LÆSERNES EGNE NOVELLER

Buller©

Første møde med Jan

Jeg skulle hjem til Jan i aften. Jeg kunne mærke sommerfuglene i maven. 
Jan havde jeg mødt på nettet. 
Allerede i første brev skrev han om alle de ting, han kunne tænke sig at gøre med mig og min krop. Han var vildt fikseret på baller, og bad om at få sendt billeder, af – ja – min røv. I første omgang tænkte jeg, - Hold da op - lige på og hårdt. 
Vi holdt kontakten, han fik nogle billeder af min baller – røv, og efter mange mails og et par chats , blev vi enige om at mødes.
I dag var dagen.
Jeg gik og gjorde mig klar, og blev godt liderlig over at tænke på de ting jeg håbede og troede på, vi skulle gøre. Min pik, stod rank nede i bukserne, og jeg kunne mærke, at hvis ikke jeg gjorde noget ved den, så ville den komme bare af, han kiggede på den.
Jeg besluttede mig for at tage en spiller, men ventede indtil en time inden jeg skulle køre, så håbede jeg også at jeg kunne holde mig tilbage når jeg kom hjem til ham.

Jeg vidste ikke helt, om jeg bare skulle sætte mig i sofaen og spille min pik og tænke på, hvad der skulle ske senere. Men jeg besluttede mig for den helt store tur. Han havde talt om at han ville bruge nogle dildoer på mig og kneppe mig, så hvorfor ikke gøre mit hul klar til besøget.

Jeg gik op i soveværelset og fandt lidt glidecreme og en butplug frem, et par dildoer, brystklemmer og poppers. 
Blodet bankede i min pik, og den var hård som sten. Det første pre-sperm var begyndt at løbe ud af den. Jeg lagde mig ned i sengen, og begyndte at gnide min egen glidecreme rundt om mit pikhoved. Den blev godt ”snasket” ind, og det føltes dejligt henover min glans.
Jeg lod hånden glide op og ned af mit skaft, mens jeg tænkte på hvordan jeg håbede aftenen ville komme til at gå. 
Jeg tog butpluggen og tuben med glidecreme og smurte dem begge godt ind.
Den ene hånd gled frem og tilbage på min pik, den anden hånd brugte jeg til at presse butpluggen op. Den nåede lige inden for, da kunne jeg mærke at jeg var ved at komme. Min pik bankede og var klar til at sprøjte. Jeg stoppede. Jeg syntes det var for tidligt, men pressede butpluggen helt op, slap min stive pik, og satte mig op.

Jeg tog brystklemmerne, dem med en kæde imellem klemmerne. Jeg satte først den ene klemme på. Jeg kunne mærke, hvordan det trak helt ned i pikken og mit røvhul. Da jeg satte den anden på, begyndte min pik, at sitre – blodet bankede hårdere i den, og jeg kunne mærke, at enten så skulle jeg komme NU, eller også finde på noget andet.

Så jeg rejste mig op, tog min morgenkåbe på, og ville lige gå lidt rundt, lave en kop kaffe og pirre, (læs pine), mig selv lidt.
På vej ned af trappen kunne jeg mærke det kolde gys fra kæden mod min krop, der gled hen over mit bryst. Det pirrede. Butpluggen sat godt, den pressede lige hvor den skulle. Min pik stod stadig stiv, og der var en stor bule i morgenkåben.
Jeg gik lidt rundt og kiggede. Vrikkede lidt med måsen og brystet og nød det. Jeg gik og tænkte på de frække ting jeg skulle lave senere. Jeg glædede mig. Jeg håbede, jeg levede op til hans forventninger. Man var jo ikke 20 mere, så der sad da et par ekstra kilo lige på maven. Men det var vel lige meget, håbede jeg. 

