LÆSERNES EGNE NOVELLER

Tina (tv)©

Fjernkontrol 3

Transvestitveninderne løses af gabestokken. Deres Herskerinde har en veninde på besøg, som skal tiltales Frøken. Slavinderne skal sørge for underholdningen, medens Herskerinden og Frøkenen drikker kaffe.


Mine ben sitrer let under mig. Det er der nu ikke noget at sige til, for det er uhyre anstrengende at stå foroverbøjet fastlåst i gabestokken. Mine ben er også let spredte og forsynet med en spredestang mellem mine ankler. Og så er der snoren. Snoren, som er bundet fast om min tøsepik, og som er bundet fast til spredestangen, så mine ben er let bøjede og umuliggør, at jeg strækker dem. Men snoren går også over til Bodils tøsepik. På den måde har vores Herskerinde forbundet os intimt med hinanden, som hun kaldte det.

Både Bodil og jeg er transvestitter og vores Herskerindes lydige slavinder. Bodil står på modsatte side af den dobbelte gabestok. Fastlåst på samme måde som jeg. Men det har jeg jo fortalt om i tidligere afsnit.

Det er meget anstrengende at stå på denne måde, men på en måde alligevel temmelig ophidsende. Gad vide hvor længe, vi har stået fastlåst. Sammen, men alligevel alene. Med bind for øjnene og en oppustelig ball-gag i munden føler jeg mig meget alene, selv om jeg i min tøsepik kan mærke et lille ryk ind i mellem, når Bodil bevæger sig lidt.

Så hører jeg døren blive åbnet og derefter klik, klik hen over gulvet. Lyden af stilethæle. Aldrig til at tage fejl af. Men – jeg lytter nærmere. Jo – det er lyden af to par stilethæle, jeg hører. Vores Herskerinde er ikke alene. Hvem er hun sammen med? Tankerne snurrer i mit hoved, men jeg kan jo intet foretage mig. Kun stå og vente på, hvad der vil ske.
Så mærker jeg en hånd på mine balder. En hånd, der forsigtigt gnider hen over mine formentlig meget røde og stribede balder. Det føles dejligt. Så mærker jeg et nylonklædt knæ mod indersiden af mit ene lår. Knæet glider langsomt op ad mit lår – helt op til mit skridt. Uhm – lækkert. En krop lægger sit ind over min ryg. Jeg kan mærke et par bryster mod ryggen og derefter et par hænder, som tager om mine egne bryster. Selv om mine bryster er kunstige, mærker jeg tydeligt berøringen.
Berøringen og kærtegnene på min krop gør, at jeg næsten glemmer anstrengelserne ved at stå foroverbøjet fastlåst i gabestokken med let bøjede og spredte ben.
Trækket i min tøsepik forsvinder. Snoren over til Bodils tøsepik og ned til spredestangen er blevet løsnet. Uvilkårligt strækker jeg benene og skyder bagdelen bagud. Vidunderligt at kunne gøre det.
Kroppen, der har ligget ind over min ryg forsvinder og straks efter mærker jeg et sviende slag mod min ene balde straks efterfulgt af et på den anden. Jeg stønner, men mest på grund af overraskelsen.
Så lyder en ukendt kvindestemme: ”Er der nogen, der har givet dig lov til at bevæge dig?”.
Svare kan jeg jo ikke med ball-gaggen oppustet i min mund, men jeg grynter: ”Ingen”, vel vidende, at det må lyde helt uforståeligt.

