LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter ønsker at være anonym

Et nyt liv til Moonchild

Jeg ønskede mig noget andet ud af livet, men jeg vidste endnu ikke hvad det var, da jeg tændte min pc den aften for 3 måneder siden. Udenfor var det den første bidende kolde efterårsdag og jeg orkede ikke at tage med til min søsters Tupperware-party. Hun lød skuffet da jeg ringede, men inderst inde var hun nok mest lettet for jeg havde aldrig passet ind i hendes veninde-kreds.

Efter et let aftenmåltid bestående af 4 tomater og en skive halvtørt rugbrød med skinke lavede jeg en kande kaffe, satte mig ind foran computeren og loggede ind. Siden John var begyndt at arbejde for et af landets største advokat-firmaer var han kun sjældent hjemme om aftenen. Jeg savnede ham såmænd heller ikke for vores ægteskab havde været dødt i over et år – hvilket var interessant ud fra den betragtning at vi kun havde været gift i to år. De mange alene-aftener brugte jeg nu foran computeren. Jeg surfede rundt på nettet og fandt alverdens spændende sider om alt muligt.

Den aften kom jeg for første gang ind på en side med noveller som næsten alle handlede om SM. Det var bestemt ikke noget jeg havde udforsket før, for John var mest indstillet på at tilfredsstille sine egne behov frem for mine. Som et lokomotiv, der buldrer af sted mod den næste station på strækningen uden hensyn til sporenes tilstand. Jeg havde aldrig fået orgasme med John – eller med nogen anden mand for den sags skyld. Til gengæld havde jeg simuleret hundredvis af gange. Kun, når jeg tog sagen i egen hånd kunne jeg nå disse fantastiske højder og ofte var jeg bange for at der var noget galt med mig.

Jeg læste hele aftenen og en hel del af natten med. Jeg var virkelig fanget. Fascinationen blev bare større og større. Tanken om at blive domineret og være helt og aldeles i et andet menneskes vold var både pirrende og skræmmende.

Der var især én forfatter, der gjorde indtryk på mig. Hans historier var, for mig, ret grænseoverskridende, men der var også altid en snert af noget blidt og romantisk i historierne. Som regel kunne man mellem linierne læse at Herren virkelig havde stærke følelser for sin tøs. Han ville aldrig tillade at der skete hende noget ondt. Forfatteren kaldte sig Nick, men det var næppe hans rigtige navn.

Da jeg gik i seng den aften myldrede mit hoved med tanker om alt det jeg havde læst. Ville jeg mon kunne stole blindt på et andet menneske? Ville det ikke gøre møg-ondt at få pisk? – Og hvad med ydmygelsen? Ville jeg egentlig kunne tage den? Jeg forestillede mig hvordan denne Nick mon så ud. Inde i mit hoved dukkede der nu et billede op af den ret muskuløse Anders, der boede lidt længere henne af vejen. Jeg forestillede mig en scene med mig selv i lænker og Nick i skikkelse af Anders, der gik omkring mig med en ridepisk i den ene hånd. Det var så langt jeg kom med den fantasi for jeg var mildest talt dødtræt og faldt i søvn med et smil på læben.

Næste dag vågnede jeg 2 timer for sent. Jeg havde for første gang i årevis glemt at stille vækkeuret. Uden at tænke nærmere over det ringede jeg til mit arbejde og meldte mig syg. Chefen var ikke ovenud lykkelig for det pga. et vigtigt møde, der måtte aflyses. Heldigvis var jeg kun sjældent syg så han kunne ikke rigtigt tillade sig at være sur.

Da jeg havde lagt røret skyndte jeg mig ind i stuen og tændte for pc’en. Det var som om jeg bare var nødt til at læse mere. Jeg bladrede hurtigt igennem alle de mange noveller og fandt en af Nick’s som jeg ikke havde læst endnu. Denne gang printede jeg den ud og tog den med mig ind i sengen. Jeg lå lidt på ryggen og kiggede op i loftet. Min puls var allerede begyndt at stige af forventning til historien, der lå ved siden af mig på det mørkegrønne lagen. Jeg havde malet soveværelset i de farver John havde sagt god for, men selv syntes jeg, det var ulidelig grimt. Jeg havde indrettet gæsteværelset sådan som jeg selv gerne ville have soveværelset og sommetider sov jeg derinde, når John var på forretningsrejse.

