LÆSERNES EGNE NOVELLER

Fie©
Der er nu gået en måned siden pigens første møde med sin Herskers sadist side. I en måned har hun tilbragt hver dag i den mørke kælder, lænket og udnyttet på flere forskellige måder. Hun hænger i dag på korset på væggen, og hendes Hersker kommer ned for at få mere. 

Slavetøs for ever - 2. del 

Fornøjelse og pisk i kælderen.

Det er ved at være aften, for det er ved at blive mørkt udenfor. Der er en revne i stoffet der er hængt op for vinduet, så jeg kan bedømme om det er dag eller nat, ellers har jeg ingen mulighed for det så længe jeg sidder hernede. Der er kun det ene vindue i det lille mørke kælderrum, og noget ur er der heller ikke hernede. Der er faktisk ikke andet hernede end den madras jeg sover på, med dyne og pude, en lille bogreol, en ringe loftslampe, og så en lille kommode, der er låst. Andet er der ikke. Det er et kedeligt og deprimerende selskab og miljø jeg har hernede. Og tilmed begynder mørket nu stille at sænke sig, så det snart bliver mørkt hernede, da Simon ikke tændte lyset for mig da han lænkede mig for omkring et døgn siden. Ja, jeg har nu hængt hernede i omkring et døgn vil jeg tro. Nøgen, udstrakt og lænket fast til korset på væggen, som en anden jesusfigur, dog uden sømmene igennem håndfladerne og fødderne. Men til gengæld med et par lædertrusser på, så stramme at de kan holde dildoen i skeden, og dildoen i røven ordentligt oppe i mig. Og endnu engang en ydmygende gummimaske over hovedet på mig, dog med huller til øjne, og næse. Han er begyndt at bruge de masker meget på mig. Han ved hvor ydmygende jeg føler mig med dem.

  Jeg ved ikke præcist hvor længe jeg nu har været hos ham, men jeg så kalenderen på væggen den anden dag, og i omkring en måned tror jeg nu jeg har oplevet at blive lænket på forskellige ophidsende måder i kælderen, hver aften. Den ene mærkelig måde efter den anden, nogen gange behageligt, andre gange ydmygende, og nogen gange så det direkte har været tortur. Men det elsker han jo også. Han er sadist. Han elsker at påføre mig smerte, at se mig lide, og på de værste måder.

  Jeg kigger, bag fra masken, ud af vinduet, og drejer så hovedet mod den anden ende af rummet da der pludselig lyder trin på kældertrappen. Jeg kigger gennem mørket og ser så Simon komme ned af trappen og imod mig. ”Nu har min slave vel ikke fornøjet sig for meget med sig selv?" siger han, og stopper foran mig. Jeg ryster på hovedet. Jeg har overhovedet ikke kunne komme til det sådan som mine arme er strakt ud til siden. Det har så aldeles ikke været en fornøjelse at hænge her med en dildo i røven og skeden, som jeg ikke har kunnet komme til at tage ud eller rykke rundt på når den har siddet længe nok samme sted. Han kigger bare på mig, og lægger så sin varme hånd på min bare mave, og lader den forsigtigt kærtegne ned over min navle, og ned til trussekanten, og stille ned i trusserne, til han når ned med fingrene til min skedeåbning hvor dildoen sidder. Han lægger fingrene på dildoen, og får den til at bevæge sig en smule. Jeg skyder underlivet frem for at få ham til at bevæge den mere, men han trækker da hånden helt op af mine trusser, og kigger op på mig med et strengt blik. ”Hentyder du til at jeg skal blive ved? Har slavetøsen ikke lært at man ikke giver sin Hersker ordrer?"

  Jeg nikker hurtigt, men ser ham gå hen til kommoden og låse den op, og hiver en tynd læderpisk op af en af skufferne. Jeg lukker fortvivlet øjnene da jeg nu ved hvad der skal ske. Slagene kommer lidt efter, uden han har sagt noget. Han ved jeg er forberedt på det, og bare vil have det overstået. Piskeslagene hagler ned over mig, men rammer mig mest over mine bare blottede bryster. Han stopper hurtigt efter igen, men da er blodet allerede begyndt at løbe ned over min mave. Jeg hulker stille bag masken, men jeg kan høre han griner. Det morer ham det her. Han river hårdt trusserne af mig, og trækker dildoen ud af min skede. Det kilder da han trækker den ud, og jeg ønsker at han hurtigt vil stikke den op igen, men det gør han ikke. I stedet fører han spidsen af pisken op i mig. Langt op i mig. Jeg prøver at skrige, men kan ikke for masken. Han stopper med at presse den videre op, og lader den være der lidt, inden han trækker den ud igen. Jeg kigger på ham igen, med tårer i øjnene, men han lader ikke til at bemærke det. Og så endelig løsner han mine fødder, og arme og jeg kommer ned fra korset. Han skubber mig hen mod madrassen og skubber mig hårdt ned på den, så jeg lander på halebenet, og mærker den store dildo der sidder oppe bag i mig, det gør ondt. Han forlanger jeg lægger mig på ryggen med armene over hovedet. Det gør jeg så. Han sætter sig ned på knæ mellem mine ben og kigger på mig, og kysser så min navle. Jeg hæver maven lidt af fryd, og han lader tungen fortsætte ned i skeden på mig, og slikker mig. Jeg bliver bare liggende og stønner bag masken. Så tager han om mine lår, løfter mit underliv lidt, trækker sine bukser ned, og trænger så hårdt ind i mig. Jeg griber fat i min dyne, mens han bare presser på, og mærker hvor mange gange han kommer. Så stopper han igen, og rejser sig op og tager sine bukser på. ”Du har opført dig godt i aften slave. Se frem til noget bondage i morgen, for din skyld." siger han, og forsvinder så op af kælderen og låser døren efter sig.
  Jeg ligger bare tilbage med en dildo i røven, en gummimaske over hovedet og mine fingrer i skeden for at fortsætte selv...


Fortsættes..