LÆSERNES EGNE NOVELLER

Tina (tv)©

Fjernkontrol 5
Kontrol via mobiltelefonen

Den sidste lille times tid har været temmelig ubehagelig for mig.
Straks efter jeg indfandt mig hos min Herskerinde – Bente, beordrede hun mig til at tage alt tøjet af og gå ud i badeværelset.
Lydigt var jeg gået ind i det værelse, som jeg bruger til omklædning, når jeg er hos min Herskerinde og havde afført mig mit tøj.
Jeg var ankommet som kvinde i en pæn lyserød sommerkjole og sko med moderate hæle. Nu gik jeg nøgen ud i badeværelset. Det eneste tilbageværende var min omhyggeligt lagte makeup, som virkede helt forkert nu, da det var helt tydeligt, at jeg er en mand.
Lidt efter var min Herskerinde kommet ind i badeværelset, havde beordret mig til at lægge mig ind over badekarrets kant og førte uden videre spidsen af en lavementslange ind i min endetarm og lod det lunkne vand med en mild sæbeopløsning trænge ind i mig. Da det efter lidt tid var nærmest uudholdeligt for mig at holde det i mig, fik jeg lov til at sætte mig på toilettet og tømme mine tarme. Uh hvor det lettede. Men jeg måtte gennemgå turen endnu en gang. Denne gang kun med lunkent vand for at skylle efter. Jeg fik lov at sidde tilpas længe, så der ikke mere lækkede væske ud af mig.
Derefter fik jeg ordre på at tage et bad i badekarret, som min Herskerinde i mellemtiden havde fyldt og tilsat velduftende sæbe.

Nu var jeg igen inde i værelset sammen med min Herskerinde.
Min Herskerinde var skøn at skue. Hun var iført en næsten gennemsigtigt kjole, som smøg sig om hendes slanke og velformede krop.
Min pik rejste sig og viste dermed, at jeg straks blev tændt ved synet af hende.
Min begejstring blev med det samme bemærket af min Herskerinde, som køligt sagde: ”Den begejstring kan du godt dæmpe. På sengen har jeg lagt det tøj, du skal have på.. Når du har klædt dig på og lagt en pæn makeup, så kom ind i stuen”.
Herefter forlod min Herskerinde mig.

Jeg startede min påklædning. Først en lyserød bh, som holdt mine kunstige bryster fint på plads.
Derefter et par lækre glatte hudfarvede selvsiddende nylonstrømper, som smøg sig om mine glatbarberede ben.
Så tog jeg det lille taljekorset, snørede det ind, så min talje blev flot markeret.
Jeg fik nu øje på læderbæltet, som jeg ikke brød mig om at have på. Men jeg var klar over, at når min Herskerinde havde lagt det frem, så var der ikke nogen vej uden om.
Jeg spændte bæltet stramt om livet lige over mine hofter, så det ikke kunne glide ned.
Så tog jeg det det 5 cm brede læderstykke med snørebåndet.
I den ene ende var der påsat en rem, som jeg spændte kraftigt om min tøsepik helt oppe ved roden. Derefter var der to rækker huller cirka en cm. fra kanterne og med cirka en cm. afstand.
Med et snørebånd snørede jeg min tøsepik fast til undersiden af læderstykket, idet snørebåndet gik gennem det ene hul, under min tøsepik og gennem hullet på den anden side og så videre. Min tøsepik blev på den måde snøret helt stramt til læderstykket.
Nederst delte læderstykket sig i to remme, som jeg førte mellem mine ben og op til bæltet, jeg havde om livet og trak derved min tøsepik hårdt tilbage mellem mine ben. Og da stropperne gik skråt til hver sin side, var min slavindefisse helt fri.
Samtidig bevirkede læderstykkets bredde, at mine balder blev presset ud til siderne samtidig med, at det næsten virker som et kyskhedsbælte, da det forhindrede enhver adgang til min tøsepik.
Herefter tog jeg de lækre blondebesatte lyserøde trusser på.
Så var det tid at lægge makeup, hvilket jeg med erfaring gjorde siddende ved makeupbordet med spejlet.
Videre fulgte den langhårede mellemblonde paryk. Den var fyldig og nåede ned over mine skuldre. Når jeg hastigt drejede hovedet dansede håret i en kaskade omkring mit hoved. En fornemmelse, som jeg nød.
Min Herskerinde havde lagt en lyserød blomstret sommerkjole frem til mig. Jeg trak den over hovedet og fik med besvær lynet den lange lynlås i ryggen. Kjolen sad stramt om livet. Den var ærmeløs – kun med smalle skulderstropper og med en rund halsudskæring, så mine kunstige bryster ikke var synlige. De fyldte dog kjolen godt ud. Fra hofterne var kjolen vid nåede til lige over mine knæ.
Herefter tog jeg skoene på. De var hvide og med 10 cm. høje tynde stilethæle.
Til slut stænkede jeg mig med et par dråber velduftende parfume, tog min håndtaske og forlod værelset for at præsentere mig for min Herskerinde.

Da jeg kom ind i stuen fik jeg en overraskelse.
Min Herskerinde sad i en magelig lænestol nu i en lys let sommerkjole.
Ved siden af hende sad min transvestitveninde – Bodil.
Jeg fik straks ondt af Bodil, for jeg var klar over, at hun sad på slavindetaburetten, at hun havde en ballgag i munden, og at hun havde slavindebakken spændt fast til sine arme.
Jeg havde ofte siddet på samme måde foran min Herskerinde og vidste, at det var enormt ubehageligt.
Slavindetaburetten var temmelig speciel.
Den bestod nederst af en plade på ca. en halv gange en halv meter. Midt på pladen var fastgjort en stok knap en halv meter høj. Oven på stokken kunne der anbringes et smalt let polstret stolesæde, der kun var ti cm. bredt.
Bodil blev holdt fast til slavindetaburetten af en kæde, som gik fra bundpladen op til hendes ryg, hvor den var låst fast om hendes liv med en hængelås. Det var dermed umuligt for Bodil at rejse sig.
Slavindetaburetten kunne forsynes med en dildo, som kunne fastgøres midt på det smalle sæde.
Jeg var næsten sikker på, at dildoen var der, og at Bodil dermed havde den oppe i sin slavindefisse.