Jeg sukkede og tog novellen frem og begyndte at læse. Pludselig efter et par linier slog det mig, at John måske kunne finde på at tage hjem og skifte tøj i løbet af formiddagen. Det gjorde han som regel, når han havde arbejdet hele natten. Hurtigt sprang jeg ud af sengen og hen for at låse døren. På tilbagevejen trak jeg gardinerne for og smed trusserne og den intetsigende, kedelige T-shirt jeg altid sov i og lod begge dele ligge på gulvet. Da jeg igen lå under dynen var min puls godt oppe over 120. Jeg trak vejret dybt og tog forsigtigt papiret frem som om det var formlen på at lave guld jeg havde foran mig.

Historien var fantastisk. Nick kunne fortælle så fantastisk at det var ligesom at sidde i en biograf og se en film. Sproget var levende og ”billederne” var knivskarpe. Novellen handlede om en helt almindelig (kedelig) kvinde, som mig selv, der langsomt blev introduceret for sin nye rolle som slavinde. Hendes Herre tog hende altid kun LIGE nøjagtig ud over hendes grænser og altid med en undertone af hengivenhed. Mit hjerte bankede hurtigt, mens jeg bjergtaget slugte hver eneste linje for at være helt sikker på ikke at springe noget over. Det var helt sikkert sådan her jeg gerne ville have det, hvis jeg nogensinde skulle prøve det.

Da historien var slut var jeg så tændt, at der kun skulle den mindste berøring til før jeg skælvende mærkede den vidunderlige følelse af en tiltrængt orgasme, der bare blev ved og ved. Bagefter lå jeg bare helt stille og mærkede hvordan hver enkelt fiber i min krop langsomt slappede af og jeg faldt i en dyb drømmeløs søvn. 

Jeg sov i flere timer og vågnede ved at John stod og bankede på døren og spurgte om jeg var ok. Jeg sprang op, tog badekåben på, skubbede papirerne ind under puden og tog en dyb indånding inden jeg låste døren op og løj for min mand om, at jeg var syg. Han gik forbi mig ind i soveværelset og kiggede undrende på tøjbunken på gulvet. Jeg satte mig på sengen og vævede om, at jeg havde haft feber og havde svedt rigtig meget. John kiggede på mig og samlede tøjet op og smed det i vasketøjskurven. Pludselig blev han grebet af noget der lignede dårlig samvittighed og sagde at han egentlig skulle havde været på forretningsrejse, men at han godt kunne sende en anden af sted. ”Fanden heller,” tænkte jeg og ævlede løs om at jeg sagtens kunne klare mig og at han bare skulle tage af sted. Han så meget lettet ud og fortalte at nok kom til at dreje sig om en længere tur på 2-3 uger. Inden i boblede jeg af glæde. Lige den ”ferie” jeg havde brug for – 2 uger til at udforske den fantastiske nye verden, der havde åbnet sig for mig.

Da John tog af sted stod jeg på et ben ved vinduet og vinkede mens jeg tændte computeren med storetåen. Pludselig knækkede jeg helt sammen af grin. Det var en fantastisk befrielse og jeg understregede det ved at danse hen og sætte en cd med gamle diskohits på og skrue op. Jeg hørte den sjældent for John kunne ikke fordrage den – han var mere til klassisk. Men nu var det mig der valgte og mig der styrede volumen. Jeg gav den som Travolta hele vej ud i køkkenet, hvor jeg hentede en frossen fløderand fra fryseren. Jeg åbnede den og begyndte at spise den direkte ud af pakken uden at tø den op først. ”Mmmh, bedre end is,” tænkte jeg på vej ind i stuen igen.

Mens jeg sad ved computeren og skrev adressen på websitet bestemte jeg mig for at skrive til denne Nick og fortælle ham, hvad hans fantastiske noveller havde gjort ved mig. Aldrig har jeg brugt Delete-knappen så flittigt. Hver gang jeg havde skrevet et afsnit slettede jeg det igen fordi det enten lød for åndet, latterligt, tuttenuttet, vulgært eller bare simpelthen dumt. Alene indledningen skrev jeg om ni gange. Til sidst blev jeg så arrig at jeg bare trykkede Send uden at have læst mailen igennem. Det kunne jo være lige meget for han ville jo aldrig vide hvem jeg var. ”Heldigvis,” tænkte jeg og smilede for mig selv. Ved siden af mig lå det tomme plastik fra fløderanden. Hvis John havde set mig æde det hele var han blevet møg forarget. Trodsigt rakte jeg tunge af vores bryllupsbillede og sukkede.

