Hovedpersonerne i føljetonen er det unge par Bettina og Anders. Vi følger dem i deres erotiske oplevelser på kollegiet, med vennerne, oplevelser da de flytter i hus og på deres ferierejser.

6. Afsnit - Frækt sex til firmafesten 2. afsnit

Resume: Anders og Bettina skal til firmafest lørdag. Hugo, Bettinas far melder sin ankomst fredag.

Karen Andersen, en varmblodig kvinde med hang til unge mænd, er sekretær på Anders kontor. Hun er netop blevet single igen, og hun og Anders aftaler at invitere Hugo med som hendes ledsager da Anders og Bettina ellers føler sig nødsaget til at melde fra da Hugo er en fortravlet, sjælden gæst hos dem.

At Anders har tilfredsstillet Karen Andersen på en stige i firmaets arkiv ved Bettina intet om…….. endnu.

- Har du været ude og købe nye underbukser, Bettina stod undrende og kiggede på Anders trusser.
- Øh, ja - jeg havde et lille uheld i dag og måtte i al hast smutte ned og købe et andet par.
- Jamen hvor er de gamle så? Bettina stod og sorterede vasketøj.
- Dem smed jeg i containeren – det var sgu for klamt at tage dem med hjem sådan uden pose. Anders håbede at hun snart ville stoppe med at spørge. Han havde droppet dem i en skraldespand på vej hjem, skulle ikke nyde noget af at skulle forklare hvorfor der var spermpletter i hans underbukser. Hans tanker gik for hvilken gang den dag til hans fingerkneppen med Karen Andersen i arkivet. For satan da hvor var hun en liderlig kvinde.

- Bettina, skal vi ikke købe noget rigtigt frækt til dig. Anders trak Bettina ind til sig og forklarede at han godt kunne tænke sig at hun havde hofteholder på og ingen trusser når de skulle til firmafest, at det bare skulle være en hemmelighed mellem dem hele aftenen.
Bettina indvilgede modstræbende i hans forslag og lod sig endog overtale til at blive glatbarberet.
Under protester trak Anders hende med ind i køkkenet. Låste døren og trak gardinerne for. I kassen i soveværelset hentede han 4 stykker nyindkøbt tov og blidt men bestemt puffede han hende bagover på køkkenbordet og liggende på ryggen bandt han hendes arme og ben til bordbenene.
- Nå, min skat, nu kan du hygge dig… nu går jeg ned og køber barbergrej, betragt det som en tak for sidst (strandturen red.) – åh nej for resten, der var lige en enkelt ting. Jeg har aftalt med Karen Andersen i dag at vi overtale din far til at være hendes ledsager til firmaturen på lørdag. Du får lige telefonen mens jeg smutter. Hastigt tog han mobilen, tastede Hugos nummer, lagde telefonen på hendes højre nøgne bryst og hviskede at det klarede hun lige mens han var borte. Bettinas protester svarede han ikke på og forlod køkkenet. Inden han forlod lejligheden hørte han dog lige brudstykker af hendes samtale med sin far: - er jeg utydelig, jamen jeg holde da telefonen helt hen til munden. Anders grinede lukkede døren, låste og skyndte sig ned i kiosken.

- Så er jeg her igen skat, noget nyt, Anders gik smågrinende ind i køkkenet til den stadig bundne Bettina. Hun skulede ondt til ham. Han stillede sig imellem hendes vidt spredte ben og lod sine kolde fingre glide hen over hendes krop hvilket afstedkom vilde protesthyl. 
- Hvor er det synd at du ikke kan bevæge dig. Blidt lod han fingrene nulre hendes brystvorter som straks blev stive ved berøringen af hans iskolde fingre. Op af lommen tog han to tøjklemmer han i farten havde snuppet nede i vaskekælderen. Han så forventningen i Bettinas øjne som i brøkdelen af et sekund blev afløst af smerte da han påsatte klemmerne, hun vred sig på bordet, men båndene holdt. Anders lod sine fingre vandre ned til hendes skridt og blev mødt af en meget våd og fugtig grotte.
- Hør lille skat hvad er det med dig du er vist en lille liderlige tøz er du ikke? Blidt pressede han to fingre op i hendes våde fisse og kneppede hende med dem for lidt efter at presse yderligere en finger mere med op. Lillefingeren lod han lege ved stjernen og tommelfingeren kørte fast frem og tilbage over hendes voksende rosenknop. Bettina havde lukket øjnene og kastede stønnende hovedet fra side til side mens hun forsøgte at bevæge sig i rebene. Netop som hendes orgasme begyndte, stoppede Anders lige så brat som han var startet og stønnende bad hun ham og at kneppe hende. Anders smilede og rystede på hovedet. – Først arbejde, så fornøjelse skat.
Han hentede en håndklæde som han skubbede under hendes numse og smurte hendes køn ind i barbergel og fjernede i løbet af få min. hendes kønsbehåring så hun var blød og glat som Karen…… igen gled tankerne til eftermiddagens oplevelse og hans pik rejste sig bukserne. Belært af dagens fadæse afførte han sig sit tøj.
- Knep mig Anders, bad Bettina.
Anders bøjede sig ned til den glatte våde fisse og lod tungen glide drillende rundt om hendes rosenknop, sugede den ind mellem tænderne og lod drillende tungen pirre den. Safterne sejlede fra Bettina og efter pludselig indskydelse løsnede han hendes reb på benene for blot at binde dem fast med lang snor ved hendes hænder. Bettina lå nu med fissen blottet op mod ham og benene trukket op mod skuldrene.
Med en finger førte han safter fra hendes drivende grotte ned til hendes stjerne og lidt efter lidt begyndte han at køre sin finger ud og ind af stjernen.
- Anders, nej, jeg kan ikke tage dig, åh nej, Anders, Anders, du må åhhhhh du må ikke, åhhhh ja ja ja åhhhhh ja. Bettinas protester afløstes af små liderlige skrig og Anders lod sin pik glide indenfor i hendes fisse, trak den ud igen, og atter engang lod han den dyppe i hendes liderlige safter. Prøvende satte han den mod hendes andet hul, pressede, ventede, pressede og gled lidt efter lidt længere og længere ind. Da han var kommet lidt ind mærkede han modstand og Bettina gav sig lidt i smerte, men da han lod fingrene lege med hendes klit slappede hun af og han mærkede hvordan modstanden blev mindre og mindre og han gled længere og længere ind. For satan hvor var hun stram, han mærkede hvordan den velkendte spænding i pungen og pikken trappede op og stille og rolig begyndte han at kneppe hende i røven, da Bettina endelig kunne tage ham hel begyndte hun at arbejde med og de kneppede vildt og inderligt og Bettina skreg sin orgasme ud i køkkenet da Anders finger masserede klitten hårdt og bestemt, og snart efter skød han med et brøl sin ladning af dybt dybt op i Bettinas tarm. Han lod pikken glide ud, løsnedes Bettinas bånd og lagde sig tungt ind over hende… bip bip bip…. mobiltelefonens monotone  bippen afslørede at der ikke længere var forbindelse…..

 

 

Afsnit 7 Retur til forsiden

Denne novelle er tilegnet sponsor for www.nannas.dk