LÆSERNES EGNE NOVELLER

Dildonisen.dk©

Erotisk overraskelse

Jeg har haft travlt hele dagen, fantasierne kører rundt i hovedet, vil så gerne give min mand en oplevelse, men ved ikke rigtig hvordan jeg skal gøre, spekulerer som en gal!
Noget han kan lide, og at det også tænder mig, er det der opstemmer ham mest.
Tjaaa, jeg går jo med nogle fantasier, måske kunne en af dem leves ud, men hvilken?
Arrangeret voldtægt, eller mig i en form som Domina?
Ups, der er kun 2 timer til at han kommer hjem, hvad skal jeg dog finde på? 
Jeg tager telefonen og ringer til en veninde, for at høre om hun er med på noget frækt og sjovt, men hun må kun gøre det, jeg beder hende om, ellers bliver hun straffet på en eller anden måde, behøver jo ikke lige at være med smæk, men en ordre hun skal adlyde,
Venter spændt på hendes svar.
Det tager noget tid, inden jeg får svar, men endelig. Hendes svar: Ææhh øhh tjahhh hvorfor ikke! 
Så er det på plads. Hun får besked på at komme inden for en time, så hun kan blive gjort klar til rollen *sxf*

Hun bliver iført noget let pikant og jeg ligeså, dog også pænt som det nu skal være. Vi begynder at tilberede maden og dækker pænt op til min mand kommer hjem. Jeg er vildt spændt på, hvordan han vil reagere.
Min veninde er blevet gemt af vejen, så han ikke ved, hun er der.
Jeg har en lille tilkalde-klokke stående på bordet, som han ikke kan se.

Han får et ”velkommen hjem” kys som han plejer. Pludselig spørger han: Hvad har du gang i, sådan som du er stadset ud?
Mig: Jeg ville da bare lave en lille romantisk middag for os to. *GG* Den er god nok, han hopper på den.

Jeg skænker os et glas vin og beder ham sætte sig. Vi sidder og snakker om hvad vi har lavet i løbet af dagen, så slår jeg på klokken, og hun kommer ind. ”Så må du god serverer maden.” Hun går ud, henter maden og serverer for os. Jeg kan se på min mand, at han godt er klar over, der skal ske noget, men lige hvad ved han ikke *sf* Jeg beder hende om at sætte sig for bordenden med spredte ben og lege lidt med sig selv. Mens vi spiser, kan vi se at hun leger. Pludselig stopper hun og bliver lidt flov. ”Jeg kan ikke” siger hun. Jeg beder hende om at fortsætte, men hun gør det ikke. Jeg rejser mig, tager hende i håret, og beordre hende til at sutte min mand. Hun går i gang. Efter ca. 5 min. tager jeg hende væk fra min mands pik, og tvinger hende til at slikke mig. Min mand prøver på at blande sig, men jeg siger, at hans tur nok skal komme. Mens hun slikke mig, sutter jeg hans pik. Jeg beder hende om at stoppe og hjælpe mig med at sutte ham. Efter et stykke tid stopper vi, og jeg beder hende om at tage hovedretten af bordet, som hun også gør. Hun laver irsk kaffe, som hun havde fået at vide, hun skulle. Vi sidder og snakker godt liderlige alle tre. Jeg trækker tiden, det hele skal jo ikke være overstået på nul kommer fem. Da vi er halvt færdig med kaffen, beder jeg hende om at lægge sig på bordet, og min mand får ordre på at slikke hende, hvorefter han skal bolle hende. Efter et stykke tid beder jeg hende om at komme ned af bordet for at slikke mig, mens min mand boller mig. Nu er jeg  ved at miste kontrollen, det er for spændende, så vi lader det gå naturens gang. Min veninde og jeg bliver enige om, at min mand skal have en rigtig tur, så vi begynder at slikke ham sammen. Vi fiksere ham og leger med ham, til han er lige ved at få udløsning og stopper så lidt. Jeg beder min veninde om at løsne ham, og hende om at fiste mig, mens min mand boller mig analt. Efter en voldsom orgasme og udløsning, vasker  vi os og  fikserer min veninde, nu er det hendes tur.

Vi slikker og kærtegner hende, så hun er ved at gå amok. Jeg fister hende, mens jeg slikke hende, stadig fikseret, mens min mand boller hende analt. Jeg har samtidig sat mig på vores stående dildo, og det hele ender i et klimaks, hvor vi alle tre får vores største og mest uforglemmelige orgasme