NANNAS EGNE NOVELLER

Nanna Naye©

Fantasi til en Hersker

Som webmaster og forfatter er jeg jævnligt at finde ude på nettet i en evig jagt på spændende mennesker, skribenter m.v. En aften faldt jeg i snak med en Hersker ude på Nettet. Vi chattede en del den aften og også de kommende måneder. En aften bad han mig skrive en novelle om hvad der kunne ske hvis vi mødtes med mig som m og ham som Hersker. Nedenstående novelle er den jeg sendte ham. Og hvis nogen skulle spørge om den nogensinde blev effektueret/realiseret er svaret – Nej, vi mødte aldrig hinanden.

Nannas fantasi

Jeg får en ordre på at møde op et bestemt sted, jeg har ikke artet mig på Nettet som du kunne ønske det. Jeg gør naturligvis som beordret, da jeg har vidst det min. 1 dag i forvejen har jeg kunnet få bilen at køre i.

Jeg kender ikke adressen, ved ikke hvad der venter mig, er spændt, så spændt at jeg er våd ved tanken. Ved ikke om du er alene eller der er andre til stede. Men iflg. vores aftale er det kun dig der må afstraffe mig og det beroliger mig. Jeg går ind ad den omtalte dør og skifter til det tøj du har beordret. Jeg venter længe, bliver nervøs, har jeg set forkert på husnummeret, tænk nu hvis der kommer en vild fremmed ind til mig, og spørger hvad hulen jeg laver der i den mundering. Pludselig hører jeg døren gå, jeg stivner, hvem kommer, men jeg sidder med ryggen til døren og kan intet se, jeg håber det er dig.

- Rejs dig og hils mig som det hører og bør for en slavetøz som dig.

Forsigtig rejser jeg mig og får et brøl, om jeg da for h..... tror jeg du har hele dagen, at jeg skal se at rubbe mig.

Hurtigt vender jeg mig om, holder blikket naglet til jorden, ved jeg ikke må se dig i øjnene, løfter min nederdel op og nejer for dig og får blot at vide at det kan jeg gøre bedre. 10 gange må der til, før du bare er nogenlunde tilfreds. Derefter bliver min kusse og bryster set efter om de er som beordret, glatbarberede og malet med rød læbestift. Det med den røde læbestift syntes jeg er vulgært og perverst, men det er jo din ordre.

Du skælder mig ud over, at der er lidt stubbe, og at læbestiften er blevet tværet lidt ud.

Du siger, at du ikke gider en så uduelig tøz og sætter mig i skammekrogen på knæ, og så bliver jeg påført manchetter, som du låser fast til en krog i gulvet. Døren smækker og yderdøren med. Jeg sidder, ved ikke hvor længe og hører så stemmer - flere end een, jeg begynder at ryste, det var ikke helt iflg. aftale, men jeg mærker også, at jeg begynder at blive våd. Døren går op og du eller I kommer ind, jeg ved ikke om du er alene. Pludselig mærker jeg 2 fingre bore sig om i min våde fisse, og så skal jeg nok love for at der bliver skældt hæder og ære fra, om jeg har fået lov at blive liderligt, og om jeg ikke er klar over at jeg helt er styret af dig. Jeg nikker, og letter fra gulvet da din hånd rammer mine baller med et brag. Her skal sgu tales og ikke nikkes, når jeg spørger dig om noget, siger du. Men du har tilsyneladende ikke forstået en disse vel? fortsætter du.

Du løsner mig fra krogen i gulvet, lægger mig over dine knæ, og giver mig en god gammeldags endefuld imens dine fingre hiver i de klemmer, du har sat i mine bryster.

Dine slag er ikke så hårde, du ved at jeg har brug for at få huden varmet godt op først, men slagene falder, blidt men taktfast.

Du er her for at tjene mig, er det forstået, spørger du, og jeg svarer skyndsomt, at det er forstået Hersker. Derfor bliver du også nødt til at straffe mig hårdt, siger du, det er den eneste måde jeg lærer på.

