LÆSERNES EGNE NOVELLER

Stuepigen©

En weekend i lænker

Jannie, var en forsigtig kvinde, som nogle måneder tidligere, var kommet ud af et forhold med en mand, som ikke havde været særlig god ved hende, og nu var hun igen klar til at dyrke SM, som hun i den urolige tid efter bruddet havde lagt helt på hylden. Førhen havde hun kun dyrket det med sin ex, og ikke været en egentlig del af SM-miljøet.

Hun gik på nettet, og fandt først Smils Hjemmeside, og studerede den grundigt, fandt nogen links som hun undersøgte, og fandt så ud af, at Ofir-chatten var der hvor der var den største aktivitet. Jannie så godt
, at der var flere deciderede SM-rum, men valgte alligevel fantasi, hun ville prøve sine fantasier lidt af først, ville jo ikke dumme sig alt for meget i SM-rummet.

På Fantasi fik hun kontakt med en ung fyr, og de aftalte et møde, han kom den lange vej fra Sjælland, og de endte i sengen sammen. Men allerede næste dag, tog han tilbage til Sjælland. Jannie var både lettet og skuffet på en gang. Men den næste tid, ringede og bippede hendes ICQ konstant fra den unge mand, og hun var ved at få et flip af ham, han ville eksperimentere både med det ene og det andet. Hun forsøgte at forklare ham, at det aldrig ville gå mellem dem, og at hun helt klart ikke var til urinsex, for det var det han ville prøve, og at hun ikke ville gå med buttpluggen i 20 af døgnets timer, for at tilfredsstille hans lyst til at vide, at han ejede hende.

Efterhånden havde dette stået på et par dage, og så blev det for meget for Jannie, hun gik ind på SM-Vest, naturligvis med et nick, som ikke var passende for en tøs, med stort begyndelsesbogstav og med kraftige hentydninger til at hun var til nåle. Med lidt hjælp fra en anden tøs i rummet, fandt hun frem til sit eget nick, som kun havde små bogstaver, med vage hentydninger af romantik og elskov. Hun kaldte sig juliet.

Hun var i rummet nogle timer, uden egentlig at komme ind i samtalen derinde, hun sad og kiggede på hvad de andre skrev, og kiggede om der var nogen hun der kunne have tillid til.

Hun loggede af igen, og i det samme ringede det på døren, og hvem stod derude?, det gjorde den unge mand fra Sjælland, hun forsøgte igen at gøre ham klart, at hun ikke ville fortsætte, men han ville ikke høre, og dum som hun var, ja så endte de i sengen igen. Næste dag, efter han var taget af sted, var juliet virkelig frustreret, og hun gik på chatten igen, og igen loggede hun ind på SM-Vest, hvor hun fik kontakt med den S'er, som hun havde fattet lidt tillid til og interesse for. Hun spurgte om hun måtte gå i rødt, for at få et råd, hun havde set at det var kutyme at man spurgte først, før man gik i rødt hos hinanden. Hun havde selv haft mange brasende i rødt, men sådan var hun ikke. Han bød hende indenfor, og her fortalte juliet om hendes problemer med hendes unge ven, og S-eren LænkeS gav hende det råd, at hun helt skulle droppe kontakten med den unge mand, men først gøre ham klart, at det ikke kunne blive de to under nogen omstændigheder. Den beslutning juliet allerede havde taget, blev bekræftet, og hun var tilfreds. Hun takkede for rådet, og loggede ud igen.

Hun sendte en lang mail til den unge mand, hvor hun gjorde det definitivt forbi, hun gav både begrundelsen med urinsex og den store aldersforskel. Allerede 10 minutter efter bippede hendes ICQ, og han tiggede og bad om at de ikke kunne fortsætte, og han helt ville droppe urinsex, og naiv som juliet var, gav hun det en ny chance. Men inden længe, kom der igen ordrer fra ham om at hun skulle lave forskellige ting, hvor urin indgik i "legen", og endelig gjorde hun det forbi. Hun slettede ham fra ICQ, gik ned i telebutikken med den gamle telefon, og fik en telefon med nummerviser. Nu ville hun bare ikke mere.

