LÆSERNES EGNE NOVELLER

Sommerparret©
Fistet på stranden

Inspireret af al den snak om sex i det fri, ved havet, og novellerne her på siden, besluttede jeg at give min elsker en oplevelse ud over det sædvanlige.

 

En sen aften oprettede jeg profilen ”Kærsgårdstrand” på Scor. Jeg havde siddet og kigget på strandguiden.dk og fundet nogle strande som jeg mente ville være velegnet til sex i det fri.

Jeg søgte efter par og bifile mænd, der sammen med os havde lyst til frække oplevelser i det fri. Det var nok især tanken m/m  (mand/mand) der tændte mig, erkendt.

 

Henvendelserne væltede ind på profilen, omkring 25 mænd og 2 par kontaktede mig.

Om modet svigtede mig på dette tidspunkt, eller at jeg ikke følte jeg havde ressourcer nok til at gennemføre dette helt alene, ved jeg faktisk ikke, men under en chat, min elsker og mig imellem, fortalte jeg ham om mit forehavende. Han blev meget overrasket og glad over min ide, og vi gik straks i gang med at kigge profiler.

At sige til alle at de var velkomne ville vi ikke. Uden at sige noget ondt om Scor, så er det alle typer der er repræsenteret der, og vi følte at med det antal henvendelser vi havde fået kunne vi godt tillade os at vælge imellem dem.

Vore fravælgelses kriterier var vist som sådan:

% Billedprofiler hvor vi ikke kunne lide udseendet.

% Mænd der ikke var bifile.

% Mænd der kontaktede os med den hensigt at få en knald med en fremmed dame, mens hendes mand/kæreste/ven så på.

 

Vi endte på 3 mænd og 1 par hvor tekst eller billede tiltalte os.

Den ene mand skulle sende os et foto – men det nåede desværre aldrig frem. 

Mand nummer to blev fravalgt pga. udseendet ved nærmere gennemsyn, og desværre måtte vi sige farvel til det par der var tilbage fordi de primært gik efter pigesex, hvilket jo ikke var mit formål med profilen.

Tilbage var der så Henrik, som så godt ud, var velformuleret og tilsyneladende virkede som en helt okay person. Heldigvis var han stadig med på ideen, og vi aftale at mødes på stranden den pågældende torsdag.

 

Jeg fortalte om mit forehavende til et par fortrolige venner. De kendte stedet jeg havde fundet, men sagde straks at vi skulle tage til den del af stranden ved Rødhus Klit hvor de homoseksuelle færdedes. Jeg gik straks i gang med research på dette, og meddelte Henrik at stedet var ændret. Det var helt i orden med ham.

 

Dagen oprandt, men de store tunge mørke skyer der sejlede over himlen, valgte at åbne deres sluser lige netop over Rødhus. Vi valgte dog at køre ud og møde Henrik på stranden som aftalt. Han skulle i hvert fald ikke tro vi var useriøse. Vi kiggede os lidt omkring i klitområdet, men alt var vådt og utiltaldende. Henrik forslog at vi skulle finde en tom sommerhusgrund eller lign. men den tanke tiltalte os ikke. Vi foreslog Henrik, at han skulle gå ud og bade med os, skyerne så nemlig ud som om de ville gå i opløsning. Men desværre havde han et job der skulle passes, en tidsmæssig deadline, der gjorde at vi blev nødt til at sige farvel til ham. Vi beklagede meget og håbede at mødes med ham en anden gang.

 

Skuffede tog vi hinanden i hånden og gik i vandet…. og så brød solen frem. Vi svømmede lidt frem og tilbage i håb om at solen kunne tørre sandet i en fart.

Så tog vi vore tæpper og håndklæder og gik op i klitterne for at få solens sidste stråler denne dag. 

 

- Jeg vil gerne masseres! Jeg rakte massageolien til Christian, massageolien som skulle have været indgangsvinklen til legen m/m.

Christian var god til at massere. Nakke skuldre, ryg og lænd, blev æltet godt igennem. Lårene nåede han aldrig. ”Tilfældigvis” strejfede hans fingre min klit da han var i gang med ballerne.

- Århhhh, et saligt støn gled over mine læber, og jeg nærmest skød ryg i nydelse, da to fingre borede sig op i min varme fisse.

- Vend dig, kommandere Christian.

Jeg vendte mig, i håbet om at han blot ville have bedre adgang til min fisse, men han rakte ud efter massageolien og genoptog at gennemælte min krop. Heller ikke denne gang nåede han lårene. Mine store bryster blev æltet, mave, hofter og… - åhhhhhhh, atter havde fingrene strejfet mine erogene zoner.

- Tror du der er nogen i klitterne her omkring, der sidder og lurer på dig nu? Hviskede Christian pludselig, og kørte intenst med fingrene på min klit. 

Jeg forsøgte at løfte mig op for at kigge, men han skubbede mig bagover og sagde, - Lad være! Men giv dem noget at se på skat!

Intimmassagen blev mere og mere intens og kort tid efter nærmest hylede jeg i orgasme da mine perverse tanker om at blive beskuet gik i et med min lystfølelse.

