LÆSERNES EGNE NOVELLER

Chessvaffi ©

Forsikringsagenten

Søren svingede først på aftenen ind til dagens sidste kunde. Han havde haft forrygende travl de sidste par dage, da han var ansat som taksator hos ét af de store forsikringsselskaber.
Det var en flot efterårsdag, solen skinnede smukt ned fra en næsten skyfri himmel. Det var ikke til at tro at for nogle få dage siden, havde det samme vejr, hærget hensynsløst hen over landet med en vild orkanstorm, og nådesløst smadret for flere hundrede millioner kroner værdier.
Han blev budt indenfor af en lille spinkel rødhåret kvinde, der tilbød ham kaffe, men han takkede venligst med bestemt nej tak. Hans mave ville sprænge, såfremt han pøsede mere kaffe ned denne dag. Alle kunderne tilbød som det første kaffe, men han kunne bare ikke tåle mere af den sorte drik. Hun smilede forstående og tilbød ham i stedet en kold øl. Da det var sidste sted på dagens lange kunde tur, accepterede han påskønnende hendes tilbud.
De satte sig tilrette ved køkkenbordet og sludre lidt. Kvinden drejede dog hurtigt samtalen ind på forsikringsspørgsmålet. De havde fået ødelagt et drivhus og et redskabsskur, samt fået væltet flere meter rækværk. Alt sammen noget de gerne ville have erstattet af selskabet. Da de havde drukket færdigt, gik de uden for, for at besigtige skaderne. Søren konstaterede dog lynsnart, at intet af de beskadige ejendele, kunne refunderes af forsikringsselskabet, da de nævnte skader ikke var støbt korrekt ned, efter de anviste forskrifter i henhold til forsikringspolicen. Kvinden var ulykkelig og bad ham vente lidt, da hendes kæreste snart kunne forventes hjemme.
De snakkede lidt om løst og fast og kort efter dukkede kvindes kæreste op. Det var en anden kvinde, lidt højere og lidt kraftigere en den første. Et lesbisk par tænkte Søren, det var lige godt satans. Søren lod nu som ingenting, men satte professionel den nytilkomne ind i problematikken. Begge kvinderne var ulykkelige over afslaget og den manglende dækning af skaderne. Den sidst tilkomne kvinde foreslog ham henkastet, om han ikke kunne snyde lidt med skadeanmeldelsen, da det drejede sig om temmelig mange tusinde kroner, som de gik glip af.
”Som du selv siger, så handler det om en del penge. Hvad får jeg så til gengæld” svarede Søren frimodigt og betragtede kvinderne på en hel ny måde.
”Det kan du godt glemme, som du sikkert har regnet ud – er vi slet ikke til mænd” svarede den største af kvinderne.
”I bad mig om at snyde – nu må i jo så selv snyde lidt” svarede Søren fintmærkende og rejste sig op, og greb ud efter sin mappe, som han havde stillet op af bordbenet.
Den lille rødhårede kvinde så skræmt ud over den forhandling, der foregik mellem Søren og hendes kvindemand.
”Men så tak for skænk” sagde Søren afgjort og begyndte at trække sig tilbage.

