke lade være med at kikke på hende i sollyset som faldt ind gennem ruden. Hun er en rigtig godbid, bare jeg kunne bytte med hendes mand en enkelt gang. 
Hun vendte sig og kikkede ud af køkkenvinduet, "Sikke en dejlig afskærmet baghave i har, det ser jeg først nu, der kan man jo være helt anonyme". 
"Ja vi har også benyttet os af det" sagde jeg og kikke på hende mens jeg smilede frækt og tænkte på hvordan jeg et par gange har elsket med Tanja. 
"Jeg har også på fornemmelsen at Tanja får det hun skal ha" svarede Inge, "og det er vist mere end bare ned på ryggen, sprede ben og et par gange frem og tilbage som visse andre". 
Umiddelbart var det lidt mere kontant end jeg før har hørt Inge snakke, til mig i hvert fald, om deres private anliggende. Jeg stillede kaffen på bordet og lod pegefingeren løbe ned over navlen og den nye piercing som hun havde fået på samme tid som Tanja. "Hvordan går det med den, er den helet og hvad siger din mand ?". 
"Ja, han var jo lidt konservativ i starten men har vist accepteret den nu". Jeg fortsatte med at lade pegefingeren cirkulere rundt om staven med nogle meget bløde bevægelser. 
Hmmm kunne jeg høre hende brumme så jeg fortsatte. Lidt efter lidt blev cirklerne større og større sammen med hendes brummen. Efterhånden endte jeg på hendes hofter og under brysterne og hun blev åbenbart ved med at nyde det og nu med lukkede øjne. Så jeg dristede mig til at lade fingrene glide op af siden, op forbi brysterne, op til halsen, hvor jeg lod dem kærtegne hende. Hun lod til at nyde behandlingen og jeg kørte fingrene rundt om munden, næsen og øjnene. Jeg kunne se på hendes nervøse bevægelser og høre hendes vejrtrækning at berøringen havde en opløsende virkning på hende. Jeg stillede mig bag hende og fortsatte med at kærtegne hende men nu var det mere direkte. Mine hænder kærtegnede stykket over brysterne, gled ned under og virkede som skåle under, løftede, masserede og kærtegnede brysterne uden på toppen. Mine hænder gled ned til hofterne og opad igen, op til underkanten af toppen, gled ind under stoffet og berørte huden. 
Inges vejrtrækning tilkendegav at det var ok, og det måtte vist gerne fortsætte. Toppen blev løftet op, brysterne blev befriet for den snærende stof. Mine hænder var overalt på hendes overkrop, hun kom med nogle dybe grynt. Jeg trak toppen op over hovedet og blotlagde hendes overkrop, hun var simpelthen så smuk. Den gyldenbrune hud var så indbydende at min tunge øjeblikkeligt begyndte at kysse og slikke fra halsen og nedad mod de to dejlige fremspring. Tungen fandt spidserne, cirkulerede rundt, nappede i vorterne, læberne bed forsigtigt i huden og trak i den, tog så meget af brystet i munden så muligt, lod tungen lege med vorterne og hele det brune område. Det er nok mig som er lidt tosset, men jeg synes at vorterne efterhånden som de blev mere og mere oprejste også skifte smag. Det smagte mere og mere erotisk efterhånden som jeg kom frem, men måske er det en indbildning, da jeg ikke selv var upåvirket.