Et par fingre tager om min tøsepik. Uhm – en dejlig fornemmelse. Tøsepikken reagerer også på berøringen og knejser. Så mærker jeg en rem blive spændt hårdt om den oppe over mine nosser. Straks efter kan jeg mærke, at tøsepikken bliver snøret ind. Jeg er godt klar over, hvad der er ved at foregå.
Min Herskerinde er ved at spænde et seletøj på min tøsepik.
Det er et kraftigt stykke læder på cirka femten gange fem cm. Læderstykket er lagt på oversiden af min tøsepik. I den ene ende er der en rem. Det er den, som er spændt kraftigt om min tøsepik helt oppe ved roden. Derfra er der to rækker huller cirka en cm fra kanten og med cirka en cm afstand. Med et snørebånd bliver min tøsepik snøret fast til læderet, idet snørebåndet går gennem det ene hul, under min tøsepik og gennem hullet på den anden side og så videre. Til sidst er min tøsepik snøret helt stramt til læderstykket.
Så mærker jeg et bredt bælte blive spændt om min talje.
Straks efter mærker jeg, at læderstykket og dermed min tøsepik bliver trukket bagud mellem mine ben, og jeg ved, at to lange stropper fra læderstykket bliver fastgjort til ringe i bæltet, som sidder ude i siderne. Min tøsepik er nu helt skjult af et stramtsiddende stykke læder, men adgangen til min slavindefisse er friholdt, da remmene går skråt ud til siderne. Remmene bliver strammet godt til.
”Så – nu er din tøsepik effektivt skjult. Det ser heller ikke pænt ud, at sådan en tøsepik laver buler foran på din nederdel”, lyder det fra min Herskerinde.
Samtidig trykker hun nogle gange på den butt-plug, som jeg har haft siddende i min slavindefisse, siden Bodil og jeg gjorde os klar til at tage af sted for at møde vores herskerinde.

Straks efter bliver gabestokkens bom løftet af, men jeg bliver lydigt stående. Jeg kan fornemme, at Bodil også bliver stående.
”Løft jeres hænder fri og hold dem ned foran jer”, lyder det fra vores Herskerinde.
Langsomt løfter jeg hænderne fri af udskæringerne. Det gør ondt oppe ved skuldrene. Den lange tid i gabestokken har gjort musklerne stive. Men jeg får da hænderne fri og ført ned foran mig.
Med det samme mærker jeg, at en kæde bliver lagt om mit ene håndled og hører klikket fra en hængelås. Derefter det samme om det andet håndled.
Derefter bliver spredestangen taget af mine ankler og det sorte elastikbind fjernet fra mine øjne. Jeg åbner øjnene, men lukker dem straks igen. Lyset er for skarpt, men efter lidt blinken og missen med øjnene, kan jeg holde dem åbne.
Jeg kan nu ikke se ret meget, for jeg kigger lige ned i gulvet, da jeg stadig står foroverbøjet med min hals i gabestokkens udskæring. Jeg kan dog se, at der er en kæde mellem mine håndled, så jeg ikke kan sprede dem særligt meget – vel kun omkring 30 cm.

