LÆSERNES EGNE NOVELLER

Roissy©

En slaves beretning
1. del - Et brev til min frøken

Længe, længe havde jeg ikke haft mulighed for at besøge den smukkeste Frøken, da jeg uheldigvis havde været ophængt med mange pligter i det almindelige univers. Så for hver dag voksede min trang til igen at være min Frøkens lydige slavinde/stuepige i det sorte og skønneste af alle universer. Jeg vågnede op feberhed om natten, mine fantasier kredsede om Hende ustandseligt, når jeg var vågen, og blot tanken om Hendes duft, Hendes stemme, Hendes vidunderlige Gudindekrop fik min slavindepik til svulme op hedt og brændende. Hun havde ikke givet mig nogle direkte ordrer, men jeg havde alligevel afholdt mig fra at masturbere, og havde således frivilligt afgivet kontrollen over min egen krop til Hende.

Endelig passede vores kalendere med hinanden, og hun befalede mig til at komme til hendes ”sted” en onsdag eftermiddag klokken 14.00 præcis. Som altid måtte jeg ankomne til hendes entre i mit almindelige tøj, og så her klæde om til min slavindepåklædning. Jeg skulle være glatbarberet i ansigtet, under mine arme, på min slavindepik og nosser samt naturligvis bagi. Jeg bævede af forventning, af fryd og lidt af frygt for min Frøkens fantasi. Hendes brev, som altid kort og præcist, havde kun beskrevet tidspunkt, min påklædning og så havde Hun kryptisk bemærket, at vi sikkert skulle være ”selskabelige”. Vi havde tidligere talt om, at jeg fantaserede om at blive udstillet, brugt og ydmyget foran andre, men vi havde ikke drøftet det i mange detaljer, så jeg var rystende nervøs.

Inden jeg tog hjemmefra barberede jeg mig omhyggeligt, jeg sørgede for at udskylle mig flere gange, og endelig smurte jeg mig ind i velduftende (feminin) creme og duppede mig let med parfume. Jeg havde svært ved at koncentrere mig om trafikken, da mine tanker ustandselig hoppede frem i tiden, og da jeg endelig parkerede i nærheden af min Frøken, var min slavindepik allerede ved at briste i spænding. Det må have set morsomt ud, da jeg med let rystende skridt gik hen og bankede to gange på Hendes dør. Døren var ulåst, og jeg gik straks ind i entreen, hvor der stod en lille kasse på gulvet og en sort sæk til alt min almindelige tøj. Med hurtige bevægelser klædte jeg mig helt nøgen, og placerede tøjet i sækken, som jeg snørede til og satte ind i et skab i entreen. Så vendte jeg min opmærksomhed mod den lille kasse på gulvet. Jeg knælede ned foran den, og åbnede forventningsfuldt låget. Indeni fandt jeg mit brede halsbånd og manchetter til håndled og ankler. Efter at have spændt læderremmene fast, tog jeg en kort sort nederdel, en meget feminin skjortebluse og et lille hvidt blondeforklæde samt et par højhælede sko op af kassen. Under tøjet havde min Frøken lagt en middelstor buttplug, noget glidecreme og en kort stålkæde med en klemme i hver ende. Jeg tog omhyggeligt tøjet på (hvilket var vanskeligt, da min pik endnu var meget spændt), mens jeg erindrede, hvorledes jeg sidste var blevet straffet, fordi nederdelen havde siddet en smule skævt. Min Frøken bryder sig ikke om uordentlige piger. Med stadig bævende fingre smurte jeg pluggen grundigt ind, og pressede forsigtigt den tykke plug dybt op i mig. Det var en uvant fornemmelse, men jeg vidste jo, at min Frøken ynder at bruge en påspændingsdildo i vores leg, så forberedelsen var vigtig. Endelig satte jeg de stramme klemmer fast i mine brystvorter under den tynde skjorte, og gav mig selv et hurtigt kontrollerende kig i spejlet inden jeg knælede ned midt i entreen. Mens jeg sad på knæ, med vidt spredte ben, lænet tilbage på hælene og med mine hænder hvilende let på mine lår med håndfladen opad, kunne jeg høre musik og dæmpet snak fra min Frøkens boudoir. Hun lod mig vente længe, og min tidsfornemmelse var placeret sammen med mit ur i sækken inde i skabet. Flere gange hørte jeg trin, og mit hjerte bankede voldsomt hver gang jeg troede, at nu ville døren endelig gå op. Jeg sørgede for hele tiden at kigge ned på gulvet, således at min Frøkens regel om altid at sænke mine slavindeøjne blev overholdt til punkt og prikke. Min krop sitrede af den ubekvemme stilling, men jeg turde ikke røre mig ud af stedet. Selvom jeg endnu ikke havde set min Frøken den dag, havde Hun allerede fuld kontrol over min krop og tanker, og jeg længtes efter at være Hendes lydige slavinde.