Pludselig bankede det på døren.
Jeg kiggede hen mod døren, og kunne se at det var en af mine venner. Det er så (u)smart, at der er vinduer i døren, så han kunne se at jeg gik rundt. Jeg kiggede mig omkring, hvor jeg lige kunne gemme mig og afmontere alle tingene. Inden jeg havde set mig om, tog han i døren og gik ind.
Idiot – sagde jeg til mig selv- LÅS DØREN – når du leger. Nå det havde jeg glemt. Ind var han kommet, min pik stod stadig ud fra morgenkåben. Han kiggede på mig. ”Nå, har vi stadig morgen fed på” sagde han smilende. ”Joooo” sagde jeg lidt forlegent. 
”Gir du en kop kaffe?”
Inden jeg fik set mig om, stod han ude i køkkenet, havde taget to kopper, og var ved at hælde op.
Han satte sig hen til køkkenbordet. Jeg gik også ind for at sætte mig, og på vejen lagde jeg mærke til at min morgenkåbe havde åbnet sig lidt og man kunne se kæden, mellem mine brystvorter. Jeg ved ikke, hvad jeg tænkte, men jeg skyndte mig at trække morgenkåben sammen, og håbede han ikke havde set det. 
Vi havde faktisk aldrig talt om sex, så selvom det var der, min hjerne, pik, røv og bryster var lige nu, så prøvede jeg at lade være med at tænke på det. Men det var svært.

Da jeg satte mig, kunne jeg mærke, hvordan butpluggen pressede sig helt op, så igen blev jeg mindet om min egen liderlighed. Min pik havde lagt sig, men jeg kunne mærke, hvordan den stadig skreg efter, at få lov til at komme.
Jeg fortalte ham, at det kun kunne blive en hurtig kop, så måtte han smutte, fordi jeg skulle til et møde.
Vi talte lidt løst og fast, og efter et kvarters tid rejste han sig og ville gå. Jeg fulgte ham ud til døren, og lige inden han gik ud sagde han ”Din morgenkåbe er gået op.”
Jeg kiggede ned og så hele min brystkasse, og mine brystvorter der var blevet godt røde af klemmerne, var til åbent skue. Jeg trak den hurtigt sammen, og blev nok MEGET rød i hovedet. Heldigvis var det kun toppen, der var åben.
Han sagde ingenting, og på vej ned af trappen råbte han ”Hyg dig!” kiggede op på mig, og havde nok det største smil på jeg nogen sinde havde set. 
Pinligt.

Jeg havde nu mistet min hygge tid.
Og med hans sidste ord, havde jeg vist også sådan lige mistet lysten. Det var pinligt, syntes jeg.
Jeg tog klemmerne af. Av, hvor gjorde det ondt, og overvejede at lade butpluggen sidde. Men, – det blev ved overvejelserne. Ud kom den.
Jeg havde ikke så meget tid nu, så jeg hoppede hurtigt ud i badet og vaskede mig.
Men jeg stod og sæbede min pik ind, begynde den at vokse. Den ville stadig gerne. Jeg øjnede stadig muligheden for hurtigt at tage en spiller, inden jeg smuttede.
Jeg gjorde mig hurtig færdig med badet. Tørrede mig, og tog noget dejlig duft på. Jeg havde lagt tøj frem, så jeg hoppede direkte ned i det.
Skulle jeg tage noget med, altså legetøj?
Jan havde sagt, at han havde det hele, men havde han nu også det, der tændte mig? Jeg løb ud i køkkenet, hentede en pose, og spurtede ovenpå. Fik hurtigt smidt en flaske poppers, en pump up butplug, en stor sort dildo, et par brystklemmer - dem der strammer mere og mere når man trækker i dem, og lidt glidecreme - hvis nu han ikke havde noget.
Jeg var klar til at smutte. Men jeg havde glemt noget - min pik!

Jeg satte mig ind til computeren, og ville lige tage en hurtig spiller inden jeg smuttede. Mens jeg alligevel sad der, åbnede jeg lige maskinen og checkede min mail. Han havde sendt en mail!
Mens jeg med den ene hånd åbnede mailen, tog jeg pikken frem med den anden. Den var stiv.
I hans mail stod der, at han håbede, jeg IKKE spillede pik af, inden jeg kom, fordi så var der mere til ham. Hvad.. - kunne han læse mine tanker?
Der var en lille vej beskrivelse, og sidst i mailen stod der; ”Jeg håber du har en butplug op, når du kommer, det vil glæde mig.
De frækkeste, seriøse, sexhilsner fra din nye sexfyr, Jan.

Hold da op. 
Der fór alligevel en lille sexdjævel i mig. Hvad ville han gøre, hvis jeg IKKE gjorde det. Hvad nu hvis jeg tog noget andet? Ville han så blive glad – eller ville han give mig nogle klask på min røv, når han fandt ud af det, og straffe mig. Jeg vovede.