”Nu må I godt løfte jer fri af gabestokken og få lidt liv i jeres kroppe. I må godt bevæge jer lidt omkring, og så tager I jeres nederdele på. Trusserne skal I ikke tænke på”, lyder det fra vores Herskerinde.
Langsomt retter jeg mig ud. Det er anstrengende og ikke fri for at gøre lidt ondt i kroppen, stiv som den er blevet af den lange tid fastlåst i gabestokken.
Da jeg retter kroppen, kan jeg mærke trækket i min tøsepik. Remmene fra den om til bagsiden af remmen om min talje bliver jo strammet noget, når jeg er helt oprejst, men det er dog til at udholde.
Langsomt tager jeg et par små skridt i mine stiletter. Forsigtig til at begynde med for ikke at falde.
Samtidig ser jeg min omkring, men der er ikke andre i værelset end Bodil - min transvestitveninde og vores Herskerinde.
Jeg kan se, at Bodil også har det lidt vanskeligt ved at få lemmerne i gang igen. Men jeg ser også, at hun har en rød sløjfe bundet om sin tøsepik. Når hun bevæger sig siger det ”kling, klang”, og jeg ser, at hun har et par små klokker hængende i en snor, der er bundet fast om hendes tøsepik.
Min nederdel ligger på en stol. Jeg tager den på, men er nød til at lyne den op foran og derefter dreje den på plads, da jeg med mine sammenlænkede håndled ikke kan nå om og lyne den op bag på.
”Er der ved at være liv i jer igen”, hører jeg vores Herskerinde sige.
Jeg vender mig mod hende og nejer høfligt for hende.
”Jeg synes, at I ser jer lidt søgende rundt”, siger vores Herskerinde, ”- er der noget I mangler?”.
Vi kan jo ikke svare, for vi har stadig begge de oppustelige ball-gags spændt fast.
Vores Herskerinde fortsætter: ”Jeg vil da gerne røbe for jer, at jeg har en veninde på besøg. Hun hedder Karen, men I tiltaler hende som ”Frøken”. Hun er ikke så gammel, men tag ikke fejl af hende. Hun er en øvet domina. I skal adlyde hende og udvise samme respekt for hende, som I gør over for mig. Er hun utilfreds med jeres opførsel, så har hun samme naturlige ret til at straffe jer, som jeg har”.
Er det forstået?”, slutter vores Herskerinde.
Jeg nejer og nikker bekræftende med hovedet.
Vores herskerinde er iført den samme gule hellange kjole med høje slidser i begge sider, sorte nylonstrømper og sko med stilethæle, som da vi ankom. Hendes hår er stadig udslået og går til ned over skuldrene; mørkeblond og kraftigt.
”Godt, så kan I godt spænde de ball-gags af. Derefter går I ud på badeværelset og frisker jeres make-up. I er ikke for kønne at se på i øjeblikket. Når I har nettet jer, kommer I ind i stuen”, siger vores Herskerinde, hvorefter hun uden videre forlader værelset.

Bodil og jer kigger på hinanden. Smiler lidt forsagt.
”Er det slemt”, spørger jeg og fortsætter: ”Det ser ellers pænt ud med den sløjfe og klokkerne ringer så skønt”.
Bodil rødmer og svarer: ”Det var godt nok anstrengende at stå i den gabestok, men hvor er hun dejlig. Men hvad er der sket med dig. Hvor er din tissemand blevet af”, siger Bodil samtidig med, at hun kommer småfnisende over til mig.
Bodil fører sin ene hånd ned til mit skridt og mærker uden på læderstykket, der holder min tøsepik skjult.
Vi står lige foran hinanden, ganske tæt. Så lægger Bodil sin anden hånd om på min ryg, og jeg læner mig ind til hende.
”Jeg har da ikke nogen tissemand. Kan du da mærke nogen?”, svarer jeg.
Vi ser på hinanden. Står ganske tæt og pludselig kysser vi hinanden og glider ind i en dyb omfavnelse. Mærker vore tunger lege. Vi er helt stille. Selv ikke Bodils klokker ringer. Mærker kun hinanden, vores brysters trykken mod hinanden og vores tungers udforskende leg.
Så bryder vi omfavnelsen. Ser lidt generte på hinanden, og jeg siger: ”Vi må hellere skynde os at få ordnet vores make-up. Det går heller ikke, at vores Herskerinde ser, at vi leger med hinanden. Vi risikerer, at få en ekstra omgang med pisken”.
Bodil nikker og på vej ud i badeværelset spørger hun: ”Så du Frøkenen, hende Karen?”.
Næsten hviskende svarer jeg: ”Nej, men jeg er spændt på at se hende. Gad vide, hvordan hun ser ud, og hvordan hun vil te sig. Jeg tror, at det var hende, der gav mig et par klaps i bagdelen. Så du hende?”.
Bodil svarede: ”Nej, men jeg er ikke fri for allerede at være lidt bange for, hvad hun kan finde på. Men lad os nu skynde os”.
Ude på badeværelset får vi frisket vores make-up og er så klar til at gå ind i stuen.

