LÆSERNES EGNE NOVELLER

Tøz-21©

En luder gennemarbejdes

Jeg stod foran din dør, - meget nervøs for hvad der skulle ske og hvad du ville gøre ved mig. Jeg bankede på og straks blev døren åbnet og jeg blev budt indenfor. Jeg huskede en meget vigtig ting da døren blev åbnet, - nemlig at kigge ned og for alt i verden ikke få øjenkontakt.

Døren blev lukke bag mig og du skubbede mig længere frem i rummet.
"Tøz, få så det tøj af, så du kan føle dig som den du er - en luder som skal bruges!!"

Jeg tog alt mit tøj af i en vis fart, i håb om at du ikke ville blive mere irriteret end du allerede var i forvejen. Nøgen, ydmyget og flov stod jeg nu og ventede på et udspil fra dig, men du sagde ingenting, stod bare og kiggede på mig. Pludselig tog du fat i mit hår og førte mig HÅRDT, hen til en lukket dør og du holdt hånden på håndtaget og sagde "Når jeg åbner denne dør så har du 10 sek. til at kigge dig rundt om i rummet og se hvor meget smerte og hvor mange redskaber vi skal igennem her til aften og nat".

Du åbnede døren, - det var et soveværelse! Rundt omkring i rummet stod der en masse fyrfadslys og brændte, på et bord i hjørnet lå en dildo og en buttplug, sammen med to sæt håndjern, nogle klemmer, en pisk ... og mere nåede jeg ikke at se før du lagde dine fingre på min hage og skubbede mit hoved op så jeg kiggede ind i dine øjne. Jeg slog hurtigt blikket ned og rødmede. Du tog hårdere fat og tvang mig til at se dig i øjnene.
"Ved du godt hvorfor jeg elsker dig?"

Jeg rystede på hovedet.

  1. Du lever for mig

  2. Du er min ejendom uden rettigheder

  3. Du er en brugsgenstand, som jeg kan/vil behandle ligeså modbydeligt som det passer mig

Du holdt stadig mit hoved fast så jeg kiggede dig i øjnene mens du sagde disse ting til mig, - jeg tror jeg var ved at græde, men holdte igen og kunne mærke trygheden inden i min krop.

Du slap dit greb i mit hoved og jeg bøjede nakken og i det samme fik jeg påspændt håndledsmancatter og et halsbånd.
"Nej, hvor ser du ynkelig ud, som du står der!"
Jeg vender blikket længere ned og kunne bare så godt tænke mig et lille knus, men jeg ved der kommer til at gå LANG tid. Du sætter et blindfold for mine øjne og sikre dig at jeg ikke kan se det mindste.

"En slave må aldrig glemme HVAD hun er - og HVORFOR hun er, - så fra nu af kigger du lige ud og for hver gang du bøjer hovedet vil du blive straffet, - forstået??"

Jeg nikker og retter samtidig mit hoved op. SVIRP
"Jeg kan ikke høre hvor du nikker!"
Jeg skynder mig at udbryde - "Jeg har forstået, herre og mange tak for påmindelsen".
"Du skal række dine arme op i vejret så jeg kan spænde dig fast!"
Jeg blev lidt urolig, fordi jeg ikke kunne se noget som helst. Jeg rakte armene i vejret som befalet, og jeg mærkede, at jeg blev gjort fast til nogle stramme kæder fra loftet - så stramme at jeg blev nødt til at stå let på tå.

Så stod jeg der, midt på gulvet og var helt i DIN magt.
"Du kom 5 min. for sent - hvad syntes du selv straffen skal være?"
Jeg bøjede mig lidt ned med hovedet for at tænke, men bliver hurtig afbrudt i mine tanker
"Det er FANDEME ikke mere end 2 min. siden jeg sagde at du under alle omstændigheder IKKE måtte kigge ned - du er en slave, en brugsgenstand så du skal kigge ligeud og være stolt over at jeg overhovedet gidet beskæftige mig med dig!" Jeg trækker mig lidt væk.
"Kom nu, din latterlige lille tøz, - hvad skal straffen være for at komme 5 min. for sent? plus forseelsen med at kigge ned?"
Jeg rømmede mig og sagde: "Jeg ved ikke hvilken straf der er passende, Herre, jeg har været lydig, Herre, gør med mig hvad du syntes er passende".
Der blev stille i rummet et øjeblik - "Jeg vil give dig tre valg muligheder:

1.       10 slag med pisken.