Jeg sad lidt og kiggede ud af vinduet, mens mine tanker vandrede. Jeg tænkte på, hvad det egentlig var ved SM der tændte mig. Det lå mig meget fjernt at stole nok på en til at lade vedkommende binde mig og ydmyge mig – også selvom det virkede nok så ophidsende på mig at læse om det. Det var nok snarere de psykiske spil der tændte mig. ”Men det kan jo dybest set være underordnet med mit ikke-eksisterende sex-liv.” Jeg nåede kun lige at tænke tanken til ende da en besked dukkede op på min skærm. Jeg havde engang installeret et slags chat-program som jeg med lange mellemrum havde brugt til at udveksle ligegyldigheder med min søster. Jeg havde glemt at jeg havde programmet og først var forvirringen rimelig altoverskyggende. Beskeden var meget kort – der stod bare ”Tak for din mail, Moonchild.” Langsomt kom jeg mig over lammelsen. Beskeden var fra Nick!

Jeg sprang væk fra skærmen med et skrig. ”Hvad skulle jeg svare? – Hvor havde han adressen fra?” Til sidst skrev jeg det mest intelligente jeg kunne præstere i det meget intense øjeblik. ”Det var så lidt.” Jeg trykkede Send og i samme øjeblik vågnede jeg af trancen og kiggede på skærmen. ”Det var så lidt” – og hvad det lige jeg havde tænkt på da jeg skrev det? Han måtte tro jeg var komplet idiot. Jeg gik ud i køkkenet og smed fløderand-pakken ud. Jeg kunne næsten ikke få luft.

Jeg mandede mig op, trak vejret dybt og gik ind i stuen igen. Jeg kiggede henkastet på skærmen – der var kommet en ny besked! Den var ret lang og jeg satte mig ned for at læse den. Han fortalte at han havde søgt på min mailadresse i chatprogrammet og at han ikke havde regnet med at være så heldig at finde mig der. Han undskyldte hvis jeg fandt ham for anmassende, men at han var meget glad for min mail og for at jeg kunne lide hans ”skriblerier”. Til slut skrev han at hvis jeg nogensinde havde nogen spørgsmål om SM, så kunne jeg altid spørge ham. ”Om jeg havde nogen spørgsmål – mon ikke,” tænkte jeg, mens jeg svarede at jeg skam allerede nu havde tusindvis af spørgsmål og så var samtalen i gang – ikke kun om SM, men også om mig og mit liv.

Vi talte meget lidt om ham. Han sagde at hvis jeg nogensinde fik nok tillid til at lade ham opdrage mig til en god m-tøs så var det bedst at jeg ikke kendte så meget til ham privat. Den bemærkning gled jeg henover. Det ville være utænkeligt.

Næste to uger forløb stille og roligt. Jeg tog på arbejde om morgenen, til træning i fitness-centeret og så hjem for at ”snakke” med Nick. Den eneste grund til at jeg ikke bare skippede træningen var den personlige træner John havde givet mig i fødselsdagsgave. Det havde såret mig lidt, men jeg bed det i mig for træneren var flink og jeg så hurtigt resultater og endte såmænd med at være glad for det. Min træner hed Mikkel og var lidt ældre end mig selv. Omkring midt i trediverne ca. Han var virkelig veltrænet og havde været genstand for mine fantasier en del mere end én gang. I virkelighed var han dog mere interesseret i sine biceps end i mig…

Aftenen før John skulle komme hjem sad jeg som sædvanlig og skrev sammen med Nick. Jeg fortalte ham om træningen, Mikkel og John, som jeg slet ikke glædede mig til at se. Pludselig ud af det blå spurgte Nick om jeg var ved at være klar til at undersøge SM verdenen på tættere hold? Jeg var rædselsslagen og det skrev jeg også til ham. ”Kunne du tænke dig at være tilskuer til en seance som en start?” stod der nu pludselig på min skærm. Tanken tændte mig virkelig, men jeg udbad mig alligevel betænkningstid.

Lidt efter slukkede jeg pc’en og gik i bad. Da jeg mærkede de varme stråler på min krop begyndte min fantasi at arbejde på højtryk. Jeg rørte ved mig selv over det hele. Forestillede mig fremmede hænder der undersøgte hver en millimeter og mit åndedræt ændrede karakter til en meget hurtigere rytme. Da jeg nåede de krusede hår der dækkede mit skød lod jeg fingrene glide igennem det ned til mine bløde varme skamlæber.  Det var som om der var en anden, der styrede mine fingre og jeg sukkede da jeg lod en finger glide inden for i den, mildest talt, meget fugtige grotte.