Stille og måske også lidt frygtsom åbner jeg døren til stuen og går gennem døren. Fornemmer, at Bodil er lige efter og hører, at hun lukker døren efter os.
Inde i stuen, siddende i hver sin lænestol, ser jeg vores Herskerinde og Frøkenen – Karen.
Jeg går nogle skridt frem, hvorefter jeg nejer for dem og siger: ”Herskerinde, Frøken – så er jeg klar til at være til jeres tjeneste”.
Så hører jeg Bodil sige: ”Herskerinde og Frøken – jeg er også klar til at være til jeres tjeneste”.

Samtidig ser jeg nærmere på Karen – Frøkenen. Bedømmer hende til at være omkring et par og tyve år. Nok temmelig høj, men det var vanskeligt at vurdere, da hun jo sad i en lænestol. Hun har rødskinnende mørkt let bølget hår, der når ud over hendes skuldre. Hun er iført en mørkeblå kjole, der sidder tæt til hendes krop og afslører en slank skikkelse med et par fyldige bryster. Kjolen er med vidde og når til midt på hendes lår, hvilket afslører et par velformede lange ben, der er iført et par sorte skinnende nylonstrømper. På fødderne har hun et par sorte sandaler med høje tynde stilethæle.
Men jeg bemærker også, at hun i hånden holder en flerstrenget pisk.

”Hanne”, hører jeg Frøkenen sige, ”- kom over til mig og vis mig din ærbødighed”.
På mine høje stilethæle og i den meget stramme nederdel tripper jeg over til Frøkenen, bøjer mig ned, så jeg ligger på knæ og kysser hendes fod.
Samtidig hermed hører jeg vores Herskerinde sige: ”Bodil kom hen og hils pænt på mig”.
Bodils klokker ringer, da hun går hen til vores Herskerinde.
Ud af øjenkrogen kan jeg se, at Bodil lægger sig på knæ og kysser vores Herskerindes ene fod.
Jeg mærker pisken lande på min ryg. Ikke et piskeslag, men nærmest som et kærtegn. Snerterne glider hen over min ryg og lander så igen på min ryg. Igen nærmest kærtegnende.
Frøkenen gentager dette igen og igen, medens jeg kysser først hendes ene fod, og så den anden.
Samtidig hermed siger Frøkenen: ”Hanne, hvad er du?”.
Jeg svarer” ”Frøken, jeg er min Herskerindes slavinde og efter hendes ønske også Frøkenens slavinde”.
”Det må jeg sige” lyder det fra Frøkenen, der fortsætter: ”Du er godt opdraget. Nu håber jeg, at du også er en dygtig slavinde, der forstår at gøre mig tilfreds. Og du skal lige være klar over, at jeg forventer meget af dig. Jeg forventer, at du fuldstændigt adlyder mig uanset, hvor ubehageligt det må være for dig. Og du kan være sikker på, at det ikke alt sammen vil være lige behageligt for dig. Jeg er nemlig en rigtig lille sadist, og nyder at lege med og pine min slavinde”.
Samtidig med at hun siger det sidste lader hun pisken lande hårdt på min ryg, og jeg kommer med et lille smerteudbrud.
Medes vi således ligger på knæ siger vores Herskerinde: ”Nu går I ud i køkkenet, laver kaffe og dækker op på sofabordet”.
Jeg tøver lidt usikker på, om jeg må rejse mig, da Frøkenens pisk stadig ligger på min ryg.
Men så siger Frøkenen: ”Kom i gang Hanne”.

Jeg rejser mig, nejer høfligt for Herskerinden og Frøkenen og sammen med Bodil går jeg ud i køkkenet. Hurtigt får vi lavet kaffe og dækket bord.
Min tøsepik har det ikke godt. Trækket i den er hårdt. Samtidig kan jeg mærke butt-pluggen for hvert skridt, jeg tager.

Det er temmelig besværligt for mig, da jeg har hænderne lænket sammen med den korte lænke, så jeg lavede kaffen i køkkenet, medens Bodil dækkede bordet. Bodils hænder er jo ikke sammenlænkede.