Men det var da en trøst, at vores Herskerinde havde sat ”stolesædet” på stokken.
Nogle gange havde hun beordret mig til at sætte mig ned over dildoen uden at stolesædet var monteret. Så havde hun låst kæden fra bundpladen fast om mit liv, så jeg ikke kunne rejse mig.
Det blev hurtigt enormt pinefuldt at ”sidde” på denne måde. Der var intet at sidde på. Ingen mulighed for at flytte sig. Og den mindste afslapning i mine højede ben medførte, at dildoen trængte længere op i mig.
Selv efter ganske kort tid sitrede mine ben af anstrengelse ved at ”sidde” på denne måde uden den støtte, som ”stolesædet” giver.

Også slavindebakken var speciel.
Det var for så vidt en almindelig bakke, men på undersiden var den forsynet med et par bøjler.
Bakken blev med et par remme spændt fast til begge underarme. Bøjlerne gik op langs med overarmene, som blev spændt fast til bøjlerne, så armene var fastlåst i albueleddene. Bøjlernes vinkel var sådan, at bakken var vandret, når slavinden sad oprejst.
Ofte havde jeg siddet ved siden af min Herskerinde på slavindetaburetten med slavindebakken spændt på mine arme, så min Herskerinde kunne bruge den som et lille sofabord til sin kaffekop, sit vinglas, askebæger m.m.
Enkelte gange havde hun haft en elsker på besøg. Så havde jeg været anbragt bekvemt foran dem, så de begge let kunne bruge slavindebakken.
Det var meget ydmygende at sidde som en levende bakke, ja nærmest et lille bord foran sin Herskerinde og hendes elsker og høre på deres snak og siden se deres begyndende kærtegn og kyssen hinanden. Når de derefter rejste sig og gik ind i soveværelset for at forenes i hidsig elskov, måtte jeg blot sidde tilbage og vente uden mulighed for at foretage mig noget som helst og kun med mine egne tanker som selskab. Tanker, som naturligvis drejede sig om min Herskerindens elskov med hendes elsker. Og samtidig var min egen tøsefisse udblokket af dildoen.
Men jeg er jo kun min Herskerindes slavinde og kun til for at betjene hende. Og det er også den måde, hun bruger mig på.

Mine tanker var hurtigere end det har taget at beskrive dette.
Jeg trippede hurtigt på mine stiletter over til min Herskerinde, nejede dybt for hende og sank ned på knæ foran hende. Bodil så jeg ikke på. Jeg ville let kunne risikere at blive straffet af min Herskerinde, hvis ikke jeg havde min opmærksomhed rettet fuld ud på hende.

Min Herskerinde rakte ud til slavindebakken og tog et glas med vin og sagde: ”Tag selv det andet glas, min tøs”.
Jeg drejede hovedet og så, at der stod en flaske rødvin og et glas vin på slavindebakken. Samtidig skævede jeg hurtigt op til Bodils ansigt og bemærkede anstrengelsen i hendes træk.
Idet jeg tog glasset, sagde min Herskerinde: ”Skål min tøs. Ja Bodil har ikke noget at lave lige nu, så det er kun rimeligt, at hun kan gøre sig nyttig på denne måde, men det kender du jo selv alt til”.
Jeg vidste, at min Herskerinde forventede et svar fra mig, og at hun ikke ville tolerere et hvilket som helst. Så jeg sagde: ”Skål Herskerinde. Det er kun rimeligt, at en slavinde gør sig nyttig for sin Herskerinde, især når hun ikke har noget at lave”.
”Den bemærkning vil jeg huske dig på ved lejlighed”, sagde min Herskerinde.
Uhh det slap jeg ikke heldigt fra, tænkte jeg.
”Men senere i aften får Bodil nok andet at tage sig til. Men det er ikke Bodil, det drejer sig om lige nu. Det er dig. Jeg har tænkt mig, at du skal have en oplevelse i aften”, fortsatte min Herskerinde.
”Hvad er det for en oplevelse”, spurgte jeg.
”Det skal du ikke bekymre dig om nu”, svarede min Herskerinde, ”- det finder du ud af hen ad vejen, men skål på en spændende aften”.
Vi drak det sidste af vores vin og satte vore vinglas på slavindebakken.

Så rejste min Herskerinde sig og sagde: ”Kom min tøs. Oplevelserne venter på dig”.
Jeg rejste mig og fulgte efter min Herskerinde ud af stuen. I entreen tog hun sin håndtaske og gik hen til entredøren.
Forsigtigt sagde jeg: ”Skal vi være længe borte. Hvad med Bodil”?
Min Herskerinde svarede: ”Hvor længe vi skal være borte, skal du ikke bekymre dig om, og med hensyn til Bodil, nå ja, hun er jo kun en slavinde, og hun løber næppe nogen steder”.
”Nej”, tænkte jeg med medlidenhed, ”- Bodil kan ikke løbe nogen steder”, og fulgte efter min Herskerinde ud i den lune sommeraften.
Den lette brise smøg sig om mine nylonklædte ben. Et lille vindpust fik min kjole til at flagre om mig.
Vi satte os ind i min Herskerindes bil og kørte bort fra villaen ind mod centrum af byen.
Medens vi kørte sagde min Herskerinde: ”Tag lige min taske. I den ligger der to mobiltelefoner. Tag den røde. Den får du brug for”.
Da jeg havde taget mobiltelefonen op af hendes taske, fortsatte min Herskerinde: ”Nu hører du godt efter. Jeg forventer ubetinget lydighed fra dig. Ellers er du nok klar over, at du kommer til at fortryde det. Straffen for ulydighed vil være meget hård”.
”Ja Herskerinde”, svarede jeg. 
Hun fortsatte: ” Om lidt parkerer vi bilen og fortsætter til fods. Du går alene, men jeg følger efter dig og selv om du kigger efter mig, så er det tvivlsomt, at du vil se mig, da jeg vil forsøge at holde mig skjult for dig”.

Da vi kom ud af bilen, tog jeg et par store solbriller frem af min taske og satte dem op i håret som en hårkam, så de holdt lidt styr på mit hår.