Jeg var virkelig tændt og for ligesom at trække tiden lidt ud hentede jeg min barber-skraber og geleen. Jeg havde aldrig barberet mig forneden før, men tanken var fræk. Meget forsigtigt lod jeg skraberen glide hen over mit køn for jeg var lidt bange for at skære mig på det skarpe blad. Jeg klarede det dog uden blodsudgydelser og jeg lagde skraberen til side og rørte blidt ved den glatte, bløde hud. ”Hvor vildt”, tænkte jeg da jeg mærkede, hvor våd jeg var og mine fingre arbejdede hurtigt og præcist med min lille hårde knop.

Kort efter kom orgasmen rullende ind over mig som aldrig før. Jeg blev svimmel et øjeblik og måtte sætte mig ned på gulvet. Der sad jeg længe mens tårerne stille løb ned af mine kinder. Jeg havde virkelig brug for en mand, der kunne tilfredsstille mig, beskytte mig, holde om mig og elske mig.

I måneder havde jeg udskudt det svære valg, men den aften stod mange ting pludselig klart for mig og jeg traf min beslutning. John og jeg skulle skilles!!!

Næste dag gik som så mange andre til at starte med. På arbejdet var min chef til møde hele dagen så ingen lagde mærke til at jeg ikke fik lavet så meget. Jeg sad bare og overvejede, hvordan jeg skulle fortælle John om min beslutning. Bagefter tog jeg til fitness-centeret, hvor Mikkel ind i mellem mine øvelser havde ret travlt med at flirte med en høj blondine med meget, meget stramme balder. Det var først da jeg kom ind i omklædningsrummet og fandt et stykke papir der var stoppet ind igennem lufthullerne i mit skab, at dagen ændrede sig meget radikalt. Papiret var helt almindeligt hvidt papir og der stod kun nogle få linier på det.

Kære Moonchild
Du vil aldrig kunne tage dig sammen, hvis du ikke bliver skubbet lidt. I aften skal du derfor være tilskuer når jeg tager mig af en tøs, der alt for ofte er ulydig overfor sin Herre. Kom som du er, men kom præcis klokken 20:45 ellers er chancen tabt. Jeg forventer at du kommer!

Brevet var underskrevet Nick og nederst stod der en adresse. Jeg satte mig ned. ”Hvordan ved han hvem jeg er,” tænkte jeg, mens jeg chokeret knugede papiret i min hånd. Blodet brusede i mine årer. Han havde ret – jeg ville nok aldrig springe ud i det, hvis det stod til mig selv, men alligevel var jeg i tvivl om jeg turde.

Derhjemme skiftede jeg om til en nederdel, der gik lige over knæene i stedet for de lange bukser. Lidt pæn kunne jeg da godt tillade mig at være. Jeg stod og kiggede på mig selv i spejlet, men brød mig ikke meget om hvad jeg så. Jeg var for almindelig – for kedelig. Som det sidste, inden jeg gik hjemmefra, lagde jeg en let makeup, men det hjalp ikke ret meget. Jeg sukkede, tog nøglerne til min bil og smækkede døren efter mig.

Jeg kom til adressen ti minutter for tidligt så jeg blev siddende i bilen og lurede lidt. Det var en stor gammel villa. Sådan et sted som jeg altid havde ønsket mig at bo. Jeg var mere til brede vindueskarme og bløde møbler end det meget moderne hus John og jeg boede i. Men det var Johns bror der var arkitekten og jeg vidste nok, hvornår min mening ikke var interessant.

Da det var tid til at gå ind trak jeg pludselig trusserne af og smed dem ind under sædet. Så sprang jeg ud af bilen og løb hen til trappen, nærmest fløj op af de fem trin og ringede på døren. Lidt efter kunne jeg se lyset skifte inde i huset og døren gik op. Nu skulle jeg endelig se hvordan Nick så ud… Men i døren stod en kvinde – det kunne ikke passe! ”Jeg  er Moonchild,” stammede jeg og hun smilede til mig. Hun fortalte at hun hed Miss Tina og at hun af og til lånte husets faciliteter. Det sidste sagde hun med et skævt smil, mens hun lod fingrene glide op og ned af den ridepisk hun havde i hånden. Jeg blev en smule utryg ved situationen, men jeg samlede mig og fulgte efter den smukke kvinde. Vi gik hen af en dårligt oplyst gang og ind gennem en dør.

