LÆSERNES EGNE NOVELLER

U.Kent©

En sommeroplevelse

Vi skriver maj år 2000. Sommeren var begyndt, i hvert fald vejrmæssigt. Og det skulle senere vise sig, at maj udgjorde sommeren dette år. At jeg så var så heldig at have taget ferie så tidligt på året, muliggør denne beskrivelse af en dejlig oplevelse.

Jeg havde egentlig planlagt at tage til sydens sol på en afbudsrejse, men det gode vejr fik mig til at tage til stranden ca. 14 km. syd for Århus i stedet.
Jeg fandt et rimeligt diskret sted oppe mellem rosenbuskene, hvor jeg kunne lade solen brune hver kvadratcentimeter af min solarieforberedte krop. Med front mod vandkanten kunne jeg overvåge majpigerne, der indimellem defilerede forbi. Der var især tre bikinier, der var værd at se nærmere på.

Så indimellem var det min tur til at præsentere mine nyindkøbte badebukser til sæsonen år 2000. Et andet formål var selvfølgelig at besigtige indholdet af de tre bikinier. Efter et par ture var favoritten udpeget. En lyshåret slank sag på omkring de 25 år, der lå 5 meter fra strandkanten i det hvide sand. Bikinien kunne jeg ikke komme til at studere, for den var forsvundet. I stedet rejste to voluminøse, solbrændte bryster sig op fra en perfekt timeglasfigur.
Der var ingen tvivl om, at der her var tale om en ægte blondine, selvom der ikke var meget tilbage af dusken til at dække de svulmende folder mellem to letspredte sportstrænede lår.

Oh! hvilket syn!! Desværre ænsede pigen ikke min forbipasseren; ej heller på tilbagevejen. Det var først næste dag, at det på formiddagens anden tur lykkedes mig at fange hendes blik og opnå et forsigtigt smil.

For ikke at trække for store veksler på mit held fortsatte jeg hen ad stranden. Jeg så dog over skulderen, at øjnene fulgte mig på vej, hvilket jo tydede godt. Med legende tanker kom jeg et godt stykke hen ad stranden, indtil det gik op for mig, at alle de lækre piger var erstattet af ene mænd. Unge fyre, der sad på deres håndklæder og ældre mænd, der smuttede rundt imellem dem. Pludselig fik jeg oppe mellem rosenbuskene øje på en flagstang, der modtog massage fra en hjælpende hånd. To mænd i tresserne lå og hyggede sig.

Det var for mig tegnet til, at jeg hellere måtte vende om. Undervejs planlagde jeg mit næste træk, men stor var skuffelsen, da jeg opdagede, at det eneste, der var tilbage af pigen, var hulningen i sandet, hvor hun havde ligget. Og klokken var ikke en gang 11.30. Jeg måtte nøjes med at krydse fingre for næste dag.

Åbenbart var heldet ikke med mig, for hun var ikke dukket op ved middagstid.
Pokkers. Jeg var allerede indstillet på, at jeg måtte gøre en satsning på en af de andre. Mens jeg gjorde disse nødtvungne overvejelser må jeg være faldet i søvn.
For pludselig blev jeg vækket ved en sød stemme: ”Hvis du vil have en dejlig oplevelse, så holder du øjnene lukket.”
Det ville nu ikke have hjulpet at smugkigge, for den kølige fod, der pressede min nakke ned mod mit håndklæde, umuliggjorde, at jeg kunne komme til at se hende. Behændigt fik hun bundet et tørklæde for mine øjne, hvorefter jeg mærkede nogle kølige dryp af olie ned over min ryg. Kyndige fingre begyndte nu at massere og blødgøre mine skuldre og muskler ned langs rygraden.
Jeg slappede af og tillod mig selv at nyde behandlingen i fulde drag. Da hun nåede lænden, sprang hun videre ned til læggene og med lidt mere olie arbejdede hun sig opad. Da lårene havde fået en tur kom turen til inderlårene.
Hvilken fryd. Indimellem strejfede hendes fingre min pung, hvilket havde sin indvirken foran. Da pegefingeren berørte ringmuskelen, gav det et ryk i hele min krop. Jeg spredte benene let og skubbede bagdelen i vejret for at give bedre adgang.
På trods af min lettere aversion mod gårsdagens oplevelse, så er jeg ikke bleg for at indrømme, at jeg nyder en finger i bagindgangen. Det må åbenbart have været så tydeligt gennem min invitation, at pigen lod et par kolde dråber ramme den lille ring. Da jeg mærkede fingeren glide indenfor og bane sig vej opad, så trådte jeg lidt ved siden af de to personer imellem rosenbuskene og forestillede mig, hvordan blondinen med sine svulmende bryster sad på knæ mellem mine lår og forberedte kanalen til også at tage imod kollegaerne ved siden af.

