LÆSERNES EGNE NOVELLER

Sir Price©

Festen

Det var en af disse store familiefester. Man mødes for at samle klanen og fejre en begivenhed - oftest noget som almindelig udholdenhed der berettiger en fest, som her hvor det var en 70 års fødselsdag hos en onkel og tante. Vi var mange. Mange var naturligvis bekendte, fætre og kusiner man har været barn sammen med, og som man nu møder ved disse lejligheder, andre møder man for første gang. Jeg er midt i fyrrerne, og mange af min fætre og kusiner har store børn, nogle få endda børnebørn. Vi nåede efterhånden frem til det første spændende punkt i festen: hvem skulle jeg sidde i nærheden af. Er det de sjove eller de alvorlige ? Nå, jeg plejer da nok at kunne live op i et selskab, så helt galt ville det næppe gå. Min borddame kom som en af de sidste til bordet. En ung pige tænkte jeg, ganske pæn. Selv om man er godt gift og midaldrende kan man da godt nyde synet. Straks fulgte min næste tanke: hun kunne have været min datter. Jeg tænder ikke på piger, der er så unge, og jeg har ærligt talt svært ved at se om det er 17 eller 22, når det er i den alder - det var meget lettere da jeg selv var så ung. Jeg ville hellere have haft en skæg og fræk dame på 40, som jeg kunne flirte lidt uskyldigt med, uden at det ville føles pinligt for nogen af os. Nå, man tager det som kommer ved disse lejligheder. Hun hed Marie, var 19 år og var tæt på sin studentereksamen. Det viste sig endda, at hun faktisk var sød at snakke med, og vi havde en interessant snak om politik, religion, psykologi og den slags. Hun var nysgerrig, havde læst bøger, og jeg følte mig erfaren og faderlig. Vi fik lidt vin og pjattede, i ny og næ kiggede jeg på hendes bryster, der var festligt utildækkede til lejligheden. Faste runde former, og en fin glat hud. Hun har sikkert bemærket det, men lod sig ikke mærke af det - trods alt er det fest, og det skader vel ikke at kigge.

Første trin på vej mod min nuværende situation var måske taget, men det blev da ikke bedre af at vi begyndte at diskutere sex og moral. Hun startede, det ville jeg aldrig gøre med så ung en pige på eget initiativ. Emnerne synes jeg ellers altid er interessante når man taler om dem på et personligt plan, og død sterile når man taler teoretisk. Vi talte personligt. Igen kunne jeg vejlede hende med mine årelange erfaringer :)

Jeg har siden tænkt på, om hun var udspekuleret nok til at prøve at forføre mig med det, men har kastet tanken væk - det kunne hun da ikke, nej.

Som et lyn fra en klar himmel sagde hun pludseligt uden vaklen og tøven, at hun godt kunne tænke sig en lærer - en sex lærer. Hun kiggede på mig med faste og rolige øjne, og sagde at hun gerne ville have mig. Jeg blev helt paf. Sjældent mundlam er vel mere ordet. En lille del af mig synes det var en god ide, men det var altså stadig mig og min hjerne der bestemte, så jeg sagde blot at jeg var smigret, og at jeg også var godt og lykkeligt gift. Vi fortsatte dog med at tale om det, for hun lod sig ikke påvirke af det - eller også vidste hun nu, at hun kunne provokere uden konsekvenser. Det er der mange drenge der godt kan lide, at flirte med piger de ikke kan få, for de er sikre på, at de ikke bliver taget på ordet. Nok en af grundende til at piger i gamle dage skulle sige nej, så var de sikre at flirte med. I dag siger både piger og drenge hvad de mener, og det er godt. 

Jeg tænkte, OK, hvis hun vil have en lærer, så vil jeg opstille betingelser, så hun siger nej. Man kan sige at jeg ville hæve indsatsen, og forventede så ,at hun foldede kortene. Jeg fortalte ,at hvis jeg skulle være lærer, skulle hun være min lydige elev. Det ville være den gamle sorte skole, hvor straf ikke var afskaffet - nærmest tværtimod. Hun tænkte ikke et sekund, hun ville se kan man sige. Hun sagde ja, hvornår kan jeg starte?