Da jeg var kommet til mig selv, ville jeg naturligvis gøre gengæld, men han bad mig blive liggende og nyde det. Hans hånd var smurt helt ind i massageolie nu, og atter begyndte han at bearbejde min nu både varme og våde liderlige fisse.

1, så 2, dernæst 3 fingre blev uden problemer presset indenfor. Tommelfingeren kørte på klitten for at få mig til at slappe af. Jeg mærkede hvordan han udspilede min fisse, pressede 4. finger med indenfor. 

- Stoopppp, stønnede jeg.

- Skal jeg stoppe skat, skal du ikke have den sidste finger og vise dem i klitterne at du kan tage hele min hånd? Hviskede Christian.

- Nej, jo, jeg ved ikke, gispede jeg.

Christian begyndte at trække sine fingre ud.

- Nej, hylede jeg, nej, knep min fisse, fist mig, blok mig ud. 

Jeg følte hvordan jeg blev udspilet til det yderste. Mærkede fissen give efter lidt efter lidt, og pludselig nærmest sugede fissen hans hånd det sidste stykke ind.

Da hånden var helt inde, begyndte Christian at bevæge den frem og tilbage. Små bitte ryk, der tirrede min krop til det yderste. Hurtigere og hurtigere kørte han den rundt derinde til jeg atter skreg min orgasme ud i klitterne ved Rødhus.

Atter bevægede hånden sig, denne gang helt ud og stille og roligt helt ind igen. Musklen accepterede nu dette pres og gav slip. Mon ikke denne fist var en fornøjelse for dem i klitterne, at se hvordan en helt arm/hånd bevæger sig ud og ind af en liderlig kvindes fisse. Jeg gav op, orgasmerusen overmandede mig. Hvor længe det stod på, hvor mange orgasmer jeg fik, har jeg intet tal på og jeg spurgte heller ikke. Lå bare længe og sundede mig, imens et par kærlige øjne smilede til mig og spurgte om jeg var okay igen. Jeg svarede, at det var jeg, men at jeg ikke kunne klare mere lige nu.

 

Længe lå vi og slappede af, døsede, var så atter ude og bade og retur på håndklæderne.

- Du sagde i sidste uge du havde en overraskelse til mig. Jeg satte mig spørgende op på albuerne og kiggede på min elsker. 

- Nå ja. Han rejste sig op, gik ned til bilen og kom lidt efter tilbage med en lille kvadratisk trææske.

- Hvad er det? Jeg kiggede interesseret på æsken.

- Luk op, var svaret.

Jeg løsnede snoren på håndtaget og åbnede for en æske med 20-30 trætøjklemmer. Wow, jeg vidste godt hvad de skulle bruges til og bad straks Christian lægge sig på ryggen. Både Christian og jeg tænder på smerte og nydelse under eet. Vi havde før leget med klemmer, men de fleste klemmer er så stramme at de er for smertefulde at bruge på kønsdelene.

- Luk øjnene og nyd nogen ser din smerte og ydmygelse. Jeg satte mig ned mellem Christians lår. Stille og roligt satte jeg klemme for klemme i hans nosser. Han ømmede sig for hver klemme, men jeg fortsatte bare ufortrødent.

Hans pik stod lodret op ad maven. Ingen tvivl om at han tændte på denne perverse, smertende leg med pik og nosser.

Jeg fortsatte med at sætte klemmer i det tynde skind op ad pikken og sluttede af med én i strengen.

- Også brystvorterne skat, stønnede Christian.

Jeg smilede, kravlede op og satte 4 klemmer i hvert bryst, en i vorten, 3 udenom.

Jeg beundrede mit mesterværk, det lignede nærmest et pindsvin :-)

Nu skulle torturen for alvor til at begynde. En for en tog jeg dem atter af, accompangneret af Christians små skrig, brøl og vriden sig under smerten. Jeg lagde min hånd omkring pikken da alle klemmerne var fjernet fra den og begyndte nu at onanere ham. Klemmerne i nosserne klinkede mod hinanden – en lyd som blot tændte os begge. Christian stønnede højt under min behandling og ind imellem fjernede jeg så atter en eller flere tøjklemmer. Til sidst var alle klemmer fjernet…. og så forsvandt solen. Forbløffet kiggede vi op på himlen hvor skyerne atter havde samlet sig.

Begejstringen forvandt også ved det bratte skift og vi pakkede hurtigt vore ting sammen og kørte hjemad. Fornøjet sad jeg i bilen hjemad og tænkte på hvor hurtigt ens planer kunne blive ændret. Jeg vidste også at vi skulle hjem og have noget god sex, Christian havde jo stadig sin udløsning til gode. 

Om der var lurere i klitterne i Rødhus…. ja det ved kun de selv.

 

På hjemvejen besluttede vi også at besøge nøgenbadestranden ved Øster Hurup der ligger ved kysten mellem Ålborg og Hobro. Denne strands ry, er i hvert fald omfattende. Og det viste sig at holde stik.

 

Men den historie kan du læse om i ”Kratluskerne”

Har du kommentarer til vores oplevelse kan du skrive til os på Sommerparret@ofir.dk