LÆSERNES EGNE NOVELLER

Banditten©

Et vikarjob

Det er somme tider de mærkeligste steder man møder en partner til sex. 

Jeg fik engang et vikarjob på en højskole, der var udbrudt strejke blandt lærerne, og da det var nogle lidt utilpassede unge der gik på skolen, kunne de ikke umiddelbart sendes hjem under strejken, så min opgave var sammen med et par andre sådan set bare at underholde de unge til strejken var ovre igen.
Lidt fritid blev det også til, men vi boede på skolen, så det var mest her det skete.
Da vi nu alle sammen var i samme båd, var det altså om at få mest ud af det, så vi mødtes nogle stykker på et af vores værelser, hvor vi så hyggede med en kop the eller kaffe, og ellers blev tiden fordrevet med nogle spil.

Det var blandt andet her vi opfandt stripludo, strippoker havde alle jo hørt om, med kunne gå ualmindeligt hurtigt, og det var ikke så sjovt, derfor stripludo, når du passerede halvdelen af banen, skulle du tage to tøjstykker af, og blev du slået hjem på sidste halvdel måtte du tage et tøjstykke på igen, så det sjove var altså at slå en af modstanderne hjem, men først når halvdelen af banen var passeret.
Havde man ikke mere tøj tilbage at tage af, så skulle man trække et opgavekort, man læste så opgaven for sig selv, og skulle så udføre opgaven, det var så op til modstanderne at gætte opgaven, gættede man opgaven måtte man tage et stykke tøj på, men det var den man gættede der skulle vælge hvilket, og man kan jo så hurtigt gætte at det aldrig var undertøj man fik på igen, fnis fnis.

Nå men det var jo ikke meningen at seancerne skulle ende i orgier, så det værste man kunne udsættes for, var at man blev gramset på, pigerne kunne blive taget på brysterne eller at de fik krammet fissen lidt, og drengene blev hevet lidt i pikken.
Jeg blev lidt lun på en af pigerne der hed Lone, jeg kaldte hende for Lone  lamse bamse, hun var mørkhåret og havde nogle pæne lange ben, ikke store bryster, men heller ikke små, sådan en rigtig god håndfuld, og så en helt ualmindelig flot bagdel, sådan en man ganske enkelt bare fløjtede efter.
Lone var en helt utrolig frisindet kvinde, der om nogen kunne vække min pik til live i løbet at få sekunder, nogen gange var et blik nok.
Da strejken var overstået og vi var spredt for alle vinde, så stod jeg der og viste hverken fra eller til, viste ikke hvor Lone boede, eller hvad hun hed til efternavn, ja faktisk viste jeg jo kun at hun hed Lone.
Jeg kendte heldigvis Bent på skolens lønningskontor, det var ret godt, og  mit store held, han kunne nemlig hjælpe mig med både hendes efternavn og adresse.
Hun hed Kristensen og boede lidt uden for Sorø, så hvad var mere naturligt end at lægge sig lidt på lur, følge efter kvinden når hun kørte hjemmefra, og så eller se hvad det førte til.
Vi mødtes så i Brugsen på Norgesvej i Frederiksberg lidt syd for Sorø by.
”Nej det var dog skægt at vi skulle mødes her” sagde jeg, ”Hvad laver du her?” spurgte hun, ”Jeg skulle bare købe et par øl, og så er jeg egentlig på vej til Glumsø og besøge en af mine venner, hvis ellers han er hjemme” -  løj jeg, ”Hvis du har tid og lyst kan du da tage med mig hjem, så kan vi sidde lidt på terrassen og sludre lidt om skolen og om hvordan vi hyggede os” sagde hun så, og det var jo sådan set lige det jeg havde i tankerne, så jeg svarede: ”Jeg kan sgu besøge Jens en anden dag”, og det var sådan at den ged blev barberet.

Da vi kom hjem til Lone, skiftede hun til lidt mere egnet beklædning, det var sommer, ulideligt varmt, og jeg havde kun shorts og en tynd T-shirt på, da Lone kom ud på terrassen var hun kun iført bikinitrusser – frisindet lyste ud af hende, vi sad så der med en kold øl, jeg var sådan set lidt mundlam, så Lone brød isen ved at sige, ”jeg gider altså ikke Ludo, for jeg har kun den her bikinitrusse på og du har meget mere”.

Ellers så gik snakken om oplevelserne på skolen, og hver gang Lone fortalte et eller andet brugte hun hele kroppen til hjælp, hvilket resulterede i at hendes dejlige håndvenlige bryster hoppede herligt op og ned.