Tiden gled langsomt forbi udenfor, mens jeg var fanget i mit univers af lydighed, lyst, og begær. Igen kunne jeg høre trin på den anden side af døren, de stoppede og langsomt blev dørhåndtaget trykket ned, og døren blev åbnet. Jeg fastholdt mit hoved sænket, men kunne dog ane personen, der nu stod foran mig.  Jeg havde nær fået hjertestop af ophidselse, da jeg opdagede, at det var en helt ung lidt buttet kvinde på cirka 20-22 år. Hun var helt nøgen, dvs. hun havde et par sorte lædermanchetter om anklerne og et par magen til om håndleddene, og så var hun fuldstændig glatbarberet. Med lav stemme sagde hun, at jeg på knæ skulle følge efter hende ind til Frøkenen. Min nysgerrighed var overvældende, og jeg sneg mig til at kigge forsigtigt på den lyshårede pige. Hun havde nogle dejlige bryster, der hang en lille smule, hun var cirka 175 cm høj og var utrolig feminin og frodig. På de velformede baller, der var lige ud for mine øjne, mens jeg kravlede efter hende, kunne jeg se tydelige mærker efter et spanskrør. Da hun standsede og bad mig rejse mig op, kunne jeg se at hendes glatte skød var fugtigt og opsvulmet, og på hendes smukke bryster kunne jeg nu også se tegn efter Frøkenens ”opmærksomhed”.

”Hun venter” hviskede hun hurtigt, og skyndte sig at give mig et hurtigt og blødt kys på munden, inden hun forsvandt ud af rummet. Lidt forfjamsket skyndte jeg mig hen til døren, og bankede stille på. Der gik lidt, og endelig lød min smukke Frøkens stemme: ”Kom ind!”. Med bankende hjerte trådte jeg ind i Frøkenens kontor, hvor Hun sad bag sit skrivebord og kiggede i nogle papirer. Jeg trådte hen foran bordet, og løftede op i min korte nederdel, så mit barberede skød var helt blottet, og nejede så lidt kejtet med sænket blik. Hun var absolut ikke tilfreds med mit ubehjælpsomme forsøg på at neje, og først da jeg havde nejet nogle gange, fik jeg besked på at knæle ned midt på gulvet. Her lod Hun mig igen vente, mens Hun fortsatte med at kigge i papirerne. Ganske forsigtigt lod jeg mine øjne strejfe min smukke Frøken, der nu var så tæt på mig. Min Frøken er erotisk buttet – Hun er en frodig, legesyg og meget indlevende Herskerinde på 36 år. Frøkenen er blond, velskabt med store flotte og legesyge bryster. Hun er en gennemført erotisk kvinde, som tager mig med til grænselandet i det sorte univers, hvor min krop og sjæl går i et, og jeg glemmer alt i verdenen udenfor. I dag var Hun iført et business-suit – sorte høje sko, selvsiddende strømper, en stram grå nederdel, der stoppede lige over knæene, en hvid silketop og en figursyet jakke, der matchede den grå nederdel. Hun sad med benene over kors, og fra min plads på gulvet kunne jeg ane en tynd stribe bar hud over den ene strømpekant. Synet gjorde mig nærmest svimmel af lyst, og jeg længtes ubeskriveligt efter igen at få lov til at tilbede min Frøken.

