LÆSERNES EGNE NOVELLER

Tina (tv)©

Fjernkontrol 4

Ude på badeværelet står Bodil i færd med at ordne sin make-up.
Jeg stiller mig ved siden af hende og ser mig selv i spejlet. Jeg ser forfærdelig ud. Min make-up er udtværet. Jeg kan dårligt finde ord, som beskriver, hvad jeg ligner. I spejlet møder mine øjne Bodils. Vi smiler lidt forsagt til hinanden.
Så siger Bodil: "Jeg tror ikke, at jeg nogensinde har oplevet noget så frækt og lækkert, som da vi lavede vores show for pigerne, - jeg mener for vores Herskerinde og Frøkenen - hende Karen. Det var rigtigt lækkert at kneppe dig. Hvordan har du det?"
Stille og lidt flov svarer jeg: "Det var godt nok meget ophidsende, og sikke en udløsning jeg fik, da du kneppede mig og pillede ved spidsen af min pik. Jeg tror heller ikke, at jeg har oplevet noget lignende. Men Frøkenen er godt nok strid mod mig. Da du var gået, forlangte hun, at jeg lagde mig på alle fire foran hende, hvorefter hun piskede mig. Der trillede nok nogle tårer af smerte. Jeg ser jo også forfærdelig ud".
Samtidig med, at jeg siger det sidste, vender jeg mig og siger: "Er min røv meget stribet? Jeg kan godt sige dig, at den er meget øm". 
Bodil ser på min bagdel og siger: "Joh, den har godt nok nogle striber, men ikke så voldsomt mange. Men den er i hvert fald meget rød. Men der siver sperm ned ad dine lår".
Samtidig hermed tager hun en vaskesvamp, sætter sig på hug og tørrer mig med den våde svamp mellem mine ben, op om mit hul - min slavindefisse og på det øverste af lårerne.
Så trykker hun et varmt kys lige over min slavindefisse og lader sin varme tunge slikke i cirkelbevægelser rundt om hullet. 
Jeg står ganske stille og nyder det. 
Så mærker jeg, at Bodils tunge trykker let og direkte ind i mit hul, hvorefter Bodil trækker sig tilbage. Straks efter mærker jeg igen svampen, da Bodil igen tørrer mig på og omkring min slavindefisse. 

Bodil og jer er transvestitter og gode veninder. I lang tid har jeg været min Herskerindes slavinde, og for kort tid siden blev Bodil også hendes slavinde. Det startede med fjernkontrol via vore pc-er og web-cam. I dag har vores Herskerinde beordret os til at komme hjem til hende selv, hvor hun først placerede os i en dobbelt gabestok. Da vi blev løst af den, fandt vi ud af, at vores Herskerinde havde besøg af en ung veninde - Karen, som vi skal tiltale som Frøken og adlyde, som vi adlyder vores Herskerinde.
Efter at have serveret kaffe for Herskerinden og Frøkenen forlangte de, at vi lavede et show for dem. Bodil og jeg dansede for dem og klædte hinanden delvist af. Det var meget erotisk og endte med, at Bodil kneppede mig i min slavindefisse med sin tøsepik, men det har jeg jo fortalt detaljeret i de foregående afsnit. 

Stille vender jeg mig om mod det store spejl igen og kigger opgivende på min udtværede make-up. Jeg ved, at jeg skal skynde mig, da vores Herskerinde og Frøkenen sidder inde i stuen og venter på, at vi kommer tilbage. 

Så hører jeg Bodil sige: "Vi må hellere skynde os. Lad mig hjælpe dig. Jeg er næsten færdig med at gøre min egen make-up i stand". 

Bodil får hurtigt tørret den udtværede make-up af mit ansigt, hvorefter jeg skynder mig at friske op på den. Nu jeg er kommet i gang, går det også hurtigt, og snart er jeg præsentabel igen.
Straks efter rækker Bodil mig min bluse og nederdel, idet hun siger: "Jeg tog vores tøj med, da jeg forlod stuen, medens du måtte lægge dig på knæ foran Frøkenen. Jeg nåede dog ikke at se, at hun piskede dig. Det ville jeg nu ellers godt have set", slutter Bodil med et frækt smil om sin røde mund. 

Hurtigt tager jeg min bluse på og skal lige til at tage nederdelen på, da jeg husker, at Frøkenen havde sagt, at jeg skulle huske at sætte min butt-plug på plads igen. Den ligger heldigvis herude på badeværelset, så jeg tager den og trykker den langsomt op i min slavindefisse. Den glider ganske let ind, men jeg havde den jo også siddende i mig, fra vi tog hjemmefra, og til vi begyndte vores erotiske show, og derefter blev min slavindefisse jo grundigt brugt af Bodils tøsepik. 

