LÆSERNES EGNE NOVELLER

Den legelystne©
Et herrens vejr

Når man nu har hund forpligter det jo og det er uanset om solen skinner eller det "pisser" ned udenfor og det gjorde det så en aften hvor han bare skulle.
Han sad foran mig med våde hundeøjne og jeg var overhovedet ikke i tvivl om hvad det handlede om men der var altså ikke noget at gøre.
Nu havde jeg helt glemt at min paraply var gået i stykker så jeg måtte finde en af mine regnfrakker frem som jeg faktisk kun havde fordi jeg tændte voldsomt på dette glatte klædningsstykke.
Min helt store FETISH.
Jeg var i Syv Sind - kunne folk nu se at det var en Fetish jeg gik rundt med!
Nå, men ud skulle vi jo og det var heldigvis blevet mørkt og skoven lå ikke så langt væk så jeg iførte mig den blanke glatte lakregnfrakke og de sorte gummistøvler.
Allerede da jeg tog den pirrende frakke på kunne jeg mærke hvordan "svinet" rejste sig men nu skulle der jo tisses og ikke spilles.
Jeg var alligevel godt opstemt så jeg fandt regnbukserne med smæk frem også og tog dem på UDEN NOGET INDE UNDER - jo, et par store bløde gummibukser.
Fornemmelsen var formidabel og det blev endnu værre da vi gik ind i den mørke skov, hvor jeg mærkede det pirrende bløde gummi, der nu var pladdervådt, glide henover mine kønsdele.
Min pik var stiv - MEGET STIV og på trods af regntøjet kunne man godt se den store bule foran og her håbede jeg virkelig på at vi ikke ville møde nogen - det ville være så satans pinligt.

"HEJ"
Jeg for sammen - chokket over at der var andre ude i dette forbandede møgvejr kom helt bag på mig men henne på en bænk så jeg en ung pige sidde med sin lille hund iført et skinnende blankt gult regnsæt - olietøj og gule gummistøvler hun lod glide op og ned af hinanden.
"Godaften" sagde hun ligeså indbydende, "sikken da et vejr men nu er det jo godt at vi begge to er godt beskyttet med vores dejlige regntøj" fortsatte hun med hæs stemme og kiggede interesseret op og ned af mig hvor jeg nu kunne mærke hvordan mine kinder begyndte at blusse.
"Skal vi følges ad" spandt hun kælent.

Vi gik ligeså stille ved siden af hinanden men kors hvor var jeg dog bare flov for "bulen" var stadig meget synlig OG det havde hun åbenbart også lagt mærke til.
"Pirre det dig at gå i regntøj" spurgte hun med dirrende stemme og her blev jeg sgu helt stum.
Jeg var afsløret.
"Det pirre også mig" fortsatte hun lavmælt "men hvor er det bare dejligt - synes du ikke”?
Uden yderlige varsel bukkede hun sig fremover.
"Er min store bløde gumminumse ikke bare lækker" stønnede hun sagte og begyndte at vrikke med det indbydende våde bagparti.
Jeg var ved at sprænges og kunne nu mærke hvordan det piblede ud af pikken med tykke fede kærlighedssafter der bare sejlede rundt i mine tilsølede gummibukser.
"Smæk min mås" sagde hun pludselig, "jeg vil høre de høje klaskelyde når din hånd rammer det tykke våde gummi", stønnede hun vildt ophidset.
Her lod jeg så "arme og ben være lige lange".
Jeg stillede mig bagved hende og lod hånden suse gennem luften.
KLASK, sagde det bare men hun stønnede nu endnu højere.
"Mer-mer" klynkede hun og vrikkede nu endnu mere indbydende med den lækre gumminumse.
Jeg lod slagene falde og begyndte nu også at gnide hende direkte henover fissen hvor jeg også lagde mærke til at det gled mere end nemt - det føltes som om der var MEGET gummi!
Der gik ikke mange halve sekunder før hun nærmest skreg sine orgasmer ud i den mørke nat.
"Ååhhhh" hylede hun og lod nu hånden køre liderligt henover min store bule i regnbukserne hvor jeg først nu lagde mærke til de store gule gummihandsker.
"Lad mig spille den af på dig skat" hviskede hun kælent og uden yderlige varsel begyndte hun at onanere mig udenpå regntøjet.
Her gik der heller ikke mange halve sekunder før jeg eksploderede den tykke varme sperm ud i de i forvejen sjaskhamrende våde gummibukser.
Jeg hylede som en stukket gris.
"Det kunne du da vist godt lide" stønnede hun sagte, "og nu synes jeg vi skal gå hjem til mig for jeg har nogle hede drømme du skal opfylde for mig - jeg vil bindes, jeg vil bruges og du skal piske min store bløde gumminumse".
Dette var ikke en invitation - det var nærmest en direkte ordre og nu da vufferne samtidigt også "legede" godt sammen gik vi arm i arm hjem mod hendes lille smukke bondehus.
Her nød vi begge at mærke de slimede varme safter sejle rundt mellem benene på os.