Endelig kiggede Hun op, og Hun lod længe sit blik dvæle på mig. ”Har du savnet Mig?” spurgte Hun med sukkersød stemme. Hun kendte hver kringelkrog af mit sind og vidste, at jeg mine tanker kun drejede sig om Hende og Hendes tilfredsstillelse. Med rystende stemme fik jeg fremstammet ”Ja Frøken – meget”. ”Håber ikke du har nogle planer de næste dage”, fortsatte Hun, ”for jeg har mange planer med dig”. Heldigvis havde jeg ikke nogen arbejdsopgaver, der ventede, for jeg vidste, at jeg for alt i verden ikke ville gå glip af min Frøkens fantasifulde spil. Selvom jeg var nervøs som aldrig før, så stolede jeg på, at min Frøken ville passe på mig. At mine grænser ville blive flyttet flere meter de næste dage, var jeg ikke i tvivl om. Hun havde aldrig haft mig som slavinde i flere dage af gangen før, så jeg følte det som om, at Hun nu grundigt ville teste min lydighed og loyalitet mod Hende. ”Inden du går i gang med de huslige pligter, må du hellere give mig et bevis på, at du virkelig er Min slavinde – læg dig ned på ryggen”. Jeg skyndte mig, at gøre som Hun sagde, og med en sexet bevægelse trak Hun langsomt sin stramme nederdel op om Sine skønne hofter. Langsomt sænkede Hun sit skød ned over mit ansigt, og jeg var ikke i tvivl om hendes ønske, da hendes røvhul hvilede mod mine læber. Med blide, pirrende bevægelser med min tunge begyndte jeg at tilbede Hende. Slikkede omkring Hendes røvhul med cirklende bevægelser, og lod snart min tunge trænge forsigtigt op i Hende. Efter et stykke tid, hvor Hun nød min tunges indtrængen i Hendes stramme røvhul, rykkede Hun sig længere tilbage, så jeg havde direkte syn på Hendes glatbarberede skamlæber.