Jeg rejste mig op kikkede Inge ind i øjnene og så, synes jeg selv, en kvinde som var klar til det helt store. Langsomt lagde jeg hende ind over køkkenbordet så hun stod med enden ud i luften. Kjolen faldt flot ned og bagdelen, det er noget af det mest fantastiske jeg har set. Langsomt løftede jeg kjolen op, en centimeter ad gangen. Den lå til sidst som en pølse over hofterne. Der stod Inge ind over køkkenbordet med blottet ende, kun beskyttet af hvide trusser. Jeg kærtegnede hende uden på trusserne, masserede hendes balder. De var hårde som stål og formen var helt igennem erotisk. Langsomt samlede jeg hendes trusser og placerede dem mellem ballerne, sådan lidt a la g-streng. Hendes balder var nu fuldt blottede og mine bukser var ved at springes. Jeg sank ned bag hende og begyndte at kysse hendes balder. Hun rykkede lidt rundt men hun brummede "Det er dejligt, bliv ved, please". Det kunne jeg ikke overhøre og fortsatte med fingre, hænder og mund. Hænderne gled op over hofterne, stoppede ved trussekanten, tog fat og gled ned igen. Ganske langsomt gled hendes trusser ned over enden, ned over lårene og faldt til gulvet, mens en duft at femininitet ramte mig i næsen og gik lige ned i mellemgulvet. Jeg satte munden til balderne, kyssede dem, lod tunge cirkulere og fortsatte ind mod midten. Da jeg ramte hendes køn kunne jeg høre hende stønne og jeg smagte på hende. Det var som at smage en gudedrik, jeg kunne ikke få nok og lod tungen arbejde med hendes private dele. Jeg kunne drikke hende hele aftenen, hvis jeg fik lov. Tungen gled op mod numsen, stoppede og gik den anden vej, helt ned til den lille knop. Her cirkulerede den rundt et stykke tid, nappede med læberne i hendes bløde kød, trak i det, suttede på det, smagte hende. Hendes vejrtrækning blev tungere og tungere. 
Jeg rejste mig op. Hun ville gøre det samme, men jeg holdt hende nede på bordet. "Lyt efter" sagde jeg. Hvorefter jeg langsomt og højlydt spændte bæltet op. 
"Uhmmm" svarede hun. 
Knappen i bukserne røg med et puf. Lynlåsen blev trukket langsomt ned. 
"Åhhh ja", stønnede hun. 
Bukserne faldt til gulvet med en klassik ubestemmelig lyd, uden man er i tvivl. 
"Ja kom så" sagde hun. 
"Så så rolig det behøver ikke at gå så hurtigt" sagde jeg. Da trusserne faldt stod mit kæreste eje lige ud i luften som en truende lanse mod hendes velformede bagdel. Jeg lagde den til rette mellem hendes balder og hun rykker uroligt rundt for at få den ned på plads. 
"Rolig sagde jeg jo, du skal nok få alt det du har brug for". Jeg trak mig lidt tilbage og hovedet listede ned mod kærlighedstunnellen. Da den stoppede ud for målet rykkede hun pludselig tilbage og jeg gled ind. Min tunge havde vist gjort sit arbejde godt og grundigt. Hun var varm og fugtig som et tropehus og ubeskrivelig fræk som hun stod der med enden lige op i mit åbne ansigt og på det nærmeste krævet min manddom til egen tilfredsstillelses formål. 
Jeg kunne mærke hvordan hun forsøgte at bruge sine muskler til at "malke" mig og forsøgte selv at bestemme farten. Men her måtte jeg vise mig som en mand og tage kontrollen. Langsomt begyndte jeg at glide i hende. Lange seje tag, hvor hovedet næsten slap kontakten med hendes, og i den modsatte stilling var tæt på at trænge ind i livmoderhalsen. Jeg vekslede mellem de korte og hurtige, de lage og seje, de meget kontante og de helt normale stød. Jeg kunne mærke på hendes varme og fugtighed, samt hendes vejrtrækning at det var den rigtige kode til at åbne hendes kærlighedslås. 
På et tidspunkt blev det for meget for mig og jeg viste mig som en gentleman (eller også var jeg bange for skandalen) "Er du beskyttet" spurgte jeg. 
"Nej du må ikke komme oppe i mig" svarede hun. 
Jeg trak mig langsomt tilbage og slap hende med et blop. 
"Åh nej" sagde hun. 
Jeg rejste hende fra køkkenbordet, vendte hende rundt og med et let tryk på skulderne fik jeg hende ned på knæene. Da hun sad der var min sprængfarlige manddom lige ud for hendes mund. Jeg skød underlivet frem og spidsen ramte hendes læber. 
"Det gør jeg altså aldrig på min mand" svarede hun. 
"Du skal også kun hvis du har lyst" svarede jeg. 
