Hovedpersonerne i føljetonen er det unge par Bettina og Anders. Vi følger dem i deres erotiske oplevelser på kollegiet, med vennerne, oplevelser da de flytter i hus og på deres ferierejser.

2. Afsnit - Strandtur - fortsat

Det dunkede i mit skridt - havde Jan slet ikke rørt ved mig - var det hele en drøm, solens ubarmhjertige varme stråler brændte i skridtet - åhhhh - skuffelsen væltede ind over mig - det var bare en drøm - men hvilken drøm - jeg smilede ved mig selv.

Anders lå og kiggede på mig.
- Hvad tænker du på, spurgte han mig og kysse mig på næsen.
- Åh, ikke noget, svarede jeg undvigende og kyssede ham igen.
Anders kyssede mig lidt mere krævende og tog mine hænder.
- Det var ellers nogle spændende lyde du sagde, Anders smilede frækt til mig - Ja du sagde flere gange Mmmmm og Åhhhhhh og så lå du så uroligt.
- Jamen jeg kan virkelig ikke huske det, svarede jeg undvigende men sendte Anders et meget troskyldigt smil.
- Mmmm, husk og fortæl mig det hvis du kommer i tanke om det, det lød temmelig interessant.

- I snakker da så det ikke er til at lukke et øje, Jan havde vendt sig om på siden og lå og kiggede på mig, hans blik gled ned af min krop og standsede ved mine små faste bryster, hans øjne fangede mine og han blinkede frækt til mig.

Igen kom tvivlen op i mig - var det en drøm - eller havde Jan vitterligt været ovre og lege med mig. Atter kom jeg helt i tvivl.

- Lotte og jeg smutter lige ind i byen og henter et par pizza-slice - vil I have noget med?
Vi besluttede at vi også godt kunne spise lidt pizza - og så tog de af sted hånd i hånd.

Det var begyndt at lufte lidt så jeg trak en knælang kjole på og Anders en T-shirt og en cap.
Vi flyttede vores tæpper over til en af strandens mange skraldespande, den gav i det mindste lidt læ for brisen.

Vi sad og snakkede, Anders og jeg, om vort eksperiment fra i lørdags. Anders var kommet hjem med noget tyndt skibstov og da vi var kommet i seng havde han bundet mig til sengen og brugt mig efter for godt befindende. Det havde været edder frækt - og en god oplevelse som vi helt sikkert vil bygge videre på. Da vi sad og gennemgik seancen mærkede jeg den velkendte sitren i skridtet - jeg var ved at blive tændt af vores snak om sex-lege og fantasier.

Jeg fik øje på noget blåt tovværk en fiskekutter havde smidt udenbords - som lå og flød på stranden, jeg rejste mig og hentede det, og satte mig smilende på Anders' skød - jeg så ham smilende ind i øjnene og spurgte: - Har du lyst til at lege?
Anders grinede og spurgte mig om jeg er blevet gal - med alle de mennesker på stranden...
Ja - og? var mit næste spørgsmål og kiggede på ham.
Anders grinede og rystede på hovedet.
Sådan lidt i sjov bandt jeg den ene ende af tovet omkring hans højre hånd.
- Åh jo jeg har lyst til at lege lidt med dig min ven - svarede jeg. Så hæftede jeg også tovet til Anders venstre hånd - Vil du være min slave - spurgte jeg ham.
- Du er gal - det er det jeg så godt kan lide ved dig - svarede Anders.
- Ja netop. Hurtigt trak jeg tovet bagud og Anders sad nu med hænderne bag ryggen bundet til strandens skraldespand. - Bliv lige siddende, sagde jeg.
- Som om jeg kan andet - råbte Anders efter mig da jeg rejste mig og tog vort fiskegrej.

Jeg gav mig god tid. Tog vores fiskestænger, samlede dem og fik sat forfang og madding på - vi var vel ved stranden. Jeg lod blikket glide hen mod Anders i ny og næ og sørgede for at vinden også blæste min kjole lidt op om numsen. Med noget som skulle ligne et rigtigt proff. kast fik jeg kastet første snøre ud. Jeg bøjede mig ned og sørgede for at min numse var til fri beskuelse for Anders imens jeg gjorde den anden stang klar. Også den kom ud, og jeg satte nu fiskestængerne i deres respektive holdere. Med vuggende gang gik jeg tilbage til Anders, lod tungen glide provokerende hen over min læber, og bøjede mig forover således at der netop var frit udsyn ind til min dejlige brune bryster.