2.     10 min. med klemmer på patterne.

3.     50 stearin dryp på bl.a patterne.

 

Jeg var rimelig afklaret med at det skulle være nummer 1, det var vist den mindst smertefulde!
- Jeg fik at vide, at jeg skulle tælle højt.
"Tæller du forkert starter vi bare forfra".
Jeg kunne fornemme at du gik hen efter pisken fra bordet og pludselig mærkede jeg et smæk mod min ene balde.

1-2-3-
"Højere, jeg kan næsten ikke høre dig!"
- 4-5-6-7-8-9-10. Arhh, - dejligt! - alle slag faldt på hver balde.
Du hviskede ind i mit øre: "Jeg glemte at fortælle dig, at det var 10 slag på HVER balde!"
Jeg gispede, men det var bare med til at gøre dig endnu mere ophidset. 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 - AV FOR FANDEN!! - ingen striber, havde vi aftalt, men uden at vide det præcis, så tror jeg at min numse allerede nu var en lille smule rød!
"Tak, Herre" - næsten klynkende fik jeg det fremstammet.

Jeg fornemmede igen, at du gik væk fra mig og jeg stod igen til skue for dig, midt i rummet, nøgen og total ydmyget.

Uden varsel blev mit hoved hevet rigtig hårdt tilbage og du holdt min næse sammen med den anden hånd. "Jeg syntes du skal nyde at du kan trække vejret gennem munden nu, for der kommer til at gå nogen tid inden du kan det igen!"

Jeg gispede højlydt og kunne fornemme at jeg snart ville få en gag i munden! - tanken om en gag kan gøre mig vildt liderlig, men jeg er ikke sikker på at det er behageligt. Jeg har aldrig rigtig prøvet det før og du havde engang fortalt mig, at en slaves (mine) grænser kun er til for at Herren skal more sig med at flytte dem, så jeg vidste at der intet var at gøre. Jeg er din slave og jeg ved hvor min plads er henne.

Jeg holdt min mund lukket og når jeg havde den åben, var det kun for at hive vejret til mig og så lukkede jeg igen for selv at være lidt forberedt på når gag'en ville komme! Jeg åbnede igen munden og hev efter vejret, men inden jeg nåede at lukke den igen, pressede du en finger ind i kinden på mig.

"Hold din luder mund åben, så henter jeg nemlig lige din elskede gag".

Jeg turde næsten ikke gøre modstand, men rent instinktivt kom jeg til at lukke munden hvilket resulterede i at mit hoved blev trukket længere tilbage, til stor ubehag for mig, så jeg åbnede munden helt frivilligt og du proppede gag'en ind.

Da gagen var på plads og spændt godt, kunne jeg endnu engang mærke, at du gik væk, og jeg kunne end ikke fornemme dig i rummet. Jeg stod der i en evighed syntes jeg, men det føltes nok længere end det faktisk var. Pludselig kunne jeg fornemme dig foran mig, - du greb fat om min ene brystvorte og klemte ret så kraftigt, det gik kun ud over den ene, men ikke så længe, - et jag gik igennem den "glemte" brystvorte og jeg fandt hurtig ud af at du havde påsat en klemme.

"Står min luder ikke bare her og laver ingenting? Hvad tror du egentlig du bilder dig ind når du gjorde modstand overfor din Herre"
"Jeg ville jo bare hjælpe dig med at spænde gag'en!"
"Jeg syntes næsten du har fortjent en belønning fordi du turde gøre modstand overfor mig, - det var MEGET modigt gjort!"
Du løsnede mine arme fra kæderne i loftet og jeg blev beordret ned på alle fire.
"Røven godt i vejret, din so og læg panden mod gulvet og armene ned til anklerne. Jeg håber du bliver glad for din belønning!"

Jeg gjorde som befalet og fik hurtigt mine arme og ben sat sammen i en spændestang ude af stand til at flytte mig. Tankerne fløj gennem hovedet på mig, for ét var sikkert, - din "belønning" ville blive hård. Jeg tænkte hele tiden på de 10 slag på hver balde, - jeg ville ikke kunne klare at skulle tage flere af den slags lige nu.