Nu følte jeg, at jeg hang lidt på den, og stillede endnu et par betingelser. Hun skulle udfærdige en komplet liste over alle hun havde haft sex med hidtil, hvor længe forholdet varede, hvorfor det startede og hvorfor det sluttede. Desuden skulle der være beskrivelser af alle de nye ting hun havde prøvet sexuelt, og en beskrivelse af "standardknaldet". Jeg vidste, at det ville tage tid at lave det, og at det ville være at gå meget tæt på, og håbede at slippe af krogen - tror jeg nok - på den måde. Hun så min bluff. Hun kiggede lidt, spørgende. Jeg fortalte at jeg ville lære hende at kende bedre end hun kendte sig selv, og at hendes sexliv var det letteste sted at starte. Hun sagde tak hr. lærer på en fræk og påtaget underdanig måde. Hun spillede allerede rollen.

Middagen var ved at nå sin ende, tid til kaffe i de "frastødende" som det efterhånden i almindelighed kaldes. Jeg valgte at forlade hende, og satte mig hen til nogle af mine fætre og kusiner, der grinte højlydt, og snart pjattede jeg med, ligeså højlydt.

Tid til dans. Jeg valgte min dejlige jævnaldrende kone til første dans. Hun havde også haft en rar aften og talt med interessante mennesker. Af en eller anden grund vidste hun alt om alle. Hvem af de små granfætre og grankusiner der snart skulle giftes og med hvem, hvem der ventede sit andet barn og hvad alles børn hed. Jeg ved ikke hvordan kvinder formår at opspore så mange informationer, men jeg kunne konstatere, at hun nu kendte den yngste del af min familie bedre end jeg selv.

Hvordan har du haft det?

Jo, jeg har talt med Marie, der går i 3G, og er datter af en af mine ældre fætres børn.

Nå, var det spændende?

Ja.

Har hun nogen søskende?

Det ved jeg ikke.

Måske er det det kvinder gør med hinanden, forhørsteknik. Jeg tænkte at jeg havde lært ét menneske bedre at kende, måske lidt for godt, og kom til at tænke på det løfte jeg mere end halvt havde afgivet. Min lillehjerne havde taget mere af kontrollen her, for reelt var der jo ikke sket noget, og havde min store hjerne bestemt, havde jeg vel bare gået hen til hende, og sagt at det var en dårlig ide, som vi skulle droppe nu. Det kan sikkert siges pænt. Det var faktisk også næsten hvad jeg gjorde. Jeg gik hen til hende, og bad hende danse. Vi dansede tæt, og hun var god til det. God rytme og følelse for musikken. Jeg har altid troet på, at hvis man danser godt sammen med tøj på, gør man også uden. Min lille hjerne kom endnu et par skridt foran.

Det var en dejlig aften i maj, og det var varmt. Så jeg sagde, at hun skulle komme ud i krohaven om 2 minutter. Jeg forlod hende med et dannet buk til ære for de andre gæster, da dansen sluttede, tog en øl, og gik ud i den milde maj-aften.

Jeg fandt en bænk noget væk fra huset, og gemt bag en busk. Ikke helt mørkt, da det var fuldmåne, men udenfor kroens syne. Her varer det lidt før hun finder mig - hvis hun da kommer - tænkte jeg, så får jeg tid til at formulere min beslutning om at trække mig på en måde, så hun ikke bliver såret.

Jeg havde dårligt sat mig ned - følte jeg - da hun dukkede op, og satte sig tæt ved siden af mig. Smuk i fuldmånens lys, fattet og iklædt et dejligt smil. Lillehjernen var tæt på sin endelige sejr. Hvilken hjerne der talte var svært, måske talte de i kor. Jeg spurgte hende ligeud, hvorfor hun troede, at hun skulle egne sig til at være min elev, og at jeg faktisk ikke gad være lærer for en begynder. Meget følsomt, hvad man dog ikke kan nå frem til efter grundig omtanke og fornuft, suk.

