LÆSERNES EGNE NOVELLER

Den plasticbegejstrede©

Fra min læretid 1
 

Som 17-årig kom jeg i lære som elektriker, og efter 1½ år blev jeg allerede sendt på egen hånd til småopgaver.
En dag kom jeg ud til en dame midt i 50'erne, der skulle have lavet en ny stikkontakt i køkkenet. Hun boede alene i en stor gammel villa, og det krævede at jeg skulle trække et kabel gennem klædeskabet i entréen. UHA! Dér hang en drønflot knaldrød lakregnfrakke, den flotteste fra Børmax. Jo, jeg havde interesseret mig for regnfrakker i et par år!
Jeg tog den forsigtigt ud for ikke at komme til at ødelægge den, og kunne ikke dy mig for at snuse til dens duft.
Men damen stod bagved og så det. "Dufter den ikke også godt?" spurgte hun.
Jeg fór sammen i forskrækkelse over at være afsløret, men hun smilede til mig. "Er den ikke flot?” ”Øh, jo" svarede jeg fåret, mens jeg lignede en rød lyskurv i ansigtet.
"Vil du se mig med den på?" spurgte hun, og jeg fremstammede et ja. Kors hvor var jeg genert over at være blevet afsløret.
Hun så det, og sagde, jeg ikke skulle være genert, for det var meget almindeligt at mænd syntes kvinder var sexede i en rød regnfrakke.

Den sad flot på hende, for hun var ikke slank og ikke tyk, men pænt buttet. Og bæltet gav en flot figur. "Har du tid?" spurgte hun smilende. Det havde jeg, så jeg lagde værktøjet og gik med hende ind i soveværelset. "Tag tøjet af" hviskede hun kælent. Jeg var helt vildforvirret, for sådan en "gammel dame" og sex?
Men jeg tog tøjet af, og hun tog sit af og lakregnfrakken på igen.
"Kom og hold om mig, nøgen mod min regnfrakke!" sagde hun, og det gjorde jeg. Hun duftede dejligt af en fin parfume ligesom frakken, og jeg mærkede hendes hånd på mit lem, der hurtigt var sin opgave voksen.
Hun førte mit hoved ned mellem sine ben, og jeg snusede duften af hendes våde liderlighed.
"Knep mig!!" hviskede hun liderligt, og lagde sig på sengen. Jeg kravlede på hende og stak dyret forsigtigt op i hendes våde kusse. Hun stønnede kælent og begyndte at vrikke med hofterne, mens jeg stødte til. Hurtigt fik hun orgasme med et lille halvkvalt skrig, og jeg afleverer en ordentlig ladning inde i hende. "Åh, knep mig, dit dejlige handyr. Sprøjt din sperm op i mig, for jeg kan ikke mere blive gravid. Så nu kan jeg nyyyyyyde din sæææææædoOOOOHHHH!" Hun krampede kussen i en voldsom orgasme, jeg aldrig havde oplevet ved en ung pige. Denne ældre dame var en vild hoppe i sengen. Vildere og bedre end nogen anden, jeg havde oplevet. Og jeg gav hende endnu en ladning, mens hun trykkede mit hoved ned mod hendes regnfrakkedækkede bryster.

Bagefter gik vi ud på badeværelset og vaskede sæden af vores kroppe og regnfrakken. Jeg tog tøjet på og gjorde mit arbejde færdigt, mens hun sad i nylon-natkjole og nød et glas sherry. Jeg havde en Cola stående.

Da jeg var færdig, spurgte hun, om hun havde skræmt mig. Nej, det havde været min bedste oplevelse, svarede jeg. Så spurgte hun, om jeg ville komme og besøge hende på fredag efter fyraften, og det ville jeg gerne. Meget gerne!
Vi aftalte at jeg skulle komme dagen efter, der var fredag, så ville hun lave lidt god mad til os.

Jeg tog tilbage til firmaet med en vanvittig drøm, eller var det virkelighed? Jeg havde kneppet en dame, der kunne have været min egen mor!

Fredag eftermiddag tog jeg et godt bad og tog mit bedste tøj på, og tog ud til damen.

Jeg ringede på, og hun spurgte, om det var "elektrikeren". Jeg svarede, og hun åbnede, nøgen under den røde lakregnfrakke. Åh, hun var skøn!

Jeg kom ind, lagde overtøjet og hun viste mig ind i spisestuen, hvor der var dækket med lys og dæmpet hyggemusik. Jeg satte mig hvor hun viste plads, og bad mig vente et øjeblik. Lidt efter kom hun igen, igen med det sidste nye på: en flot sort nederdel af glat, blødt skind, sorte støvler med høje hæle, og en skinnende sort lakregnfrakke, omtrent som den røde. Og jeg kunne skimte en nylonbluse indenunder. Uha hvor min pik kom til live. Jeg forsøgte at røre, men hun trak sig koket væk. "Fy, slemme liderlige dreng! Først spise, så lege!" sagde hun, og satte sig overfor mig.