Slik mig” sagde hun hårdt. Jeg begyndte straks at udforske Hendes smukke kusse med en nysgerrig tunge. Med langsomme bevægelser pirrede jeg Hendes skamlæber, pirrede hendes dejlige klitoris, nød smagen af Hendes guddommelige nektar, og endelig tillod jeg mig, at lade min tunge glide dybt op i Hendes fugtige skød. Hun lod mig nyde Hende i fulde drag, og Hun pressede Sine bløde lår hårdt om mit ansigt, da Hun kom i en våd forløsning. Hun blev siddende over mig, og pludselig kunne jeg mærke, at min Frøken begyndte at tisse. ”Drik mig”. Jeg holdt munden åben om Hendes skød, og den fyldtes hurtigt med Hendes varme urin. Hun stoppede strålen med små mellemrum, så jeg uden at spilde, havde fuld mulighed for at nyde alle Hendes safter. Dette gentog sig til Hun var helt færdig med at tisse, og derefter gav mig tid til at slikke Hende helt ren. Hun rejste sig langsomt op, rettede på sit tøj, og beordrede mig så til at vende mig om, så jeg lå på maven og struttede med røven lige i vejret. Min Frøken blottede min røv, og med hårde bevægelser kneppede Hun mig bagi med den middelstore plug. Da hun havde brugt mig på denne måde lidt, fik jeg besked på at rejse mig op, sætte mit tøj, og så melde mig hos Hendes anden slavinde, så jeg kunne komme i gang med arbejdet. Hun gjorde det klart for mig, at jeg var den nederste i husets hierarki, og jeg også skulle gøre, som slavinden befalede. Jeg skyndte mig, at gøre som Hun sagde, og huskede heldigvis at neje dybt med blottet skød, før jeg lod Frøkenen alene tilbage i kontoret. På mine høje hæle trippede jeg herefter ud i køkkenet, hvor den nøgne kvinde fra før, sad midt i rummet på en taburet med armene foldet bag nakken. Først sagde slavinden ikke noget, men hun sad ret urolig på taburetten og kom med nogle små klynk indimellem. Da der var gået cirka 5 minutter, hvor jeg for at være på den sikre side, havde sat mig i min slavindeposition på knæ foran hende, rejste hun sig forsigtigt op. Slavinden havde lidt svært ved at komme op og stå, og jeg kunne pludselig se, at der på taburetten var sat en temmelig stor dildo. Den stod lige op i luften på en sugekop, og dens store størrelse gjorde, at taburetten fulgte med, da hun forsøgte at rejse sig. Hun signalerede til mig, at jeg skulle kravle hen og holde igen på taburetten, og hun gav et stønnede hvin fra sig, da dildoen gled ud. Safterne løb ned af indersiden på hendes lår, jeg kunne næsten ikke holde fingrene væk, men jeg turde ikke rigtigt røre, da jeg var ikke sikker på, hvordan hun ville reagere. Da hun igen stod nogenlunde sikkert på benene, bad hun mig først om at neje for hende – igen med pikken blottet – og hun forklarede mig, at jeg nu skulle tjene både Frøkenen og hende. Det var blandt andet ensbetydende med, at jeg skulle gøre alt, hvad hun sagde, og at jeg hele tiden skulle opføre mig ydmygt over for hende. Tanken om, at selv en nøgen og pisket slavinde havde fulde rettigheder over mig, var både vildt pirrende og meget ydmygende. Jeg følte virkelig, at Frøkenen havde fået vist mig min sande plads. Hun spurgte mig, om jeg var indforstået med, at jeg nu skulle adlyde Frøkenen og hende. Jeg kunne umuligt svare, da jeg sitrede overalt, men måtte nøjes med at nikke. ”Jeg vil være sikker på, at din slavinderolle er helt på plads”, sagde hun smilende til mig, mens jeg sad knælende med spredte ben foran hende. ”Giv mig pisken”. Jeg skyndte mig at tage den korte sorte ridepisk, der lå på bordet, og rakte hende den, mens jeg igen nejede dybt for hende. Min nederdel kunne umuligt falde tilbage på plads, da min pik nu stod helt spændt ud i luften. Slavinden tog pisken og begyndte at lade den brede svirp køre over mine skuldre, over mit bryst, min mave og min blotlagte pik. Hun tog fat om min pik og lod sin hånd køre langsomt op og ned på den. Jeg tror aldrig min pik har været så stiv, og jeg stønnede sagte. ”Hvor mange slag synes du er passende”, spurgte hun, mens hun stadig legede med min bristefærdige pik. Jeg var stadig nærmest stum af spænding, og min stemme rystede, da jeg fik fremstammet ”10 slag”. Slavinden var stille i flere sekunder, der for mig føles som en hel evighed. Imens klemte hun hårdt om min pik og forsvarsløse nosser. ”Jeg tror 30 slag er mere passende, synes du ikke”, spurgte hun med sin blide stemme. Jeg nikkede og hun skubbede mig hen til væggen. Hun placerede mine hænder på væggen i hovedhøjde, tog en dildo, der efter smagen at dømme havde været oppe i hende, og stak den ind i min mund. Hun pressede mit ansigt tættere på væggen, så dildoen sad i spænd mellem væggen og min nu vidt udspilede mund. ”Du taber den ikke”, sagde hun hårdt. 