Samme aften gik hun igen på chatten, og så LænkeS var inde, hun fortalte at nu var det helt forbi, og om de problemer hun havde haft med at gøre det. De talte lidt frem og tilbage, og blev enige om at maile til hinanden.

Samme aften mailede juliet til Lænke´S, hun fortalte lidt om hendes ekssamlever og om den unge mand, og hendes tanker om SM. Næste dag modtog hun en mail fra Lænke´S igen, hvor han sendte hende sin skulder, så hun kunne græde ud og finde trøst. Hun svarede straks, med at sende sin arm og hånd, for ellers var han jo lidt handicappet.

De to skrev sammen flere gange, og snart fik hun besked på at skrive om sine fantasier, og det blev mere og mere en dialog mellem en Master og hans tøs. Snart kom der ordrer, som hun skulle udfører, og ingen af dem kom i nærheden af urin. Hendes fantasier, drejede sig om korsetter, bondage med reb og kæder, kyskhedsbælter, halsbånd og verbal dominans og lidt rollespil, men her var hun usikker, og tog den kun med, fordi hun kunne mærke, at det tændte han en del på. Hun ville stadig gøre alle tilpas, og hun vidste jo heller ikke om det ville tænde hende.

Snart kom der ordrer, som tog flere timer af hendes dag, for nu var det snart den weekend, hvor Masteren ville komme på besøg hos sin tøs. Hun udførte dem til punkt og prikke, og endelig blev det fredag. Hun skulle ringe og vække ham, og det gjorde hun, og her fik hun sin første ordre til weekenden. "..Sæt buttpluggen i nu. Ingen trusser og være sminket og fint klædt på når han kom".. Og så skulle hun ringe igen kl. 16.00 Hun sagde hun forstod. Så snakkede de lidt, øhhhh en times tid, og så havde Masteren pludselig travlt. Juliet gik i gang med oprydning og gjorde maden klar til om aftenen, men først i med buttpluggen, og lave en rebbondage for at holde den inde. Dagen gik virkelig langsomt, og kl. 16.00 ringede hun igen, og fik nu ordrer til at sætte klemmer i begge bryster, og gøre badeværelset klart til Masterens besøg. Her glemte hun med vilje håndklæderne.

Kl. 18.00 ringede det på døren, og udenfor stod Masteren med 2 store tasker, hun åbnede døren, og bød ham indenfor, i begyndelsen de var begge to lidt generte, men gav hinanden et knus, men først efter hun havde nejet og han bukket tilbage. Hun viste ham ind på børneværelset, hvor han kunne stille sine tasker, og viste ham badeværelset. Mens han var i bad, gik hun rundt og tændte stearinlys, lavede lidt kaffe, og ventede spændt. Pludselig kaldte han udefra badeværelset, han manglede barberskum og håndklæder. Han befalede hende at komme derud, og sagde hun skulle sætte sig på toiletsædet. Igen fik hun en befaling, og denne gang om at slikke på Masterens pik, og det gjorde hun uden at kny, og mens hun slikkede, mærkede Masteren nede i hendes skridt, om hun var nybarberet og havde buttpluggen ordentlig monteret. Var den jo desværre. Han tog pikken ud af hendes mund, og sagde, "Kom nu med de håndklæder tøs, hvor længe skal din Master vente?" juliet som var meget våd og oplagt på at der skulle ske mere, mumlede ja, og skyndte sig at finde både barberskum og håndklæder frem.

"Mens Masteren gør sig færdig, kan du jo tømme den store af taskerne inde i stuen, tøs"... Var hans næste ordre. Juliet slæbte tasken med ind i stuen og tømte den for kæder i lange baner, utallige låse, karabinhager, et halsbånd, 4 manchetter, blindfold, brystsugere, noget væske i en lille flaske, vitawrap, reb, blindfold og en gag, 2 store dildoer, brystklemmer, lodder og så en pakke, som var pakket ind, nede i bunden af tasken.

