LÆSERNES EGNE NOVELLER

Den plasticbegejstrede©

Fra min læretid 2
Har du ikke læst det tidligere afsnit kan du gøre det HER

Resumé:

Som 18-årig var jeg i lære som elektriker, og en dag kom jeg ud til en dame midt i 50'erne, der skulle have lavet en ny stikkontakt i køkkenet. Hun boede alene i en stor gammel villa, og det endte med at hun præsenterede mig for sex med regnfrakker. Efter en heftig fredag aften sov jeg udmattet sammen med hende.

Det var lørdag, og jeg vågnede og spekulerede på, om jeg havde drømt det hele. Men så hørte jeg en puslen fra køkkenet og duften af kaffe og friskbagt brød. Det var Hende. Damen. Pludselig kom hun ind og så mig vågen. "Godmorgen" sagde hun og spurgte hvordan jeg havde sovet. Jeg svarede som sandt var som en sten, og hun sagde, at der var morgenmad om lidt, hvis jeg ville i bad først.
Jeg luskede ud i bad, lidt skamfuld over min vilde erotik dagen før. Men da vi sad ved morgenbordet forsvandt min skamfuldhed, da hun fortalte mig om sit liv.

Hun hed Marianne (ja vi havde slet ikke sagt vores navne endnu) og havde været gift i 34 år med en dødbider af en mand, der faldt mere og mere til flasken inden han døde for 5 år siden. Hun var blevet gift som 18-årig fordi manden havde været et kvaj ikke passet på, og havde nu altså en søn på 38 og en datter på 35.
Hold kæft, tænkte jeg, 2 gange min egen alder!

Da sex havde været noget rodsammen i en stinkende brandert, havde hun haft mere og mere afsky for det i ægteskabet, og det havde passet hende glimrende at manden i sin tiltagende drukkenhed kunne mindre og mindre.
Efter hans død havde hun skabt sig en ny tilværelse, der indebar lækkert tøj, hun ikke tidligere havde haft råd til. Manden havde dog inden sin død betænksomt skrabet en mindre formue til side, og den gjorde nu hendes liv godt. Hun havde bl.a. købt et par regnfrakker for at have en til hver lejlighed og påklædning, og dér havde hun fundet ud af hvor lækkert det var at røre ved.
Nysgerrighed havde drevet hende til pornobutikker, hvor hun fandt blade om sex i lak og gummi, og det havde givet hende ny fornøjelse ved sex. Og så var jeg kommet ind i hendes liv som et forfriskende pust, hun var lykkelig for. Hun kyssede mig, og jeg følte mig pludselig mere voksen end de 18½ jeg var.

Efter morgenmaden gjorde hun sig i stand og vi tog ind til Frederiksberg, hvor der lå en spædende forretning med regnfrakker. Den hed Lemnitz, og var som en Aladdins Hule for mig. Hun viste og jeg følte, og mærkede en betydelig bule i bukserne. Hun købte et stort Børmax-regnslag vævet inderside og plasticbelagt yderside i et grønt flammende mønster, og en frakke af nylon med gummi på indersiden. Foran var et stort trekantet stykke der kunne knappes ud når man skulle cykle. Og så gik vi i  Havemanns Magasin og spiste frokost.
Bagefter tog vi ind til Anva på Axeltorv, hvor der var en stor afdeling for regntøj. Mine bukser var nu ved at blive for små!
Hun købte et smart sæt i nærmest skotskternet regnfrakkestof, men der var jakke og shorts ligesom dem, Daimi havde haft på i Cirkusrevyen sammen med Dirch. Hendes havde bare været rødt. Og så købte hun 2 regnfrakker i almindelig, halvgennemsigtig plastic.
Derefter fandt hun to forklæder også i regnfrakkestof eller voksdug. Nu kunne jeg snart ikke holde mig længere for liderlighed.