Min egen tøsepik ligger stadig hårdt trukket tilbage mellem mine ben. Et kraftigt stykke læder på cirka femten gange fem cm. er lagt på oversiden af min tøsepik. I den ene ende er der en rem, som er spændt kraftigt om min tøsepik helt oppe ved roden. Derfra er der to rækker huller cirka en cm. fra kanten og med cirka en cm. afstand. Med et snørebånd er min tøsepik snøret fast til undersiden af lædstykket, idet snørebåndet går gennem det ene hul, under min tøsepik og gennem hullet på den anden side og så videre. Min tøsepik er på den måde snøret helt stramt til læderstykket. Fra læderstykket er der to remme, som fra enden af læderstykket går op til bredt læderbælte, jeg har om livet og dermed trækker min tøsepik hårdt tilbage mellem mine ben. Og da stropperne går skråt til hver sin side, er min slavindefisse helt fri.
Så skynder jeg mig at tage min nederdel på og slutter med at stænke mig med en smule velduftende parfume.

Sammen går Bodil og jeg ind til vores Herskerinde og Frøkenen. De sidder stadig i hver sin lænestol.
Vi standser foran dem, nejer for for dem og lægger os derefter på knæ.
De ignorerer os totalt, nipper til deres kaffe og sludrer sammen. De snakker om et par lækre fyre, som de havde mødt og om, hvor dejligt det havde været at blive vartet op af et par flotte mænd.
Stadig ignorerer de os og snakker helt ugenert videre om, hvordan de var taget hjem til den ene af mændene og om, hvor skøn deres elskov havde været. 

Så hører jeg Frøkenen sige til mig: "Hanne, min dejlige slavinde, du kan tro, at det var lækkert at blive kneppet af et rigtigt mandfolk, men det kender du jo ikke noget til. Du bliver jo kun kneppet af en slavinde med en tøsepik".
Jeg mærker rødmen stige op i mine kinder og bøjer hovedet og ser ned i gulvet.
Frøkenen fortsætter: "Hanne rejs dig op og træk din nederdel op, så jeg kan se, om du har været lydig og sat din butt-plug på plads, som jeg gav dig ordre om".
Skyndsomt rejser jeg mig og siger: "Frøken - min nederdel er så stram, at jeg ikke kan trække den op. Må jeg trække den ned om benene i stedet for?"
Frøkenen svarer: "Selvfølgelig må du det, slavinde".
Jeg skynder mig at løsne hægten på bagsiden af nederdelen, lyne lynlåsen ned og vrikkende med numsen får jeg nederdelen trukket ned. Så vender jeg mig og bøjer mig forover, så Frøkenen kan se, at jeg har været lydig og sat butt-pluggen op i min slavindefisse.
"Godt", siger Frøkenen, "dejligt, at du er lydig. Men al den snak med Bente om de lækre fyre, vi var sammen med, har godt nok tændt mig. Jeg har jo også fortalt dig, at når jeg er tændt og liderlig, så får jeg sådan en lyst til at svinge min pisk og høre den klaske mod en slavindes balder. Hvad synes du, jeg skal gøre ved det?"

Det gør mig alt andet end begejstret at høre. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Frøkenen om et øjeblik vil piske mine balder. Spørgsmålet er kun, hvad jeg skal svare. Et forkert svar vil helt sikkert kun resultere i, at jeg får endnu flere pisk. Jeg er heller ikke i tvivl om, hvad det rigtige svar er, men det er godt nok svært at få det sagt.
Så mærker jeg et let piskeslag på mine balder og Frøkenen sige: "Jeg synes du tøver? Hvad synes du, jeg skal gøre, når jeg får lyst til at piske en slavinde?"
Tøvende svarer jeg: "Jeg synes, at Frøkenen skal piske mig. Jeg er jo slavinde og står jo allerede med enden bar". Det var godt nok svært at få sagt, men jeg er ikke i tvivl om, at det er det, som Frøkenen ønsker at høre mig sige.
"Bravo Hanne, svarede Frøkenen, "vi skulle jo næsten tro, at du er en synsk slavinde. Men når du ligefrem nærmest beder mig om at piske dig, så skal det da også være mig en udsøgt fornøjelse at gøre det. Ja det vil endog være mig en ekstra nydelse at piske dig efter, du selv har foreslået det".
Frøkenen fortsatte: "Drej dig, så du står med siden til mig. Sådan ja. Lad nu blot din nederdel falde helt ned om dine ben. Så bøjer du dig forover og tager om dine ankler med hænderne. Og sådan bliver du stående, til du får anden besked. Er du ulydig, så får du bare endnu flere pisk. Er det forstået?" 
"Ja Frøken", svarer jeg samtidig med, at jeg gør, som jeg har fået ordre til. 
Svirp, sus, slask, lød det, så at sige samtidig med, at jeg mærker en næsten uudholdelig smerte på mine i forvejen ømme balder. En kraftig stønnen kommer ud mellem mine læber, og det er kun lige alt det, at jeg kan blive stående, som jeg har fået ordre til. 
Det ene slag bliver fulgt af flere i et hurtigt tempo. De er knap så hårde som det første, men er alligevel ved at tage vejret fra mig. Det koster enorme anstrengelser at blive stående. Min balder føles, som er der ild i dem. 