Da vi er færdige og kaffen er skænket, stiller Bodil og jeg os stille ved siden af hinanden for enden af sofabordet afventende, hvad vi nu vil få besked på. Vi kommer ikke til at vente længe.

Vores Herskerinde viste, at hun tydeligt havde herredømme over det hele, idet hun siger: ”Slavinder – Karen og jeg vil gerne have lidt underholdning, medens vi drikker vores kaffe. I leverer underholdningen. Vi vil se et live-show. I tager bluse og nederdel af hinanden, og I må hellere gøre det lidenskabeligt”.
Vores herskerinde fortsætter: ”Hanne gå ud på toilettet og tag din butt-plug ud og kom straks tilbage”.
Da jeg er tilbage, får Bodil samme besked og vores Herskerinde siger til mig: ”Nu forventer jeg et meget lidenskabeligt show. Jeg har givet Bodil besked om, at det er hende, der har føringen. I må ikke tage remmen af din tøsepik, men du må hellere få taget lænken af dine håndled”.
Jeg rækker hænderne frem og Herskerinden låser hængelåsene op og lækker lænken og hængelåsene på sofabordet.

Bodil kommer tilbage. Hun tænder for cd-afspilleren. Stille æggende musik fylder stuen. Bodil kommer hen til mig. Klokkerne fra hendes tøsepik blander sig med musikken. Hun lægger sin ene arm om mit liv og trækker mig ind til sig, og vi omfavner hinanden. Bodils mund finder min. Vuggende i hofterne, tæt omslyngede kysser vi hinanden. Vore hænder glider op og ned ad hinandens kroppe.
Bodil bryder vores kyssen, som jeg faktisk nød. Vrider sig væk fra mig. Vi vugger med hofterne og drejer vore kroppe i takt til musikken. Bodil glider om bag mig og knapper min nederdel op.
Vuggende med hofterne og med Bodil bag mig glider min nederdel ned, og jeg træder ud af den.
Vi drejer igen rundt og ender på ny i en omfavnelse, hvor vi igen kysser hinanden. Bodils tunge leger med min. Jeg løfter mit ene knæ op mellem Bodils ben. Hører klokkerne ringle lidt og mærker Bodils tøsepik. Den er stiv.
Bodil lægger sine hænder på mine skuldre og trykker mig blidt nedad. Vi bryder vores kys, og jeg synker på knæ foran Bodil. Lader mine hænder gå om til hægten på hendes nederdel. Bodil skyder underlivet frem, så jeg kan mærke hendes stive tøsepik gennem nederdelens tynde glatte stof.
Hægten bliver åbnet, lynlåsen trukket ned. Langsomt trækker jeg Bodils nederdel nedad.
Bodil vugger i hofterne, trækker sig en anelse bort fra mig, så hendes nederdel kan falde ned på gulvet.
Idet nederdelen glider ned om hendes hofter, må jeg trække lidt i den, for at få den forbi hendes stive tøsepik.
Idet hendes nederdel glider helt ned, tager Bodil om min nakke og holder mig fast. Hendes tøsepik med sløjfen svirper frem og rammer mig på kinden.
Langsomt åbner jeg munden, og Bodil fører sit underliv frem, så hendes tøsepik glider ind i min mund. Klokkerne klemter.
Bodil vugger i hofterne og holder samtidig fast bag min nakke, så det nærmest er, som hun mundknepper mig.
Lige da hendes tøsepik ramte min kind, var jeg klar til at trække hovedet til mig. Det var kun Bodils hænder bag min nakke og erindringen om Herskerindens ord om, at det var Bodil, der havde føringen, sammen med min lydighed og frygt for min Herskerinde, der afholdt mig fra det.
Det er en underlig fornemmelse at have Bodils tøsepik i min mund, men ikke ubehageligt. Forsigtigt lader jeg min tunge glide på tøsepikken.
Så trækker Bodil sig tilbage og hendes tøsepik glider med ringende klokker ud af min mund.
Jeg rejser mig og begynder at knappe Bodils bluse op, medens hun vugger med hele kroppen i takt til musikken.
Langsomt krænger jeg hendes bluse af hende, og hendes røde BH kommer til syne. Så vrider Bodil sig rundt og hendes bluse glider helt af.
Hun standser foran mig. Lægger sin ene arm om min nakke og trækker mit hoved ned mod sine bryster. Mit ansigt forsvinder mellem brysterne, og vi danser stille lidt frem og tilbage, medens vore hænder gnider op og ned af hinandens kroppe.
Så bryder Bodil igen omfavnelsen og knapper min bluse op. Jeg drejer mig omkring, som jeg havde set Bodil gøre og min bluse glider af og åbenbarer mit røde korset og min røde BH med mine kunstige, men yderst vellignende bryster meget synlige.
Igen trækker Bodil mig ind i en omfavnelse, hvor vi kysser hinanden. Vore tunger leger nu åbenlyst med hinanden i et åbent vådt kys.
Vi er begge synligt ophidsede.
Omfavnelsen brydes igen af Bodil, der trykker mig nedad, så jeg synker på knæ foran hende. Hendes tøsepik knejser og klokkerne ringer lige foran mit ansigt.
Jeg tager om hendes tøsepik med den ene hånd. Gnider frem og tilbage på den. Enhver blufærdighed er som forsvundet. Vi er tydeligvis begge blevet ophidset af hele showet. Det er ligesom ikke mere et show. Vores Herskerinde og Frøkenen tilstedeværelse fortoner sig i mørket.

