LÆSERNES EGNE NOVELLER

Fynsland©

En togrejse

Atter en gang var jeg færdig med et kursus og skulle med toget til Fyn.
Det var onsdag og klokken var næsten 18.00 da jeg kom ind på stationen i Ålborg.
Så sent på dagen er toget til Odense et bumletog. Næsten fire timers togrejse. Jeg gik ind i kiosken for at finde noget læsestof til at fordrive rejsetiden med. Det endte selvfølgelig med en bog, der kunne se ud til at indeholde noget pornografisk stof.
Kvinders seksuelle fantasier hed den og skulle ifølge forfatteren indeholde uddrag af breve hun havde modtaget fra kvinder i alle aldre. Udelukkende omhandlende deres erotiske drømme og fantasier. 

Toget var næsten tomt og jeg havde ikke besvær med at finde en kupe for mig selv. Jeg tog plads. Fandt bogen frem og begyndte at læse.
Ved næste station steg der en enkelt passager på toget. Det var en kvinde, midt i trediverne. Elegant pelsklædt kvinde. Pageklippet hennafarvet hår indrammede hendes solbrændte ansigt.
Hun kom ind i min kupe. Tog pelsfrakken af og afslørede derved at hun var iført en tynd bluse, ingen bh. Udenpå blusen havde hun en løsthængende orientalsk skorte og nedenunder den et par stramme, afslørende tights.
Uden at værdige mig et blik fandt hun nogle papirer frem fra en mappe og begyndte at arbejde. Men kun kort tid. Så pakkede hun papirerne væk. Tog sin pels ned fra knagen og lagde den over sig. Satte sig godt til rette. Som om hun skulle til at sove lidt. 

"Er den god?" spurgte hun pludselig og nikkede mod min bog.
Jeg må indrømme at jeg nok rødmede lidt. Havde hun mon set hvad det var jeg læste?
"Ja, den er - øh - spændende" svarede jeg.
"Jeg har faktisk selv læst den" sagde hun med et lille smil "En del af det er faktisk ganske spændende".
"Hvilket kapitel er du nået til" fortsatte hun.
Jeg svarede "Der hvor den midaldrende kvinde fortæller om hvordan hun drømmer om at tage tre eller fire unge, veludrustede mænd med hjem. Drømmer om hvordan hun leger med dem og om hvordan de fylder alle hendes huller. Enkeltvis og samlet. Det er beskrevet ret ophidsende."
"Mmmm, jeg foretrækker nu en ad gangen" sagde hun og løftede lidt op i pelsen der dækkede hende.
"Kom" fortsatte hun og klappede på sædet ved siden af hende. 

Jeg forstod godt invitationen, men kunne ikke rigtig tro at det var sandt.
"Kom" gentog hun og jeg satte mig over ved siden af hende. Hun bredte pelsen lidt mere ud.
Så den dækkede os begge. Jeg lagde en hånd på hendes mave. Hun greb den straks og førte den op til sine bryster. Jeg kunne mærke hendes hårde brystvorter gennem blusen.
Jeg legede lidt med hendes bryster indtil hendes hånd endnu en gang tog min. Denne gang førte hun venligt, men bestemt min hånd ned mellem sine ben. Jeg er ikke sikker, men den dag i dag er jeg overbevist om at jeg, gennem både hendes trusser og bukser, kunne mærke at hun var drivvåd.
Hun drejede hovedet og kyssede mig. Dybt og krævende. Famlede ivrigt under pelsen for at få fat i mit lem. Hun afbrød kysset og hviskede "Jeg trænger til at få noget pik nu. Kom med ud på toilettet." 

Hun rejste sig og forlod kupeen. Jeg fulgte efter hende. Så snart vi var kommet ind på toilettet låste hun døren, trak skjorte, bluse og bukser af. Nikkede til mig og sagde "Også dig". Ivrigt hjalp hun mig af tøjet, bøjede sig ned og tog min pik i munden. Lod tungen glide rundt om pikhovedet et par gange.
Rejste sig så, lænede sig op mod væggen. Spredte benene og trak mig ind mellem dem. Jeg bøjede lidt i knæene og lige så snart jeg kunne mærke hendes fisse begynde at glide ned over pikken rejste jeg mig igen.
Hun var nu spiddet på pikken, og med begge hænder under hendes baller, begyndte jeg at føre hende op og ned over den jernhårde stang. Stadig med pikken solidt plantet i hendes kusse satte jeg mig på toiletsædet.

Hun kunne nu nå gulvet med fødderne og det gav hende afsæt til vildt ridt. Ind og ud af hendes kusse gled pikken i sin fulde længde. Hendes tunge var i min mund. Hendes negle kradsede på min ryg.
"Jeg kommer snart" stønnede hun mens hun kørte op og ned på pikken. Mine hænder havde godt fat om hendes balder, men en enkelt finger havde fundet frem til hendes anus.
Med en halvkvalt stønnen kom hun. 

Hun blev siddende på pikken, mens hun sundede sig lidt.
Jeg bad hende rejse sig, stille sig ved håndvasken, med spredte ben og ryggen til mig.
Hun gjorde som jeg bad hende om. Jeg stillede mig bag hende, lod pikken glide ind mellem skamlæberne.
Mærkede hvordan der kom kontakt mellem hendes kusse og mit pikhoved.
Jeg tog fat om hendes hofter, trak hende til mig så pikken gled til bunds i hendes kusse.
"Hårdt, knep mig hårdt!" stønnede hun mens hun skubbede sig bagud så pikken var helt i bund i hende. 

Jeg var vild af ophidselse, dels på grund af hendes åbenlyse liderlighed, dels på grund af den dejlige fornemmelse der voksede frem fra mine nosser. Mine hænder gled rundt om hende, fattede om hendes bryster, mens jeg fortsatte med lade pikken arbejde som et stempel i hendes velsmurte fisse. Jeg krammede hendes bryster, lod den ene hånd glide ned til hendes klitoris. Men jeg kærtegnede hendes klitoris og samtidig fortsatte med at kneppe hende hårdt stønnede hun "Det er skøøønt. Jeg kommer. Ååhh ja". Samtidig begyndte min orgasme for alvor.
Nosserne trak sig sammen mens de pumpede den sparsomme jeg havde tilbage op i hendes hede elskovsgrotte.
"Bliv ved. Bliv ved" gentog hun gang på gang, mens hun kom. Pikken gled ud af hende og helt udmattet satte jeg mig på toiletsædet. Hun vendte sig, bøjede sig frem og gav mig et hurtigt kys. 

Vi klædte os på, gik tilbage til kupeen. Her satte vi os tæt sammen under hendes pels. Under resten af turen smådøsede vi og da vi nåede Odense rejste jeg mig. Tog hendes hånd, trak hende op at stå.
Hjalp hende pelsen på og min hustru og jeg forlod toget.