LÆSERNES EGNE NOVELLER

Den plasticbegejstrede©

Fra min læretid 3
Har du ikke læst de tidligere afsnit kan du gøre det HER

Resumé:

Som 18-årig var jeg i lære som elektriker, og en dag kom jeg ud til en dame midt i 50'erne, der skulle have lavet en ny stikkontakt i køkkenet. Hun boede alene i en stor gammel villa, hed Marianne, og efter en vild weekend, hvor hun virkelig viste mig, hvad sex og regnfrakker kunne kombineres til, var jeg flyttet ind hos hende. Og jeg troede jeg nu vidste alt, og at gummi var kondomer, men jeg skulle blive klogere!

Men først var det blevet søndag, og efter vi havde hentet skiftetøj hvor jeg boede på et værelse i en villa, kørte vi ud til hendes datter, der hed Solvej og boede i Bagsværd.
Hun stod klar da vi kom, og løb ud til bilen, hvor hun lige kikkede engang. "Ja", sagde Marianne, "det er så min datter Solvej, og det er min rigtig gode ven ***!" Solvej hilste på mig som var jeg en gammel ven, og hoppede ind bagi.
Vi kørte ud og parkerede ved Posemandens Hus og gik ind i skoven alle 3. Marianne havde en stor taske, jeg bar en mindre taske samt madkurven, og Solvej havde et stort tæppe og 3 campingstole fra bilens bagagerum. Jeg bemærkede at Solvej havde en regnfrakke med over armen, lakskinnende i sort og hvid helt moderne Op-art.
Der kom et par dryp fra oven, men det stoppede hurtigt igen. Marianne sagde, at det var da godt, vi havde regnfrakker med, hvis der nu blev brug for dem.

Vi fandt en fin græsplæne og pakkede ud. Solvej havde drikkevarerne, men kun øl, så jeg tænkte, at det var da fint for en gangs skyld ikke kun at skulle drikke børnevand.
Da vi skulle til at pakke maden ud kom der lige en byge til, og vi tog regnfrakkerne på. Jeg tog min egen koksgrå, Marianne det grønne regnslag fra Lemnitz, hun købte i går, og Solvej den smarte Op-art frakke med sorte og hvide felter. Mens det regnede foreslog Marianne at vi skulle lege skjul, bare for sjov, selvom det regnede lidt, og selvfølgelig skulle jeg "være den" og give et knus hvis jeg fandt dem. Jeg stod og tænkte på deres regnfrakker, og da jeg havde talt færdig begyndte jeg at lede. Marianne fandt jeg først og hurtigt, da hendes regnslag ikke kunne skjules bag det alt for lille træ. Jeg gav hende et knus og hun gav mig et kælent kys. Det var lækkert at røre det nye regnslag, og hun luskede en hånd ned og rørte min pik gennem bukserne. En bule blev resultatet!
Så skulle jeg finde Solvej, og jeg ledte ikke længe for en hvid blank regnfrakke gemmer man ikke så let i en skov. Hun fik et knus også, og den hvide regnfrakke var utroligt ophidsende at røre ved og lugte til. Og så skulle Marianne "stå". Men jeg havde allerede "stand" i bukserne efter at have mærket de to lækre regnfrakker.

Jeg "gemte" mig bag et stort træ, men Marianne fandt Solvej først og vekslede et par ord med hende, inden hun "fandt" mig. Til sidst var det Solvej der skulle "stå", og hun fandt sin mor først inden hun fandt mig. Men uha hvor jeg var spændt på at mærke den sjove, sort-hvide regnfrakke igen, og hun skuffede mig ikke, men trykkede sig ind til mig i sit "finde"-knus. Og jeg tror nok hun bemærkede bulen i mine bukser, for "tilfældigt" ramte hendes ene hånd derned, mens den anden holdt min hånd ind mod regnfrakkens plasticlak. Uha hvor jeg rødmede!

Nå, regnen var holdt op, regnfrakkerne blev lagt i en pæn bunke, og vi spiste den medbragte mad med en øl til. Først da bemærkede jeg, at både Marianne og Solvej havde lange støvler på. Mariannes var brunt glat skind, og Solvejs var sorte lakstøvler, der passede til frakken, og kjolen, der for resten også var Op-art, den dér sjove kombination af sort og hvidt.