Hun krængede min korte nederdel helt op om mine hofter, og trådte så et skridt tilbage, og lod pisken suse gennem luften et par gange. Det første slag faldt. Jeg spjættede. Slaget var ikke hårdt, men det overraskede min krop, selvom jeg vidste, at det ville komme. Hun fortsatte hurtigt. Hun ramte præcist, varierede styrken, så jeg ikke kunne forberede mig på slagene. Mine balder brændte, men min pik forblev mindst lige så stiv som før. Da slagene var overstået – hun sluttede præcis ved de 30 – vendte hun mig med ryggen mod muren, og pressede mig igen i knæ. ”Jeg vil slikkes”, hviskede hun hæst. Hun var tydeligvis heller ikke upåvirket af slagene. Slavinden pressede sit skød mod mit ansigt. Det var min første kontakt med hendes krop. Hun var våd, glatbarberet og smagte himmelsk. Mens jeg slikkede hende, holdt hun mit ansigt presset stramt mod hendes skød, så jeg næsten ikke kunne få vejret. Hun åndede tungt, men efter et par minuttet stoppede hun pludselig op – tror hun vist kom i tanke om, at hun ikke måtte få en orgasme uden tilladelse. Slavinden fattede sig hurtigt, og med få ord sendte hun mig ud på Frøkenens luksuriøse badeværelse for at gøre det fuldstændigt funklende og rent. Efter cirka en times skrubben og skuren – nøgen, kun med halsbånd og manchetter – kom slavinden ud for at kontrollere mit arbejde. Minutiøst gik hun det store badeværelse igennem, og til min store lettelse havde hun kun enkelte anmærkninger, som hun afregnede på stedet med ridepisken. Slavinden satte sig på det skinnede toilet, og kaldte mig hen foran hende, så mit ansigt nu var direkte mellem hendes bløde lår. Det rislede, og jeg kunne dufte hendes urin. Da hun var færdig, lod hun sig glide frem på brættet, så jeg kunne slikke hende ren med min bløde tunge. Hun rejste sig, og trak mig i halsbåndet med op, så jeg nu befandt mig i hendes favn. Hun kyssede mig først forsigtigt, og siden mere dybt, og hendes dejlige bryster pressede mod min krop. Det var ikke let at holde fingrene for sig selv, tøsen havde en vidunderlig krop og hendes frodige former tændte mig i sjælden grad. Jeg kunne tydelig mærke, at jeg alt for længe havde været foruden seksuel forløsning. Hun vendte sig om, og bukkede sig ned. Hendes røv struttede indbydende lige i vejret, og jeg kunne ikke længere lade være. Jeg lod begge mine hænder glide forsigtigt ned over de pragtfulde, stadigt stribede, baller. Slavinden drejede hovedet og smilede frækt, jeg bøjede mig fremover, og lod mine hænder følge hendes ballers runding, lod dem glide roligt hele vejen ned, til jeg nåede hendes frodige lår. Jeg lod mine fingre glide nærmere hendes glatte kusse, lod to fingre glide op i hendes våde centrum, medens jeg med den anden hånd, koncentrerede mig om, at kærtegne hendes klitoris med langsomme bevægelser. Pludselig kunne vi høre,  at Frøkenen rumsterede inde på sit kontor, og vi sprang fra hinanden og med tre hurtige og hårde rap med pisken, fik slavinden mig hurtigt til at forstå, at jeg skulle fortsætte med rengøringen. Jeg kunne dufte slavinden på mine fingre, mens jeg på knæ gjorde badeværelset helt færdigt, så da jeg igen meldte mig hos hende i køkkenet, var jeg stadig næsten helt stiv. Slavinden gav mig hurtigt flere opgaver, da hun selv var fuldt optaget af at lave mad. Så endnu en times tid måtte jeg på knæ fortsætte med rengøring af min Frøkens skønne hjem. Efter endnu en kontrol af mit arbejde, trak slavinden mig ind i spisestuen, hvor vi sammen begyndte at gøre klar til aftenens besøg. Det gyste i mig, da jeg så, at slavinden havde fundet service frem til to personer – jeg var meget bevidst om, at Frøkenen i hvert fald ikke ville have mig og slavinden til bords.

Da vi var færdige med at dække bord og havde nået et hurtigt bad hver for sig, blev jeg sendt ud i køkkenet, hvor jeg skulle være klar til at servere maden, når Frøkenen ringede med klokken. Jeg var meget nervøs, da jeg ikke havde nogen anelse om, hvem Frøkenens gæst ville være, og jeg var ærlig talt lidt beklemt ved tanken om, at jeg skulle servere for en fremmed kun iført en lille, stram nederdel og høje hæle. Samtidig gjorde pluggen i min røv, at jeg hele tiden, var en smule usikker på benene. Jeg kunne se på slavinden, der stadig var fuldstændig nøgen, at hun også var let nervøs for aftenens forløb. Men mit forsøg på at spørge hende, om hun vidste mere end mig om aftenens gæst, havde kun resulteret i, at hun havde bøjet mig indover den nærmeste køkkenstol, og med ti hårde slag vænnet mig af med at være for nysgerrig.

Det ringede på døren, og slavinden forlod skyndsomt køkkenet og gik ud og åbnede hoveddøren. Jeg kunne høre hende hilse på nogen, men hvem og hvor mange var umuligt at høre gennem de lukkede døre. Tankerne for igennem hovedet på mig, og jeg var klar til at flygte gennem køkkendøren, da jeg hørte Frøkenens klokke. Det var nu. En af mine yndlingsfantasier, at blive udstillet og ydmyget foran andre, var på vej til at blive virkelighed i det øjeblik.