LÆSERNES EGNE NOVELLER

 Carina©

En spændende leg

Jeg lagde langsomt telefonen på plads, tog en cigaret fra bordet og tændte den. Så trykkede jeg mig helt tilbage i den dybe hjørnesofa, hvor solens stråler gjorde mig døsig. Jeg gav min fantasi frit løb. Hvad mon han ville finde på i aften? Spændingen havde allerede fået tag i mig, fået min krop til at reagere. Jeg kunne mærke den dejlige, kildende fornemmelse, der fik mine bryster til at blive spændte! Jeg kunne også føle, at jeg blev fugtig forneden, kort sagt, jeg var ved at blive rigtig liderlig. Og denne tilstand er for mig både herlig og foruroligende, for den tager fuldstændig magten fra mig: jeg kan kun tænke på én ting, nemlig på pik! Og min mand havde den dejligste pik, der altid lystrede, og som kunne fylde mig helt ud…
Hvilket tøj skulle jeg mon tage på i aften? Hvordan ville han helst have mig? 
Jeg besluttede hurtigt at klæde mig meget sommerligt og luftigt.
Ofte havde jeg haft rigtig meget lyst til at gå i byen helt uden undertøj, men enten havde det været for køligt, eller også havde modet svigtet mig i sidste øjeblik. Nu besluttede mig for at gøre det. 

Jørgen og jeg havde leget denne leg adskillige gange i den senere tid, når han fik fri fredag aften, og vi fandt den begge lige spændende hver eneste gang. Legen gik i korthed ud på, at jeg skulle agere en luder, der under turen i bussen ville blive antastet af en 'fremmed mand', som derpå havde den fulde råderet over mig. 

Jeg gik ud på badeværelset for at begynde med et bad.
I tankerne genoplevede jeg sidste fredag aften, hvor Jørgen havde været forklædt som en maler, som 'tilfældigt' traf mig i bussen. Vi havde først spist aftensmad på en restaurant i Istedgade, og derpå havde han ført mig ned i en sidegade, i en værre bule, hvor vi drak en del og hvor han sidst på aftenen havde kneppet mig ganske åbenlyst i et mørkt hjørne af lokalet, mens de mest ædru gæster, der sansede lidt af, hvad der foregik, gav deres besyv med! 

Det at provokere var en væsentlig del af vores leg. 
Jeg brugte megen tid med at gøre mig i stand, - formentlig betydeligt mere, end en professionel luder ville drømme om!  Min krop reagerede igen, da jeg uden hverken BH eller trusser tog en næsten gennemsigtig, hvid skjortebluse og en kort, mørkerød nederdel på. De bare ben stak jeg ned i et par højhælede sko. Og så en læbestift, der matchede nederdelen. 
Jeg var ganske tilfreds med billedet af mig selv, som jeg betragtede i det store spejl, et billede, som de fleste mænd ville karakterisere som en flot, velformet kvinde med et fyldigt, langt og mørkt hår. Og min lette påklædning (eller måske snarere: mangel på samme) ville være med til at gøre mig endnu mere attraktiv!

Som sædvanligt havde Jørgen bedt mig være i bussen, der afgik fra Lyngby station kl. 18.17  Jeg parkerede min lille bil og gik det korte stykke hen til busstoppestedet. En dejlig aften med mange folk på gaden. Da min bus kom, stillede jeg mig ved døren i midtergangen. Der var kun få passagerer, et par ældre damer sad oppe foran, en mand stod ligeledes i midtergangen, og et par unge fyre lavede larm bagest i bussen. Jeg stillede mig med ansigtet mod ruden og koncentrerede mig om aftenens mulige forløb, mens jeg fjernt fulgte trafikken, der gled forbi udenfor. 

