LÆSERNES EGNE NOVELLER

Regntøjsslave33©

En lille sød historie.
Advarsel - indeholder scat!!!

I fredags mødtes jeg med en slave fra Næstved - han kan nu også godt lide at være hersker.
Mødet gik ud på, at jeg skulle være iført rødt tøse/luder regntøj og røde gummistøvler. Jeg skulle medbringe gummimaske, remme, reb, blindfold og have opsat en stor butt-plug.

Vi skulle mødes for første gang i skoven, hvor jeg skulle parkere ude i Herlufsholmskoven, gå ca. 100 m ind i skoven ad stien, og dernæst 20-30 m væk fra stien ind til højre. Her skulle jeg lægge mig på alle fire iført regntøjet, gummimasken, blindfold, remme påsat håndledene og benene bundet sammen og opsat butt-plug'en. Dernæst skulle jeg blot ligge og vente.

Der gik 5-8 min. så stod der en mand ved siden af mig. Jeg fik besked på at lægge mig helt ned, armene om på ryggen og han bandt armene fast sammen med benene. Så blev jeg rullet om på ryggen, jeg kunne ikke se ham. Men han ydmygede mig hele tiden ved at kalde mig luder, svinehund, møgluder, slavesvin osv. osv.

Liggende på ryggen skulle jeg åbne kæften og gøre klar til at drikke hans pis. Lidt efter pissede han mig direkte ind i munden. Da jeg var fyldt op, skulle jeg drikke det hele, mens han fortsatte med at pisse på mit luderregntøj. Jeg åbnede igen munden og hans sidste dråber skulle jeg selvfølgelig også sluge. Dernæst renslikning af hans pik, som hurtig blev stiv inde i slavens mund.

Han gik bagom mig, trak regnbukserne ned fra slavens røv og kørte rundt med butt-plug'en oppe i slavens røv, hvorefter han trak en beskidt butt-plug ud af røven. "Slik den ren, slavesvin", sagde han, hvorefter jeg måtte slikke og sluge en del af min egen afføring. "Kan du godt lide lort?" "Javel", svarede jeg. Han stoppede butt-plug'en flere gange op i røven på slaven, der dernæst renslikkede den for slavelort. Til sidst satte han den godt på plads og beordrede slaven om på ryggen.

Han stillede sig hen over slavens hoved og satte sig på hug med sit røvhul ud for slavens ivrige tunge, der straks gik i gang med at slikke ham i røven. Hans røvhul udvidede sig pludseligt og han trykkede en stor fed lort ud i hovedet på slaven, rejste sig op og beordrede slaven til at åbne munden. Dernæst lagde han sig på knæ ved siden af slaven og med sin stive pik skubbede og smurte han lorten ind i slavens mund. Han trak slavens mund hen over pikken. Det smagte fælt, men han fastholdt sit greb, og slaven kunne ikke gøre andet end at sutte og sluge lorten og pikken.

Kort efter kom han i lange ladninger af sperm, som slaven skulle sluge. Dernæst skulle slaven renslikke hans pik. Mens slaven slikkede hans pik alt hvad han kunne. Pludselig gav han sig til at pisse igen, og slaven blev endnu en gang beordret til at drikke hans pis blandet med sperm og lort. Da han blev færdig med at pisse, skrævede han hen over slaven igen og sendte en stor spytklat ned i munden på slaven, der lå på ryggen med hans lort på den røde lakregnfakke. Han satte sig igen henover slavesvinet og beordrede slavesvinet til at renslikke hans røvhul. Han pressede en sidste mindre lort ind i munde på slaven, rejste sig op og knappede bukserne op igen. Han spyttede flere gange på slaven, løsnede kun den ene knude bagpå hænderne og fødderne, tog sin hånd ind under slavens regnbukser og tog fat i slavens tøse pik. Han fandt ned til slavetøsens følsomme nosser, som han greb fat i og begyndte at trykke sammen.

Slaven bad om nåde, men der var intet at gøre. Han klemte bare hårdere og hårdere. Han ville høre slavesvinet sige ordene: "Jeg tilhører slavesvinene - alle kan pisse og skide på slavesvinet".