”Nej vent nu lidt – hvad har du egentligt tænkt dig” spurgte den store kvinde nysgerrigt.
”For alle de penge – kunne jeg snildt få et par luksusludere en hel weekend, så total rådighed over jer to i aften – mindre kan vist ikke gøre det” svarede Søren.
”Total rådighed hvad indebærer det” spurgte den lille kvinde skrækslagen.
”I gør alt hvad jeg beder jer om. Alt ganske enkelt” svarede Søren.
De to kvinder vekslede blikke og den lille rødhårede kvinde rystede febrilsk på hovedet, men den store sagde højt.
”Det er en aftale”
”I er ikke enige, så det går ikke an” bemærkede Søren og trykkede dørhåndtaget ned og begyndte at forlade dem.
”Okay da” råbte den lille kvinde efter Søren.
”Er du sikker” spurgte Søren, mens han vendte sig om.
”Ja” peb hun stadig usikker ved situationen og hvad det eventuelt indebar.
”Okay - du springer ud efter en ny øl til mig” sagde Søren.
”Og du – ta' dine cowboybukser af” fortsatte Søren til den største af kvinderne. Hun sendte ham et vredt blik, men åbnede alligevel sine bukser og krøb ud af dem.
”Og så resten af tøjet – på nær trusserne” befalede Søren videre. Hun gjorde som Søren sagde, men var bestemt ikke stolt af situationen.
”Har du nogensinde fået smæk” spurgte Søren hende.
”Nej… jamen” forsøgte hun.
”Står du allerede af” forespurgte Søren.
”Nej” stammede hun.
”Så bøj dig ind over bordet” bemærkede Søren bydende.
Idet samme kom den anden kvinde gående ind af døren med en øl i hånden, sendte Søren sin flade hånd af sted i luftet og ramte hård og præcist kvinden bagi. Den rødhårede stivnede fra isse til fod, da hun så hvad der foregik.
”Kan du ikke finde noget reb, så jeg kan binde din mandeveninde til spisebordet. Plus et par hovedpuder” sagde Søren og løftede igen hånden, inden han sendte et nyt slag af sted og ramte den trussebelagte numse præcist, som han ønskede og deslige sigtede efter. Kvinden på bordet, tog imod uden at kny det mindste.
”Vågn op tøs og find så det reb” gjaldede Søren til den rødhårede, der stadig stod som var hun limet til køkkengulvet. Hun forsvandt langsomt, med et bekymret blik i ansigtet atter ud af døren. Da hun vendte tilbage med noget reb i hånden, var Søren stadig i gang med at bearbejde hendes kæreste numse.
”Læg puderne under hendes overkrop og bind hende så til bordbenene.” sagde Søren hårdt og trådte et skridt bagud. Tøsen fik lagt puderne tilrette og begyndte derefter febrilsk at fjumre med rebet, men fik efterhånden styr på sine bevægelser og fik bundet hendes kærestes ben til bordet.
”Flot tøs – træk så hendes trusser ned så vi kan nyde hendes røde numse” sagde Søren og satte sig ned på en stol. Tøsen kiggede skræmt på Søren, men hev alligevel langsom i vendingen trusserne ned og blottede et par lyserøde kvindeballer.
”De kan vist godt tåle nogle flere slag. Så nu fortsætter du tøs. Giv din veninde tyve slag” kommanderede Søren.
”Nej da – det kan jeg altså ikke” gispede hun forfærdet.
”Nå ikke. Jamen så må du jo have dem, når du ikke vil høre efter tøs” brummede Søren.
”Nej, jeg skal nok” forsøgte tøsen, men for sent efter Sørens mening.
”Tag dit tøj af – så skal jeg lære sådan en uopdragent tøs som dig, at makke ret og lære at lystre en simpel besked. Men nu bliver det tredive slag i stedet” smældede Søren. Da tøsen ikke gjorde mine til at reagere, greb Søren ud efter hende, fangede hendes ene arm og trak hende over til sig, så hun stod lige foran ham.
”Fold hænderne bag nakken” sagde Søren. Tøsen turde ikke gøre andet en lystre nu, så hun løftede samarbejdsvilligt armene op, og flettede sine fingre bag nakken.
”Dygtig tøs” sagde Søren og trak hende længere ind til sig. Han lod hænderne glide op af hendes ben, stoppede først ved hendes lynlås. Han lynede den roligt ned, åbnede bukseknappen og trak hendes bukser ned. Hun gispede da Sørens hænder gik på opdagelse på hendes baller. Han nussede dem først uden på trusserne, inden hænderne forsvandt indenfor på den bare hud.
”Jamen dog - din lille stramme fisse er jo blevet fugtig – higer du ligefrem at blive kommanderet rundt med. Det var da en dejlig overraskelse” sagde Søren med en vitterlig overrasket røst.
”Bøj dig ind over mine knæ, støt med hænderne i gulvet. Flot tøs” fortsatte Søren. Han betragtede længselsfuld hendes lille frække røv. Trak trusserne ned og afslørede et par flotte hvide baller. Han nev lidt i dem, før han begyndte at bearbejde dem med slag. Tøsen beklagede sig efter hvert eneste slag, der traf hendes blottede bare røv. Søren ignorerede hendes klagesang og stoppede først efter de tredive slag, som hun var blevet tildelt i straf.
”Har du lært lektien nu” spurgte Søren hende.
”Ja” peb tøsen.
”Sådan et par tøser har vel et dildosortiment, ikke” spurgte Søren videre.
”Jo” svarede tøsen.
”Så find det frem” befalede Søren bestemt. Hun kom straks tilbage med flere slags batteridrevne nydelsesapparater. Søren valgte en ganske almindelige mellemstørrelse og tændte den, for at se om den fungerede. Den fyldte rummet med en vellysten summende klang.
”Giv så din veninde noget anal massage med den skønne summende tingest” sagde Søren og rakte dildoen frem imod tøsen.
”Hun vil ikke have det. Hun afskyr det” hikstede tøsen og snappede nervøst efter vejret.
”Er du nu fræk igen” sagde Søren og hævede stemmen mærkbart.