I rummet var der helt mørkt bortset fra et lille stearinlys der oplyste en enlig stol. Hun førte mig hen til stolen og bad mig om at sætte mig. ”Der er to meget simple regler du skal følge,” nærmest hviskede hun. ”Du må ikke sige en lyd og du må ikke få orgasme!” Jeg kiggede på hende og nikkede stumt, hvorefter hun lod pisken glide let henover mine bryster så to meget tydeligt berørte brystvorter trådte frem under den tynde bluse. ”Nick skal nok få lavet en dejlig tøs ud af dig,” sagde hun og blæste lyset ud så mørket sænkede sig om mig. Panikken steg, men få sekunder senere blev der tændt lys i rummet og jeg så en helt anden verden foran mig.

Det var et meget stort rum hvor vægge og loft var malet sort. Inde midt i rummet stod nogle af de remedier jeg havde læst om på nettet. Et stort X med kæder og lædermanchetter, en slags gabestok og andre ting som jeg ikke lige kunne gætte brugen af. På gulvet lige foran mig stod en gammel dragkiste med alverdens piske og instrumenter. Jeg var virkelig skræmt fra vid og sans, men på samme tid var jeg også mere spændt end jeg havde regnet med. Det virkelig geniale ved rummet var gardinet… I en stor cirkel rundt om alle tingene hang der fra gulv til loft sådan noget netagtigt stof som min mor havde hængende i alle vinduerne. Når man stod uden for i dagslys kunne man ikke se ind gennem det, men om aftenen når det var mørkt uden for og lyst inde kunne man se alt, hvad der foregik inde i stuen. Det samme princip var brugt her. Fordi der kun var lys inde i cirklen kunne jeg se alt, men man kunne ikke se mig.

Pludselig gik en dør op og en mand og en kvinde kom ind. Manden talte med en anden mand, der endnu ikke var kommet gennem døren. Det var tydeligvis Herren med den ulydige slavinde som Nick havde nævnt i brevet. Jeg sad og strakte hals og prøvede at se Nick, men jeg kunne ikke se hans ansigt, kun at han var muskuløs. Pludselig kom han helt ind i rummet og i et sekund kiggede han lige i mod mig og smilede. Jeg var lamslået. Mikkel! Nick var Mikkel – Mikkel var Nick. Tankerne væltede rundt i hovedet på mig. Nu vidste jeg da i hvert fald hvordan han havde fundet ud af at jeg var Moonchild.

Min puls steg. Han havde sorte læderbukser som sad perfekt på hans fantastiske røv. Skjorten var perfekt til ham. Det var sådan en som Zorro altid havde på i filmene. Den var åben ned til lige under brystet og om halsen havde han en kæde med et lyn der glimtede i lyset. Mikkel havde altid meget kort hår, men jeg havde ikke før tænkt over, hvor meget det klædte ham. Han lignede en drøm og jeg mærkede at det begyndte at summe dejligt i mit skød.

Nick satte sig ved et bord sammen med den anden mand og skænkede vin op i to glas. Kvinden, som var helt og aldeles nøgen fik ordre til at sætte sig på knæ, med bøjet nakke, ved siden af sin Herre. Nick talte med en dyb myndig stemme som jeg aldrig havde lagt mærke til hos Mikkel og nakkehårene rejste sig af fryd. Mændene sad længe og snakkede om alle mulige almindeligheder mens Herren kærtegnede slavindens bryster som struttede mere og mere. På et tidspunkt kunne jeg høre at hun flyttede den ene hæl ind under sig og sad og gnubbede sin fisse lige så stille med hælen. Hun var stangliderlig og det var jeg også selv. Jeg trak nederdelen op og begyndte at kæle for mig selv mens jeg kiggede på den scene der udspillede sig få meter fra mig.

Pludselig knaldede Nick en pisk ned i bordpladen og brølede, ”Tøsen sidder sgu og bliver liderlig!” Det gav et ryk i mig – et sekund troede jeg at det var mig han mente, men det var jo selvfølgelig den anden kvinde. Nick trak hende op og hen over hans ene ben så hun lå med røven lige i vejret og gav hende fem rap på hver balle med flad hånd. Det var lige så det sang i ørerne. Så rejste han sig, satte hende på stolen og gav hende læder-manchetter om hendes håndled og ankler. Derefter spredte han hendes ben, spændte dem fast til stolebenene og låste hendes arme fast bag på stolen. Jeg kunne nu se direkte ind i hendes våde, glinsende fisse. Alt blodet pumpede rundt i min krop og stolen var blevet våd under mig. Jeg kiggede ned af mig selv og under stolen så jeg nu pludselig en stor dildo. Jeg tog den og undersøgte den nøje. ”Den må jo ligge der til mig,” tænkte jeg og lod den glide hen over min klit og mine skamlæber.