På et tidspunkt skulle jeg lige frekventere toilettet, når der kommer øl ind, skal der også øl ud, det er en naturlov, og da jeg kom tilbage så det ud som om Lone sad og småsov, fristet ud over evne, måtte jeg gramse på hendes ”meloner” med det resultat at hendes brystvorter voksede sig rekordstore, blandt andet fordi mine hænder var lidt kolde.
Hun kom med nogle lyde der tydeliggjorde at hun ikke var utilfreds med mine tilnærmelser, hun stak hånden ned i trussen og kløede sig lidt liderligt i fissen, og sagde til mig, ”hvad så knægt, tror du det er til at holde ud og bolle lidt i den her varme” - hvortil jeg grinende svarede ”hvis det er for varmt udenfor, må vi jo krybe inden for”. Lone lamse bamse rejste sig og hjalp mig først T-shirten af, så trak hun mine shorts af, nu er vi ligesom lidt mere lige, hun med bikinitrussen og jeg i mine silkeboxere. Hun kramme mig lidt på pikken uden på boxerne, og de lyde hun kom med, var blot lidt bekræftende lyde der gav udtryk for tilfredshed om pikkens voksende størrelse, fra tissetrold til brugbar ”kingsize”.
Nu tog Lone fat i mig og trak af sted med mig, ned mod baghaven, jeg kunne se at hun havde kurs mod hængesofaen, da vi nåede sofaen havde Lone løsnet snorene i bikinien, så hun nu kun stod i det bare ingenting, nøgen som da gud havde skabt hende, og ordet skabt er faktisk ikke nok – jeg vil nærmere sige velskabt, for der er ikke en eneste ting eller kropsdel på hende, der er i et misforhold, hele kroppen er i perfekt balance.
”Smidt så de boxere” sagde Lone, og så røg de af uden tøven, jeg havde efterladt en lille fugtig plet, det grinede vi lidt af, jeg hang dem til tørre på snoren og mens jeg stod der med ryggen til Lone, tog hun omkring mig, kradsede mig let på brystet, kløede lidt i hårpragten, for langsom at sende den ene hånd nedad mod de sydligere kropsdele, da hun nåede ned til pikken, tog hun fat i den meget forsigtigt med kun to fingre, en på hver side, og så kørte hun ganske let og forsigtigt op og ned, for satan hvor var det dog sensuelt og frækt.
Så tænkte jeg at jeg ville blande mig i legen, stak min ene hånd bagud, men fluks stak hun sine småstive bryster i ryggen på mig og sagde frækt ”Hænderne op”, ”Ok – hvis det skal være på den måde, ja så er det helt fint med mig” - så jeg strakte hænderne i vejret.
”Sikke dejligt du lystrer”, fnisede hun, men hun vendte mig rundt mod sofaen, puffede let til mig, så jeg forstod at jeg skulle sætte mig ned. Med det ene ben i sofaen og det andet hængende ved siden af, lagde Lone sig op i sofaen og satte den lidt i gyngemode, mens den gyngede ganske let frem og tilbage lagde hun sig nu tilrette og tog min flagstangsstive pik i munden.
Ikke alene er hendes krop perfekt, hun er sådan set også et naturtalent i disciplinen piksutning. Hun kunne tage min pik ualmindeligt langt ned i halsen, pu ha det er frækt, hun kunne lige præcis det der skulle kunnes for at man virkelig nød afsutningen, tilpas med undertryk, så hendes mund virkede som en stram fisse, tungen roterende rundt om pikhovedet,  så man rigtigt kan mærke den her kildrende fornemmelse, der er med til at fremskynde affyringen af indespærrede sædceller – ja og så afslutningsvis viste hun lige præcis hvor når hun skulle stoppe, så vi kunne fortsætte et anden kapitel.

