Hovedpersonerne i føljetonen er det unge par Bettina og Anders. Vi følger dem i deres erotiske oplevelser på kollegiet, med vennerne, oplevelser da de flytter i hus og på deres ferierejser.

5. Afsnit - Frækt sex til firmafesten 1. afsnit

Resume: Bettina er i København og Anders er startet som ny udklækket ingeniør i et firma. Under et besøg af Anders og Bettinas naboer Lotte og Jan, ringer det på døren. Udenfor står Fru Andersen, afdelingssekretæren på Anders nye job, som har lagt op til ham. Hun kommer for at aflevere en personalemappe til ham hvilket ikke virkede helt tilfældigt. Det viser sig, at Fru Andersen er identiske med Karen, Jans ekssvigermor, som forførte ham til hans studenterfest. Historien sluttede sidste gang med følgende:

- Svigermor Karen som afdelingssekretær hos dig… Jan spruttede af grin, pas du nu bare på Anders - nu kan du være helt sikker på at hun vil ha' dig - og med den salut gik Jan og Lotte ind til sig selv.


Da Bettina kom tilbage fra København fik hun historien om Karen Andersen. Glad ved situationen var hun bestemt ikke, men Anders bedyrede at han ingen interesse havde i Fru Andersen og bestemt ikke gjorde noget for at lægge op til hende, men at han da var smigret over hendes interesse for ham, og det slog Bettina sig så til tåls med. 

Anders havde været i firmaet i 3 uger da der blev sendt invitationer rundt om en kommende firmafest 14 dage senere. Anders og Bettina beslutter sig for at tage med. Tirsdag før festen ringer Bettinas far, Hugo, til dem og fortæller at han skal have et forretningsmøde i byen om fredagen og igen den efterfølgende mandag, om det er muligt at være hos dem i weekenden. De siger ja, men nænner ikke at fortælle ham at de faktisk skal til firmafest om lørdagen. De beslutter sig for at de er nødt til at melde afbud til festen.

 Torsdag før festen:
Anders sad ved sit skrivebord og var i gang med at lave beregninger på konstruktionen til et nyt stadion hans firma havde fået i licitation, da Fru Andersen kom med sin kontorstol og satte sig ved siden af ham.

- Du Anders, dine flekstidsskemaer er ikke helt korrekt udfyldt, næsten ubemærket flyttede hun tættere hen til ham og talte videre.

Anders var sig hendes nærhed meget bevidst, duften af hendes Phoemé parfume hang tungt i luften omkring hende og pirrede hans sanser.

Anders øjne flakkede og hans blik faldt på hendes snævre nederdel, som var krøbet anseligt op ad hendes lår, hans blik hang ved en ujævnhed i stoffet…… en hofteholder bemærkede han for sig selv, så hun har hofteholder til at holde strømperne oppe. Anders mærkede en varm strøm i skridtet og hans jern begyndte at røre på sig. Han havde siden teenageårene altid tændt på kvinder i frækt undertøj og i et kort nu huskede han hvordan hans værelse var overhængt med billeder af frække damer i udfordrende lingeri. Han sad og faldt i staver over om der mon var trusser på under nederdelen eller ej. Hans blik gled videre op af hendes krop… åhhh, hans vejrtrækning gik næsten i stå, måden hun sad på gjorde at han kunne se ned i udskæringen på hendes sommerbluse, se hendes kuplede bryster som hvilede i en flor tynd halvskåls blonde bh. Han fik en brændende lyst til at røre disse nødder, disse skønne meloner som sad på en moden kvinde som…………. kiggede ham ind i øjnene.