KLASK

Regnen silede stadig ned men vi var fucking ligeglade og da vi kom hjem til hende (Jane som hun hed) satte vi os ud på terrassen hvor hun lavede varm kaffe og stillede en hel flaske brændevin midt på bordet.
"Skål din dejlige frække regntøjsfyr - fra nu af er jeg bare DIN".
Vi sad ligeså stille og nød den varme kaffe og de små klare men hele situationen var jo egentlig helt vanvittig og "nok så langt væk fra virkeligheden".
Tøzen var bare 27 og "farmand" var 52 men det observerede/mærkede vi overhovedet ikke.
MEN det VAR virkelighed - to vildt fremmede der helt hæmningsløst bare smeltede sammen i en forførende fræk FÆLLES Fetish der ligesom bandt os rigtigt godt sammen.
Jane rejste sig pludseligt men kom tilbage i løbet af et kort øjeblik med favnen fuld af reb i forskellige størrelser OG EN NIHALET PISK...
"Nu skal du binde mig - svinebinde mig til det store træ nede i baghaven og så skal du piske mig overalt på din usle regntøjstøs" stønnede Jane vildt - VILDT ophidset.
Jeg fik bundet hende godt og grundigt - MEGET grundigt så hun overhovedet ikke kunne røre sig og så lod jeg ellers læderstrimlerne hagle henover hendes glinsende våde gummikrop.
Her havde jeg også opdaget at Jane var iført TO lag regntøj men jeg vidste ikke at hun havde VENDT det inderste lag så det bløde lækre gummi gned direkte ind mod hende nøgne hud.
DET VAR FETISH uden lige - skøøøøøøønttttttttttttt.
Jo mere jeg slog jo mere gned hun sit tilsnaskede våde underliv op mod træet og jeg ved bare ikke HVOR mange orgasmer der nåede at buldre gennem hendes pragtfulde bløde gummikrop men til sidst hang hun nærmest livløs i de stramme reb.
Jeg befriede hende nænsomt hvorefter jeg fik et smaskkys der bare sagde Spar To.
"Tak", hviskede hun helt taknemmeligt, "det var vidunderligt og nu skal Tøzen give sin strenge Herre en spiller han sent vil glemme med de store gule gummihandsker" fortsatte hun liderligt og begyndte at onanere mig endnu en gang hvor jeg så måtte aflevere nok en fed udløsning ud i de tilsølede våde gummibukser.
Jane havde også observeret at jeg havde mere end kun regnbukserne på men da hun opdagede gummibukserne fik hendes fantasi frit løb.
Fortsættelsen var bare helt forrygende og nej hvor vi dog nød vores "frihed" til at udleve vores fælles frække lyster til lækkert blødt regntøj - VORES FÆLLES FETISH.

En helt autentisk beretning/drøm fra en profil på scor
Klem og kærlige klask - regnvejrsfyren