"Nå Hanne. Hvor mange piskeslag har jeg været så sød at give dig? Svarer du forkert, så får du et ekstra slag for hvert slag du nævner forkert", hører jeg fjernt Frøkenen sige. 
Jeg har overhovedet ingen anelse om, hvor mange gange, Frøkenen har pisket mig. Alle mine kræfter har jeg brugt til at udholde smerten ved piskningen og blive stående, som hun har befalet.
Er det 10, 12 eller 15 gange, Frøkenen har svunget pisken på mine brændende balder? Jeg aner det ikke, men vil tro, at det er der omkring. 
Inden jeg får sundet mig og og besluttet, hvad jeg vil svare, hører jeg Frøkenen sige: "Jeg synes, at det grænser til ulydighed, at du ikke svarer mig. Hvis ikke du straks svarer mig, så anbringer jeg dig i gabestokken, og så skal du få pisk, som du næppe før har fået det". 
Jeg er næsten grædefærdig. Både af smerte og angst for, at hun vil gøre alvor af sine trusler. Hun er godt nok en rigtig lille sadist. Næsten panikslagen svarer jeg: "12. Frøkenen har pisket mig 12 gange". 
"Forkert", hører jeg Frøkenen sige. "Du fik 15 slag, så nu får du 3 mere. Bliv stående". 

Lydig og kuet bliver jeg stående, selv om min største lyst er at flygte ud og se at komme hjem og pleje mine ømme balder.
Men jeg når dårligt at tænke disse tanker, før det første piskeslag lander på mine brændende balder. Det bliver straks fulgt af et mere og så det tredje.
Men nu er min selvbeherskelse også forsvundet, og en langtrukket stønnen, ja næsten skrig undslipper mig. 
Så hører jeg Frøkenen med en næsten ekstatisk stemme sige: "Hvordan opfører en slavetøs sig, når hun har fået pisk af sin Herskerinde?" 
Denne gang er der ingen tøven i min reaktion. Hurtigt lægger jeg mig på knæ og bøjer hovedet ned til Frøkenens fødder og kysser dem. I en pause mellem kys på den ene fod og den anden, siger jeg: "Tak for pisk Frøken. Jeg håber, at Frøkenen fandt nydelse i at piske sin slavetøs". 
"Det har været rigtigt lækkert", hører jeg Frøkenen sige, "jeg har nydt hvert eneste piskeslag. Det var tæt på, at jeg fik orgasme alene ved at piske dig. Næste gang må du tåle endnu mere piskning, for så er jeg overbevist om, at jeg når orgasmen. 

Ordene får det til at gyse i mig, og jeg skæver over mod min Herskerinde i håb om at finde hjælp hos hende, for hun har aldrig pisket mig så meget og så hårdt, som Frøkenen allerede har gjort.
Men min Herskerinde sidder stille med et nærmest henført udtryk i ansigtet, og - ser jeg nu, med Bodils hoved mellem sine lår travlt optaget med at slikke vores Herskerinde. 
Frøkenen påkalder sig igen min opmærksomhed ved at sige: "Men når jeg nu ikke nåede at få orgasme ved at piske dig, min slavinde, så må du skaffe mig orgasmen på en anden måde. Slik, slik til jeg får orgasme og bliv ved med at slikke, til jeg giver dig lov til at standse". 
Skyndsomt løfter jeg hovedet og ser, at Frøkenen har trukket sin nederdel op om livet og sine trusser ned om lårene. Jeg bøjer mig frem og finder hendes fisse med min tunge. Stikker tungen frem, slikker hende prøvende og let og stikker så tungen ind og begynder at slikke hende. Søger lidt med tungen opmærksom på hendes reaktion. Finder hendes klitoris og slikker den og pirrer den med min tunge.
Frøkenen begynder at stønne og vride sig samtidig med, at hun klemmer sine lår sammen om mit hoved.
Jeg vedbliver at slikke og ind i mellem nærmest suge hendes klitoris ind mellem mine læber, og kan mærke, at hendes ophidselse stiger. Hendes safter siver stærkt fra hende og væder mit ansigt, så min make-up helt sikkert igen bliver tværet ud.
Så skriger hun, ja skriger sin orgasme ud samtidig med, at stærke krampetrækninger går gennem hendes krop, så hun endnu stærkere klemmer sine lår sammen om mit hoved.
Jeg vedbliver at slikke, som jeg har fået ordre til og mærket hendes safter strømme ud af hende. Søger at slikke safterne i mig, men kan mærke, at de også siver ned over min hage. 
Så bliver Frøkenen helt slap og trykket om mit hoved fra hendes lår ophører. Jeg vedbliver at slikke hende og kan mærke, at en afslappet fredfyldthed breder sig i hendes krop.
Længe slikker jeg videre. Slikker og suger safterne ud af hende. 