Jeg rettede igen opmærksomheden mod, hvad der foregik på den anden side af gardinet. Herren stod med en lille sort bog og remsede forseelser op, mens Nick noterede straffen på en tavle. Da de var færdige forkyndte Nick at der foreløbig var tredive slag med ridepisken og ti slag med den store ti-halede. Jeg var sikker på at jeg så et lille triumferende smil på kvindens læber, men det kunne sagtens være noget jeg bildte mig ind.

Nick gik hen til dragkisten for at  hente den omtalte ti-halede pisk og mens han bukkede sig ned kiggede han direkte på mig med at blik som var på én gang mystisk og forventningsfuldt. Så rejste han sig igen og gik hen til en stol og satte sig. Han sagde til den anden mand at det vist ville være klogt, hvis hun blev hørt i de 10 bud. ”Hver gang hun laver en fejl sætter du klemme på hende.” – ”Av for pokker,” tænkte jeg, men det var hurtigt glemt for jeg havde et projekt i gang med dildoen. Febrilsk smed jeg blusen og masserede mine bryster, mens jeg pulede mig selv.

Kvinden begyndte at remse de ti bud op. Det var i hvert fald ikke de almindelige ti bud jeg kendte, men jeg var for optaget af at kigge på Nick til at høre efter. Han havde åbnet sine bukser og sad nu og gned sit lem mens han kiggede direkte mod mig. Pludselig kunne jeg ikke klare mere og orgasmen overmandede mig fuldstændigt. Jeg syntes selv jeg var stille og det så da heller ikke ud til at de havde hørt noget derinde. ”Pyha!”

Nick rejste sig og hviskede noget til manden og gik så ud af døren. Herren løsnede sin slavinde og bandt hende i stedet op på X’et. Hun stod og struttede med numsen som om hun ikke kunne vente på at få sin straf. Han tog ridepisken fra bordet og begyndte at give hende nogle forholdsvis hårde rap hen over balderne, der hurtigt viste synlige tegn på behandlingen.

Jeg lænede mig frem for at få det hele med, men pludselig mærkede jeg en stor varm hånd over min mund og et hårdt greb om min ene arm. Nick! Han trak mig op af stolen og hen til døren. Jeg var meget bevidst om min påklædning og havde ikke meget lyst til at blive set – kun iført en nederdel som var krøllet sammen om livet på mig – så jeg strittede i mod alt hvad jeg kunne. Det fik ham kun til at standse og se på mig med lynende øjne og jeg fulgte med. Han trak mig hen af gangen og ind i et andet rum. Der var en buldrende pejs og noget der lignede et isbjørneskind på gulvet. Han nærmest smed mig på skindet og blev selv stående så han virkede som en kæmpe.

”Du fik to meget simple regler – og dem kunne du ikke engang finde ud af at holde,” råbte han og han så virkelig vred ud. Jeg fik tårer i øjnene og skulle lige til at forsvare mig, da han bukkede sig ned og kyssede mig. Først ganske blidt og så en gang til, men denne gang kunne jeg mærke en ild der brændte i ham. Han satte sig på skindet og aede mig over håret og tørrede mine tårer væk. ”Jeg er glad for at du brød reglerne,” sagde han og smilede ”så er du nemlig nødt til at komme igen og få din straf.” 

Jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige, men det var også uendelig ligegyldigt for han lagde mig ned og dækkede hele min krop med fjerlette kys og jeg mærkede, hvor meget jeg gerne vil have ham til at elske med mig. Jeg kiggede på ham for at finde ud af om han virkelig mente noget med det han gjorde og i hans øjne fandt jeg lidenskab og lyst. Aldrig før havde nogen mand set på mig sådan. Jeg slappede af, gav slip og lod ham føre mig til højder jeg aldrig havde drømt om før.

Bagefter bar han mig hen i en stor blød seng og kyssede mig i panden. ”Du kan sove her i nat – jeg har en slavinde, der skal rettes til.” Han gik og lukkede døren efter sig, men jeg var allerede halvvejs i drømmeland hvor Mikkel ventede på mig.