LÆSERNES EGNE NOVELLER

Carina©

Ferie på Lyngby sø

Jeg sad på bagstævnen, med benene nede i vandet, og padlede den røde kano fri af åkanderne. Det havde indtil nu været et pragtfuldt vejr med bagende sol, et ideelt vejr til en uges ferie på vandet. Kanoen, som jeg også tidligere havde lånt af en ven, var forsynet med oversejl, som jeg lukkede til om natten, men som nu var rullet  halvt op. 

I bunden lå et liggeunderlag, et par tæpper, min sovepose og en rygsæk med tilstrækkeligt tøj til hele ugen. Endvidere var der et par bøger, som jeg skulle se at få læst.

Vandet kølede mine ben, og den svage vind luftede mit lange, sorte hår og sendte en forfriskende brise ind over mine bare bryster bag den åbentstående skjorte. Lige til at holde ud!

Det var hen ad frokosttid, så jeg besluttede at sejle ned til Frederiksdal, dels for at se, om jeg kunne finde den flok unge mennesker, jeg havde snakket med de foregående dage, og dels for at få noget at spise. 

På vejen tilbage lød der pludselig et "Hej, Tove!" fra en stribe både, der lå i sivkanten.

Jeg skoddede og lagde til på en ledig plads mellem de andre.

"Hej med jer!", råbte jeg. "Her ligger I jo og har det dejligt!"

De følgende timer nød vi bare solen i så lidt tøj, som muligt, sludrede til højre og venstre, hørte lidt musik, spiste slik og læste. I båden til højre lå et par; Vera og Kurt med deres lille pige, og til venstre for mig havde Ib, en ganske ung fyr, trukket sin lille kajak halvt op på land. Selv lå han på et håndklæde i solen.

Hen ad aftenstid arrangerede nogle af fyrene et grillsted. De havde købt rigeligt ind af kød og rødvin og tilbød mig at være med. Senere på aftenen blev der sunget og spillet guitar, og vi drak kaffe. 

Vi aftalte at mødes igen den næste dag, og Vera spurgte mig, hvor jeg ville lægge til for natten. Jeg fortalte om et fint sted i sivene ovre ved øen. Selv boede de tæt ved og sov hjemme.

Jeg vinkede godnat til dem alle og gled stille af sted ud i natten.

 Det var nu blevet ret mørkt, men en dejlig, lun aften. Vejret var blikstille med et hav af stjerner. Nu og da skræppede et par ænder, som syntes, at jeg kom for tæt på, men ellers var alt fredeligt. 

Da jeg havde sejlet et stykke tid, hørte jeg pludselig lyden af en båd, der nærmede sig bagfra, og lidt efter dukkede en lille kajak frem af mørket.

 "Nå Ib, skulle du ikke hjem?" råbte jeg.

"Jo, men jeg ville gerne snakke lidt mere med dig, hvis du da vil", svarede han.

Jeg kunne ikke rigtigt se hans ansigt, men jeg fornemmede, at hans stemme var anderledes end tidligere.

"Jamen, det vil jeg da gerne", svarede jeg, mens jeg forsatte med at padle. "Hvad skal vi tale om?"

"Jeg vil sige" begyndte han, men gik så i stå. 

"Hvad ville du gerne sige?" hjalp jeg ham på gled.

"Jeg vil gerne fortælle dig, at jeg synes, at du ser meget dejlig ud!" sagde han så.

"Åh, tak skal du ha'! Det var vel nok en kompliment!"  lo jeg. "Jeg syntes også, at du er en sød fyr!"

"Jeg lå hele dagen og kikkede på dig!", fortsatte han.

"Nå, det gjorde du! Du er vist en værre en! Sig mig, hvor gammel er du egentlig?"

"Jeg er 16, jeg går i 10.", svarede han.

"Men du har vel en pige, en pige fra din klasse måske?", spurgte jeg igen.

"Nej, jeg har ikke." sagde han lavt.

"Åh, det var synd! Du er ellers flot at se på, dejlig brun og masser af muskler. Jeg har set mange søde piger på din egen alder, der har været ude at sejle i dag! Har du ikke?" 

Han svarede ikke. 

Vi var nu kommet i nærheden af øen, hvor jeg plejede at overnatte.

"Nå, men tror du ikke, at du skulle se at smutte hjem nu?" spurgte jeg og skoddede ind mellem sivene. "Vi kan snakke videre i morgen"

"Kunne vi ikke fortsætte bare lidt endnu?" bad han mindeligt.

Jeg havde længe forstået, hvad det var, han gerne ville. Men jeg var 24 og han var bare 16! På den anden side var han en meget sød fyr. Jeg havde egentlig lyst til at imødekomme hans stille bøn om hjælp. 