Vi var ved indgangen til en lille park og min Herskerinde sagde: ”Du skal nu gå ind i parken. Det vil være mærkeligt, om ikke der er en enlig mand et sted derinde. Når jeg ser en lækker mand, så ringer jeg til din mobiltelefon og fortæller dig, hvad det er for en mand, jeg har udset. Så er det din opgave at komme i kontakt med ham”.
”Men hvad skal jeg så gøre, når jeg har fået kontakt til ham”, spurgte jeg.
”Det skal du ikke tænke på. Men husk, at når telefonen ringer, så skal du svare”, var min Herskerindes kommentar.
Fuld af spænding og nervøsitet gik jeg alene ind i parken. Jeg skævede tilbage og så, at min Herskerinde stadig stod ved indgangen til parken. Da jeg lidt efter igen skævede tilbage, kunne jeg ikke få øje på hende.
Stille trippede jeg gennem parken. Hørte klikkene af mine stiletter mod fliserne og mærkede den lune sommerbrise smyge dig om mine ben og op under min kjole. En dejlig fornemmelse. Der var en del mennesker. Nogle sad på tæpper på græsset, andre sad på bænke og nogle slentrede på stierne.
Pludselig lød et højt pift og drejede hovedet. Lidt inde på græsset sad træ unge fyre. Det var den ene af dem, som havde piftet ad mig. Han råbte: ” Hej skat. Kom her over til os og hyg dig. Det er da synd, at du er alene”.
Jeg mærkede rødmen blusse i mit ansigt, men smilede og nøjedes med at vinke samtidig med, at jeg på mine stilethæle trippede videre med kjolens skørt let hvirvlende.
Samtidig så jeg mig nøje om for at se, om der var nogen enlige mænd. Der var en hel del.
Pludselig ringede min mobiltelefon. Jeg skyndte mig at fiske den op ad min taske, trykke på knappen og sige: ”Det er Hanne”.

”Hej min tøs”, hørte jeg min Herskerinde sige, ”- jeg kan se, at der lidt fremme på venstre side af stien sidder en mand på en bænk. Han læser i en avis. Kan du se ham”?
”Ja”, svarede jeg.
”Godt”, fortsatte min Herskerinde, ”- sæt dig ved siden af ham og sørg for, at du kommer til at snakke med ham”.
”Ja Herskerinde”, svarede jeg, ”- og hvad skal jeg så gøre”?
”Det finder du nok ud af”, var det eneste svar jeg fik, inden forbindelsen blev afbrudt.

Nervøst nærmede jeg mig bænken. Samtidig studerede jeg manden, som sad og læste i sin avis.
Han så ud til at være i midten af trediverne. Slank og muskuløs i lyse benklæder og en hvid skjorte. Hans hår var mørkeblond og velklippet. Hans ansigt solbrændt og glatbarberet.
Alt i alt en pæn, ja nærmest flot og lækker mand at se på. Det var da i det mindste en trøst, at min Herskerinde havde udvalgt en lækker fyr til mig.
 

Manden sad til højre på bænken. Jeg satte mig roligt på bænken cirka midt mellem manden og bænkens venstre ende.
Et lille øjeblik sad jeg stille og anede ikke, hvordan jeg skulle få indledt en samtale med manden. Jeg lagde mine ben over kors og nød et øjeblik solen og den lette brise, der greb fat i kjolen, så den hvirvlede op og blottede et godt stykke af mine lår.

Samtidig bemærkede jeg, at manden skævede til mig.
Jeg åbnede min taske samtidig med, at jeg sagde: ”Uhm – hvor er det dejligt med sådan et vejr. Har du en lighter”? Samtidig hermed fiskede jeg en cigaret frem fra pakken i min taske.
Roligt førte jeg cigaretten op til mine læber og drejede mig mod manden.
Han lagde avisen fra sig på bænken, drejede sit ansigt mod mig og sagde smilende: ”Selvfølgelig”.
Samtidig strakte han sig og fiskede en lighter frem af sin ene bukselomme.
Så tog han avisen og rykkede lidt tættere til mig og lagde avisen på bænken på den anden side af sig.
Straks efter rakte han lighteren frem mod mig, skærmede for vinden med den ene hånd og tændte den.
Jeg bøjede mig frem mod ham og lod mine fingerspidser med mine lange rødlakerede negle hvile let på hans hånd, medens jeg fik ild på min cigaret. Jeg lod mine fingerspidser hvile på hans hånd et øjeblik længere end nødvendigt, medens jeg langsomt rettede mig op og blæste røgen ud. Den forsvandt hvirvlende rundt i vinden.
Manden tog en pakke cigaretter frem fra sin brystlomme og tændte selv en cigaret samtidig med, at han sagde: ”Jeg hedder Bent. Skønt ikke at have noget bedre at foretage sig end at nyde livet sådan en dejlig lun sommeraften”.
”Og jeg hedder Hanne”, svarede jeg og fortsatte, ”- uhm ja, det er dejligt med sådan en lun sommeraften. Dejligt ikke at behøve at have overtøj på”.
”Det vil sandelig også være synd at pakke dig ind i omfangsrigt overtøj”, sagde Bent.
Med et lille tøsefnis svarede jeg: ”Jeg nyder da også, at du ikke behøver at dække dig til i en overfrakke”, samtidig med at jeg let rødmende så på hans åbentstående skjorte.
Vi sludrede let videre om vejrer og det dejlige ved ikke at behøve at have så meget tøj på. Vores snak var tydeligt ved at udvikle sig til småflirten.

Pludselig ringede min mobiltelefon.
Jeg blev helt befippet og straks efter nervøs, for jeg var jo helt klar over, at det var min Herskerinde, som ringede. Men jeg fik da trykket på knappen og svaret: ”Det er Hanne”.
”Hej min tøs”, lød min Herskerindes stemme, ”- er du kommet i snak med manden”?
”Ja, det er jeg”, svarede jeg usikker på hvor meget, jeg skulle sige.
”Han er måske ligefrem en lækker fyr. Er du begyndt at flirte med ham”? fortsatte min Herskerinde, ”- du er måske ligefrem ved at kravle i bukserne på ham”?
Jeg mærkede, at jeg rødmede, men svarede: ”Du er ikke helt ved siden af”.
Min Herskerinde fortsatte: ”Hør nu godt efter. Nu siger du ordret til ham ”Det er min Herskerinde, som ringer. Hun vil gerne tale med dig”, og så rækker du ham telefonen. Forstået”?
Jeg kunne mærke min rødmen blive endnu kraftigere og svarede let stammende: ”Ja Herskerinde”.
Samtidig skottede jeg mod manden, der kiggede intenst og nærmest spørgende på mig:
Jeg rakte telefonen frem mod ham og sagde: ”Det er til dig Bent. Det er min Herskerinde. Hun vil gerne tale med dig”, samtidig med, at jeg nærmest sitrede over hele kroppen af skam over at sige sådan til en fremmed mand.