- Nå, min skat, nu vil jeg gå op hente lidt is til os i kiosken, kan du hygge dig imens, sagde jeg.
- Bettina, Bettina - vent, du kan da ikke lade mig sidde her fastsurret til den forbandede skraldespand - hvad skal jeg gøre hvis der kommer nogen, Bettina - Bettina - så stop da for pokker - Bettina.
Jeg ignorerede hans råb, men vendte mig om og gav ham et fingerkys til farvel. Panikken stod at læse i hans øjne men også hans lidenskab ved at han var klar over at han var fuldstændig i min magt.

Da jeg kom tilbage stod der en mand og talte med Anders - jeg kunne se panikken i Anders øjne. Strandgæsten havde tilsyneladende ikke opdaget at han var bundet.
- Jaaahhh a tøvs li te a vud sai te ham te han hår bij o e stång, sagde han henvendt til mig - Jovvv for a ku sie te han lå o blåned - og te a krabat deryv hev gevåldig i e snuer.
Latteren boblede i mig - hu hej - en rigtig jyde - Jamen skat - hvorfor trækker du den så da ikke ind sagde jeg smilende til Anders, uhhh hvor jeg nød dette pineri vel vidende at han ikke var i stand til at rejse sig.
- Åh gider du lige Bettina - jeg er så døsig, svarede Anders.
Smilende forlod jeg dem - strandgæsten gik videre med en hilsen af hånden til kasketten og ønsket om en "Foresat gue daw" - og jeg gik hen og trak et pragteksemplar af en stor flot rødspætte i land - satte nye sandorm på og smed forfanget ud igen.

- For s...... da - sagde Anders, da jeg kommer tilbage med spætten, skar nakken over på den og smed den i spanden - det gør du aldrig mere, hvad hulen skulle jeg have gjort hvis han havde spurgt om hvorfor jeg var bundet?
- Ja, hvad ville du have gjort - spurgte jeg smilende. Jeg pakkede de to isvafler op og holder Anders is hen mod hans mund, men flytter den 5 cm da han ville bide i den, og igen da han prøvede endnu engang.
- Ud med tungen - hviskede jeg til ham - brug den - brug den som du vil bruge den på mig.
Anders tunge kom ud og ivrigt begyndte den at køre og dreje rundt på isen. Drillende bøjede jeg mig forover og lod mig egen tunge lege sammen med hans på isen. Anders drejede hovedet for at kysse mig - men hurtigt flyttede jeg hovedet. Her er varmt - er der ikke. Uden at afvente hans svar trak jeg kjolen over hovedet og åbenbarer mine dejlige runde kugler - lige så brune som resten af kroppen. Jeg satte mig på hans skød og kørte med isen på det mørkebrune af mine bryster - vorterne rejste sig straks og stod stive og strunke. Da de er godt smurt ind, bøjede jeg mig ind over ham og sagde - slik mig - som om du aldrig har lavet andet.
Anders tunge fandt min brystvorte, lod tungen cirkle rundt - begærligt slikkede han isen i sig. Hans tungearbejde tændte mig og det andet bryst fik samme omgang. Jeg stønnede sagte og lagde hovedet bagover.
- Bettina for s.... - se nu hvad du er skyld i, Anders kiggede demonstrativt på mig. Jeg kiggede ned og så en meget afslørende bule i hans shorts.
- Åhhh.. hvad mon folk vil sige til det - hviskede jeg til ham og rejste mig.
- Bliv siddende for pokker - du kan ikke lade mig sidde her offentligt ved skraldespanden med jern på!
- Nååå - kan jeg ikke - svarede jeg - og løb ud i vandet for at skylle det sidste is af min krop.

Da jeg stod ude i vandet og vaskede striber af is af mine bryster så jeg at der kom 2 helt unge piger gående på stranden. Jeg så Anders følge dem nøje med øjnene. Så begyndte de at fnise - og han blev meget rød i ansigtet, men var jo ikke i stand til at skjule den tilstand hans stive jern lavede i hans shorts. Pigerne gik videre men bliver ved med at kigge tilbage på ham og slog sig så ned i sandet i kort afstand derfra. Det var godt nok ikke med i min plan, men hurtigt så jeg de muligheder der var for at lave en lille overraskelse til Anders............Han kiggede beskæmmet fra mig og over på pigerne og tilbage til mig. Jeg kunne næsten læse den tiggende bøn i hans øjne om at komme og befri ham, redde ham ud af situationen. Jeg rystede vandet ud af mit lange hår, men i stedet for at gå hen til Anders gik jeg over til pigerne. Snakkede lidt med dem - de nikkede og samtykkede. Jeg gik hen til Anders - tog håndklædet, tørrede mig hurtigt og smed det i hans skød. Anders smilede lettet til mig - pigerne var på vej over til os og hans rejsning havde stadig ikke lagt sig. Mine hvide bikinitrusser var da også helt gennemsigtige nu hvor de var våde og Anders blik var klinet fast til dem. Hans blik på mine hvide bikinitrusser tændte mig i den grad, og jeg vidste hvor meget han nød synet