Hun reagerede øjeblikkeligt. Hun lagde sig på knæ i sandet på gangen, kiggede ned i jorden, og fortalte, at hun ville gøre alt hvad jeg forlangte, og bad, om jeg ikke ville være så sød, at lære hende noget om sex i praksis. Hun bad om at lære at tilfredsstille en mand perfekt (hvordan gør man lige det, tænkte jeg), og lære at modtage nydelse.

2-0 til lillehjernen, det begyndte at ligne total udradering i den kamp. Jeg fortalte hende bestemt, at jeg ville straffe hende fysisk, og at jeg ville føre hende over nogle grænser, hun troede at have.

Hun sagde kun: tak hr. lærer.

Master!, rettede jeg.

Tak master, sagde hun stadigt kiggende ned i jorden, men nu sikker på sin sejr.

Jeg besluttede at teste hende. Rejs dig op.

Hun rejste sig øjeblikkeligt.

Tag din kjole af.

Hun gik uden tøven i gang 

  -langsomt! sagde jeg.

Hun gjorde det nu langsomt, og begyndte at vugge med hofterne.

Stop! sagde jeg, jeg sagde ikke at du skulle strippe, bare tag kjolen af så langsomt, at jeg kan studere din krop.

Jeg vidste, at det ville være en prøve for hende, men jeg kunne vel ikke tabe her. Enten fik jeg lov at studere hende nøgen - for jeg ville lade hende køre linen ud, eller også slap jeg af krogen.

Kjolen lå på jorden. Gi mig den!

Gå tilbage. Drej langsomt rundt!

Stop!

Hun fulgte alle kommandoer med det samme. Hun stod nu kun i festsko med lidt hæl, og g-strengs trusser. Jeg var ikke overrasket over, at hun ikke havde BH- det kunne man godt se, selv om kjolen var der. Det var nu blot endnu tydeligere, at det også ville have været et helt overflødigt stykke tøj.

Kom her! Hun stillede sig tæt til mig, der stadig sad på bænken.

Vend dig om! Hun stod nu med ryggen til mig.

Bøj dig helt forover så dine hænder rører fødderne. Strakte ben! Hun var smidig, og flot som hun stod der.

Træk dine trusser ned! Langsomt! Stig ud af dem, højre ben til højre, venstre ben til venstre.

Hun stod nu med spredte ben og sin bare røv lige i vejret. Jeg havde dårligt rørt hende endnu. Jeg besluttede at den første berøring skulle være usædvanlig.

Hvordan er din kusse? Tør, brugbar, våd eller sjask våd?

Våd svarede hun - nu lidt skælvende.

Jeg slog hende let, men mærkbart med flad hånd lige på kussen. Hun gispede nok mere af overraskelsen end af smerte.

Jeg lod hånden ligge. Hun begyndte at bevæge sin kusse mod min hånd.

Du er en lille liderlig tøs!

Ja, sagde hun.

Det hedder ja, MASTER, sagde jeg, og gav hende endnu et klask. Nu lidt hårdere.

Hvad er du så!

En lille liderlig tøs, sagde hun som sandt var.

Jeg lod to fingre glide langsomt i hendes våde mellemrum mellem skamlæberne, og lod dem forsigtigt kæle for hendes hårde, rejste knop. Hun trak vejret synligt liderligt nu.

Rejs dig. Hun rejste sig lidt tøvende og måske lidt svimmel, og vendte sig mod mig. Jeg tillod mig at studere hendes nøgne krop forfra. Smuk var hun, endnu smukkere uden tøj end med, og smukkere fordi hun nu ikke længere var en lille pige, men en liderlig kvinde, der vidste hvad hun ville, overraskende selvsikker faktisk.

Sagde jeg, at du skulle vende dig om ?

Undskyld Master, sagde hun, og vendte sig om.

Jeg gav hendes højre balle et grundigt klap. Hun gispede let.

