LÆSERNES EGNE NOVELLER

 Carina©

Et skønt besøg

Jeg kørte hurtigt ind mod byen. Det småregnede, og de modkørendes lys generede. Pokkers, at folk ikke kan blænde ned. Jeg blinkede ud, koblede ned og skiftede bane.
Mens jeg overhalede en lang række biler, fortsatte jeg med at fordybe mig  i de efterhånden mange historier, som jeg havde udvekslet med Lise! Vi var faktisk kommet til at kende hinanden meget intimt, til trods for, at vi endnu aldrig havde set hinanden... Men jeg var sikker på, at hun måtte være en fandens dejlig og spændende pige! Rent konkret vidste jeg kun om hende, at hun var godt og vel halvtreds, 170 cm høj og at hun ikke havde et helt fast forhold. Og så havde jeg naturligvis erfaret, at hun tændte voldsomt på stærke, erotiske fortællinger…

Forleden, da vi igen havde byttet historier, spurgte hun sidst i mail’en, om ikke jeg en dag kunne have lyst til at hilse på hende in natura, blot sådan til en kop kaffe, forstås. For at være helt ærlig må jeg indrømme, at noget sådant havde jeg længe håbet på ville ske en dag! Og så skete det!

Jeg var nu nået til Vesterbrogade og fandt en sidevej, hvor jeg parkerede og gik de få hundrede meter til hendes lejlighed, der lå på 4. sal. Mit hjerte, der på hele turen havde banket stadig hurtigere, jo nærmere jeg kom, blev helt uregerligt, nu da jeg stod uden for hendes dør! Det var utroligt spændende at skulle møde den pige, som jeg så ofte havde været sammen med i mine fantasier. 

Jeg tog mig sammen og bankede på. Lise lukkede straks op:
”Nå sådan ser du ud, din liderlige buk!”,  lo hun og gav mig et kys! ”Kom nu indenfor!”
”Sikke en velkomst at få!”,
svarede jeg grinende og gav hende en stor buket blomster. "Men tak alligevel, fordi du ville se mig!"
Lise trak mig ind i entreen og hængte min frakke op. Så åbnede hun døren til stuen og puffede mig indenfor. Den hyggelige stue var oplyst af mange, levende lys. Blød, dæmpet musik fyldte rummet. 

Jeg betragtede hende helt utilsløret! Hun så dejlig ud i den dybt nedringede, stramme bluse, hvis formål var ikke at skjule et par herlige bryster og brystvorter, der sås tydeligt gennem blusen. En mørk slå-om nederdel, et par sorte netstrømper og de højhælede sko fuldendte hendes påklædning. Jeg trak vejret dybt og holdt det!
”Nå, kan du li', hvad du ser?”, lo hun igen.
”Ja, du ser dejlig ud! Præcis som jeg havde forestillet mig! Det var sødt af dig, at jeg måtte komme”, sagde jeg og lagde mine arme omkring hende og kyssede hende på kinden.
”Tror du, at jeg vil nøjes med det?”, spurgte hun og smilede, idet hun åbnede sine læber og lod sin tunge titte frem. Jeg kyssede hende igen. Et langt, dejligt, vådt kys! Og som om vi havde været gamle bekendte, begyndte vore tunger straks at lege med hinanden. 
”Jeg har også glædet mig til at se dig”, mumlede hun og fortsatte den stående tungeleg.
Jeg slap hendes hånd og lagde den om hendes ene bryst. Hun lænede sig tættere ind til mig, men pludselig gjorde hun sig fri!
”Hov, vi skal først have den kaffe, jeg lovede dig! Sæt dig ned i sofaen!”.
Hun smuttede ud i køkkenet og vendte straks tilbage med en bakke med kaffe, kopper og småkager.
”Har du også et par små glas?”, spurgte jeg, ”for så har jeg en lille flaske”.
Jeg hentede flasken i min frakke og skænkede.
”Skål Lise, jeg har indtrykket af, at vi vil få en rigtig dejlig aften”, sagde jeg.
”Det er jeg helt sikker på, at vi vil!”, svarede hun smilende og skålede med mig.
Vi drak kaffen og tømte min lille flaske. Jeg bød hende en cigaret. Vi talte om vores hverdag, vore interesser og venner. Efter nogen tid tog hun bakken ud og satte sig over ved siden af mig i sofaen.
”Ikke mere snak nu!”, hviskede hun ind i mit øre. 
Fornuftig snak! Jeg lagde en arm rundt om hende og trak hende ind til mig. Hun fulgte villigt med og åbnede igen sin mund. 
”Du kysser vidunderligt, Lise! Er her ikke meget varmt?”, tilføjede jeg.
”Jo, jeg tænkte, at det måske ville være rart med lidt varme!”, svarede hun og lo. ”Du kan jo bare knappe din skjorte op!”.
”Jeg vil nu hellere begynde med dig”,
svarede jeg og lod min ene hånd glide op under blusen, hvor den fandt et vidunder af et nøgent bryst. Hun lukkede øjnene og sukkede, da mine fingre forsigtigt begyndte at nulre brystvorten.
”Tag du bare min bluse af! Jeg har det også varmt!”, mumlede hun kælent.
To vidundere! Min mund søgte vorterne efter tur, tungen legede rundt om og jeg bed forsigtigt i dem, mens mine hænder var optagne af brysterne. Vi nød begge to at mærke, hvordan lidenskaben langsomt, men sikkert fik tag i vore kroppe. 
”Du har et par skønne bryster, Lise!”, hviskede jeg ind i hendes øre. Hun smilede.
Mens jeg kyssede de dejlige brystvorter, der allerede var ved at blive stive, gik min ene hånd på opdagelse og fandt slidsen i hendes nederdel. Under den kunne jeg mærke, at hun bare havde nogle små trusser. Hun løftede sig i sædet, da jeg tog nederdelen af hende. Og selvom hun så utroligt flot ud i sine små, sorte, elegante blondetrusser, så var hun nu endnu dejligere uden! Nøgen, bortset fra de flotte, sorte netstrømper og de højhælede sko! Et vidunderligt, pragtfuldt syn! Hvilken herlig pige!
Min mund søgte, kyssende fra brysterne, ned over maven, ind i den sorte skov af hår og fandt en varm og fugtig kusse, der duftede og smagte så godt. 
Mens min tunge kælede for hendes dejlige klit, sugende og suttende, mærkede jeg hendes hænder løsne min livrem. Hurtigt tog jeg bukserne, min skjorte og mit undertøj af og fortsatte derpå min udforskning af hendes pragtfulde, våde kusse.
Hendes ene hånd masserede min pik, stille og roligt, og lidt efter bøjede hun sig frem og tog den i munden. Det var himmelsk! Hendes tunge og læber fortsatte massagen, mens fingrene legede med pungen! Bliv ved, bliv ved, bliv ved...
”Skal vi ikke gå ind i mit soveværelse? Jeg kan mærke, at jeg er ved at blive meget, meget liderlig!”, hviskede hun, nu lidt stakåndet. 
Lise tog mig i hånden og løb foran - ind i soveværelset til sin brede seng. Her tændte hun hurtigt nogle stearinlys, der var gjort klar. Så sprang hun op i sengen og lagde sig indbydende på ryggen med let spredte ben. 
Jeg lagde mig over hende i 69 og vi fortsatte, hvor vi slap i stuen! Slikkende hende varme, våde kusse førte jeg en finger ind ved siden af tungen og fandt hurtigt hendes g-punkt. En anden finger kælede med hendes bageste hul, der i begyndelsen var stramt lukket til, men som efterhånden gav efter og lige tillod fingeren at glide indenfor. 