Tøsen kiggede forvirret fra Søren og over mod sin bundne kæreste.
Søren trak sin lynlås ned og hev sin halvstive pik frem.
”Sæt dig under bordet, imellem din kæreste ben” sagde Søren hårdt.
Tøsen krøb ind under bordet og Søren stillede sig lige ud foran hendes mund. Pikken rejste sig i små ryk og blev snart helt stiv. Tøsen stirrede forfærdet på det store monster foran hendes hoved.
”Åben så din lille suttemund” sagde Søren. Da hun ikke reagerede på ordren, slog Søren kvinden på bordet hårdt bagi, det gentog sig flere gange. Endelig mærkede Søren tøsens mund krybbe forsigtig ind over hans stive pik.
”Behold den helt inde i munden og brug så din tunge flittig” pålagde Søren tøsen, hun gjorde det uden tøven denne gang.
Imens førte Søren den summende dildo ind i fissen på den anden kvinde. Hun havde under hele seancen forholdt sig helt tavs, men nu stønnede hun lidenskabeligt, efterhånden som dildoen bankede ud og ind af hendes våde fisse. Da dildoen var sovset godt ind i hendes fissesafter, flyttede Søren dildoen op imod hendes anus og pressede den uden besvær op i hendes bagerste hul. Han skruede en tak op for styrken og bollede hendes røv hårdt med dildoen, samtidigt begyndte han at støde med pikken i tøsens mund. Hun for søgte at trække sig væk, men han tog blot et solidt tag i hendes hår og fastholdt hende i et skruestik og mundkneppede hende uden yderligere modstand. Kvinden på bordet skreg en anal orgasme ud over bordkanten, mens tøsens mund blev gennemkneppet af Sørens liderlige pik. Han fjernede dildoen fra kvindens røv og trak pikken ud af tøsens mund. Placerede den i fissen under den åbne røvhul og bankede den op i den sjaskvåde fisseåbning. Kvinden gav et hyl fra sig da hun mærkede pikken erobre hendes kvindeåbning, der normalt også kun tilhørte kvindehænder, dildoer og kvindetunger. Men denne kødrige dildo art, gjorde alligevel hurtigt sin virkning. Kvinden hylede i vilden sky og hendes underliv snurrede af nydelse da hendes første fisseorgasme skyllede ind over hendes krop.
Søren smilede for sig selv da, han mærkede hendes tilstand, mens tøsen stadig sad på knæ foran ham. Han satte sig ned på stolen og vinkede hende over til sig.
”Sæt dig oven på mig. Jeg vil mærke din lille rødhårede stramme fisse om min pik” sagde Søren med en liderlig stemme. Tøsen kravlede op på ham og sænkede langsomt sit våde fisse ned over hans strittende pik. Tøsen var ligeså drivende som den anden kvinde, men hendes fisse sluttede mere tæt om hans opsvulmende pik. Hun snappede efter vejret, da pikken gled op i hendes dyb. Søren greb nu om hendes hofter og bankede pikken ud og ind af tøsens underliv. Hun hjalp ikke uvilligt til, at de snart eksploderede i en kæmpemæssigt synkron orgasme, der larmende udgjorde en skøn udløsning for dem begge. Tøsen sank efterfølgende stønnede sammen over Søren.
”Sæt dig op på bordet foran din kæreste og lad hende slikke din fisse ren igen” sagde Søren pludselig. Tøsen reagerede ikke, så Søren bar hende over til bordet og satte hende lige foran den bundne kvinde. Han tog fat i kvindens hår og styrede pikken ind i munden på hende og lod hende rense hans pik, for sperm og fissesaft. Hun labbede uden vrøvl det hele i sig, med en nydelse der tirrede ham til at forsætte bevægelserne i hendes vidunderlige og villige mund. Sørens pik var stadig kampklar, da han trak sig væk.
”Slik så tøsen her ren og giv hende en mindeværdig orgasme samtidigt” sagde Søren. Tøsen sad med ryggen mod væggen, men gled nu med den spermfyldte fisse nærmere hen mod den mund, der skulle give hende endnu en klimaks. Søren holdt hende stadigvæk i håret og sørgede for at hun gjorde som han befalede. Hun undrede sig over hendes apatiske opførsel, det var som om hun var i trance og bare parerede ordre, uanset hvad ordren gik ud på. Eller også nød hun vitterligt bare hele legen og det nye ukendte. Tøsen begyndte at stønne hæmningsløs over behandlingen. Søren stillede sig tilfreds om bag ved kvinden og trængte uden varsel op i hende analt. Hans pik var superstiv og fyldte hende godt ud. Hun klagede sig åbenlyst, da han stødte hel i bund, mens Søren blot brølede nydelsen ud. Han kørte stille og roligt ud af hende, mens tøsen stønnede veltilfreds videre over den mund, der servicerede hendes fisse så skønt. Søren var efterhånden klar til en ny udløsning, den stramme og snurrende bevægelser i kvindens anale muskler, havde bragt ham i den favorable tilstand. Han kravlede op på bordet med en knæ på hvert sin side af tøsen, pressede insisterende pikken ind mellem hendes læber, plantede hænderne på væggen og kneppede tøsens mund. Hun kravlede længere og længere bagud, men ramte til sidst væggen, så hun måtte tage ham helt ind i munden.
”Åh gud sikken en himmelsk tøse mund” hylede Søren og tømte sin anden ladning i halsen på tøsen. Hun gurglede forgæves og måtte æde hele molevitten uden pardon. Søren lod hænderne køre kærtegne op omkring tøsens kinder og hun suttede til gengæld underlegen hans pik ren for slatter af spermrester. Søren rakte ud efter den anden øl og tog en ordentlig slurk af det læskende væske og bød de to kvinder, som trætte og brugte, men smilende saligt delte resten af indholdet mellem dem.

 

Hvad synes du om historien?
Giv din mening til kende HER

 

Vil du læse flere noveller af
samme skribent - klik HER