Sagde jeg, at du skulle vende dig om?

Undskyld Master. sagde hun igen, men blev denne gang stående. Lærenem elev tænkte jeg.

Sæt dig på mine lår, jeg vil lege med dine patter.

Hun satte sig.

Fold dine hænder bag min nakke.

Hun adlød.

Jeg begyndte at befamle hendes patter. Hun fandt sig i det.

Jeg tog fat i hendes højre brystvorte - har aldrig kunne lide det ord, men har ikke noget bedre - og klemte fast, mere og mere fast.

Hun flyttede ikke sine hænder, men lukkede øjnene i smerte.

Jeg fastholdt smerten.

Hvilken størrelse bruger du i BH?

80C Master.

Ja, de var en god håndfuld, så det skulle nok passe. Man lyver heller ikke så godt, mens man er i smerte.

Jeg lod venstre hånd vandre mod hendes trekant, lod den glide ind i hendes hår.

Hvad størrelse bruger du i pik?

Øh, hun blev lidt forvirret, det ved jeg ikke.

Jeg drejere lidt på hendes brystvorte.

Hun tog en dyb indånding. Stor sagde hun. Jeg kan godt lide en stor pik.

Hvad kalder du en stor pik? Jeg lod hende lide lidt endnu, og svede over det spørgsmål hun åbenbart ikke kendte svaret på. Alle mænd kender størrelsen på sin pik, men ikke mange kvinder kender størrelsen på den pik, der fysisk føles rarest - men det betyder ikke at størrelsen ikke betyder noget, kun at det ikke er det vigtigste, og måske at kvinder ikke har samme behov for eksakte mål.

Så længe du er min elev omtaler du dig selv som tøsen! Er det forstået!

Ja Master, sagde hun, tøsen har forstået.

Dygtig elev tænkte jeg, hun har fortjent noget nydelse.

Jeg slap grebet om hendes højre brystvorte, og lod hånden vandre mod hendes venstre bryst. Hun var stadig anspændt i kroppen, dels var smerten i højre bryst der stadig, dels var hun usikker på, hvad jeg ville med hendes venstre bryst. Min venstre hånd var stadig omkring hendes skamlæber, men den lod jeg nu glide over hendes kilder. Den var stadig våd og stor. Jeg dyppede et par fingre i hullet, så de blev våde, og lod dem derefter massere hendes kilder regelmæssigt. Højre hånd havde fundet hendes venstre bryst, som også fik blide kærtegn.

Hun nærmede sig, og lagde sig spændt som en bue tilbage mod mig. Jeg kyssede grådigt hendes vidt åbne mund, jeg ville gerne dæmpe hende så vi ikke blev opdagede, og mærkede hendes skrig blive kvalt i mit kys. Hendes krop rystede i spasmer, og hun kom i stride strømme. Jeg fastholdt hende så godt som muligt. Mine kærtegn mod hendes kilder var nu meget blide, men var ikke holdt op. Jeg lod hende nyde efterdønningerne. Da hun var på vej mod at blive sig selv igen, fik jeg et af disse uendeligt søde smil, som kun en kvinde, der lige har fået en god orgasme, kan give. Hun var nu ret slap, og jeg holdt op med at kæle for hendes kusse, og vendte hende halvt ind mod mig, så vi kunne putte siddende på bænken. Jeg kærtegnede hendes ryg. Vi sagde intet.

Da hun var kommet helt til sig selv igen, kiggede hun mig igen i øjnene, for første gang i lang tid. Hun smilte frækt, og spurgte så direkte om tøsen måtte have lov at demonstrere sine færdigheder. Jeg valgte at sige nej, ikke nu. Hvis du opfylder mine betingelser, kan det være du får lov senere.

Jeg tog hendes trusser i hånden. Tag din kjole på.

Hun rejste sig og tog kjolen på. Spillet kørte stadig - lidt.

Du kan få dine trusser igen, men ikke gratis. Jeg rakte hånden med trusserne frem.

Hvad koster de, Master?