"Husk lige dine egne ting også"., sagde han, han stod lige bag ved hende, og juliet gav et lille hop, for i fantasien var hun allerede i gang med at lege. Hun skyndte sig at finde sin egen taske, med hjemmelavede piske, nogen rigtige lede brystklemmer, orgasmekugler, lidt kæder og reb, og en del karabinhager. Hun havde jo ikke så meget.

Han viste hende manchetterne og gav hende dem på, for dem kunne hun jo ligeså godt få på med det samme, "og synes tøsen ikke snart Masteren skal have sin kaffe???" juliet hentede to kopper kaffe, og sammen satte de sig i sofaen. Han spurgte om hun ikke var lidt øm, hun havde da haft klemmerne i brystvorterne i over 5 timer, så gu var hun øm, han tog dem forsigtigt af og kyssede hendes brystvorter. "Mere kaffe tøs". Og igen gik juliet i køkkenet efter kaffen. Var vist en kaffeMaster hun her havde på besøg, tænkte hun. Da hun kom ind i stuen igen, stod han ved spisebordet, og nu befalede hende ned på knæ, med ryggen til ham. Han gav hende halsbåndet på, og låste det og satte en hundekæde i, og sagde, at fra nu af og resten af weekenden, var gulvet hendes plads. Og hvis hun overtrådte dette forbud, ville hun blive straffet. Juliet nød hvert et øjeblik, og længtes bare efter at det hele ville starte. Hun ville senere blive klar over, at dette med gulvet, skulle tages 100% seriøst. Juliet fandt en hynde frem og smed den på gulvet ved sofaen, og satte sig på den. Straks rykkede han hende op, og spurgte, om hun havde fået lov til at sætte sig. Hun klynkede "nej Master".

Han tog tøjet af hende, nev hende hårdt i hendes brystvorter, og løsnede trussebondagen og tog buttpluggen ud, og befalede hende til at lægge sig ned på ryggen, med vidt spredte ben, og hun skulle bare prøve på at samle dem igen. Juliet lagde sig ned på hynden, og spredte benene. Men åbenbart ikke nok, for hun kunne mærke et svidende slag på inderlårene, "av for satan", vrissede hun. Masteren rejste sig fra sofaen, fandt blindfold frem og tog gaggen med hen til sofaen, "Min tøs bander ikke, så kan jeg jo ikke have hende med nogen steder hen vel?", han viste hende ballgaggen, men gav hende den ikke på, han blindfoldede hende, og forlod stuen. juliet lå længe og lyttede, og med et rykkede han hende op at stå, juliet var helt tummelumsk af blindfoldet, han lavede en stram brystbondage af 2 af rebene og så gik han i gang med at snøre hende ind i vitawrappen, fra halsen og ned til skridtet, juliet kunne lige akkurat få luft. Han skubbede blidt til hende, og hun landede på alle fire på hynden, han lænkede hendes hals til sofahjørnet, og forlod hende igen, denne gang var han væk længe. Han var inde og chatte, men det vidste hun jo ikke noget om, hun ventede og ventede, som et lyn fra en klar himmel var han bare tilbage, og han tog hende hårdt bagfra, og forlod hende igen, juliet sagde ikke en lyd, hun blev mere og mere forvirret, og havde mest lyst til at rejse sig op, men turde alligevel ikke. Igen kom han ind i stuen, han pressede en stor buttplug i hendes røv og en dildo ind i missen, han spændte dem fast med en læderrem, som han igen satte i en kæde om hendes liv. Han trak hende op at stå, kyssede hende blidt, og sagde at det vist var tid til at gå i seng nu, han var nemlig træt, efter den lange tur. Juliet var selv træt, og synes det var en god ide. Hun skulle til at famle sig ind i soveværelset, men Masteren stoppede hende, "det er på gulvet, ikke tøs, havde jeg jo fortalt ikke, og det mente jeg, så må du jo lænkes herinde i stuen"..