Som vi nærmede os København, blev der større trængsel i midtergangen, og min spænding steg tilsvarende. 
Jørgen plejede som oftest at 'kontakte' mig omkring Nørreport, men allerede ved Ryvangen mærkede jeg pludselig en hånd, der bagfra gled op under min nederdel. Jeg lukkede øjnene, mens signalerne øjeblikkeligt jog gennem min spændte krop og straks gjorde sin virkning! Om et øjeblik, om et lille bitte øjeblik ville han opdage, at jeg ingen trusser havde på! Hånden gled videre og jeg spredte helt automatisk mine ben en smule. Jeg var allerede blevet voldsomt liderlig og jeg sansede snart kun én eneste ting...! Hånden gled uhindret videre, ind mellem mine ben, og fingrene kælede ekstremt dejligt med min kusse, der allerede var våd. En finger kildede min klit, og jeg begyndte at stønne svagt, mens jeg pressede min røv bagud mod ham. Det varede ikke længe, før jeg skælvende måtte holde mig for munden for ikke at stønne højt, da jeg kom. Mine knæ rystede stadig, da han uden et ord førte mig ned fra bussen ved det første stoppested. Stadig uden et ord bandt han et tyndt, sort tørklæde over mine øjne. Han tog mig under armen og lydigt lod jeg mig føre hen ad vejen, mens jeg spændt spekulerede på, hvad der nu skulle ske.  
En vogn standsede, velsagtens en taxa, og han hjalp mig ind. Bilen satte sig i gang igen. Inde på bagsædet kunne jeg mærke, at han løftede min nederdel op, så jeg  spredte lydigt mine ben. Hans hænder var dejlige, meget ivrige og krævende, mere, end de plejede at være, og meget hurtigt var jeg klar til at blive kneppet. Jeg stønnede og hviskede, at jeg måtte have pik nu.
Men i det samme standsede vognen. Jørgen betalte og hjalp mig ud. Med armen omkring mig førte han mig ned ad en trappe, ad nogle lange, kølige gange og endelig låste han en dør op. Vi kom ind i et rum, hvor der var dejligt varmt. Han førte mig lidt videre og trykkede mig så bagover, ned på en seng.
Nu syntes jeg godt, at han kunne sige noget, fortælle, at han også længtes efter mig, men i stedet kunne jeg mærke, at han bandt mine hænder og fødder med remme til sengens hjørner. 
Det havde vi ikke prøvet meget længe! Jeg huskede, at vi... Jeg stivnede! Mit hjerte holdt op med at slå i nogle sekunder, og jeg hev efter vejret! Hvad fanden var det? Jeg havde, da han var i færd med at binde mit ene håndled, mærket en armlænke, som jeg ikke kendte! 
"Jørgen!", råbte jeg, "Jørgen, du skal sige noget til mig!" Jørgen tav.
I stedet fjernede han bindet fra mine øjne, og jeg så nu til min rædsel, at det ikke var Jørgen, men en fremmed mand, på størrelse med Jørgen, der var ved at klæde sig af.
"Hjælp!", råbte jeg af mine lungers fulde kraft, "Hjælp! Hjælp!"
"Slap af, skat!" sagde han roligt, "Ingen kan høre dig råbe hernede. Du kan lige så godt godvilligt spille din rollen færdigt, men nu sammen med mig!"
Hvad skulle jeg dog gøre? Ville han gøre mig fortræd?
"Jeg skal nok slippe dig fri om lidt, men først skal vi have det lidt rart sammen, skat!" sagde han roligt, mens han sirligt lagde sine bukser over en stoleryg.
Og så fortsatte han: "Nu har jeg nemlig set dig og din fyr spille komedie i bussen nogle fredage, når jeg kørte hjem. Så jeg synes, at det var på tide, at jeg fik del af kagen!"
Jeg var målløs! Han kom langsomt hen imod mig. 
Han lignede Jørgen en del, men var lidt yngre og lidt slankere, måske også noget mere sportstrænet. Han var i hvert fald meget solbrændt. Ja, faktisk lignede han billeder, hun havde set af en græsk gud!

Stående ved siden af sengen, og med en stor og meget stiv pik strittende skråt op, bøjede han sig ind over mig, åbnede min skjortebluse helt og lynede nederdelen op, uden at jeg kunne gøre den mindste modstand.
Alle mulige tanker fløj gennem mit hoved, men jeg fandt ingen mulighed for at slippe væk, bundet, som jeg var. Jeg blev nødt til at føje ham. 
Og, sandt at sige – hvis han ellers ikke ville gøre mig fortræd - ville dette jo heller ikke blive hverken mit første, andet eller tredje sidespring… 

Jeg blev meget hurtigt nærværende igen, meget nærværende!. Hans fingre masserede nemlig nu min kusse, mens den anden hånd klemte om mine bryster. Et øjeblik efter bøjede han hovedet ned mod mit skød og lod sin tunge overtage fingrenes arbejde. Han fandt straks det rigtige sted og sugede, samtidig med at tungespidsen gled rundt omkring den lille tap. 
Jeg må tilstå, at han var 'fagmand', han vidste præcis, hvordan en kvinde skulle håndteres, og langsomt blev min frygt overskygget af en ny og meget voldsom lystfølelse! Da hans hænder greb rundt om min røv, og et par fingre begyndte at lege med min anus, hørte jeg mig selv stønne liderligt:
"Løs mine hænder, jeg vil slikke pik!" Han løsnede straks det bånd, der snærede om mine hænder. 
Så førte han sin pik ned i min åbne mund.  Jeg slikkede og masserede den, som var jeg til svendeprøve, lige til han begyndte at stønne, og jeg mærkede det første sprøjt. Så rejste han sig, så på mig, så, hvorledes jeg lå helt åben for ham, med spredte, bundne ben, med saften silende ned ad mine lår og med hans sperm i ansigtet. Han satte sig på knæ mellem mine ben, førte sin store dreng nogle gange frem og tilbage i kussen og pressede så pikken op i mig. Trods størrelsen gled den uden besvær straks helt i bund i min våde grotte. Jeg var en besvimelse nær! Mens han kneppede mig i lange, faste stød, kom jeg den ene gang efter den anden i et sandt ekstatisk og langvarigt fyrværkeri! 
Mine hænder lå rundt om hans hårde baller, og jeg pressede en finger langt ind i hans fugtige anus. Det fik ham til at eksplodere dybt inde i mig, den ene gang efter den anden. 
Da vi havde sundet os et stykke tid, sagde han: "Du er en dejlig tøs, der forstår at gøre dig selv og en mand tilfreds! Vil du ikke nok tilgive mig, at jeg overtog din vens rolle?", spurgte han smilende. Jeg betragtede ham længe og intens.
"Der er ikke noget at tilgive! Du har givet mig det allerbedste knald, man overhovedet kan forestille sig! Du kan også din rolle! Løs nu mine ben, vi er slet ikke færdige endnu!" 

Bagefter lå vi længe, kælede og snakkede, og vi udvekslede telefonnumre. Jeg vidste helt bestemt, at det ikke skulle vare længe, før jeg måtte have et lille sidespring... 

Da jeg kom hjem, spurgte Jørgen forbavset, hvor jeg var blevet af, - han havde hverken fundet mig i den aftalte bus eller i den næste. Og jeg måtte undskylde og fortælle, at jeg havde været nødt til at tage med en veninde på hospitalet, men at vi kunne tage revanche den næste dag…  
Og det gjorde vi så...

Carina