Mens vi spiste spurgte hun mig om jeg kunne lide regnfrakker, og jeg svarede ærligt, at jeg havde været glad for dem siden jeg var 5 år. Dengang vidste jeg ikke hvorfor, bare at de var dejlige at røre ved.
Hun nikkede og sagde, at det var meget normalt for drenge. Piger var mere til bløde stoffer som satin, silke og nylon. Det vidste jeg ikke.

Efter måltidet skulle hun vise mig noget. Jeg skulle tage alt tøjet af og sætte mig i en læderlænestol, og så legede hun ellers "gå mannequin" for mig med regnfrakker, for hun havde flere end den røde og den sorte. Og jeg blev legesyg, især da hun kom ind iført et stort regnslag i gennemsigtig plastic. Helt nøgen indenunder. Hun gik hen til mig, kælede mit lem stort, vendte ryggen til, og satte sig på pikken med et lille hvin. Hold kæft hvor var det godt, og jeg kunne ikke rigtig støde til, så hun bestemte farten. Jeg skulle lige til at sprøjte, da hun stoppede, og rejste sig.
Hun førte mig over til en spisestuestol og satte mig, og så vendte hun sine pænt store bryster mod mit ansigt gennem plasticregnslaget, og satte sig igen på pikken.
Denne gang kunne jeg komme til, så jeg gramsede hendes bryster, suttede vorter og stødte lem for fuld kraft. Vi kom samtidig med hvert sit hyl, og hun sank sammen over mig og kyssede mig vildt og erotisk. Pludselig mærkede jeg hende stikke tungen ind og rotere i min mund, og jeg blev svimmel og stiv af ung liderlighed! Det havde jeg aldrig oplevet før. Men jeg kyssede tilbage og stak til, mens hun gav en række små piv og red mig vildt. Og så fik vi endnu en fælles orgasme.

Langsomt steg hun af, og pakkede regnslagets plastic om min drivvåde pik. Utrolig dejlig fornemmelse, men vi gik ud og vaskede os selv og regnslaget i badeværelset.
Mens vi stod i badet, tog hun en badehætte af gummi og kælede for min pik med. Og selvom den var øm efter sidste tur, vrikkede den grådigt. Så tog hun badehætten og trak den for mit ansigt, så jeg kun kunne indånde gummilugten, og sikke en ståpik, det gav mig. Det var i sandhed en dame, der kunne mere end den lille tabel på det erotiske område.
i var blevet tørret, gav hun mig en ældre, mælkehvid, halvstiv plasticregnfrakke på, der var utroligt ophidsende mod min hud, og stak selv i et par lange, røde gummistøvler, helt nye. Så tog hun sin røde lakregnfrakke på, og vi gik ind i soveværelset.
Dér lagde hun mig på sengen, og lagde sig selv ovenpå, men omvendt, så mine kinder var klemt fast af støvlernes duftende gummi. Lakregnfrakken hang ned over mit ansigt, og hendes kusse var lige over min mund. Mine hænder klappede hen over hendes bagdel gennem lakregnfrakken.

"Slik min kusse, slemme, liderlige dreng!" stønnede hun, og jeg lod min mund og tunge udforske denne, for mig nye og uprøvede erotiske leg. Hun stønnede højt mens jeg slubrede, og hurtigt fik jeg hendes safter i munden. Det havde jeg aldrig smagt før, men det gjorde mig ufatteligt liderlig, og så mærkede jeg, at hun suttede min pik.
Inden jeg kunne kontrollere noget, sprøjtede jeg en ladning ind i munden på hende, og fik selv en tår erotik i min mund. Jeg drak begærligt, suttede og sugede og slikkede, og hun jamrede sig i sin vilde ophidselse, lige til hendes safter vaskede mine læber igen. Så sank hun sammen ved siden af mig.

Min pik var øm som den aldrig havde været før.
Hun kravlede rundt og puttede mit hoved ind til regnfrakkens skulder.
"Bliver du her i nat?" spurgte hun, og jeg besvarede med et langt kys, mens hun knugede mig ind til sig.
"For resten, er den rar at have på?" spurgte hun, og trak ud i den plasticregnfrakke, jeg stadig havde på. Det var den, så jeg måtte gerne beholde den på, bare jeg passede på ikke at ødelægge den. "Hvordan har du det med at have dametøj på?" spurgte hun. Jeg måtte svare, at det havde jeg aldrig prøvet. Men det skulle jeg prøve næste dag!
Vi lagde regnfrakkerne ved siden af os og faldt i en træt søvn i hinandens arme, damen og mig.
Min sidste tanke var, at jeg elskede denne dame, der var 3 gange min egen alder.
 

Fortsættes HER