"Nej, hvor jeg glæder mig til at KNEPPE din slavefisse HELT i bund!"

Jeg blev helt lettet over at du ville tage mig i fissen med din dejlige pik, - lige hvad jeg trængte til! Jeg tror ikke jeg kunne tage mere fejl, for da jeg mærkede noget koldt omkring min numse indgang, var jeg godt klar over hvad klokken havde slået. Jeg vred mig, men fastlåst som jeg var, fik jeg ikke noget ud af det!

"Din lille slavefisse vil komme til at elske at blive bearbejdet af denne "lille" dildo. Jeg kunne ingenting gøre, andet end at tage imod altså, - med gag'en solidt siddende i munden var det lidt svært at protestere imod dine planer! - lydene jeg fik ud af mundvigen tolkede du selv lidt på!

”Ja, jeg kan godt forstå du glæder dig, - det gør en god slave nemlig" - smågrinende begyndte du at arbejde med min numse indgang.

"Hva' så, din luder - har du tænkt dig at slappe lidt af så jeg kan komme til at gøre mit arbejde? Jeg tror det kommer til at gøre en lille smule ondt hvis du ikke slapper af - og ved du hvad?"
"Nej, Herre jeg ved ikke hvad"
”Jeg GIDER ikke høre på dit ynkelige jamren - så HOLD DIN KÆFT, KÆLLING"

Jeg pev inde bag gag'en, men det blev ikke rigtig til noget alligevel. Jeg mærkede hvordan du kørte rundt i den creme som var lagt ved mit numsehul. Jeg frygtede for når rigtig ville presse dildoen indenfor i det mørke. Langsomt stak du spidsen indenfor, mere og mere. AV

"Så er den inde og jeg håber du snart begyndt at være vant til at den sidder der, for det er SQU et flot syn, - ynkelig af helvede til, men flot!"

Med ét trak du dildoen ud af min numse igen og jeg trak hurtigt hullet sammen i smerte, men inden smerten forsvandt blev den afløst af endnu en smerte, igen åbnede du mit numsehul med en dildo, - jeg kunne mærke at denne her var noget tykkere end den anden.

"Arhh ... hvor er det dejligt at se hvor meget min so er villig til at tage".

Jeg blev vildt urolig for, om jeg kunne klare det, men nåede ikke at tænke tanken til ende, før du, min Herre pressede buttpluggen indenfor, med alle dine kræfter. AV AV AV

Det tog lang tid for mig at komme til mig selv igen efter denne smerte behandling. Helt til mig selv kom jeg aldrig, for buttpluggen sad der endnu og jeg kunne høre dig smågrine lidt i baggrunden.

"Hold kæft hvor jeg elsker at få dig til at se ynkelig ud og jeg må nok sige at jeg gør et godt stykke arbejde, for aldrig i mit liv, har jeg set så ynkelig en kælling" - og du grinede videre mens jeg kæmpede mod smerten og med at kontrollere mig selv og mine følelser.

Jeg vil ikke sige at jeg nogensinde vænnede mig til at have en buttplug siddende i min numse, men smerten var ikke så slem længere. Stadig med buttpluggen placeret i min slavefisse, blev jeg spændt fri og rejst op, - en ny smerte rullede i min krop - nu skulle jeg vænne mig til at være oprejst med en buttplug trykkende i endetarmen, AV. Du gik rundt om mig og lod pisken glide hen over min krop. Jeg var ikke klar over hvad jeg skulle gøre af mine hænder, for mest af alt havde jeg lyst til at mærke buttpluggen, men vidste også godt hvad konsekvensen ville være hvis jeg ikke bare stod stille og makkede ret.

"Jeg kan se på dig at du nyder min behandling af dig, - du er bare ikke selv klar over det endnu, men det skal nok komme, bare vent og se - du vil komme til at tigge om at blive behandlet så dejligt af mig!"

Jeg skuttede mig lidt og prøvede at lukke mine ører for hvad du sagde, imens jeg stadig kæmpede mod smerten.

"Jeg glemte noget, så jeg vil have du igen skal lægge dig med panden i gulvet og røven i vejret, og jeg regner ikke med at det er nødvendigt at spænde dig fast igen - hvis du flytter dig og er ulydig kender du straffen!"

