LÆSERNES EGNE NOVELLER

Fynsland©

Færgetur

Jeg befandt mig på Englandsbåden. På vej fra Esbjerg til Harwich.

Nu befandt jeg mig i skibets natklub. Ved et bord hvor der sad en kvinde i 30-års alderen. Med øjne så dybe og så brune. Snart sad vi med hver sin drink og småsnakkende. På engelsk, for Helene, som kvinden hed, var englænder. Ingen af os spyttede i glasset og når jeg tilfældigt rørte ved hende virkede det om hun rykkede nærmere og nærmere. Da jeg foreslog at vi skulle fortsætte i min kahyt nikkede hun blot og styrede mod kahytten.

Undervejs tog Helena min hånd som den naturligste sag i verden og lige så snart vi var indenfor i kahytten kyssede jeg hende. Hun besvarede grådigt mit kys og snart lå vi sammen på min køje. Helena tog ivrigt mod mine kærtegn og jeg lod en hånd glide henover hendes skød. Udenpå tøjet. 
Hun rejste sig, tog sine bukser og sin bluse af. Inden hun lagde sig igen fik jeg lige et glimt af hendes store, faste bryster. Min pik spændte i mine bukser og hurtigt fik jeg alt tøjet af
. Nøgen lagde jeg mig hos hende. Hun lagde hænderne under hovedet, strakte sig så jeg rigtig kunne se hende. En lang, smal hals. tydeligt markerede kraveben. Bryster, der struttede majestætisk, brune brystvorter, hårde og stive. Venusbjergets runding, bevokset med kulsort krøllet hår.

Lårene var muskuløse og da jeg lod en finger glide ind mellem dem stønnede hun, trak mig tæt ind til sig. Hendes korte negle borede sig ind i min ryg. Den åbenlyse lidenskab i hendes øjne fik min pik til dunke i forventning. Jeg kyssede hende på halsen, lod min mund glide ned til hendes bryster. En hård brystvorte blev presset mod min mund. Jeg tog brystvorten i munden og lod min tunge glide henover den.

Hun begyndte at presse sit underliv mod min hånd. Fingeren gled længere ind mellem hendes lår. Ind mellem hendes våde skamlæber. Hun spredte lårene endnu mere og fingeren forsvandt endnu dybere i hende. Der var varmt og snævert og jeg kunne mærke hvordan hun brugte skedemusklerne til at klemme om fingeren. Hun roterede med underlivet og hendes fisse var nu vidtåben, drivvåd.

Jeg trak hende ind mod mig og med en langsom bevægelse fyldte jeg hendes dampende fisse med min stive dunkende pik. Hun spændte hver en muskel da hun tog mod mig. Hendes hoved stod bagover, hendes krop spændte som en flitsbue hver gang jeg stødte pikken i bund i hende. Jeg kom hurtigt, for hurtigt. Min sperm sprøjtede og sprøjtede ind i hende. I hvad der føltes som en evighed pumpede jeg sperm op i fissen på hende. Under hele min udløsning hamrede hun igen og igen sin krop mod min, hviskede uforståelige ord på engelsk. Hendes fingre kradsede mig på ryggen. Hun bed mig i øret. Stønnede højt da hun fik orgasme.

Sammen lå vi udmattede på sengen. Jeg tændte to cigaretter, gav hende den ene. Jeg lod min hånd glide ned i hendes skød og mens vi lå og røg vores cigaretter fingerkneppede jeg hende med tre fingre. Hun spredte benene yderligere så jeg rigtig kunne komme til hendes kusse. Men det er en helt anden historie som jeg kan fortælle en anden gang.