- Hejsa - pigerne var nu nået over til os. - Var der noget vi kunne hjælpe med, sagde de og kiggede på Anders. Anders anede ikke hvad han skulle svare og kiggede hjælpeløst op på mig og ned på hans nu skjulte stive lem. - Øhh, sagde han.
Jeg valgte at komme ham til undsætning og med et firnuligt smil til pigerne fandt jeg min pung frem. - Gider I hente 8 kolde oppe i strandkiosken, sagde jeg. Piger accepterede og gik fnisende derfra.

- I guder Bettina - jeg troede..........
- Ja, hvad troede du, afbrød jeg ham, men vidste godt at han havde været bange for at jeg havde inviteret dem med til noget frækt, - Anders, grinede jeg - de var altså kun 16-17 år sååå... nej den gik ikke.

Det var ved at tynde ud i menneskemængden på stranden, og et blik omkring os viste at der ikke rigtig var nogen i nærheden. Jeg smøg mine våde bikini trusser af, fjernede håndklædet fra Anders skød, hans stive lem stod kampklar og ventede på mig.
- Bettina - nej - det gør du ikke, Anders vred sig gevaldigt da jeg fjernede hans shorts. Jeg tog håndklædet omkring mig og satter mig ned over ham. Åhhhhhh - ubesværet gled hans stive lem op i mig - Mmmmmmmmmm - Anders rykker i de blå reb - men det sad godt fast, til gengæld vipper skraldespanden faretruende.
- Lad hellere være med det, grinede jeg, mens jeg roligt men bestemt begyndte at ride ham køre op og ned frem og tilbage på ham. Mine hænder fandt vej til mine brune bryster og nev og nappede så vorterne igen stod stive og mens jeg red ham lod jeg højre hånd massere min nu stive og blodfyldte klitoris. På hans stønnen kunne jeg fornemme at synet og følelsen næsten var for meget for ham. Jeg svejede frem og tilbage og fingeren kørte hurtigere og hurtigere, varmen blev mere og mere intens og dybt indefra begyndte sammentrækningerne, i min fantasi tænkte jeg på hvordan Jan havde tilfredsstillet mig tidligere på dagen - hvordan det var solen som havde affødt denne gnist i mit skød som havde tændt denne ild som ikke havde været til at slukke hele dagen - åhhh jeg følte hvordan Anders fyldte mig helt ud - følte hvordan hans jern gik helt i bund gang på gang, og fik mig til at tænde mere og mere - følelsen blev intens og orgasmekramperne rullede ind over mig. Med et halvkvalt gisp kom jeg - mærkede hvordan min skede trak sig sammen oppe fra og længere nedad - mærkede hvordan den holdt Anders jern fast i en skruestik - mærkede hvordan kramperne pumpede om hans nu meget tykke pik.

Anders var så ophidset at han havde lukket øjnene og ladet munden stå let åben - hans åndedræt var hastigt og sveden piblede frem overalt på hans lækre krop. Han vred kroppen og med høj stønnen mærkede jeg hvordan han om muligt vokseder endnu mere indeni mig og så.... sammentrækningen - hans mave åhhhhhh jeg mærkede hvordan han sprøjtede langt oppe i mig. Han rystede og hans åndedræt var uroligt. Jeg bøjede mig ind over ham - kyssede ham blidt på munden og løsner hans reb - Jeg elsker dig min ven, hviskede jeg i hans øre - kom lad os løbe ud og vaske os - jeg kan se at pigerne er på vej hen mod os.

Glade, varme og tilfredsstillede løb vi ud i vandet.........

- hvilken pragtfuld dag ved stranden, men da vidste vi heller ikke hvad aftenen ville bringe!!!!!


------------fortsættes-------------

3. afsnit Retur til forsiden