Med et let måbende og undrende udtryk tog Bent telefonen. Han lyttede et stykke tid.
Et smil bredte sig over hans ansigt, og jeg hørte ham sige: ”Er du seriøs”, og lidt efter ”Mener du virkelig det. - Helt som jeg vil. – Hun vil gøre, lige hvad jeg siger. – Men det vil da være mig en stor fornøjelse. – Tøsen er jo en lækker sild. – Også give hende en endefuld, hvis hun ikke lystrer. - Og du ejer hende fuldstændigt. – Jo, jeg skal nok tage mig kærligt at din lille slavinde”.
Samtidig rakte han mig telefonen igen, idet han sagde: ”Din Herskerinde vil tale med dig”.
Stærkt rødmende og med en følelse af voldsom ydmygelse tog jeg telefonen og satte den til øret og sagde spagt: ”Det er Hanne”.
Min Herskerinde sagde med den stemme, som jeg vidste ikke tålte modsigelse: ”Han lyder jo til at være en dejlig mand. Du skal fra dette øjeblik betragte ham som din Hersker og lystre ham i et og alt. Gøre lige nøjagtigt, hvad han forlanger. Er det forstået”?
”Ja Herskerinde. Det skal jeg nok”.
Straks efter var forbindelsen afbrudt, og jeg lagde telefonen i min taske.
”Det må jeg nok sige”, sagde Bent, ”- så du er sådan en lille slavetøs, som gør alt, hvad din Herskerinde siger, Og så er du oven i købet en transvestittøs”?
Samtidig hermed var Bent rykket helt hen til mig, så hans krop rørte ved min. Han havde drejet sig, så hans overkrop var delvis foran mig. Og ydermere lagde han sin højre hånd på mit lår og lod sin den gnide let frem og tilbage.
”Ja Bent, det er jeg, og min Herskerinde har sagt til mig, at jeg skal gøre lige nøjagtigt, hvad du vil have; at du skal være min Hersker”.
Det var svært at sige det. Mest af alt havde jeg lyst til at rejse mig og løbe min vej. Gemme mig. Flygte bort fra denne ydmygelse. Men min Herskerinde havde opdraget mig for godt. Jeg blev siddende og mærkede Bents hånd glide over mit nylonklædte lår.
Hans hånd gled helt op til mig skridt og tilbage igen.
Så bøjede han sig helt ind over mig og kyssede mig. Jeg mærkede hans tunge mod mine læber og lod lydigt hans tunge trænge ind i min mund og besvarede hans kys ved at lade mine læber være afslappede, bløde og imødekommende, samtidig med, at jeg lagde min venstre hånd op på hans skulder.
For eventuelle betragtende måtte vi se ud som et par forelskede, der ikke kunne holde sig fra hinanden.

Så trak Bent sig tilbage og sagde: ”Det må jeg nok sige. Du er godt nok dejlig, og så ser du jo godt ud. Utroligt, at du ikke er ægte. Det var godt nok heldigt, at jeg valgte at gå en tur i parken”.
Samtidig rejste han sig, tog mig i hånden og trak mig op til sig, så jeg gled ind i hans favn. Igen kyssede ham mig, og jeg gengældte hans kys og lod hans tunge lege med min, samtidig med, at jeg lagde begge mine arme om livet på ham og trykkede mig ind mod ham. 
Et øjeblik stod vi sådan. Jeg begyndte at nyde det.
Bent var høj. Selvom jeg havde høje stiletter på, var han alligevel mindst ti centimeter højere end mig. Jeg mærkede også, at han var muskuløs, og – at hans pik begyndte at røre på sig. 

Roligt brød Bent vores kys og omfavnelse, lagde sin arm om mig og begyndte at gå. Jeg kunne ikke andet, end at følge med ham.
Vi slentrede som et forelsket par gennem parken. Jeg var ikke fri for at nyde det. Trippende i mine stiletter, og med den lune brise smygende sig om mine nylonklædte ben og op under min kjole og med Bents arm om mig liv, følte jeg mig som en kvinde. Nød fornemmelserne i mig og bemærkede enkelte smilende blikke fra andre mennesker.
Pludselig drejede Bent ind over græsset mod et par bygninger, som lå lidt borte i kanten af en lille lund.
Jeg fulgte efter. Langsommere, trippende på mine stiletter, hvis hæle sank ned i græsset.
Vi nåede ned til bygningerne og gik rundt om dem.
Så stoppede Bent. Drejede mig rundt, så jeg stod foran ham. Han lagde sine hænder på mine skuldre og trykkede mig nedad, idet han sagde: ”Tag min pik frem”.
Lydigt og dybt rødmende sank jeg på knæ foran Bent, idet jeg skottede til siderne. Men der var ikke andre at se nogen steder.
Jeg lod min taske falde ned i græsset og lynede hans bukser ned og fiskede hans pik frem. Det var besværligt, for den var allerede ved at være stiv.
Da den endelig var kommet ud, knejsede den lige foran mit ansigt.
Jeg var ikke i tvivl om, hvad jeg skulle gøre, så jeg åbnede min mund og lod mine røde læber omslutte hans pik. Mærkede dens varme, lod min tunge spille på pikhovedet.
Bent lagde sin ene hånd om min nakke og trykkede mig hoved tættere mod sig, så hans pik gled dybere ind i min mund.
Mine læber sluttede tæt om hans pik, og jeg førte mit hoved frem og tilbage og mærkede pikken vokse.
Samtidig begyndte Bent at stønne sagte og sige: ”Slik tøs, slik så min pik sprøjter dig dybt ned i halsen”. Nu havde han lagt begge sine hænder om mit hoved og skubbede mig frem og tilbage, så han regulært kneppede mig i munden.
Bent kneppede mig vildere og vildere; ind og ud. Hans pik gled dybt ind i munden på mig, så dybt, at jeg næsten ikke kunne klare det. Mine læber sluttede tæt om pikken, og jeg fornemmede, at Bents udløsning var tæt på.
Så lød der et indeklemt brøl fra ham og han trak mit hoved hårdt ind mod sig, så hans pik gled næsten ned i halsen på mig samtidig med, at hans sperm sprøjtede ud af hans pik.
Det var næsten umuligt for mig at trække vejret. Jeg hev efter vejret gennem næsen, men næsten nytteløst, da også halsåbningen næsten var spærret. Med kraftige synkebevægelser sank jeg hans sperm og fik gispende vejret igen.
Men straks efter kom næste sprøjt. Bent havde dog sluppet sit tag om mit hoved, så jeg kunne trække mig lidt tilbage. Spermladningen endte derfor i min mund, og jeg kunne åbne munden og trække vejret.
Hans sperm smagte lækkert. Noget af det bedste sperm, jeg havde smagt, og min Herskerinde havde hen ad vejen ladet mig smage megen sperm.
Igen lod jeg mine læber omslutte Bents pik og min tunge slikke hans pikhoved. Så førte jeg min mund frem og tilbage og malkede det sidste sperm ud af hans pik.
Bent trak sig ud af mig, og jeg kunne trække vejret frit. Min mund var fuld af hans sperm og smagen var overalt i mig.
Jeg lod min tunge cirkulere rundt i munden for at opfange hver eneste dråbe. Langsomt lod jeg hans sperm blande sig med mit mundvand og sank det stille.
Så kiggede jeg op på Bent, som stod lænet op af bygningen med et næsten saligt og fredfyldt udtryk i ansigtet. Han nød helt tydeligt sin udløsning fuldt ud.
Igen tog jeg Bents pik i munden, slikkede og suttede den helt ren.
Så trak Bent sig igen sin pik ud af min mund og stoppede den nu helt bløde og slappede pik tilbage i sine bukser og lynede op.
Så sagde han. ”Hold da op, hvor er du god til at sutte pik. Det skal du komme til at gøre igen. Men jeg har også andre planer om, hvordan jeg kan bruge dig min lille tøs. Men rejs dig nu op og gør noget ved dit ansigt. Din læbestift er tværet noget ud i dig ansigt”.