- Anders, du hører jo slet ikke efter hvad jeg fortæller dig. Fru Andersens blik røbede dog at hun godt vidste hvilken virkning hun havde på den unge mand, og rødmen på Anders kinder var da heller ikke til at tage fejl af. – Du skal skrive de timer du går tidligere med et minus foran – og de timer du bliver længere med et plus foran og …… Fru Andersen snakkede videre, og Anders tanker gik på langfart, foran sig så han Jan, naboen, ligge uden en trævl på sammen med Fru Andersen, hun ligger med han pik i munden og sutter den, og han ligger og leger med hendes våde fisse. Han ser hvordan Fru Andersen sætter sig overskrævs på Jan ser hvordan hans stive pik hamrer ud og ind af fissen………….gisp – i et nu kommer Anders til sig selv, Fru Andersen havde lagt sin hånd på hans lår og hans pik stod nu i en kæmpe bule i hans bukser…
- gør du?

- Æhhh, gør hvad, Anders havde overhovedet intet hørt af hvad hun havde sagt til ham de sidste 2 minutter.

- Kommer du lige med ud i arkivet og hjælper mig med at finde listerne for de sidste flexindberetninger.

Anders kiggede på sin bule i bukserne, Fru Andersen kiggede på hans bule i bukserne, deres øjne mødtes.

- Øh, nej, det gør jeg vist ikke, svarede han, beklemt ved situationen.

- Så venter vi lidt, hun gav hans lår et fast klem, kommer I med til firmafesten, spurgte hun henkastet.

- Vi bliver desværre nødt til at melde afbud for Hugo, Bettinas far kommer, og det er ikke så tit vi ser ham, svarede Anders.

- Av, det var brandærgerligt, jeg skulle også have haft en god ven med, men… Fru Andersen kiggede ned, … det gik altså i vasken sidste weekend.

Anders blev lidt berørt af hendes så åbenlyse tilkendegivelse af sit privatliv. – Det er jeg da ked af at høre, mumlede han, - jamen hvad så, kommer du så slet ikke med?

- Jeg ved næsten ikke, det er jo ikke meget ved at komme alene når alle I andre kommer som par, jeg vil jo komme til at sidde for mig selv, kan du ikke lige se mig sidde ude i skoven helt alene på et tæppe og spise min egen kedelige madkurv.

Anders kunne godt se hendes dilemma.

- Hugo, udbrød han så, hvad om vi tager Hugo med – han kunne da godt være din ledsager på skovturen og bordherre om aftenen!

Det syntes Fru Andersen var en god ide, og de aftalte at Anders skulle kontakte Hugo i løbet af eftermiddagen og invitere ham med.

Fru Andersens hånd lå stadig på Anders lår, men hans rejsning havde nu lagt sig lidt igen.

- Skal vi så lige kigge på det arkiv, sagde hun smilende til ham.

Åh, Gud, Anders blev straks sine sanser bevidst igen, hans blik faldt atter på hendes lår og nu var der ingen tvivl – man kunne se spænderne på hofteholderens stropper, se dem lukke sige om en strømpe med en flot blondekant. Igen mærkede han suget i underlivet.

- Kommer du så, Fru Andersen rejste sig og gik forrest ud af kontorlokalet hen ad gangen og op af trappen til arkivet ovenpå.

Da de kom ind pegede hun hen til enden af lokalet og op mod loftet – det er deroppe vi arkiverer p.t. – kan du ikke holde stigen mens jeg kravler op for at hente arkivboksen ned. Anders bekræftede at det kunne han godt, og stående med begge hænder på stigens sider holdt han denne, mens Fru Andersen kravlede op.

Anders kiggede op, - åh gud….. han kunne se lige op under hendes nederdel i den vinkel han stod, så hendes flotte ben med de eksklusive nylonstrømper så den sorte blondehofteholder som med sine klemmer holdt strømperne på plads, så …Anders gispede – og hans jern rejste sig fluks i bukserne…. hun havde ingen trusser på, og da hun stod med benene let skilte var der frit udsyn til en fuldstændig glatbarberet fisse. Det rykkede faretruende i hans pik.

- Kassen er ikke heroppe, nogen må have hentet den eller flyttet den – jeg prøver lige på hylden nedenunder. Fru Andersen kravlede 3 trin ned af stigen og havde nu Anders’ ansigt ud for sine læg.