Da vi var færdige skulle vi lige tage en lur alle tre, og vi lagde os med mig mellem mor og datter. På én eller anden måde, så mit hoved lå på regnfrakkerne. Uha en stimulation for min buksebule, men jeg måtte hellere opføre mig ordentligt. Øllen havde gjort mig sløv så jeg sov hurtigt, men vågnede efter en halv time ved at der blev kælet for min pik gennem bukserne. Det var Marianne, der ikke kunne dy sig. Jeg blev meget genert, for sæt nu Solvej opdagede noget! Marianne sagde ikke noget, men kyssede mig forsigtigt og sagde, jeg bare skulle blive liggende, mens hun tog sit regnslag. Det lagde hun over mig, stak hånden ind og trak Fido ud, så den kunne mærke regnslagets plasticside. Det vakte den til live, og jeg lukkede øjnene i salig nydelse, mens Marianne forsigtigt masserede den. Pludselig mærkede jeg noget pusle over mit ansigt, og da jeg åbnede øjnene så jeg ind i Solvejs hvid/sorte regnfrakke. Den duftede kraftigt af plastic, og det fik min pik til at blive ekstra tyk.
Marianne åbnede mine bukser helt og trak dem ned, og lagde derefter en anden regnfrakke over mig. Regnslaget tog hun på, og så satte hun sig på min stive pik og red ganske forsigtigt. Sindssygt liderligt at ligge dér, snuse Solvejs regnfrakke og mærke Mariannes kusse ride min pik. Men så mærkede jeg mine hænder blev snøret ind til kroppen så jeg ikke kunne røre dem, og Solvejs frakke blev trukket fra mit ansigt. Det var Solvej, der tog den på, og så satte hun sig over mit ansigt med nøgen fjams, som jeg skulle slikke!

Kæft, kæft, kæft, tænkte jeg. Moderen på pikken og så slikke kusse på datteren samtidig, hvor vildt kunne det blive? Og så midt i skoven! Jeg kunne ikke røre mine arme, men mærkede begge regnfrakkerne rasle over min krop og strejfe mine hænder og mit ansigt, og da Solvej fik orgasme, sprøjtede jeg Marianne indvendigt, så hun krampede om min pik i orgasme! Jeg var fuldstændig færdig! Det her var ikke en pornobog, men virkeligheden!

Nå, Marianne tørrede mit sperm af sig selv og min pik, og så pakkede vi sammen for at tage på Bakken. Solvej vendte sig mod mig, tog mit ansigt, og trykkede et kæmpekys mod mine læber. "Nu ikke så genert" sagde hun, men det var lettere sagt end gjort. "Du er min mors elsker, men skal være min bedste ven!" Og så kyssede hun mig igen.

Vejret var nu truende, så vi gik til bilen med madkurv og det andet, og kørte om til Bakkens parkeringsplads, hvor vi let fandt en plads.

Vi gik på Bakken som 3 ganske almindelige mennesker, men vejret tvang os til at beholde regnfrakkerne på, så jeg var totalt ekset af liderlig opstemthed da vi kørte hjem om aftenen.

Hjemme hos Solvej stod hun af og takkede for turen, og hviskede til mig "og til dig for mundarbejdet", og så kørte vi hjem til mig for at hente mit arbejdstøj, for jeg skulle sove hos Marianne fra nu af, sagde hun. Jeg havde absolut intet at indvende.
Hjemme spurgte hun mig, hvad jeg syntes om Solvej. Jo, jeg kunne godt lide hende, men var genert over at have slikket hende mens jeg kneppede hendes mor. Men det skulle jeg ikke være, for Solvej havde haft en skøn oplevelse nu hvor hun var fraskilt fra en mand, der havde været voldelig over for hende, og hun derfor ikke ville blive gravid med ham.

De næste dage stod jeg op hos Marianne og tog på arbejde. Kom hjem om aftenen til duftende mad, og næsten hver aften et stille put med regnfrakker. Efter en måned sagde jeg mit gamle værelse op, hentede mine sidste ting, og fik navneskilt på Mariannes dør! Dette var Livet, og det ville jeg aldrig smide væk!
Solvej kom på besøg et par gange, og kælede lidt med mig, men ingen knald (endnu). 

Nå, jeg foregriber tingenes gang.

 

Så fortsættelse følger HER