"Har du lyst til, at vi kæler lidt med hinanden?" spurgte jeg lidt efter.

"Ja, det kan du tro, jeg har!" udbrød han vantro.

"Så kom herover til mig, når du har trukket din kajak op!", sagde jeg.

Jeg fortøjede min kano til en busk. Jeg tændte min lommelygte, flyttede rygsækken op foran og spredte mit underlag og et par tæpper. Ib trådte forsigtigt op i båden, og jeg lukkede oversejlet tæt til efter ham. Lygten lyste svagt.

"Så, nu kan ingen se os! Sæt dig her ved siden af", sagde jeg. "Det er altså rigtigt, at du aldrig har været sammen med en pige før?"

Han nikkede.

"Men du kunne godt tænke dig at prøve?" fortsatte jeg og kyssede ham let på kinden.

"Ja, det kunne jeg!" svarede han åndeløst.

"Jeg kan godt lide dig og derfor vil jeg lære dig lidt, så du ved, hvordan du skal gøre, når du har fundet dig en pige". Jeg kyssede ham igen, denne gang rigtigt. 

"Du må ikke være så genert, Ib! Din tunge skal lege med min! Kom igen! - ja, det var meget bedre! Du kan jo godt!"

Jeg klædte mig hurtigt af og lagde mig tilbage. Ved synet af min nøgne krop i det svage lys dirrede hans stemme: "Hvor er du altså flot!"

"Du må gerne kysse mine bryster, hvis du har lyst! Jeg bider ikke!" lo jeg. 

Han bøjede sig hen over mig.

"Du kysser rart. Kan du mærke, at mine brystvorter bliver stive nu?" spurgte jeg. Han var helt stakåndet, da han mumlede, at det var bare helt skønt!

"Ja, der er også helt skønt for pigen!", sagde jeg "Men nu skal du videre! En pige kan også lide at blive kysset andre steder!"

Han slap sit nye legetøj og jeg skubbede hans hoved ned, ned over min mave og ind mellem mine ben.

"Har du ikke lyst til at gå på opdagelse?". spurgte jeg, nu noget påvirket af situationen.

Jeg viste ham, hvor min kilder sad og hvordan han skulle bevæge sine våde fingre omkring den. Og jeg fortalte ham, at hans læber og tunge var endnu bedre end hans fingre. Han øvede sig et stykke tid og blev helt god til at bruge sine fingre og til at suge, sutte og slikke. Og jeg var blevet liderlig og våd.

"Nu er det vist på tide, at du selv klæder dig af!" sagde jeg. 

Jeg hjalp ham tøjet af. Hans pik var lidt stiv, men ikke ret stor.

"Nu vil jeg kæle lidt med dig. Jeg tror, at du vil kunne lide dette her!" sagde jeg og begyndte forsigtigt at massere pikken. Lidt efter tog jeg den i munden og slikkede den.

"Om lidt, når den er blevet rigtig dejlig stor og stiv, skal den op i min kusse!" sagde jeg liderligt og én smule forventningsfuldt, mens jeg masserede videre. 

"Hov, du må endelig ikke komme endnu!" advarende jeg, men det var desværre for sent! Det havde åbenbart været for meget for ham! Han stønnede højt og fyldte mine hænder. 

Hvor uheldig kan man være! bandede jeg indvendigt, mens jeg gjorde ham færdig og tørrede os i et håndklæde.

"Det var meget synd for dig!" sagde jeg. "Du skal øve dig i først at komme på det rigtige tidspunkt!". Han nikkede, skyndte sig at tage sit tøj på og lovede, at han ikke ville fortælle nogen om, hvad vi havde lavet. 

"Ha' det godt, Ib! Og se nu at finde dig en sød pige!" sagde jeg og vinkede, da han hurtigt sejlede væk. 

 Ja, han havde fået mig gjort godt liderlig, den lille fyr! Min kusse var våd, og jeg længtes voldsomt efter at blive rigtigt gennemkneppet. Hvad fanden skulle man gøre nu, midt om natten og alene på Lyngby sø? 

Jeg gjorde mig hurtigt ren med en våd klud, klædte mig på igen og løsnede fortøjningen. Så satte jeg mig op i bagstavnen og padlede hurtigt i retning mod Lyngby, - måske kunne man endnu nå at finde en fyr, hvis man var meget heldig! Nu gjaldt det blot om ikke at være for kræsen!

Jeg passerede i mørket flere både med et par, der havde nok i sig selv, men lidt senere hørte jeg mandsstemmer og skiftede retning mod lyden. En kano dukkede op foran mig.

"Hej, skat!" sagde en fyr. "Det var da en overraskelse!"

Jeg skoddede, og vi kom tæt på hinanden.

"Hej du!" svarede jeg. "Du kunne vel ikke undvære en smøg? Jeg er helt til rotterne!" 