Hun kikkede op på mig med sine dejlige store brune øjne. Så åbnede hun munden og lod den glide ind. Jeg kunne mærke hendes mund lukke sig om mig og hendes tunge begyndte at arbejde inde i varmen. 
Hvis hun aldrig gør det, så må hun være et naturtalent tænkte jeg. Det var så dejligt, så blødt og så erotisk at jeg ikke kunne holde min begejstring nede. Og jeg kunne ikke nå at stoppe hende, så hun fik lov at smage det hele. Jeg kom, og jeg kom, og jeg kom, det var en orgasme som ramte mig på en helt utrolig måde. Da jeg var færdig med at pumpe min kærlighedsvæske ud, var jeg så tappet, at mine muskler i underlivet gjorde ondt. 
"Det må du undskylde" sagde jeg, "hvis du ikke er vant til det...". 
"Lad nu tingene ske" svarede hun og smilede mens hun så op på mig. 
Da hun havde rejst sig stod vi længe med hinanden i armene og selvom det var varmt kom kulden snigende mod den nøgne hud. Hun trak kjolen ned og tog toppen på, jeg fik samlet bukserne op og vi sattes os ved bordet. 
Lige da vi havde sat os kom Tanja hjem. 
"Hej med jer, hvad laver i, smilede hun og kikkede rundt". 
Normalt krammer og kindkysser Inge og Tanja når det mødes. Men i dag skete der noget som jeg blev meget overrasket over. 
Tanja gik hen til Inge, kramme hende og gav hende et kys på munden. Inge så noget forvirret på Tanja. "Var han god" spurgte Tanja. 
"Hva' hva' mener du" svarede Inge. 
"Jeg kender din holdning til at tage en mand i munden og du smager af mand, min mand, og dine trusser ligger på gulvet". 
Jeg var lamslået, den sad. 
Inge rødmede og begyndte at stamme "dddet deeet det var ikk". 
"Rolig nu", sagde Tanja. "Vi behøver ikke at lave nogen skandale ud af det". "Hør her I to turtelduer". "Jeg har en fantasi om en trekant med to piger og en mand". "Den er vist ved at gå i opfyldelse lige nu, ikke sandt". 
Jeg kikkede på Inge og så på Tanja og tilbage til Inge igen og svarede at jeg var med. 
Inge så lidt på Tanja, "Hvad skal jeg sige". 
Der overraskede Tanja mig igen. 
"Ved du hvad Inge, nu har jeg set din krop flere gange om ugen til træning, hver gang bliver jeg ganske lystig bagefter i badet. Det er næsten ikke til at holde ud at du er så erotisk og jeg ikke må røre dig. Du har den mest frække krop jeg nogen sinde har set på et menneske". 
"Mener du det" svarede Inge og kikkede ned i gulvet. 
"Ja og skal vi lave skandale ovre hos din mand". 
"Nej" svarede Inge, "Jeg skal nok være her når du har brug for det, bare du ikke siger noget til min mand".
Da Inge var gået sagde Tanja, "Hvordan f..... har du fået overtalt hende til at tage den i munden, jeg kender hendes holdning og det der er godt arbejde og så hele vejen". 
Jeg svarede at det måske var den langsomme opvarmning, men jeg spurgte såmænd heller ikke om hun ville, jeg gjorde det bare og hun sagde ikke nej. 
"Måske skal jeg lade dig varme hende op når vi skal lege" sagde Tanja, "Jeg har også nogle ting jeg kunne tænke mig at få hende til. Når jeg har trænet med hende et par timer, set hendes krop, set hvordan hendes muskler arbejder og bagefter ser hvordan hun vasker sig så bliver jeg temmelig, du ved nok. Hun gør ikke noget frækt, men måden hun gør det på det er frækt. Det er derfor jeg overfalder dig nogle gange når jeg kommer hjem fra træning, så ved du det". 
Al den snak og tanken om hvad der mon kunne ske fremover fik safterne til at stige igen. 
"Nu er det vist mig som skal overfalde dig", sagde jeg og kyssede Tanja langt, dybt og inderligt.

©C.L Vie

Kommentarer, forslag, ris & ros sendes til funinspace@hotmail.com