Hun trak mig helt ned i sofaen og kravlede nu op så hun kunne placere fissen lige hvor det nu passede hende bedst, jeg stak tungen ud og  slikkede op og ned af hendes ydre skamlæber, de var simpelt hen så lækre nybarberede, man kunne ganske enkelt ikke mærke den mindste lille hårstub. Så kom turen til de indre skamlæber. Da jeg kørte tungen ned mellem dem, skilte de sig ad som en blomst der springer ud, jeg slikkede hende fra klitten og helt om til stjernen, da jeg ramte dem, var det som om hun klemte den sammen for at forhindre indtrængen, men jeg havde nu heller ikke tænkt mig at penetrere hendes anus allerede på dette tidlige tidspunkt, i dag skulle jeg blot koncentrere mig om hendes dejlige velduftende og velsmagende fuldstændigt glatbarberede fisse, der bare var så overlækker.
”Skal vi ikke bytte plads, vil det ikke være mere behageligt for dig” spurgte jeg, ”nope – så er jeg ikke kontrollerende” var hendes korte præcise svar, ”bare slik din lille slikmund” sagde hun videre, og mens jeg så slikkede så bevægede hun fissen rundt, så jeg slikkede hende lige der hvor hun ville slikkes, sådan fortsatte vi vel i små 15 minutter, så kom hun med en undertrygt hylen, mens hun satte neglene i rygstykkerne på mig, en helt enorm orgasme gennemrystede hendes krop, og nu kørte hun fissen ned over min brystkasse til hun var nået dertil, at hun kunne falde sammen og kort slappe fuldstændigt af i en behagelig stilling.
Hun lå så jeg lige akkurat kun nå fisseindgangen med mit pikhoved, jeg vippede drillende op og ned med pikken, ”hmmmm” lød det fra Lone hun tog fat om pikken og trykkede sin krop bagud mens hun styrede pikken i sikker havn, da hovedet var kommet inden for, flyttede hun hånden og fortsatte så til pikken var helt i bund, så spurgte hun ”hvad så knægt – skal jeg så bolle dig til du sprøjter mig helt op mellem ørerne” - ”ja - for satan, jeg har ikke fået fisse i 1½ måned, så jeg skal vel af med en 2-3 liter (
overdrivelse fremmer forståelsen ik'), og den bemærkning satte gang i Lones underliv, nu kørte hun fissen op og ned af pikken, skiftevis klemte hun og slappede af, hun kunne det der med af bruge fissen som den nu skal, den havde de mest velskabte muskler og den mest velskabte størrelse, vi passede som hånd i handske, som man nu siger, så stod hun af og sagde ”op og sid” til mig, og så satte hun sig baglæns med hænderne på mine knæ, og så startede hun turboen, hun roterede og pumpede op og ned, splitte mine bramsejl – hun tager sgu livet af mig, ”nu kommer jeg sgu igen lige om lidt” råbte hun, ”skal du være med skal det være nu”, og hendes sidste bemærkning gik direkte i nosserne på mig, jeg kunne mærke at nu blev der taget ladegreb, og i samme sekund flyttede Lone den ene hånd ned og klemte om mine nosser, så jeg skreg ”himmel og hav står i et” samtidig med at jeg fyrede en kæmpe spand sæd langt op i  Lones indre organer, og jeg kunne samtidig mærke at den også gik på hende, hele hendes krop rystede som om vi havde jordskælv i Sorø og omegn.

Nu kunne vi høre naboen rumstere inde ved siden af, så Lone hviskede til mig, vi smutter inden for, for Freddy inde ved siden af han er lidt sippet.
Vi gik i bad og fik skyllet al sveden af os, ”altså jeg vil bare sige dig, at det var godt nok en ordentlig portion sæd, jeg dryppende tabte ude i haven, håber ikke Freddy falder i klatterne, hvis han skulle kikke ind” grinede hun, ”jeg hygger mig sådan lidt over ham ind imellem – jeg kan finde på at ligge ude i haven og onanere ham lige op i fjæset, jeg ved han er der, men han ved ikke jeg ved det” grinede hun, og fortsatte ”ja, jeg ved godt jeg er fræk, med han er jo en lurer, så han er vel lige så slem som jeg er” alt imens hun sagde disse sætninger, vaskede Lone min pik, som om jeg var et lille barn der ikke selv kunne, ”Det er sådan et  privilegium man har, når man har bollet en mand” sagde hun. Da vi var færdige smed vi os på hendes brede sofa i stuen, der lå vi i ske og hyggesludrede i flere timer, glemte alt om tid og sted, pludseligt var det tusmørke uden for, så vi luskede i seng og jeg sov med Lone i mine arme helt til næste morgen, hvor jeg vågnede med et kæmpe jern på.
Var jeg liderlig eller skulle jeg bare tisse ??

Jeg skulle i hvert fald tisse, og om jeg var liderlig var ligegyldigt for Lone var pist væk, jeg fandt hende lidt senere ligge og luge i haven med røven i vejret, og da jeg ikke har grønne fingre, lod jeg Lone være Lone og luskede bare ud i køkkenet, drak morgenkaffe og læste morgenavisen.

Banditten