Hvis du vælger at gå ind på mine betingelser, og jeg vælger, at vi skal mødes igen, vil du få byens rødeste røv!

Hun kiggede mig i øjnene, og tog langsomt trusserne ud af min fremstrakte hånd uden at flytte øjnene fra mine. Hun tog dem på.

Vi går tilbage til festen nu. Vi taler ikke mere med hinanden i aften, men jeg vil se dig danse meget og med mange! Du skal i løbet af aftenen diskret give mig et stykke papir med dit telefonnummer, mailadresse og postadresse. Jeg vil måske kontakte dig om en uges tid og høre om du har opfyldt betingelserne, og om du har bestemt dig for at fortsætte. Du kan sige fra nu, lade være at give mig en seddel, give mig en seddel uden de rigtige oplysninger, eller blot og bart melde fra hvis jeg kontakter dig. Du må ikke have nogen form for sex indtil vi eventuelt mødes - heller ikke med dig selv! Hvis jeg vælger at møde dig, vil jeg have at du er godt trængende.

Er det forstået?

Ja, Master - sagde hun - nu med et lidt drillende smil.

Og endnu en ting. Husk dette ord: "kylling". Det er dit stopord når du er min elev. Siger du det, har du fri øjeblikkeligt. Alt andet tager jeg som en del af legen.

Du kommer til at sige dette ord inden vi eventuelt ses igen, så jeg er sikker på at du husker det, og derefter træder det i kraft.

Forstået?

Ja, Master.

Du venter lidt endnu med at komme ind, gå rundt og nyd haven, stjernerne og nattens stilhed, og tænk over hvad du vil.

Jeg har tænkt, sagde hun, vi ses. Ingen tegn på usikkerhed i den sætning.

Vi får se! Sagde jeg halvt med ryggen til på vej tilbage mod festen med min stadig halvt fyldte flaske.

 

Resten af festen foregik som så mange andre fester. Både hun og jeg dansede med mange andre, og jeg nød at se hendes elegante bevægelser. Jeg dansede også en del med min kone, der også morede sig - selv om hun mere snakkede end dansede. Hun spurgte under en dans, hvor jeg havde været henne, hun synes der var en periode hvor hun ikke vidste, hvor jeg var. Jeg fortalte hende, at jeg havde snakket med Marie ude i haven, jeg lyver aldrig, men denne gang kan man roligt sige, at jeg heller ikke fortalte hele sandheden. En stor del af den samtale var på kropssprog. Hun spurgte ikke om mere.

Da vi kom hjem ville hun som altid putte, og vores putte gik, som det jævnligt sker, over i sex. Dejlig varm og velkendt sex med den kvinde jeg elsker. Måske var jeg lidt mere inspireret end vanligt, måske var hun. Og her lå vi da i en dejlig, tryg, stor, blød seng, tæt og nøgne, og puttede efter vores orgasmer. Skønt.

Da jeg lå og prøvede at falde i søvn tænkte jeg: hvad er det egentlig du er ved at rode dig ud i. Du er lykkeligt gift, får alt det sex du vil have - hun har endnu ikke sagt nej trods flere års ægteskab. Det er godt nok sjældent hun tager initiativet, men du har jo selv sagt, at du gerne vil bestemme. Men det gælder da ikke altid, protesterede noget i mit indre. Hun må da også gerne tage teten en gang i mellem, det er svært at blive ved at variere, når hun nu ikke vil... men det har du jo accepteret som en lille pris for et i øvrigt godt forhold. Du har jo prøvet det med andre - før hendes tid. Er det så vigtigt at prøve et s/m forhold i virkeligheden nu. Hvad hvis min elskede finder ud af det. Hun vil blive såret, det må ikke ske. Min indre kamp mellem mine to intelligenser var i fuldt flor igen. Jeg trøstede mig selv med, at jeg da ikke havde været min kone utro i lovens forstand. Kampen i mig selv var i gang igen.

Jeg stod op og tog et stykke papir op fra min jakkelomme, og gemte det et kone-sikkert sted.

Fortsættes