Jeg havde nogle kugler. Dem på en snor. 4 røde kugler. De rullede så dejligt når de var oppe. Jeg hentede dem hurtigt. Min hul var klar, så de røg op uden besvær. Det trak kraftigt i pikken, men tiden løb. Jeg hadede at komme for sent, trak bukserne op, tog de sidste ting, og var på vej ud af døren. Jeg var blevet endnu mere forsinket, så her fik han sin vilje, jeg spillede ikke min pik. Så håbede jeg bare på, jeg kunne holde mig, ellers så vidste jeg, at jeg kunne mere end en gang, så det gik nok. 
Hurtigt ud i bilen. På vej ud til bilen kunne jeg mærke kuglerne der rullede rundt ind i mig. Jeg havde kun prøvet dem et par gange før. Inden i kuglen er der en anden kugle. Det er den der ruller rundt, og får det til at føle dejligt.

Af sted det gik. Jeg overholdt nok ikke fartgrænserne og håbede, at politiet havde fri i dag. Det skulle lige passe.

Sommerfugle i maven. For første gang i dag overvejede jeg, om jeg turde. 
Hvad nu hvis han ikke var alene. Hvad nu hvis, og hvis!
OK, - så knalder jeg ham en, og så smutter jeg. Hvor svært kan det være, sagde min underbevidsthed mig.
Jeg tænkte meget over, hvad han havde skrevet til mig. Hvad han ville gøre ved mig. Det tændte mig. Det var meget længe siden, jeg sidst havde været sammen med en mand, så jeg håbede samtidigt, at han tog det roligt. Men jeg glædede mig samtidigt til en, der ville lege med mig, sutte en pik, blive kneppet, selv kneppe, og hvad han ellers fandt på.
Turde jeg?

Pludselig holdt jeg foran hans dør. Jeg vidste godt, hvordan han så ud. Vi havde webcamet sammen.
Jeg trak vejret dybt et par gange, stod ud af bilen, bankede på døren. Jan åbnede. Så langt så godt. 

Han var glad, glad for at se mig. Jeg var også glad for endelig, at se ham IRL. Jeg kunne mærke, jeg svedte. Min pik hang slapt af nervøsitet.
Han inviterede mig ind, viste mig ind i stuen. 
Inden jeg havde sat mig i sofaen, stod han allerede med en kop kaffe og en øl. Han vidste, at det kunne jeg godt lide. ”Der er mælk i kaffen” sagde han og smilede. Vi havde på et tidspunkt talt om, hvad vi drak, han havde hørt efter, så her scorede han allerede de første point.
Han satte sig ned ved siden af mig, og han spurgte lidt til mine sidste udenlands forretningsture, hvordan de var gået, og hvad jeg havde oplevet. 
Sommerfuglene, begyndte at flyve væk, og jeg følte mig bedre tilpas.
”Vil du se en pornofilm?” spurgte han, mens han rejste sig op. Jeg svarede, at det var en god ide. Han tog en film, og bukkede sig ned for at sætte den ind. Jeg kiggede på ham. Beundrede hans røv og tænkte, at den skulle jeg snart lege med. Jeg smilede ved mig selv.