Herefter klemte han endnu en gang hårdt omkring nosserne, han holdt presset længe og slavesvinet begyndte at tøsetude. Derefter spyttede han igen flere gange på slaven, trykkede på butt-plug'en, rejste sig op og slaven fornemmede, at han skulle til at gå. I stedet vendte han tilbage. Han ville binde mig endnu strammere således, at han var sikker på, at jeg stadigvæk var der om en time, når han ville vende tilbage. Han skulle hjem og drikke en masse kaffe, så han kunne pisse på slaven igen.

Pludselig proppede han nogle beskidte underbukser ind i munde på slaven, der derved blev kneblet og intet kunne sige. Dernæst bandt han slaven strammere end før. Slaven begyndte at blive bange, men han grinede bare, spyttede på slaven og kaldte ham sit private ludersvin.

Jeg lå igen på skovbunden og ventede. Efter ca. 10 min kom han dog tilbage, tilsyneladende med en seddel med hans tlf. nr., som han lagde ned i slavens ene lomme i regnfrakken. Dernæst løsnede han de stramme knuder, men undlod at løsne den sidste, spyttede igen på slaven og gik fra stedet.

Jeg var efterladt, ydmyget, overpisset og havde lort på lakregnfrakken, min mund smagte af pis, sperm og lort, og mine nosser var godt ømme.

Det lykkedes mig at komme fri, men det var ikke nemt. Dernæst tog jeg straks blindfold og gummimasken af. Jeg svedte godt, og på vej tilbage til bilen, var jeg nødt til at gå ind og gemme mig i skoven, da 1 dame på løbetur kom frem ude på stien - ganske vist var det overskyet og havde regnet, men alligevel. Hun ville ikke kunne undgå at se en del af det lort, der sad oppe ved kraven, og så var jeg trods alt iført dameregntøj. Jeg skyndte mig at renslikke regnfrakken, og da jeg kender skoven temmelig godt, kunne jeg nogenlunde regne ud, hvor hun ville kom frem henne.

Jeg løb over til det sted, hvor jeg regnede med, at hun ville komme frem igen. Jeg var iført den lange røde lakregnfrakke, gule regnbukser og lakrøde højhælede lakgummistøvler. Jeg begyndte at gå hen af skovstien. Jeg var sikker på, at hun snart måtte komme frem henne ved en mindre sammenfletning af skovstierne. Pludselig fornemmede jeg dog, at der kom nogen løbende bagfra. Jeg havde slet ikke hørt hende, og nu kom hun pludselig bagfra. Jeg drejede mig let om, og kunne se at hun var ca. 20 m bagved mig. Ingen mulighed for at flygte. Da hun nærmede sig, sagde hun, at "du kommer da ikke til at fryse, vel"??? Og jeg drejede mig igen let omkring og svarede: "Nej, men jeg kan godt lide at gå i regntøj". Vi var nu næste nået ud til P-pladsen, og jeg kunne se, at der holdt en bil bag ved min bil.

Jeg kom ud på p-pladsen - stod damen, der er i alderen omkring 40 år, stod og lavede strækøvelser. Jeg var nødt til at gå forbi hende. Hun kunne ikke undgå at se, at jeg havde røde lakgummistøvler på.

"Du kan måske godt lide at gå rundt i dameregntøj"???, spurgte hun smilende, og jeg måtte rød i hovedet erkende, at jeg elskede at gå rundt i dameregntøj og damegummistøvler. Vi talte lidt frem og tilbage, og det hele endte med, at hun forklarede, at hun altid løb en tur fredag eftermiddag. Hvis jeg havde lyst til at gå rundt i dameregntøj, var det i orden med hende, bare jeg ikke var én eller anden sexmonster. Jeg forklarede hende, at det var jeg så absolut ikke. Jeg var den type, der godt kunne lide at blive bestemt over, blive beordret til alt muligt, hvorefter hun smilede tilbage til mig.

"Godt så, så beordrer jeg dig til at komme herud næste fredag iført dit regntøj og gummistøvler - så tager jeg noget sminke med, så du rigtig kan komme til at ligne en pige i sit regntøj, ok"???

"Du skal ikke være genert", sagde hun. "min egen bror er bøsse, så jeg kender temmelig meget til dette fænomen med jer mænd. Og hvis du gerne vil have regntøj på, var det i orden med mig...."


Såååååååååeeeeeeeeeeeehhhhh jeg glæder mig meget til på fredag....*SF*