Lydigt rejste jeg mig, idet jeg samtidig samlede min taske op.
Jeg åbnede tasken og tog mit lille håndspejl frem og så med gysen hvordan, jeg så ud og udbrød: ”Åhr nej – hvor ser jeg ud. Det må jeg straks have gjort noget ved”.
Samtidig så jeg op i Bents ansigt. Han smilede stort. Så sagde jeg rødmende: ”Tak for de pæne ord om mig. Det er nu også en lækker pik, du har – og uhm, hvor var din sperm dejlig”.
Så fiskede jeg en renseserviet frem fra min taske, holdt spejlet i den ene hånd og begyndte at tørre mig ansigt.
Bent sagde: ”Lad mig holde spejlet, så er det vist lettere for dig at få ordnet dit ansigt”.
Taknemmelig lod jeg ham få spejlet. Hurtigt fik jeg tørret mit ansigt, pudrede mig og kom frisk læbestift på læberne og sagde næsten muntert: ”Tilfreds”?
Bent svarede: ”Bestemt. Kom lad os gå. Nu kan du godt være bekendt at vise dig blandt andre mennesker igen. Men jeg må sige, at jeg er misundelig på din Herskerinde. Jeg ville godt eje dig. Så skulle du få så meget pik, at du blev helt mæt alene af sperm og ikke behøvede at spise andet”.
Smilende svarede jeg: ”Det tror jeg gerne. Det kunne også være lækkert, men jeg tror ikke, at min Herskerinde vil skille sig af med mig, men foreløbig har hun jo givet dig lov til at eje mig og bruge mig, som du vil. Hvor længe gav hun dig lov til at bestemme over mig”?
”Hov, hov”, svarede Bent, ”- det rager ikke en slavetøs. Du skal blot være lydig og gøre, hvad jeg siger, og finde dig i, hvad jeg finder på at gøre ved dig”. Samtidig smilede han skælms til mig.
Jeg trykkede mig ind til ham og sammen gik vi over græsset ud på stien. Det var dejligt at komme ud på stien igen, hvor mine hæle ikke sank i, og hvor jeg kunne høre den klikkende lyd af stilethælene mod fliserne.