Det begyndte at rykke i min pik. Så var det, jeg igen mærke kuglerne. Dem havde jeg helt glemt. Gu’ ved, hvad han sagde, når han opdagede det. Skulle jeg gå på toilettet og tage dem ud? Nej, hvorfor. Det kunne han da gøre. Jeg kunne mærke, at nu var jeg ved at være godt gejlet op.
Jeg tog den sidste mundfuld af øllen. Da jeg satte den på boret, rejste han sig straks og hentede en ny omgang til os begge.
På skærmen kørte en film med mænd, der legede med hinanden. Min pik var godt klemt inde ned i bukserne, og jeg prøvede at rette på den uden han så det. Det gjorde han. ”Du kan bare til den frem, hvis du har lyst”. Jeg overvejede det ikke længe, for det bankede så hårdt i den, og der var ikke plads til den. Så jeg åbnede bukserne og vippede pikken ud. Hold da op, det var godt at få den ud.
Jeg kiggede over på ham, og kunne se et smil på hans læber. 
Jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle gøre af mine hænder. Så det varede ikke længe, før min ene hånd hurtigt fandt vej ned til min pik. Jeg var der jo for det samme. 
Jeg kiggede på ham, og spurgte om han ikke tog sin pik frem. ”Nej ikke endnu, leg du bare med din, jeg kigger bare”, sagde han med et blødt smil på læben.
Jeg sad og stirrede på filmen, da han pludselig sagde ”Så du min mail inden du tog hjemmefra?” Jeg smilede og slap min pik. ”Nej nej, bare bliv ved.” Jeg kiggede på ham og forklarede, at jeg havde set hans mail, og nej, jeg var ikke kommet inden jeg tog hjemmefra. Men jeg var lige ved at gøre det nu.  
”Bare kom, sagde han, lad mig se dig sprøjte. Gjorde du alt, hvad jeg skrev?”
"Næsten,” svarede jeg med et smil på læben. 
Han satte sig ned på knæ foran mig, og trak mine bukser længere ned. Jeg blev ved med at spille på min pik, og jeg kunne mærke at jeg ikke havde langt igen.
Han tog en hånd ned mellem mine baller. Jeg kunne mærke, at han ramte snoren.
”Hvad er det?”
”En overraskelse,” sagde jeg med en liderlig lav stemme. 
Han trak min røv længere ud på kanten af sofaen og begyndte at trække forsigtigt i snoren. Det gav trækninger i hele kroppen. Min pik nærmest hoppede, og jeg kunne mærke, hvordan min orgasme nærmede sig. 
Han fjernede min hånd, og lod sin hånd glide ned over min pik.
Jeg kiggede på ham og troede, han ville lade sin mund glide ned over den.
Det gjorde han ikke.

I stedet rejste han sig. 
Min pik, jeg var lige ved at sprøjte, lige ved at komme i en orgasme. Min pik bankede af liderlighed. Den var klar. Lad mig komme. 
Jeg kiggede op på ham med bedende øjne, skulle jeg ikke sprøjte? Havde han ikke lige sagt, at jeg bare kunne komme?
Han trak mig op fra sofaen, og med bedste pingvinskridt, trak han mig over til sit spisebord.
”Lad mig se hvad du har oppe, lad mig lige se de baller, jeg skal lege med!” Han pressede mig ind over bordet.
Jeg kunne mærke, han satte sig ned bag mig, og han lod sine hænder køre op og ned af mine lår og op over mine baller.
Min pik lå ned mod bordet. Jeg fik rykket mig lidt, så den kom ned over kanten. Den var stadig stenhård, den pressede hårdt mod kanten.
Han tog mine bukser helt af. Jeg kunne mærke han legede med snoren fra kuglerne. Forsigtigt trak han den første ud, det gippede i hele kroppen. 
Pre-spermen væltede ud af min pik. Jeg kunne mærke hvordan det slaskede ned af låret.
”Skrev jeg ikke en butplug?” sagde han, i et blidt toneleje. 
”Jo, men, ..” mere nåede jeg ikke at sige, før jeg fik et klask på balden. Ikke hårdt, men nok til at jeg stoppede med at sige noget. Han begyndte at lege med mine nosser, han trak ned i dem. Med den anden hånd legede han igen med snoren i kuglerne. Han trak den næste kugle ud. Han lod sin ene hånd glide op til min pik. Den pressede stadig hårdt mod kanten. Hans hånd gled frem og tilbage hen over min pik. Nu gik det ikke længere. ”Jeg kommer” Han trak en kugle mere ud, og jeg kunne mærke hvordan orgasmen rullede hen over kroppen. Det kom i bølger, som et stormvejr med lyn og torden, imens sprøjtede min pik. Han trak den sidste kugle ud. Min pik blev ved med at sprøjte. Jeg ænsede ikke noget, bare min orgasme, min nydelse. Jeg kunne mærke den varme sperm glide ned at mine lår. Hans hænder æltede mine balder. Jeg rystede. Mine ben dirrede. Han trak mine balder mere og mere fra hinanden. Pludselig kunne jeg mærke hans åndedræt mod mit hul. Mine rystelser var der stadig. Orgasmen var ikke helt overstået. Jeg mærkede hans tunge lege med mit hul. Han pressede sin tunge ind. Legede med min revne. Slikkede min balder. 
Hans tunge og hænder var overalt. Jeg lå bare hen over bordet. Min pik var stadig stiv. Det bankede i den. Jeg nød det…

Fortsættes…