Bodil trækker sig igen tilbage, lægger sig på knæ foran mig, tager mit ansigt mellem sine hænder og begynder igen at kysse mig. Vore tunger leger igen med hinanden i et åbent og meget vådt kys.
Så vrikker Bodil sig om bag mig. Hendes hænder tager om mine bryster. Masserer dem. Jeg kan tydeligt mærket det på mine egne brystvorter.
Bodils ene hånd glider ned ad min krop til mine hofte, medens den anden trykker mig i nakken, så jeg bøjer mig frem, så jeg ligger på alle fire.
Bodil bøjer sig ind over mig. Jeg mærker hendes bryster mod min ryg. Mærker hendes tøsepik mod mine balder. Hun vugger frem og tilbage, som kneppede hun mig.
Så retter hun sig op. Er stille et øjeblik. Jeg vugger frem og tilbage, vrikker med halen og er helt opslugt af ophidselsen og musikken.
Mine balder bliver pludselig trukket fra hinanden, og jeg mærker noget trykke mod min endeåbning – mod min slavindefisse.

Uvilkårligt vil jeg trække mig fremad, men mærker Bodils ene hånd har fat i remmen om min talje. Hun trækker mig ind mod sig og skyder underlivet frem. Jeg mærker, at hendes tøsepik forsvinder ind i min slavindefisse. Det gjorde ikke ondt. Men min slavindefisse har jo også været udblokket i flere timer af butt-pluggen og er godt smurt fra den.
Bodil begynder langsomt at kneppe mig. Langsomt ind, langsomt ud. Så øger hun tempoet. Ind og ud, ind og ud. Jeg mærker hendes tøsepik som et stempel. Mærker hendes nosser daske mod mine balder, hører klokkernes ringen, hører musikken.
Fornemmelsen er dejlig, ophidsende. Langsomt falder jeg ind i Bodils rytme og skyder bagdelen tilbage, når hun støder sin tøsepik ind i mig. Ophidselsen breder sig i min krop. Min egen tøsepik gør ondt. Bevægelserne trækker i remmene, der trækker den hårdt tilbage mellem mine ben.
Så mærker jeg en af Bodils fingre mod spidsen af min tøsepik. En voldsom sitren gennemryster mig og jeg skyder uvilkårligt bagud med enden.
Bodil støder nu dybt og hårdt. Hendes finger kilder spidsen af min tøsepik.
Ophidselsen breder sig i mig og pludselig eksploderer min pik i en voldsom udløsning. En udløsning, jeg ikke havde troet mulig så hårdt, den er bundet.
Jeg er lige ved at synke sammen, men Bodil knepper mig voldsomt i min slavindefisse og holder fast i bæltet om min talje. Støder dybt og hårdt, og synker sammen oven på mig med en højlydt og veltilfreds stønnen.
Vægten og min egen udmattelse oven på min egen udløsning får mig til at synke sammen, så jeg ender liggende udstrakt på maven med Bodil oven på mig. Stadig med hendes tøsepik inden i mig. Lækkert.