Efter lang tids slikning mærker jeg Frøkenens hænder trykke mit hoved væk.
Jeg trækker mig tilbage og sætter mig på gulvet. Jeg er selv meget udmattet og selv smerterne ved at sidde på mine meget ømme balder, får mig ikke til at flytte mig.
Så ser jeg op på Frøkenen. Hun ligger tilbagelænet i lænestolen, afslappet og med et nærmest henført og fredfyldt udtryk, der får hendes i forvejen kønne ansigt til at se endnu smukkere ud. 
Næsten modvilligt tager jeg blikket fra Frøkenens ansigt og ser til siden. Min Herskerinde ligger tilsvarende afslappet i sin lænestol. Bodil ligger på siden på gulvet foran vores Herskerindes fødder. Vores Herskerinde har tydeligvis også haft det skønt. 

Længe er der stille. Jeg lægger mig stille om på siden for at lette trykket på mine smertende balder. Stille og roligt tager jeg Frøkenens ene fod i mine hænder. Lader min ene hånd glide rundt om hendes sandal med den høje tynde stilethæl og kysser forsigtigt hendes fod. Dette er næsten himmelsk.
Selv om mine balder brænder, og jeg ved, at Frøkenen er en rigtig lille sadist, der nyder at piske mig hårdt og grusomt, så har jeg det dejligt i dette øjeblik. Freden, roen og visheden om, at jeg har givet Frøkenen en meget stor nydelse gennembruser mig på en rigtig rar og dejlig måde, så jeg næsten glemmer, hvor hårdt hun piskede mig kort forinden.
"Det skulle være enhver kvindes ret at have en slavinde og måske især en transvestitslavinde", lyder det pludselig fra vores Herskerinde, "det er bare noget så lækkert". 
"Uhm ja", hører jeg Frøkenen sige, "og heldigvis har vi jo to af slagsen. Nu vil jeg have et bad. Og jeg vil vaskes af en slavinde". 

Vores Herskerinde og Frøkenen rejser sig. Jeg rejser mig også, så jeg ligger på alle fire foran Frøkenen og ser ud til siden, at Bodil gør det samme. 
Så siger vores Herskerinde: "I har været søde og dejlige. Nu går vi i bad. Når I har vasket og tørret os, så laver Karen og jeg lidt at spise, medens I vasker og gør jer selv i stand. I ser jo skrækkelige ud". 
Sammen går vi ud i badeværelset. Medens badekarret bliver fyldt med vand, klæder Bodil vores Herskerinde af, og jeg klæder Frøkenen af. Snart står de nøgne foran os og tager næsten pusten fra os i deres nøgne skønhed.
Vores Herskerinde kommer parfumeret sæbe i badevandet og sammen med Frøkenen, stiger hun op i badekarret. 
Bodil og jeg vasker dem herefter med bløde svampe på benene og i skridtet. Så sætter de sig ned i vandet og lader os vaske dem på kroppen. Derefter stiger de våde og velduftende op ad vandet og lader os tørre dem. 
Min Herskerinde siger herefter: "Du kan få Bodil til at spænde dit pikseletøj af. I kan tilsyneladende godt lide at pille ved hinanden, så det må I godt, men ikke noget med at få udløsning. Skynd jer nu at blive vasket og blive gjort pænt i stand. Maden er sikkert klar, når I er færdige". 
Bodil sætter sig på hug og spænder mit pikseletøj af. Det er lækkert at få det af. Min tøsepik springer voldsomt frem i samme øjeblik den er fri. Bodil tager om den, bøjer sig frem og tager den i munden. Slikker let på den. Det snurrer i hele kroppen på mig, og jeg træde et skridt baglæns.
"Nej Bodil. Det går ikke. Den går på mig, hvis du fortsætter, og det tør jeg ikke. Sæt de opdager det" 
"Du har nok ret Hanne", siger Bodil. Vi må hellere skynde os at blive vasket og gjort i stand, så de ikke skal vente på os. 
Hurtigt klæder vi os af.
Lidt genert sætter jeg mig på hug og trykker butt-pluggen ud og vasker den.
Bodil stiller sig op i badekarret og vasker sig under håndbruseren. Jeg går ind i brusekabinen og vasker mig dér. 
Da vi har tørret os, lægger vi igen en omhyggelig make-up og klæder os på igen. 