Snart vred jeg mig under de tre fingres behandling af anus. Hvor jeg nød det. Så meget, at jeg næsten overhørte hendes befaling om at vende mig om.
Modvilligt fik jeg mig vendt. Ikke fordi jeg var genert over at vise min begejstring. Mere fordi jeg havde det vidunderligt og nødigt ville afbryde nydelsen.
Igen et par kolde dryp og hendes fingre begyndte at massere inderlår, lysken og området rundt om flagstangen.
”Så grib da fat, søster!” drømte jeg.
Men pirringen trak ud. Hun var slet ikke ueffen. Hvor jeg glædede mig til at tage tørklædet af og kigge hende ind i øjnene og....
Mine tanker blev brat revet bort, da hun med en glidende bevægelse fattede ved roden og masserede udad.
Et lille ”Åh” var umuligt at undertrykke. Jeg kunne ligefrem fornemme hendes smil. Med malkende fingre bragte hun mig nær klimaks, men fjernede øvet behandlingen til min maveregion, til jeg igen var kølnet. Det gentog sig flere gange, indtil jeg med grødet stemme fik frembragt et: ”Åh! må jeg ikke godt få lov nu.”
Min bøn blev hørt. Fingrene klemte til de rigtige steder og klimaks nærmede sig voldsomt og hastigt. Lige før musklerne i hele kroppen spændtes, jog hun en finger brutalt op i anus.

Om jeg tog hensyn til naboerne på stranden, er jeg ikke helt klar over, men efterdønningerne var yderst behagelige. Jeg lå lidt for at komme til hægterne, fuldstændig tilfredsstillet og vidunderligt afslappet i hver muskel.
”Tak skal du have. Det var en kanon oplevelse. Må jeg få lov til tage tørklædet af?” spurgte jeg med et stort smil.
Ingen respons. Jeg gentog spørgsmålet, inden jeg rev tørklædet af.
Der var absolut ingen at se. Og heller intet spor af pigen. Det eneste var det blå-røde tørklæde med firmalogo. Jeg var lettere forvirret, men snart kunne jeg ikke lade være at smile lidt. Sikke en pige. Hvor jeg glædede mig til at møde hende senere. Hvordan kunne jeg gengælde en sådan gestus. Og hun ville nok være totalt på vagt nu. Min fantasi begyndte allerede at lege med forskellige muligheder.

Det blev dog ikke samme dag, for uanset hvor mange ture, jeg gik frem og tilbage, så var hun taget hjem.

Næste dag sov jeg længe efter at have støvet rundt på byens cafeer og diskoteker i håbet om at møde hende. Helt ædru var jeg heller ikke, da jeg endelig kom i seng.

Så klokken var næsten 11, inden jeg kunne få parkeret min cykel tæt ved trappen ned til stranden. Tørklædet var stadig bundet rundt om styret til minde om gårsdagens dejlige episode. Jeg var ved at løsne det for at have det ved hånden, hvis jeg skulle få brug for det, da en pæn dame i fyrrerne kom hen imod mig og pegede på tørklædet.
”Er du også ansat i det firma dér, eller er det din kæreste, der er?”
Der var et forunderligt frækt blik i hendes øjne.
Jeg nåede ikke at svare hende, førend hun lod mig forbløffet tilbage fumlende med knuden på tørklædet. Nej. Det kan da ikke...........