Med armene om hinanden gik vi gennem parken. Ved udgangen stoppede Bent et øjeblik, trak mig om foran sig og kyssede mig og lod sin tunge spille et øjeblik i min mund.
Da han slap mig igen, så jeg mig omkring for at se, om jeg kunne se min Herskerinden, men hun var ikke til at få øje på. Jeg spekulerede på, hvor meget hun havde set.
Så gik vi videre. Efter en kort spadseretur kom vi forbi en fortovsservering. Bent sagde: ”Lad os sætte os og få et glas vin. Du kan måske også trænge til at få noget gennem halsen”. Samtidig bøjede han sig ned til mig og hviskede i mit øre: ”Eller du foretrækker måske at få noget sperm i stedet”.
Jeg strakte mig op på tæer og hviskede tilbage i hans øre: ”Ja Herre, jeg vil foretrække din lækre sperm, men i mangel af bedre, så vil et glas vin være lækkert”.
Vi satte os ved et bord og Bent bestilte to glas kølig hvidvin.
Så sagde han sagte: ”Hvad skulle i øvrigt forhindre mig i at give dig det, som du helst vil have. Jeg kan jo drikke vinen, medens du ligger på knæ foran mig og slikker min pik”.
Jeg så smilende på ham og svarede lige så stille: ”Jeg vil ikke udfordre dig. Det kunne jo være, at du ikke ville genere dig for at lade mig gøre det. Så et glas vin vil være tilstrækkeligt”.
Jeg knappede min taske op og tog mine cigaretter frem.
Så sagde Bent stadig lavmælt: ”Husk, at du kun er en slavinde. Har du fået lov til at ryge”?
Rødmende lagde jeg mine cigaretter tilbage i tasken og svarede: ”Undskyld Herre. Nej, jeg har ikke fået lov. Men må jeg godt få lov til at ryge”?
Bent tog roligt sine egne cigaretter frem fra sin brystlomme uden at svare mig. Så rakte han pakken frem mod mig og sagde: ”Jo - du må godt ryge. Vil du have en. Men husk, at du er min, og at du intet må foretage dig uden min tilladelse. Din Herskerinde har jo foræret dig til mig – i hvert fald indtil videre. Og hun fortalte mig også, at du godt kunne være ulydig, men at en god gang pisk gerne hjalp. Så det kan være, at jeg skal spørge tjeneren, om han har en pisk, jeg kan straffe min slavinde med”.
Jeg tog en cigaret fra hans pakke og lod ham tænde for mig. Så svarede jeg: ”Du er en lækker Herre, men hvad tror du dog, at tjeneren ville sige til sådan en bestilling”? 
Bent svarede ikke, men smilede bredt til mig.
Tjeneren kom med vinen. Bent tog det ene glas og rakte det til mig. Tog så det andet og sagde” ”Skål min tøs”.
Så sagde han: ”Det er imponerende så godt, du ser ud. Der er jo ikke et eneste menneske, som vil tro, at du ikke er ægte. Og jeg har endog bemærket, at flere mænd har skottet til dig”.
Smilende svarede jeg: ”Det er jeg også glad for selv. Og jeg har også bemærket blikkene og er ikke fri for at nyde det. Men min Herskerinde, har også hjulpet mig meget med at vælge den rigtige påklædning og makeup”.
Pludselig rakte Bent sin hånd i vejret og kaldte: ”Tjener”.
Tjeneren kom straks over til vores bord.
Bent sagde uden at dæmpe stemmen ret meget: ”Min slavinde har været ulydig og skal straffes. Du har vil ikke en pisk liggende og et ugenert sted, hvor jeg kan give hende den omgang pisk, hun har fortjent”.
Jeg mærkede en voldsom rødmen i mine kinder og følte en voldsom ydmygelse brede sig inde i mig. Jeg så ned i skødet, men nåede at se tjeneren kigge indgående på mig. Jeg skævede op og så, at et ungt par ved nabobordet stikke hovederne sammen og hviske, medens de så på mig.
”Nej Bent”, havde jeg lyst til at råbe. Jeg havde lyst til at rejse mig og løbe bort. Men sad ydmyget som klistret til stolen nærmest ude af stand til at røre mig.
Så hørte jeg tjeneren sige: ”Selvfølgelig min herre. Vil I komme denne vej”.
Bent svarede: ”Tag du tøsen med og gør hende klar, så kommer jeg, når jeg har drukket vinen færdig”, og henvendt til mig sagde han: ”Nå min tøs. Du skal ikke udfordre mig. Jeg kan finde på at tage dig på ordet. Og det lader jo til, at det er et velassorteret sted. Nu rejser du dig og følger lydigt med tjeneren. Så kommer jeg om lidt og giver dig de pisk, du har fortjent”.
Tjeneren rakte hånden frem mod mig og tog mig let i den ene arm, idet han sagde: ”Denne vej”.
Nærmest paralyseret rejste jeg mig og lod tjeneren føre mig forbi bordene på fortovet ind i restaurationen. Vi gik gennem et næsten tomt restaurationslokale. Alle sad meget forståeligt uden for i den lune sommeraften. Så gik vi gennem en dør ud i en baggang og videre ind i en anden gang.
Tjeneren stoppede et øjeblik ved et stort gammelt skab. Åbnede en skuffe og tog noget op, som han stoppede i lommen. Jeg nåede ikke at se, hvad det var. Så gik han videre, stadig med sin ene hånd om min arm. Tjeneren åbnede yderlig en dør og sagde: ”Herind”.
Lydigt gik jeg ind i værelset. Det lignede et mødelokale. Et stort bord og nogle store tunge gammeldags stole.
”Kom herhen”, sagde tjeneren og pegede mod en stor stol, ”- stil dig bag ved stolen og bøj dig ind over dens ryglæn”.
Næsten automatisk gjorde jeg, som han sagde.
Han stillede sig ved siden af stolen og trak et stykke reb op af lommen. Det var nok det, han havde taget fra skuffen i skabet.
Hurtigt bandt han først mit ene håndled og derefter det andet til det forreste af armlænene på den tunge stol.
Så sagde han: ”Nu står du stille. Jeg trækker dine trusser af, men rører eller ikke ved dig”.
Tjeneren gik om bag mig og løftede op i min kjole. Jeg mærkede, at han trak mine trusser ned om mine ben. Så tog han om min ene ankel, og jeg løftede lydigt benet og derefter tilsvarende det andet ben.
Så bandt han mine ankler fast til stolens bagerste ben og trak min kjole på plads.
Straks efter så jeg, at tjeneren rullede mine lyserøde trusser sammen til en kugle og holdt den hen foran min mund. Lydigt åbnede jeg munden og lod ham stoppe trusserne ind i min mund. Straks efter viklede han et stykke reb flere gange om mit hoved, så jeg ikke havde mulighed for at spytte mine trusser ud af munden.
Derefter forsvandt tjeneren uden et ord. 

Jeg var totalt overrumplet. Det havde jeg ikke forestillet mig. Her stod jeg bundet og kneblet i baglokalet til en restauration, hvor jeg aldrig havde været. Overladt til en ukendt mand, som jeg intet kendte til. En tilfældig mand, som min Herskerinde havde overladt mig til. En mand, som havde kneppet mig i munden og sprøjtet sin sperm dybt ned i min hals. Jeg måtte erkende, at jeg havde nydt samværet med ham. Men dette? Hvad ville der ske? Hvad ville han gøre ved mig? Ville han være tosset og piske mig sønder og sammen, fordi jeg ikke var en ægte kvinde? Følte han sig snydt, bedraget og udnyttet? Og hvordan kunne det være, at han så frejdigt havde spurgt tjeneren, om denne havde en pisk og et sted, han kunne straffe sin slavinde? Og tjeneren havde tilsyneladende ikke følt, at det var underligt. Kendte de hinanden? Var de i ledtog med hinanden?
Spørgsmålene hvirvlede gennem mit hoved, medens jeg hjælpeløst stod alene bundet til denne store og tunge stol. Jeg prøvede at rokke den, men kunne overhovedet ikke få den til at rykke det mindste.
Panikken var ved at brede sig i min krop. Hvad ville der dog ske?