Du fjerner klemmerne, fixerer mine bryster så de sidder som to kupler lige ud i luften, sætter nogle bløde klemmer i mine sarte skamlæber, og bøjer mig ind over sofaen.

Jeg har tildelt dig 20 med ruskindspisken siger du, du tæller og hvis du tæller forkert starter vi forfra.

Jeg klarer dog paragrafferne uden fejl.

Så er det vist tid til, at du betjener mig, fortsætter du.

Jeg ved hvad du mener, og sætter mig på hug foran dig og fisker din halvstive pik ud af dit dress. Tager din pik munden og begynder at gejle den op. Uheldigvis rører en af mine tænder din forhud, og jeg må op og stå igen, denne gang finder du læderpisken frem. Jeg ser forskrækket på den, min hud er ikke varm mere, men det er du klar over, og giver mig en røvfuld først, og dernæst 20 med ridepisken.

Atter ryger jeg på knæ, og får at vide, at denne gang skal jeg dæleme gøre det ordentligt for næste gang er spanskrøret.

Jeg har alle dage frygtet spanskrøret og har lovet mig selv, at det skal ingen nogensinde få lov at bruge på mig, så jeg gør mit arbejde så godt som jeg kan.

Du stønner højt, og snart sprøjter din pik ud i min ansigt. Jeg får besked på at slikke dig ren og dernæst at gå ud og soignere mig lidt.

Da jeg kommer ind ligger der remme fremme til arme og ben, og jeg bliver nu bundet fast med armene over hovedet - liggende, og benene op i luften.

Du monterer en dildo i min fisse, sætter den i gang, binder en løkke så den ikke kan glide ud og siger at nu vil du sætte dig og se mig ligge til udstilling hvis dine venner skulle komme forbi. Jeg gyser men min fisse snurrer.

Du siger, at jeg ikke skal drømme om at få orgasme, så svarer du ikke for følgerne.

2 min, 4 min. ohhh det snurrer så skønt i fissen, den er hed, det her vil gå galt, jeg ved det, men du sidder bare med et tilfreds blik og nyder mine kvaler, du gnider på din pik, som atter er blevet stiv.

Pludselig kan jeg mærke, at det her ikke går lang tid, min orgasme er på vej, jeg trygler dig om tilladelse til at komme, men får nej igen og igen, en sidste gang skriger jeg på dig og endelig rejser du dig op, hiver dildoen ud og banker din stive pik op i min dunkende fisse.

Det var lige det, der skulle til, og jeg skriger og klynker i min orgasme, som malker din pik.

Din pik forsvinder, og med et hårdt tag i mit hår får jeg at vide, at jeg fandeme ikke havde fået lov at komme, at du hellere må hente spanskrøret igen. Jeg trygler og beder om nåde, men du er kompromisløs, jeg ser det spanskrør jeg har frygtet i 3 år men aldrig prøvet.

Jeg er bange, virkelig bange, jeg tror ikke jeg kan klare den smerte. Du er fløjtende ligeglad, beder mig stritte med min overliderlige bagdel, og så rammer første slag. Jeg skriger av og undskyld, og tårerne står op i øjenkrogen, men igen og igen falder spanskrøret, til jeg har fået 10. Tårerne løber ned af mine kinder, aldrig har jeg følt så intens en smerte.

Du tager mig i dine arme og fører mig med ind i soveværelset, som ligger ved siden af dette rum.

Du lægger mig ned på ryggen og kravler ind mellem mine ben, ømt slikker du min fisse til jeg beder dig kneppe mig. Du ignorerer mine bønner, og først da det er lige op over, rejser du dig op, og fører din nu meget stive pik ind imellem mine glatbarberede skamlæber og siger, at hvis det er pik jeg vil have, er jeg kommet til den rette.

I dybe hårde stød banker du pikken op i mig, siden blidt og ømt, mens du kysser mine kinder. Du hidser mig op, pirrer mig og holder igen gang på gang.

Til sidst kan selv du dog ikke holde mere, og med en høj stønnen sprøjter din sperm, og din svedige krop falder ned over min...............