Masteren hentede en dyne og en hovedpude, befalede tøsen ned på ryggen igen, og nu hev han alle lænkerne ned på gulvet. Først lænkede han hendes venstre ben til klaveret, og så satte han en lænke i det højre ben, og hen til radiatoren på modsatte væk, og så trak han i kæden, til hendes ben var vidt spredte, og hun ikke kunne røre sig, så førte han en lænke fra halsbåndet og ned til kæden om maven, og til denne lænkede han begge hendes arme, og til sidst førte han en lænke gennem halsbåndet til reolen, så nu lå tøsen, helt udstrakt på gulvet. Han hev et hul i vitawrappen, for at mærke på brysterne, løsnede rebene lidt, kyssede sin tøs på munden og sagde godnat. Hun kunne høre han ryddede op, og så forlod han stuen igen. Juliet lå længe og lyttede, men faldt til sidst i søvn. Om det var nat eller dag, var hun ikke klar over, for hun havde fuldstændig mistet tidsfornemmelsen, og hun sov utroligt nok til kl. 12 næste morgen.

Hun vågnede ved at Masteren tog både dildoen og buttpluggen ud, han vaskede hende i skridtet, men han løsnede hende stadig ikke, "husk at sige til i god tid, hvis du skal tisse tøs". Juliet som var helt stiv i kroppen, af at ligge udstrakt, så mange timer, sagde bare svagt "ja". Med et lå han ovenpå hende, og kaldte hende luder og hun skulle opføre sig som sådan, juliet var grædefærdig, for hun kunne ikke længere kende forskel på virkelighed og fantasi. Men gik ind i rollespillet, uden at kny. Efter det hurtige samleje, kyssede han hende længe og kælede med hende, og igen forlod han stuen, dog løsnede han hendes hænder inden han forlod hende. Men benene lå stadig vidt spredte. Efter lidt tid, kom han tilbage, løsnede hende helt, og rejste hende op, juliet vaklede og kunne til at starte med ikke finde fodfæstet, han hjalp hende ud på badeværelset, hvor hun endelig kom på wc, og ih hvor hun trængte til det. Han tog bondagen og vitawrappen af hende.

Juliet gik i bad, og nød smerten i hele kroppen, og glædede sig bare til samme aften. De hyggede det meste af dagen, men hver gang juliet glemte at hun hørte til på gulvet, fik hun et rap af pisken. Juliet gik i gang med aftensmaden, og stillede det hele ind på bordet til kl. 18.00, hun fik besked på at Masteren ville have at hun brugte mere sminke, og læbestiften skulle se ud som ny hele tiden. Juliet nød hele spillet mellem dem, og igen udførte hun befalingen uden at kny. Hun bød Masteren til bords, tændte for musikken og satte sig selv på stolen ved bordet. Men der lavede hun en fatal fejl, Masteren kiggede blot på hende, og kiggede derefter på pladsen ved siden af hans stol, nede på gulvet. Juliet valgte denne gang at overse det, og fortsatte med at øse mad op på sin tallerken, så rejste Masteren sig op, gik over til juliet, og rykkede hendes stol ud, juliet blev nødt til at rejse sig op. Han satte en lænke i hendes halsbånd igen, og befalede hende ned på knæ, ved hans stol. Igen blindfoldede han hende, og lænkede hende til bordbenet, hendes hænder blev bundet på ryggen, og i denne stilling, sad hun under hele måltidet, og lod Masteren made hende. (godt hun selv havde øst op, så hun vidste hvad han puttede i hendes mund).