Anders havde ikke længere styr på sig selv, uden at ville det lod han en hånd glide kærtegnende op af det strømpeklædte ben, kærtegnede læggen, knæet, inderlåret og kom op til den bare hud over strømpen. Hans fingre kærtegnede hendes venusbjerg. Han følte hendes silkebløde hud anede hvordan de små hår ihærdigt var blevet fjernet. Han førte en finger ind mellem hendes skamlæber og ramte en opsvulmet klit. Hans fingre blev klistrede, fedtede helt ind. Fru Andersen var våd, varm våd og liderlig. Hendes bevægelser var gået i stå, hun stod med lukkede øjne og nød knægtens kærtegn af hendes skød. Åhhh, hun havde altid haft en svaghed for de unge mænd, deres utilslørede liderlighed, deres virile pikke, og så det at man ikke var bundet til dem – kunne have vild sex med dem én dag og næste dag havde de glemt én og man kunne finde en anden. Hun havde allerede den første dag udset sig ham, set at han var en knægt med knejs i pikken og måske let at forføre og nu stod hun her og havde ham hvor hun ville. Hun stønnede sagte…pres 3 fingre op i min liderlige kusse, hviskede hun til ham. Anders pressede 3 fingre op, forbløffet tænkte han at det var underligt hun var stram og alligevel gav hendes fisse efter uden problemer. Forsigtig pressede han lillefingeren med – åhhhh… det var næsten fistfucking. Han bevægede tommelfingeren rundt så den ramte hendes klit og hun gav til svagt skrig fra sig og sammen fandt de en rytme som passede.

Fru Andersen klamrede sig til stigen. Hvor var han god denne unge mand, vidste lige hvordan han skulle fingerkneppe hende. Hun mærkede den tiltagende varme, kroppen der spændtes og slappedes skiftevis efterhånden som hun nærmede sig sin orgasme. Da orgasmen endelig rullede igennem hendes krop, stod hun som spændt i en flitsbue og gispede ja ja ja – det godt, det godt.

Anders mærkede hvordan det rykkede i hans pik, hvordan den spændtes mere og mere under Fru Andersens bevægelser, hendes stønnen og det at mærke hvordan fissen sugede sig sammen om hans fingre.

Åh, nej, tænkte han, jeg må ikke komme i min bukser, men da Fru Andersen kort tid efter rystede i krampe, og stønnede højt, mærkede han hvordan pikken trak sig sammen og sendte sin opsparede sæd ud i hans underbukser. Åh Gud, det er pinligt tænkte han, men nød samtidig den forløsning det gav i lysken.

I det samme hørtes trin på trappen udenfor og de fik travlt med at få det til at se ud som en normal arbejdssituation hvor to leder efter materiale på arkivet.

Det var rødtoppen som sad ved siden af Anders, der kom ind, bærende på en arkivboks.

- Er det flekslisterne du kommer med sagde Fru Andersen bøst til rødtoppen. Denne bekræftede at det var det, hvorefter hun blev bebrejdet at hun ikke havde lagt den aftalte arkivseddel ind på hylden når hun fjernede noget. Og med den opsang forlod Fru Andersen arkivet.

Rødtoppen rystede på hovedet til Anders, - hun er altså underlig engang imellem, det var da hende selv som bad mig om at hente den for 1½ time siden.

Sammen grinede de og blev enige om at det var alderen som gjorde det, men Anders vidste bedre, vidste at Fru Andersen havde planlagt det hele nøje for at få ham med herind…………. og nu stod han med en fed plamage i underbukserne, men det var frokost og han besluttede sig for at smutte ned i forretningen ved siden af og købe et par nye, og øhhh denne oplevelse skulle han nok ikke lige fortælle Bettina besluttede han sig for, der var jo trods alt ikke ”sket” noget.

-----Fortsættes-----

Afsnit 6 Retur til forsiden