Hovedpersonerne i føljetonen er det unge par Bettina og Anders. Vi følger dem i deres erotiske oplevelser på kollegiet, med vennerne, oplevelser da de flytter i hus og på deres ferierejser.

4. Afsnit - I seng med svigermor

Det var blevet sommer - eksamen var overstået - og både Anders og Bettina havde klaret sig bedre end gennemsnittet. Nu ventede arbejdsmarkedet på dem. Anders havde allerede under sin eksamen sikret sig plads hos et af byens førende ingeniørfirmaer, hvorimod Bettina endnu ikke havde fået job. Den 1/7 tiltrådte Anders så som ingeniør, hvorimod Bettina var taget til København for at besøge sin veninde en uges tid.

Anders var netop kommet hjem fra den første dag på jobbet, da det ringede på døren.

- Hej, hvordan gik det så, udenfor stod naboerne Jan og Lotte med en lille ramme håndbajere.

Anders inviterede dem indenfor og fortalte om sit nye job, kollegerne, den lille rødtop som sad næsten side om side med ham, og den lidt ældre og modne kvinde - ja hun var nok sidst i fyrrene - Fru Andersen, som var afdelingens sekretær. Han fortalte om hvordan han flere gange i dagens løb havde kigget op for bare at møde hendes grundende, forskende øjne. Smart i tøjet, jo det var hun bestemt med snæver fiks nederdel og matchende blondetop, hertil en storskjorte som stod åben. En yppig barm havde hun også, med brystvorter som man kunne ane strittede lidt bag en bh som holdt dem hvor det så aller bedst ud.

Mens Anders fortalte Jan og Lotte om afdelingens sekretær, mærkede han hvordan han blev påvirket af at tale om hende. Han mærkede hvordan hans lem havde rejst sig svagt i bukserne. Han havde egentlig aldrig tænkt på modne piger, havde jo nok i Bettina, som han elskede overalt på jorden.

Indrømmet, han følte sig smigret over hendes åbenlyse interesse for ham - han var jo bare en grøn ny ingeniør.

Jan og Lotte morede sig kosteligt over at Anders havde gjort et tilsyneladende frækt indtryk på sekretæren.

- Jan, fortæl Anders om dengang du var i seng med din ex. svigermor, udbrød Lotte pludselig.

Anders kiggede måbende, - Har du været i seng med din svigermor, spurgte han rystet.

- Ja, han har, svarede Lotte, fortæl nu Jan!

Og så fortalte Jan:
Da jeg gik i 3.G kom jeg sammen med Susan. Susan boede alene sammen med sin mor - Karen - Karen var nok 44 år.

Da jeg blev student tilbød Karen at vi kunne holde studenterfesten hos hende da hun havde en stor stue.

Vi var 25 unge mennesker som festede hos Karen. Karen havde tilbudt at lave og servere maden og det kunne vi ikke sige nej til. Festen var kanon, og vi var alle temmelig berusede da vennerne begyndte at råbe: "Karen, kom og dans for os"

Karen dansede mavedans i sin fritid, og nu ville vennerne se hende danse. Karen kom ind i top og et skørt som sad stramt på hendes hofter og snart strømmede det ud af højttalerne med inciterende rytmer. Karen sprang op på bordet og dansede. Forførende svingede hun hofterne og rystede barmen og vi hujede og piftede alle af hende. Hold kæft hvor var det frækt. Pludselig råbte vennerne: "Også Jan, også Jan" - og så måtte jeg op på bordet og danse sammen med Karen - først tog hun dog min hvide T-shirt af mig så jeg dansede i nøgen overkrop og med bare fødder sammen med hende. Karen tog omkring mig og pressede sig ind mod mig, og provokerende begyndte hun at rotere med underlivet og overkroppen i cirklende bevægelser. Påvirket af den megen sprut vi havde fået på dette tidspunkt og Karens frække bevægelser, havde jeg snart en ordentlig jern på. Karen mærkede det og pressede sine lår sammen om mit skridt så min pik ligesom var kommet i klemme. På et tidspunkt under dansen uglede hun rundt i mit hår og det lød som om hun hviskede: "Jeg vil ha' dig frække knægt" - men jeg var sikker på at jeg havde hørt forkert.

