LÆSERNES EGNE NOVELLER

Gummimanden©

Et tandlægebesøg man drømmer om

Jeg blev ringet op fra min tandlæge. Det var hans klinikassistent der ville ha’ aftalt en tid med mig. Vi blev enige om en dato hvor jeg skulle komme efter fyraften. Dagen oprandt hvor jeg mødte  hos tandlægen til det halvårlige eftersyn. Jeg kiggede noget, da det ikke var ham selv, men en sød og kvindelig tandlæge der stod og tog imod mig. Hun fortalte mig at ham og hans klinikassistent var på kursus og hun havde lovet og passe klinikken en dag for ham. Jeg kom ind i stolen og ryglænet blev kørt ned og hun gik i gang med eftersynet. Hun opdagede at der var en tand hun nok blev nødt til og kigge lidt nærmere på, så hun ville gi’ mig en maske for næsen med lattergas, da det nok kunne komme til at gøre ondt. Da det begyndte at virke, slappede jeg total af, og kunne mærke at hun begyndte og kigge nærmere på mig. Hun løsnede min livrem. Der var ikke noget som måtte stramme, sagde hun, åbnede lynlåsen og tog fat i ham, trak ham ud og begyndte at sutte ham, inden hun satte sig op på stolen til mig og sænkede sig ned over ham. Samtidig med gav hun mig nogle rigtige frække tungekys. Så kom han helt op på mærkerne, og jeg kom med et brag. Så tog hun masken af mig og sagde, vi skulle bytte plads. Jeg skulle gi’ hende den for næsen, den var indstillet med bedøvelsen, så skulle jeg tilfredsstille hende, når hun slappede af. Hun havde låst døren, da jeg var den sidste patient den dag. Jeg åbnede hendes kittel og opdagede hun havde ikke noget på inden under. Jeg begyndte at slikke hende, det var noget hun kunne li’, kunne jeg se på hende. Så jeg holdt en lille pause og kyssede hendes brystvorter som strittede godt og forsatte op til munden, hvor hun fik nogle frække tungekys af mig, inden jeg brugte mine fingre inde i hende. Hun vred sig og bad mig blive færdig, men jeg drillede hende lidt før jeg puttede ham ind i varmen. Lidt efter kom hun så med et skrig og jeg tog masken af hende så hun kunne blive frisk igen.

Hun havde ikke fået min tand lavet endnu, så vi byttede  plads igen så hun kunne komme i gang med at ordne det, jeg var kommet for.

Da hun var færdig sagde hun til mig at vi måtte heller aftale en ny tid på hendes egen klinik en eftermiddag hvor jeg var den sidste patient. Det var bedst så kunne hun ”arbejde” i fred og ro med tanden og ham. Han trængte garanteret til en behandling af hende den dag. Det blev så ugen efter jeg mødte op på hendes klinik til “behandling” af tanden. Hun var klar til at gå i gang da jeg kom ind og jeg satte mig op i stolen og fik masken for næsen. Hendes klinikassistent kom ind for at hjælpe hende, men fik at vide hun godt måtte holde fyraften, da hun selv godt kunne klare den tand. Hun gik så, og tandlægen låste døren efter hende. Nu skulle hun i gang med mig. Først ville hun lave den tand færdig og så ville hun kigge nærmere på ham, som også trængte til behandling af hende. Hun blev færdig med tanden og gik så i gang med ham, som fik en meget kærlig behandling af hende, så jeg kom ret hurtig. Så skulle jeg gøre hende tilfreds, som tak for god behandling. Hun satte sig op i stolen og knappede sin kittel op, så jeg kunne slikke hende til en god orgasme, som kom hurtig lige efter og så var hun tilfreds. Hun sagde at regningen så var betalt denne gang.

Venlig hilsen
Patienten