Så hørte jeg døren blive åbnet. En stemme, som jeg straks genkendte som Bents sagde: ”Nå min lille tøs. Det havde du ikke ventet. Nu skal du få pisk”.
Bent var samtidig gået om foran mig. Han tog mig om hagen og løftede mit hoved, så jeg kom til at se op på ham. Han smilede, men sagde intet. Frygten bredte sig i min krop.
Bent forsvandt ud af synsvidde. Så mærkede jeg han løftede min kjole op om livet på mig. Straks efter hans hænder på mine balder. Så sagde han: ”Jeg kan se, at din Herskerinde har lukket din tøsepik forsvarligt inde, men sørget for, at din slavindefisse er tilgængelig. Dejlig omsorgsfuld Herskerinde, du har”.
Kort efter lød der en susen i luften og Bent sagde: ”Det lader til at være en udmærket pisk, tjeneren havde. Han havde godt nok ikke et helt udvalg, men dog en enkelt. Den virker blød, men mon ikke, at den kan bruges”.
Så hørte jeg endnu et sus og straks efter et klask og en kraftig smerte, som bredte sig på mine balder. Det var helt tydeligt en pisk med mange snerter, siden smerten bredte sig over så stort et område af mine balder.
Igen en susen, et klask og smerten på mine balder. Bent fortsatte igen og igen. Han slog ikke voldsomt hårdt. Min Herskerinde har ofte straffet mig med hårdere pisk. Men Bent fortsatte. Mine balder måtte efterhånden være højrøde. De blev i hvert fald mere og mere ømme og smerterne blev stærkere og stærkere.
Endelig stoppede Bent piskningen.
Min krop, der havde været meget anspændt, slappede af.
Bent gik om foran mig. Jeg mærkede, at han viklede snoren af mit hovedet og trak mine trusser ud af munden.
Taknemmelig trak jeg vejret dybt.

Så lagde Bent sig på knæ på stolesædet. Han havde taget sin pik frem fra sine bukser. Han førte den med hånden hen til min mund.
Lydigt åbnede jeg munden og mærkede hans pik fylde min mund. Langsomt begyndte jeg at slikke pikken. Bent vuggede frem og tilbage med underlivet, så hans pik gled frem og tilbage i min mund. Han begyndte at stønne og hans udløsning var tydeligvis tæt på.
Så trak han sig ud af mig og gik om bag mig.
Han begyndte at massere min åbning. Så mærkede jeg hans fingre ved min mund og høre ham sige: ”Lad mig få noget af dit mundvand på fingrene, så jeg kan bruge det til at smøre dit hul. Det vil gøre det lettere at kneppe dig”.
Jeg samlede så meget mundvand, jeg kunne og lod det dryppe ud på hans fingre og mærkede straks efter, at det blev masseret ind i og omkring min slavindefisse.
Lidt efter mærkede jeg, at Bent trykkede sin pik mod mit hul, og at pikken langsomt trængte ind i mig. Da pikken var inde i mig, stoppede Bent et øjeblik. Så trak han sin pik langsomt tilbage og trykkede den igen ind. Dette gentog han nogle gange og øgede derefter tempoet. Så kneppede Bent mig voldsomt og trykkede sin pik dybt ind i mig. Han greb fat om mine hofter og stønnede af ophidselse.
Jeg blev også ophidset af det. Jeg er meget følsom i og omkring min slavindefisse og min Herskerinde har lært mig at nyde at blive kneppet.
Bent ligesom stoppede lidt og borede herefter sin pik endnu kraftigere og hårdt ind i mig og stønnede voldsomt i sin lidenskab samtidig med, at han fik en kraftig udløsning, og hans pik sprøjtede dybt inde i mig. Bent holdt igen en kort pause og gentog så nogle dybe og hårde stød og sprøjtede endnu en gang sin sperm ind i mig, hvorefter han lod sin krop falde ned over mig. Hans pik var stadig i mig, og jeg nød at mærke den fylde mig.

Da Bent havde sundet sig lidt rettede han sig op og trak sig ud af mig.
Han kom om foran mig og sagde. Jeg kan se, at min pik er helt ren, men fuld af sperm. Slik den, så den er helt ren.
Lydigt begyndte jeg at slikke hans pik. Smagte hans sperm og var glad for, at min Herskerinde havde renset mig tidligt på aftenen.
Lidt efter trak Bent sin pik til sig og sagde: ”Så nu er den fin. Nu skal du blot lige mærke min taknemmelighed og få forståelse for, at det er mig, der bestemmer”.
Straks efter hørte jeg det nu velkendte sus i luften og med det samme bredte smerterne sig med fornyet styrke over mine balder. Yderlig fire piskeslag måtte jeg modtage, inden Bent stoppede.

Straks efter løste Bent først mine ben og derefter mine hænder og sagde: ”Nu vil jeg gerne se, hvordan en slavetøs siger tak, når hendes Hersker har opdraget og brugt hende”.
Ydmyget med ømme balder og med Bents sperm sivende langsomt ud af mig, lagde jeg mig på knæ foran ham og sagde: ”Tak Herre. Tak for din opdragelse af mig. Piskningen var fortjent. Jeg fortjener altid pisk. Og tak fordi du ville kneppe mig”.
”Godt min tøs. Rejs dig op og gør dig i stand. Husk at tage dine trusser på. De er nok lidt våde, men de kan sikkert stoppe min sperm i at flyde ned ad dine ben”.
Langsomt kom jeg på benene og fik bragt min makeup i orden og taget mine trusser på.

Da jeg var færdig trak Bent mig ind til sig og kyssede mig lidenskabeligt og længe, lod sin tunge lege med min.
Da han endelig brød omfavnelsen, måtte jeg på ny ordne min makeup.
Samtidig hermed sagde Bent: ”Nu er du forhåbentlig helt klar over, at du tilhører mig og gør nøjagtigt, hvad jeg siger, og når jeg siger det”?
”Ja Herre”, svarede jeg, ”- jeg er ganske klar over, at du er min Herre, og skal nok være lydig og gøre, hvad du befaler”.
”Fint”, sagde Bent og smilede stort og fortsatte: ”- kom, vi trænger til et glas vin mere”. 