Nogle piger kan vældig godt lide dette, andre kan bestemt ikke! Jeg var spændt på, hvordan Lise ville reagere. Men hun stønnede blot og lod begge sine hænder åbne adgangen endnu mere ved at presse ballerne fra hinanden...
Min tunge gled ud af hendes kusse og stadig kyssende den korte vej til hendes anus. Her slikkede jeg rundt om den røde roset og lod tungen trænge så langt ind, som den kunne nå. 
Hun slap min pik og stønnede:
”Du må være meget forsigtig, hvis du vil tage mig der...”. 
”Det lover jeg dig”,
hviskede jeg tilbage.
Mine fingre kælede fortsat med hendes kusse, der nu var meget våd.  
”Jeg må ha' dig nu, kan ikke vente længere! Tag mig, som du vil!”,
stønnede hun.
Jeg vendte mig og anbragte hendes ben på mine skuldre, skubbede en pude ind under hendes hale og førte pikken, der nu, på grund af hendes tunges skønne behandling, var stor og kraftfuld, rundt i den varme, våde kusse og derpå tilbage til anus, der var blevet blød og føjelig. Forsigtigt, men bestemt, pressede jeg pikken mod hendes bageste hul - og pludselig gled den indenfor. Langsomt førte jeg pikken lidt frem og tilbage, og kort efter gled den ubesværet helt ind. 
Lise stønnede, mens hun skiftevis klemte og løsnede sit indirekte tag om pikken. Langsomt og forsigtigt førte jeg den frem og tilbage, helt ind og helt ud. Det flotte, lyserøde hul forblev ganske åbent og ventede blot på, at jeg skulle komme tilbage igen. Det var sindssygt dejligt, og jeg følte på hendes reaktioner, at hun også nød det.
Mine fingre masserede blidt hendes kusse og klit, mens pikken bearbejdede hendes røv.
Så kom hun! Et undertrykt skrig, hendes øjne flakkede vildt, hun stønnede ubehersket og var på nippet til at få krampe. Jeg fortsatte lidt langsommere og hendes første orgasme gled over i den næste!
Jeg tørrede pikken af i mit lommetørklæde og lod den så komme ind i kussens varme. Hun pressede sig hårdt ind mod mig, og snart efter var det tydeligt, at hun var på vej igen! Jeg kunne heller ikke selv vente ret meget længere.
”Skat, jeg vil komme nu, samtidig med dig”, stønnede jeg.
”Ja, kom, lad min kusse få al din sperm og lad mig så slikke dig ren”, hviskede hun tilbage.
Vi arbejdede begge på at få samtidig udløsning. Og det lykkedes! Det var fantastisk! Da vi lidt senere havde raset ud, vendte hun sig om og tog pikken i munden. Hendes dejlige tunge fuldendte det herlige møde...

Senere vaskede vi hinanden i brusebadet. 
Vi var enige om, at det ikke skulle vare længe, før jeg igen skulle besøge/chatte live med hende!

Carina