Rene, velduftende, med perfekt make-up og pænt klædt på, går vi ud af badeværelset. Selv går jeg med meget korte skridt, da min nederdel efter min Herskerindes ønske er så stram, at jeg nærmest kun kan trippe af sted. Vi finder vores Herskerinde og Frøkenen siddende i hver sin lænestol i stuen. På spisebordet er der rettet an med plads til os alle fire. 

Vi nejer høfligt for vores Herskerinde og Frøkenen og belønnes med store smil fra dem begge.
Frøkenen siger: "Det er vil nok et par smukke piger, som gør os selskab", og vores Herskerinde siger: "Ja det er et par rigtig lækre slavinder. Enhver mand vil falde for dem". 
Så sætter vi os til bords således, at Herskerinden og Frøkenen sidder over for hinanden, og Bodil og jeg tilsvarende over for hinanden.

Længe sidder vi ved bordet. Spiser, drikker lidt vin til og sludrer hyggeligt med hinanden. Faktisk så hyggeligt og naturligt, at det end ikke fornemmes, at Bodil og jeg er vores Herskerinde og Frøkenens slavinder.
Men intet rart varer evigt. Pludselig siger Frøkenen: "Hanne, jeg er blevet liderlig. Kom med mig. Vi går ind i gæsteværelset".
Jeg gyser, lynhurtigt har Frøkenen sat tingene på plads. Hun er Herskerinde, og jeg kun en slavinde. En slavinde, som lydigt retter sig efter hendes ordre.
Frøkenen rejser sig og går mod gæsteværelset med mig lydigt efter hende. Jeg skæver tilbage og ser, at vores Herskerinde har rejst sig og taget Bodil i hånden. Sammen går de mod soveværelset.
Jeg er misundelig på Bodil. Ville gerne have været sammen med min Herskerinde i stedet for med Frøkenen. Jeg er bange for, hvad hun vil gøre ved mig, men lydig nok til at affinde mig med det. Jeg er jo kun en slavinde - en lydig slavinde.

Kommet ind i gæsteværelset vender Frøkenen sig mod mig. Jeg standser foran hende og skal til at lægge mig på knæ foran hende, da hun siger: "Bliv stående".
Så tager hun et skridt hen mod mig. Lægger armene om min nakke og siger: "Slap af". Så trykker hun sine læber mod mine i et langt og dejligt kys. Vore munde åbnes og vore tunger udforsker hinandens mund og leger med hinanden. Jeg kan smage hendes læbestift og dufte hendes parfume. Hun er ved at tage vejret fra mig.
Frøkenen trækker sig tilbage og siger: "Tag min kjole af mig".
Det gør jeg med stor glæde.
Så lyner Frøkenen min nederdel op, trækker den ned om mine hofter og lader den falde ned på gulvet. Samtidig begynder hun at tage min bluse af mig.
Nu er jeg kun iført mit korset, mine nylonstrømper og stiletter. Frøkenen kun en minimal sort BH, der let støttede hendes flotte bryster, en smal strømpeholder, der var fæstnet til hendes sorte nylonstrømper og sine stiletsandaler.
Frøkenen tager min hånd og trækker mig hen til sengen, lader sig falde om på den og trækker mig med sig.

Min misundelse på Bodil viser sig at være ubegrundet.
Min elskov med Karen - Frøkenen, er vild og hemningsløs og min udløsning i hende tilsvarende.
Senere gør vi os sammen i stand på badeværelset og går ind i stuen, hvor vi sætter os ved siden af hinanden.
Kort efter kommer vores Herskerinde og Bodil og gør os selskab.

Aftenen og det meste af natten er efterhånden gået, og Bodil og jeg tager ømt afsked med vores Herskerinde og Frøkenen.

Fortsættes HER

(oprindelig, tirsdag den 16. maj 2001. Tina Thranesen.)