Hånd i hånd gik vi gennem gangene og restaurationslokalet ud til fortovsserveringen. Det var en usædvanlig lun aften, og der var næsten fyldt op ved bordene.
Vores bord var dog ledigt, og jeg så, at der var anbragt et skilt med ”Reserveret” på det.
Bent trak en stol tilbage for mig, og jeg satte mig forsigtigt på mine ømme balder.
Straks var tjeneren ved bordet. Han sagde roligt: ”Var arrangementet og serveringen tilfredsstillende”?
Jeg mærkede rødmen skylle op i mig og var taknemmelig for mørket, der havde sænket sig.
Bent svarede: ”Ja tak. Det var fortræffeligt. Vi vil gerne have to glas kølig hvidvin af samme slags som de forrige”.
Forsigtigt bøjede jeg mig frem mod Bent og spurgte sagte: ”Må jeg ryge”?
Bent så på mig og svarede: ”Ja, det må du godt. Det skal være dig vel undt. Er du øm”?
Jeg åbnede min taske og fiskede en cigaret frem fra pakken. Straks holdt Bent sin tændte lighter frem mod mig. Denne gang lagde jeg hele min hånd på hans, medens jeg fik ild på cigaretten. Det føltes dejligt at lade min hånd ligge på hans. Nærmest intimt. Men vi kendte jo også mere til hinanden, end da vi mødtes på bænken i parken.
Efter at have blæst røgen ud og set den forsvinde op i luften, så jeg på Bent og sagde: ”Ja, du kan tro, at jeg er øm. Men jeg har nydt det, selv om jeg erkender, at jeg var ved at blive bange, da jeg ventede på dig derinde. Du er en rigtig dejlig Hersker, og jeg håber, at jeg må smage din pik igen. Piskningen gør ondt, men jeg erkender, at jeg er en slavinde, som har brug for en Herskerinde og en Hersker, som styrer mig og straffer og opdrager mig, når de mener, at jeg trænger til det”.

Da vi havde drukket vores vin og Bent havde betalt, rejste vi os og forlod stedet. Tæt omslyngede gik vi hen ad gaden. På et tidspunkt greb Bent om min ene balde og klemte den.
En halvkvalt smertestønnen undslap mig.
”Det var blot for at minde dig om, at du kun er en slavinde, og at du skal være lydig”, sagde Bent.
Pludselig standsede han ved en bil og sagde. ”Nu skal vi køre lidt”.
Han åbnede døren for mig, og jeg satte mig ind.
Lidt efter var vi i udkanten af byen, og Bent holdt ind på en øde plads foran en industribygning.
Han steg ud af bilen og åbnede døren for mig. Jeg steg ud.
Så sagde Bent: ”Jeg vil lige binde dig”
Han bandt mine hænder sammen på ryggen og mine albuer tæt ind til kroppen. Så trak han mine trusser af mig og bandt derefter mine ben sammen ved anklerne og ved knæene. Straks efter stoppede han mine nu godt våde trusser ind i munden på mig og gjorde dem fast med reb omkring mit hoved på samme måde, som tjeneren havde gjort.
Til slut tog han et tørklæde fra bilen og bandt det om mine øjne.
Fuldstændig ude af stand til at røre mig, at sige eller se noget, stod jeg og spekulerede på, hvad der nu ville ske.
Jeg kom ikke til at vente længe. Jeg mærkede, at Bent løftede mig. Han sagde: ”Jeg lægger dig ned i bagagerummet, så du skal bare slappe af, så jeg kan bøje dig i kroppen og benene”.
Langsomt blev jeg sænket ned i bagagerummet og bagagerumsklappen blev smækket i.
Så startede bilen og kørte.
Jeg havde ingen fornemmelse af, hvor vi kørte hen. Bilen svingede flere gange. Jeg mistede totalt fornemmelsen af både tid og retning. Jeg lå ikke voldsomt ubehageligt. Bagagerummet var polstret og der var ingen hårde ting, som trykkede mod mig. Blot lå jeg sammenkrøbet.

Efter, hvad der forekom som enorm lang tid, standsede bilen. Bagagerumsklappen blev åbnet, og jeg hørte Bent sige: ”Jeg håber, at du har det godt? Nu løfter jeg dig ud og løsner dine ben, så du selv kan gå det sidste stykke. Jeg skal nok støtte dig”.
Lidt efter gik jeg forsigtigt, trippende på mine stiletter ved siden af Bent. Jeg var stadig bundet, havde mine trusser i munden og tørklædet for øjnene.
Jeg hørte en dør blive åbnet og kunne mærke, at vi gik ind i et hus.
Så sagde Bent: ”Nu skal du sidde. Men sæt dig forsigtigt. Du skal sidde på en dildo”.
Langsomt satte jeg mig og mærkede en dildo, som trængte op i mig.
Straks efter blev mine arme løsnet og Bent sagde: ”Hold dine arme ind til siden og dine underarme vandret fremad.

Straks efter mærkede jeg en plade blive lagt på mine arme og nogle remme blive spændt fast. Det virkede bekendt. Og endnu mere bekendt, da der også blev spændt remme om mine overarme, og jeg ikke mere kunne bøje mine albueled.
Medens remmene blev spændt fast om mine arme mærkede jeg, at en kæde blev lagt om livet på mig og hørte en hængelås klikke. Da det skete samtidig, kunne Bent ikke være alene. Hvem var han mon sammen med?
Så blev bindet fjernet fra mine øjne. Jeg missede med øjnene for at komme til at se ordentligt.
Jeg var i min Herskerindes stue. Jeg sad på slavindetaburetten og havde slavindebakken spændt fast på mine arme.
Foran mig i sin lænestol sad min Herskerinde og smilede bredt til mig. Fra siden kom Bent til syne bærende på en flaske vin og to glas, som han anbragte på bakken. Så hentede han et askebæger og satte også det på bakken sammen med cigaretter og sin lighter, hvorefter han satte sig i en lænestol ved siden af min Herskerinde.
Medens Bent skænkede vin i glassene, og jeg sad uden at kunne røre mig og kun tjente som et levende bord for min Herskerinde og min Hersker, sagde min Herskerinde: ”Jeg synes at du skal vide, at alt, hvad der er sket for dig her i aften, var arrangeret på forhånd.
Jeg har kendt Bent i lang tid.
Straks vi to skiltes ved parken ringede jeg til Bents mobiltelefon og fortalte, at du var på vej. Da han efter min beskrivelse af dig kunne se dig, ringede han til mig.
Derfor kunne jeg ringe til dig og lade som om, jeg netop havde fået øje på en mand, som jeg ønskede at du skulle indlede samtale med.
Derefter kørte jeg hjem og fornøjede mig med Bodil.
Jeg håber, at du har haft en spændende oplevelse. Den vil Bent fortælle mig om senere i aften, når han og jeg deler seng. Han fortjener at være sammen med en rigtig kvinde.
Du løber jo ingen steder. Men det kan være, at jeg i løbet af natten kommer og løsner dig.

Min Herskerinde og Bent – min Hersker drak resten af deres vin og satte de tomme glas på slavindebakken og forlod mig hånd i hånd.

(oprindeligt, 19. november 2002. Tina Thranesen)