Jeg lovede mig selv at jeg ville anstrenge mig meget, for at kontrollere mig selv og mine bevægelser. Jeg havde ingen anelse om hvad der nu skulle ske, men jeg var ikke et sekund i tvivl om at det ville være smertefuldt. Med numsen godt strittende op i vejret, gag'en i munden og buttpluggen godt placeret i numsehullet, lå jeg og ventede på hvad der nu ville ske med mig og med ét kom der stearin løbende ned over mine balder og ned i min revne, det var ikke så smertefuldt endnu, men jeg var ikke i tvivl om at det ville det blive inden ret længe, for jo mindre jeg vred mig, des kraftigere lavede du smerten! Varmen kom tættere og tættere på, - små dyp. Det sidste dryp var meget smertefuldt, men det var heldigvis også det sidste, for du holdt inde og gik lidt rundt. SÅ kom smerten - en kæmpe stråle af stearin blev sendt ned over mine balder og ryg - AV AV AV - FOR FANDEN!! Jeg skreg og vred mig - ups ... jeg kom til at flytte min ene hånd, - heldigvis opdagede du det ikke - du sagde i hvert fald ikke noget.

Jeg blev endnu engang rejst op igen og stod midt på gulvet og vidste ikke hvor jeg skulle gøre af mine hænder.

"Du er en svagpisser " - ordene blev hvisket ind i mit øre bagfra, og jeg blev egentlig en smule vred, for jeg syntes selv at jeg havde klaret det flot. Jeg havde jo kun flyttet mig den ene gang, men det havde han måske opdaget alligevel?

"Du flyttede dig og det havde du ikke fået min tilladelse til at gøre! Hvad har du tænkt dig at gøre ved det?"

Du løsnede min gag og lod mig svare - "UNDSKYLD, Herre - det var ikke med vilje".

"Det er FANDME ikke godt nok, din so - tror du bare det er nok med at sige undskyld? Det kan jeg ikke bruge til en SKID, kælling! Din straf skal jeg nok fastsætte. Læg dig på ryggen, på sengen med armene op over hovedet"

Jeg gjorde som befalet og da jeg havde lagt mig, ventede jeg bare på dit næste træk. Du spændte begge mine arme fast ud til siden og jeg kunne ikke engang rykke mig 1 cm. så stramt var jeg fastlåst. Jeg mærkede et ryk i mit ene ben - du førte begge mine ben op til hovedgæret og spændte også dem fast - STRAMT. Det strammede helt vildt i mit numsehul og jeg fik en ny smerte at tænke på, da pisken landede på begge mine balder.

"Jeg kan ikke høre dig, din luder!"

Jeg begyndte at tælle højt 1-2-3 ... lang pause - svirp 4-5-6 - jeg lå og kæmpede med smerten fra numsehullet og balderne da en ny smerte blev introduceret - en klemme blev fastgjort på hver af mine brystvorter og slagene begyndte igen at hagle ned over mine balder. 8-9

"STOP, din ynkelige so. Kan du ikke engang finde ud af at tælle til 10?"
Jeg blev helt bange, fordi du råbte så højt.
"Jeg skal nok lære dig at tælle til 10 - jeg tæller først og så er det din tur bagefter". Slagene begyndte igen og du talte hvert slag 1-2-3-4...10 og jeg åndede lettet op da du nåede til enden.
"Så er det din ur, so" - det gav et sæt i mig og jeg mærkede slagene igen 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 - jeg talte i takt med slagene!
"Nej, hvor ville jeg være flov hvis det var mig" - "ynkelige lille snot tøz, som ikke engang kan tælle til 20 - det tror jeg nok du skal huske fremover".
Jeg var lettet over at det nu var overstået, men smerten fra slagene var ikke så stor som den smerte jeg skulle til at føle!!

En klam creme blev lagt på min klit og du kørte dildoen rundt i det og begyndte at føre den ind og ud af min fisse.

"Jeg elsker at se dig lide” han grinede – ”Du skal have "pik" i din luderfisse samtidig med at buttpluggen sidder stramt, i din slavefisse" Atter lo han. "Hvad hedder det så, so?"