Ikke så snart er jeg sunket sammen på maven, før jeg hører vores Herskerinde vrede stemme: ”Hvad tror sådan et par slavinder, at de er til for. Se så at komme op at stå og få skænket noget kaffe for os”.
Samtidig hører jeg et smerteskrig fra Bodil og straks efter ruller hun væk fra mig. Ikke så snart er Bodils krop væk fra min ryg, før jeg selv mærker et hårdt piskeslag over mine skuldre og et smerteudbrud finder vej ud af min mund.
Stadig udmattet og ør af seksuel ophidselse kommer jeg på benene.
Vores Herskerinde siger straks: Fint show, I lavede. Men husk, at det ikke er jeres fornøjelse, det drejer sig om. Nu har I leveret jeres show. Glem nu ikke, at I er slavinder. Jeres opstemthed kan I godt dæmpe. Se nu at få skænket noget kaffe for os. Og så kan I gå ud på badeværelset og friske jer op. Husk at tage ny læbestift på. Jeg ved ikke, hvad I ligner. Jeres make-up er jo helt udtværet”.
Vi nejer for vores Herskerinde og Frøkenen, og jeg skynder mig at skænke kaffe for dem begge.

Bodil er gået ud på badeværelset, og jeg er på vej samme vej, da Frøkenen kalder: ”Hanne kom her hen”.
Straks vender jeg tilbage, nejer for Frøkenen og afventer, hvad hun vil mig.
”Ned på alle fire og enden mod mig”, lød det straks efter fra Frøkenen.
Hurtigt lægger jeg mig på alle fire.
”Det var et fint show, I lavede. Skulle virkelig tro, at I nød det. Jeg blev i hvert fald utrolig ophidset af at se det. Og når jeg er ophidset, så får jeg sådan en trang til at bruge min pisk. Synes du derfor ikke, at jeg skal bruge den lidt på dig. Du er jo trods alt kun en slavinde og til for at behage mine lyster”.
Jeg er temmelig udmattet og ønsker at komme ud på badeværelset og blive frisket op, men er godt klar over, at jeg kun har én ting at gøre og svarer derfor: ”Det glæder mig, at Frøkenen nød showet. Og selvfølgelig skal jeg piskes, når Frøkenen ønsker det”.
”Det er vel nok dejligt, at du er enig med mig”, sagde Frøkenen derefter.
Ikke så snart har hun sagt det, før det første piskeslag lander på min mine balder.
Hurtigt følger flere piskeslag. Jeg har ikke tal på dem, men det er ikke så få. Hun startede rimeligt blidt, men hurtigt øger hun styrken i slagene, og hurtigt begynder jeg at jamre mig i smerte.
Så stopper piskningen, og jeg hører Frøkenen sige: ”Åhr min lille slavinde. Det var dejligt. Se nu at komme ud på badeværelset og gør dig i stand. Og husk at sætte butt-pluggen på plads igen”.

Langsomt og øm i balderne kommer jeg på benene, nejer for Frøkenen og skynder mig ud på badeværelset.

(oprindeligt, onsdag den 3. januar 2001. Tina. Thranesen)

Fortsættes HER