På vejen hjem købte hun noget mad med hjem, og vi tog forbi en bager. Klokken 15 var vi hjemme (hos hende) og fik en tiltrængt kop kaffe med en flødekage til.
fter pakkede hun ud og begyndte at "gå mannequin" i nyanskaffelserne, mens min pik dunkede mere og mere.
Til slut tog hun den ene plasticregnfrakke på og bad mig klæde mig af og tage den anden på. Imens gik hun ud i køkkenet.
Da hun kom ind havde hun en lille skål med flødeskum i hånden, og vi gik ind i soveværelset sammen. Hun lagde et plasticbadeforhæng på sengen, og så bad hun mig smøre hendes kønsdele ind i flødeskum. Det gjorde jeg, og hold kæft hvor blev jeg liderlig af det. Hun selv lå og stønnede højlydt, og især da jeg gned lidt flødeskum ind i kussen spændte hun sig som en flitsbue.
Da jeg var færdig, bad hun mig slikke flødeskummet af. Det gjorde jeg, men hold kæft hvor min pik gjorde ondt efter at give hende hvad hun fortjente.
Allerede efter første slik bad hun mig binde hende til sengen, og det gjorde jeg dels med regnfrakkernes bælter og hendes strømpebukser. Derefter fortsatte jeg slikkeriet mens hun hylede og jamrede af den vildeste liderlighed, jeg nogensinde havde oplevet, mens hun ikke kunne gøre noget. Da jeg slikkede hendes bryster stod stritterne større end på de piger, jeg indtil nu havde kendt, og da jeg slikkede flødeskum af fjamsen hvinede hun af fryd og sprøjtede mig i munden med sine elskovssafter.
Det var mere end jeg kunne modstå, og jeg bedækkede hende med min kølle i fuld længde, helt i bund kom den, og hun skreg vildere end jeg troede det muligt. "Knep mig, du dejlige mand. Pul mig med din kæmpepik! ÅÅÅåååhhh". Det gejlede hende at bruge de frække ord, og jeg blev endnu mere vild ved at høre det.
Hun bankede sit underliv mod min pik for at suge mest muligt ind i sig, og lyden af regnfrakkernes plastic der raslede mod hinanden gjorde mig nærmest hypnotiseret.

Jeg sprøjtede min sæd op i hendes kusse, og trak pikken ud, samlede hendes bryster omkring den, og gokkede den af mellem dem, til den sprøjtede min sperm mellem hendes bryster. Med de sidste dråber duppede jeg hendes brystvorter, og nu lå hun udmattet og græd stille.

Jeg løste hende forskrækket op og spurgte om jeg havde gjort noget forkert eller om det havde gjort ondt. Men hun sagde, at det bare havde været det allerbedste knald hun i hele sit liv havde fået. Så krammede hun mig og gav mig et langt, dybt tungekys, så min trætte pikkermand dunkede af anstrengelse.

Efter denne erotiske gang gymnastik lå vi lidt og hvilede lidt sammen mellem regnfrakker og badeforhæng. Udmattede gik vi i bad, og gjorde os klar til aftensmad.
Jeg var lamslået! Jeg var vildt forelsket i denne sexbombe, der havde åbnet så mange nye døre for mig til den sexuelle verden. Jeg ville være hendes alene. Ingen unge piger ville mere kunne vække mit begær!

Da vi havde spist tog vi i biografen som "ganske almindelige mennesker", for som hun sagde, i morgen var det søndag, og da skulle vi være friske. Vi skulle jo ikke bolle hele tiden, og min halvømme pik gav hende fuldstændig ret!
Om end hendes nye, rene sengetøj i silke var ekstremt glat og ophidsende at ligge i. Sidste nat var vi jo faldet i søvn mellem regnfrakkerne efter en erotisk vulkantur.

Søndag morgen var hun igen først oppe, og lave morgenmad til os. Hun kom ind og kyssede mig godmorgen, og bad mig skynde mig i bad. Hun havde en overraskelse!

Jeg fes i bad, men opdagede til min rædsel, at jeg havde glemt at få flere rene underbukser med andet end dem, jeg tog på fredag eftermiddag inden jeg tog hen til hende. Nå jeg måtte klare mig. De var ikke så slemme endda. Men jeg omtalte problemet ved morgenkaffen, og så sagde hun som den naturligste ting i verden: "jamen du har vel meget tøj, du skal have flyttet herhen, ikke?"
Bing! Vi havde kendt hinanden mindre end en uge, og kun bollet sammen, og så dette!
Men hun havde åbenbart læst mine tanker, og sagde straks: "Ja, du behøver ikke flytte ind hos mig med det samme, selvom du skal være meget velkommen. Men lidt skiftetøj er vel i orden?"  Jeg mumlede lidt skyldbetynget et joh, hvortil hun lo: "Du skal ikke være så genert. Folk tror bare, jeg har lejet et værelse ud, og hvad vi laver, rager ikke dem, vel?" Nej det måtte jeg indrømme var meget snedigt regnet ud. Men på en måde skammede jeg mig over at være forelsket i en dame der var 3 gang min egen alder. Selvom hun ikke så SÅ gammel ud, højst dobbelt så gammel!

Men så kom overraskelsen. Vi skulle på i skoven og på Dyrehavsbakken med hendes datter på 35, og jeg skulle ikke være hverken bange eller genert. Men om jeg selv havde en herre-regnfrakke derhjemme? Joh det havde jeg da, en koksgrå, kedelig plastic-én. Det var helt i orden, for så ville hun køre forbi der hvor jeg boede, så jeg kunne hente mine nødvendigste ting, inden vi hentede datteren. Hun havde en Volvo Amazon, så vi kunne sagtens komme rundt. Vejret så godt nok lidt grumset ud, men det var da dejligt varmt.

Marianne hjalp mig med at pakke nogle ting og huskede mine sorte gummistøvler, og mit ekstra arbejdstøj, hvis nu....!

 

Fortsættes HER