Jeg kom til mig selv og udbrød: "Tak, Herre ... jeg elsker når du får mig til at lide, giver mig smerte og jeg er stolt over at jeg må være din slave, må jeg ikke godt vise dig hvor meget jeg elsker din behandling af mig ved at sutte din pik?"

Det skulle jeg aldrig have spurgt om, for med ét blev gagen igen placeret i min mund, denne gang mere stramt en sidst.

"Du skal slet ikke tro, at jeg vil have din vamle mund i nærheden af min pik, - SO! Hvis din usle slavemund skal sutte min pik bliver det ført nå den er beskidt".

Uden nogen som helst bearbejdning blev dildoen boret ind i min fisse - smerten var enorm, men jeg vidste at det tjente et godt formål, nemlig DIN lyst til at pine mig, så jeg tog imod.

Efter lang tids bearbejdning af min fisse med dildoen løsnede du mine ben og spændte dem i stedet fast nede i fodgærdet, så jeg nu lå i et X udstrakt på sengen. Jeg mærkede at du flyttede op på siden af mig, samtidig med at du stak en finger op i min fisse, for derefter at føre den op til min næse. Lugt dine egne safter - lugt til dig selv, so - lugt hvordan en rigtig klam luder lugter".

Gag’en blev løsnet og igen stak du fingeren op i min fisse - "Slik dine egne safter i dig, - smag på dig selv - SMAG hvordan en rigtig klam luder smager".

Jeg suttede på din finger i takt med at du havde genoptaget udnyttelsen af min fisse, med dildoen. Da du havde placeret dildoen inde i fissen så den sad godt fast, begyndte du at bearbejde mine i forvejen ømme brystvorter. Klemmer blev påsat og aftaget igen! Smerten var enorm og i takt med at smerten blev mere og mere uudholdelig i min numse og fisse, gjorde jeg hvad der stod i min magt for at gøre dig tilfreds. Pludselig holdt du op med at lege med mine brystvorter, to klemmer blev påsat og der fik de lov til at blive siddende, - din finger som jeg suttede på livet løs blev erstattet af dildoen fra min fisse.

"Det er det tætteste du kommer på en pik!" Jeg suttede og suttede det bedste jeg havde lært og med ét begyndte du at arbejde med buttpluggen - FOR SATAN, hvor gjorde det ondt.

Du stoppede pludseligt med at arbejde med buttpluggen og jeg kunne mærke at du begyndte at spille din pik af op imod mig og med ét ramte din varme sperm, mine ømme bryster.

Der blev stille i rummet og jeg lå og sundede mig da 5 - 10 dråber varm stearin, ramte min mave. Jeg trak mig lidt væk, men orkede ikke at gøre den helt store modstand – jeg var utrolig udmattet og ophidset. Igen kom der 5 – 10 dråber, denne gang på mine bryster.

Stadig med buttpluggen siddende, lå jeg og ”faldt” længere og længere ind i mig selv af udmattelse. Jeg kom til mig selv igen da du tog hårdt fat i mit hår og tvang mig til at sluge din pik. Jeg suttede og slikkede igen alt hvad jeg havde lært. ”Kom så, so – du kan sagtens gøre det bedre!” Jeg blev helt ked af det, fordi jeg syntes at jeg gjorde mit bedste, ligesom altid! – Jeg prøvede at gøre mig mere umage og belønningen kom da også hurtigt, - for med ét trak du pikken til dig, løsnede mine arme og ben og beordrede mig om på alle fire.

Du bevægede dig ned til min numse og begyndte at kneppe mig i fissen samtidig med at du begyndte at trække buttpluggen ud af mit numsehul. Musklen trak sig sammen og smertede som en sindssyg, men jeg blev afbrudt da jeg hørte dig sige, ”Hvis du har lyst til at komme skal det være nu, for jeg kan ikke holde mig mere!”

Du kneppede videre lidt endnu, men inden længe rullede min orgasme gennem min krop og jeg begyndte at krampe helt vildt af bare ophidselse. Jeg faldt sammen på sengen og mens jeg lå og prøvede at komme til mig selv, sad du og nussede min ryg.

Jeg kom langsomt til mig selv og vendte mig om med et smil på læben, du lagde dig ned ved siden at mig og jeg fik et varmt og langt knus, inden vi gik i bad sammen for bagefter at putte os ned under dynen og falde i søvn i armene på hinanden.