"Det kan du tro! Her, behold den!" Han rakte en pakke over til mig. "Jeg hedder John"

"Du er sgu' en kammerat, John!" sagde jeg. "Kom helt herhen og få et kys af Tove!"

Han bøjede sig frem mod mig, en pæn fyr, som jeg bestemte til at være sidst i tyverne. Han greb mig om nakken og kyssede mig hårdt og vådt! 

"Min kammerat og jeg er på jagt efter en frisk pige!" sagde han ligeud.

"Jamen, så kunne det se ud til, at I har heldet med jer!" svarede jeg frækt og lo til kammeraten, der nu dukkede frem. 

"Skal vi sejle over til øen?"  foreslog John uden omsvøb. Jeg nikkede skamløst og konstaterede, at min liderlighed nu fuldstændig overtog kontrollen med, hvad jeg gjorde og sagde. Kort efter var jeg tilbage ved øen. Vi trak vore to både på land. Jeg tog min lommelygte, mine tæpper og mit underlag og gik et stykke ind, hvor jeg vidste, at der fandtes en åbning med græs. Her lagde jeg mit regnslag, underlaget og mine tæpper.

John og hans kammerat Per kom også med tæpper.

"Et kys til!" sagde John og greb om mine bryster. Jeg stønnede, mens hans tunge kørte rundt i min mund. Min ene hånd søgte ned, åbnede og fandt hans pik frem, en ordentlig moppedreng. Per havde også lynet sine bukser op og trak sin pik ud. Han tog min anden hånd og førte den ned. Også han havde en ordentlig stivert. Jeg masserede dem et stykke tid med hver sin hånd, og lagde mig så på knæ i græsset og førte først den ene, så den anden pik helt ind i munden, pressede så læberne sammen  på vejen op og sluttede med tungen rundt om pikhovedet. Igen og igen.

"Skal vi så få tøjet af, Tove!" sagde John, og et øjeblik efter stod jeg helt nøgen mellem de to fremmede mænd. Deres hænder var grådige og brutale. Samtidig med at fyrene kyssede og bed i mine brystvorter, mærkede jeg, at flere fingre blev presset op i min drivvåde kusse. Og jeg mærkede, hvordan min røv blev smurt og derpå lydigt åbnede sig og lukkede en finger ind.

Jeg sansede intet andet end deres og min egen lyst. De kunne nu gøre med mig, lige hvad de ville. John tog sine bukser af og lagde sig på ryggen. Han trak mig ned og jeg satte mig  på hug over hans hoved og trykkede min våde kusse mod hans ansigt. Hans tunge gled op og gjorde mig næsten vanvittig. Han kunne det der! Lidt efter lagde jeg mig hen over ham, og han førte sin pik rundt inden han jog den op i mig. Helt i bund følte jeg mig spiddet af det skønne jern. Så begyndte vi at finde rytmen. Hvor var det skønt at føle, at man rigtigt blev brugt! Han var god til at ramme og jeg fik flere vidunderlige, eksploderende orgasmer.

Mens John og jeg kneppede, mærkede jeg, at Per igen masserede min røv med nogle fingre. Jeg følte, at Per satte sig mellem mine ben og anbragte sin pik på min roset og trykkede hårdt til. Det gjorde ondt. Jeg bed mig i læben for ikke at skrige. Det var længe siden, at jeg havde haft to på en gang. Smerten varede kort, og straks efter sansede jeg intet andet end de to pikke, der skiftevis kneppede mig og holdt pause. Lidt efter trak Per sig ud og John vendte mig om på ryggen. Jeg lagde mine ben op om hans hals og så jog han igen sin pik op i mig. Og så kom han! Jeg kunne mærke, hvordan hans sperm sprøjtede inde i mig. Jeg hjalp lidt til og kom så også selv igen. Hele kroppen sitrede i en lang, skøn orgasme.

Længe fik jeg ikke lov at hvile mig, for nu havde Per sat sig på knæ foran mig og pressede sin pik ind i min mund. Jeg suttede og slikkede, mens jeg masserede ham hårdt, jeg ville have ham nu, have det alt sammen. Og det fik jeg kort efter! Med et undertrykt skrig sendte han den ene ladning dejlig, salt sperm ind i min mund efter den anden. Jeg lukkede munden hårdt om pikken og prøvede at synke det hele. Mit hoved gled ned på Johns bryst.

Da jeg vågnede, var det lyst. Jeg lå i kanoen, nøgen, men pakket ind i tæpper under det næsten tillukkede oversejl. Langsomt kom jeg til mig selv og så nu en flaske whisky med en lille hilsen fra John og Per.

Sikke en nat! Og det var egentlig Ibs skyld, det hele...!