Efter aftensmaden, lænkede Masteren igen juliet til sofahjørnet, og denne gang sad hun med ryggen op af sofaen, og igen med vidt spredte ben. Masteren satte en dødssyg italiensk pornofilm på, tog blindfoldet af hende og befalede hende at se den, og gik selv i gang med at rydde af bordet efter aftensmaden. Han kastede dildoen ned til hende, og befalede hende at lege med den, og han fandt en større dildo og buttpluggen også, han fortalte hende rækkefølgen, og hvor mange minutter til hver. 6 minutter, og hun måtte ikke komme, før efter 20 minutter. Han løsnede hendes ene hånd, og sagde, at nu startede tiden. Juliet gik i gang, først med buttpluggen og med fuld styrke på, lige nøjagtig 6 minutter gjorde hun det, derefter den lille dildo, og hun legede og legede, og der gik vist en del mere end 6 minutter, for Masteren tog den store dildo væk, og så fjernede han både buttpluggen og den lille dildo, juliet som lige var ved at komme, havde mest lyst til at bande ham langt væk, men forblev tavs. Han spændte igen hendes hænder sammen på ryggen, blindfoldede hende og forlod stuen. Da han kom tilbage, smurte han væsken fra flasken i juliet kusse, og det sved og brændte, derefter tog han de "satans" brystklemmer, men satte dem i skamlæberne og i klitoris. Juliet græd hjerteskærende, men kom samtidig i en mega orgasme. Masteren tog klemmerne af klitoris igen og satte dem i stedet i brystvorterne. Juliet forsøgte desperat at komme væk fra de modbydelige klemmer, men det kunne hun jo ikke. Masteren satte sig bag hende og kælede for hende, og nussede hende blidt i nakken. Mens de sad sådan, tog han et stearinlys og begyndte at dryppe på juliets brystvorter, og stearinen løb ned af maveskindet, han bøjede sig frem og dryppede den varme stearin ned i skridtet. Juliet nød det i fulde drag, og hun kurrede helt af vellyst og liderlighed.

Pludselig rykkede han brystklemmerne af, og juliet skreg af smerte. Masteren nulrede og nev i hendes brystvorter, og bad hende vende rundt. Han førte sin pik ind i hendes mund, holdt hende hårdt i kæden, og sagde, at nu var det hendes tur til at tilfredsstille Masteren.

Langsomt, kørte juliet op og ned, hun legede med tungespidsen i hovedets lille revne og ned langs forhuden. Hun tog den ud og begyndte at suge Masterens kugler ind i munden, først den ene og så den anden, og til sidst dem begge. Igen tog hun pikken i munden, og denne gang helt ned i halsen, hvor hun lod den blive liggende, ganske kort. Masteren tog juliet i håret og tog pikken ud, befalede hende at vende sig, med røven op mod ham. Juliet kantede sig rundt og lå med hovedet og skuldrene ned mod gulvet, og så gik Masteren i gang med at tage hende længe og dybt i røven, til han kom, og mens han fik udløsning, rykkede han voldsomt i juliets hår og holdt hende fast ned mod gulvet.

Efter denne omgang, var de begge totalt udmattede, og de lå længe på gulvet, og så den dødesyge italienske pornofilm færdig, og bagefter så den en ligeså dødssyg fransk pornofilm. Sent ud på natten, fik juliet endelig lov til at ligge i sin seng igen, men først blev hendes ben bundet sammen, og hænderne lænket sammen foran på maven og hun blev igen blindfoldet. Og i denne stilling sov juliet til langt op af formiddagen, hvor Lænke´S vækkede hende blidt, for han skulle snart med bussen tilbage til Sjælland igen. Han løsnede juliet, og som det sidste tog han halsbåndet af. Weekenden var forbi, troede juliet, "så ud i bad med dig", juliet lystrede og gik i bad, .."for resten har du set den pakke fra tasken?" spurgte Lænke´S hende, "den er stadig i tasken", svarede juliet.

Juliet kom ud fra badeværelset, og Lænke´S ventede på hende, han tørrede hende og igen blindfoldede han hende, hun kunne mærke han spændte noget om hendes mave og låste det fast på ryggen, og så tog han bøjlen bagfra og førte stramt ned gennem hendes skridt, og låste den foran med en nøgle, Lænke´S havde givet sin tøs kyskhedsbælte på, for ingen måtte røre hans tøs, når han var taget hjem. Nøglen til den bagerste lås, ville han tage med hjem, og nøglen til den forreste, hængte han i en lang tynd kæde, som han fastgjorde på badeværelset, så juliet netop kunne nå bruseren og komme på toilettet. For nøglen kunne kun tages ud af låsen, når den var korrekt låst til bæltet om hendes mave. En finurlig lås synes han selv.

Han påmonterede kæden med nøglen om vandlåsen under håndvasken, og tog blindfoldet af sin tøs, og de stod og kyssede og krammede, lige til taxaen holdt neden for opgangen. Idet han forlod lejligheden, sagde han. "Vi ses om 14 dage igen tøs" Og juliet var alene i lejligheden og weekenden var ovre..............