Nå men som aftenen skred frem blev vi mere og mere fulde, og desværre - eller heldigvis - gik jeg i brædderne inden midnat. Susan og de andre tog ned i byen og festede til den lyse morgen.

- Men hvad med svigermor, afbrød Anders.

- Jo, svarede Jan og fortsatte. Jeg vågnede senere på natten ved at jeg mærkede at Susan klædte mig af - men det var slet ikke Susan, det var svigermor - Karen. Karen havde fået mine jeans af, og havde nu taget fat i mine Calvin Klein underbukser, det var bare som om hun ikke ville tage dem af straks, for hun kørte sine hænder blidt masserende hen over mit endnu slappe lem, som dog hurtigt rejste sig. Forsigtigt fiskede hun dyret ud og…. jeg troede ikke mine halvt åbne øjne… blidt lod hun læberne omslutte min pik, lod tungen lege op og ned ad skaftet, drillende og pirrende, pressede sig ind i spidsen for straks at glide under og lege med strengen. Det var så fedt at det rykkede faretruende i min pik nu. Karen kiggede op og mødte mit blik. - Åh, du er vågen! - hun smøg sig hen over mig - pressede sine bare bryster ned mod mig - hold kæft hun havde intet tøj på, det havde jeg ikke bemærket før. Da havde jeg nær sendt min ladning af sted, for satan da, min svigermor lå uden en trævl og slikkede pik på mig - det var bare for frækt. Hun kyssede mig blidt på munden og bad mig om bare at nyde det - det var hendes gave til mig. Om jeg nød det? - mon ikke. Hun kravlede op og lod sig synke ned over mit knejsende lem og red mig alt imens hun krammede sine stadig smukke bryster. Hun skreg højt da hun kom - og jeg mærkede hvordan hun malkede mit jern. Men nu ville jeg også være med. Resolut vendte jeg hende om, så hun stod på alle 4 med numsen bagud. Besat af svigermor borede jeg mit lem ind i hende og tænkte svagt at det dog var enormt så stram en kvinde i hendes alder var. Hårdt bankede jeg mit lem ud og ind i hende og få sekunder senere brølede jeg højt da jeg sprøjtede min sperm langt op i hende.

- Hvad så bagefter, ville Anders vide.

- Ja, bagefter var vi begge lidt beklemte ved situationen, man at vi havde nydt det, var vi begge enige om. Vi lavede dog den aftale at det var en engangsforeteelse, og at det skulle forblive vores hemmelighed. Men det var sgu enormt bekræftende at elske med en moden kvinde som vidste hvad hun ville - og gjorde det.

- Hold da kæft, udbrød Anders, det må jeg nok sige, jamen blev der så aldrig endnu en gang?

- Nej, Susan besluttede at studere videre i Århus, og det harmonerede ikke med mine planer om at fortsætte i Ålborg, så et halvt år senere gik vi hvert til sit, og Karen har jeg ikke set siden! Så pas på Anders, fru Andersen vil sgu nok have din unge muskuløse senede drengekrop.

De brast alle i latter og drak deres øl færdig.
Idet Jan og Lotte var ved at bryde op, ringede det på døren, og de gik ud i entreen.
Anders åbnede yderdøren da de var kommet derud.
Udenfor stod fru Andersen.

- Fru Andersen! - udbrød Anders overrasket.
- Karen! - udbrød Jan i samme nu

Anders og Jan kiggede på Fru Andersen og dernæst på hinanden - nej det var da umuligt - kunne ikke være sandt.

- Du havde glemt personalemappen på kontoret sagde Karen uanfægtet, jeg tænkte at jeg lige ville smutte omkring med den - Her - hun rakte Anders mappen, hilste farvel og sagde på vej ned af trappen - Vi ses i morgen Anders.

Tilbage i entreen stod Anders, Jan og Lotte - og kiggede på hinanden.

- Det var sgu ligegodt….. udbrød både Anders og Jan i munden på hinanden - og brast så i grin.

- Svigermor Karen som afdelingssekretær hos dig… Jan spruttede af grin, pas du nu bare på Anders - nu kan du være helt sikker på at hun vil ha' dig og med den salut gik Jan og Lotte ind til sig selv.

-----Fortsættes-----

5. afsnit Retur til forsiden