LÆSERNES EGNE NOVELLER

Den plasticbegejstrede©

Fra min læretid 4
Har du ikke læst de tidligere afsnit kan du gøre det HER

Resumé:
Som 18-årig var jeg i lære som elektriker, og en dag kom jeg ud til en dame midt i 50'erne, der skulle have lavet en ny stikkontakt i køkkenet. Hun boede alene i en stor gammel villa, hed Marianne, og efter en vild weekend, hvor hun virkelig viste mig, hvad sex og regnfrakker kunne kombineres til, var jeg flyttet ind hos hende. Og jeg troede jeg nu vidste alt, og at gummi var kondomer, men jeg skulle blive klogere!

 

En fredag var jeg inde i byen og arbejde, og Marianne kom ind til fyraften og ventede diskret på mig. Sammen gik vi om i Sværtegade til en butik der hed Maximo. Jeg kendte den ikke, men vi gik ind, og sikke et Eldorado i gummitøj og ting.
Det viste sig, at Marianne havde bestilt en kjole i gummi. Solgul og med flæser for oven og for neden. Jeg gloede øjnene ud af hovedet, for den var enormt flot. Så opdagede jeg prisen. 1.100 kr ! Og jeg fik 2 kroner i timeløn!!! Men Marianne betalte uden at blinke, og købte et par andre ting mens jeg kikkede rundt i butikken, for jeg skulle ikke vide..!
Derefter kørte vi hjem, og jeg fik bad og vi spiste. Efter aftensmaden gjorde vi os i stand og vi tog en Taxa ind til Frederiksberg, og gik i Lorry for at se en sjov underholdning og danse. Senere gik vi på "Grock", en bar der lå ved siden af Lorry. Fik en enkelt øl, og så tog vi hjem. Hele aftenen som "pæne mennesker", hvor folk vel troede vi var mor og søn. Men vores hemmelighed var guld værd.
Hjemme tog hun alt tøjet af og den nye gule gummikjole på. Åhhh, hun var dejlig, og så bad hun mig smide alt tøjet så vi kunne "indvie" den. Jeg kneppede hende forfra og bagfra mens gummikjolen raslede, duften af gummikjolen og berøringen mod min krop bragte mig i ekstase og mindst tre gange vaskede min sperm hendes kusse indvendig. Hvor mange orgasmer hun fik, havde jeg opgivet at tælle, så hurtigt kom de efter hinanden!

Om søndagen kom Solvej, og så spurgte jeg til Mariannes søn, men han boede i Amerika med kone og to børn, så vores eventyr ville ikke blive forstyrret. Solvej havde taget sin Op-art frakke med, og viste mig en anden regnfrakke i en ru, og dog glat kvalitet, mat i farven og ligesom flammet i brune farver, omtrent som Mariannes nye grønne regnslag. Hun tog den på, og hvor sad den stramt om hende. Hun gav mig et knus så jeg kunne mærke den, og trykkede mit ansigt ind til hendes bryst, så jeg kunne indsnuse plasticlugten. Min pik ville ud og lege! Men jeg havde jo Marianne, og ville ikke være hende utro, selvom Solvejs alder var nærmere min egen, om end dobbelt så meget med 38 mod mine 18 år.

Marianne kom ind fra soveværelset, nu iført jakke og shorts i ternet regnfrakkestof, som hun havde købt i Anva, lige efter jeg havde lært hende at kende. Og i hånden havde hun den nyloncykelfrakke med gummivrang, hun havde købt i Lemnitz på Frederiksberg.
Hun bad mig tage tøjet af og være nøgen i denne frakke. Jeg rødmede, for Solvej stod og kiggede på, men adlød alligevel. Da gummi-indersiden strøg over min krop og min pik, blev den voldsomt stiv, og både Marianne og Solvej måtte lige røre den. Det blev den absolut ikke mindre af!
Marianne lukkede det trekantede stykke foran, og trak pikken ud gennem en lille åbning foroven, og strøg sine regnfrakke-shorts mod den. Den var ved at eksplodere, og jeg gav hende et kys og trykkede mig ind til hende, mens mine hænder gled hen over regnfrakke-jakken.
Solvej havde taget sin brune regnfrakke af, og var nu nøgen, bortset fra et forklæde af regnfrakkestof. Jeg var desperat af liderlighed.

Mor og datter førte mig ind i soveværelset, hvor Solvejs Op-art frakke lå klar på hovedpuden, og de lagde mig, bandt mine hænder stramt ind til nylonfrakken, så gummivrangen gned stramt mod huden, og så pakkede de Solvejs regnfrakke omkring mit hoved. Ikke se, kun mærke, og lugte plasticlugten fra frakken! Jeg kunne mærke mine safter gøre pikken våd.
Med et gled en kusse ned over min pik, og der lød et lille skrig "hvor ER den dog stor". Det var Solvej, der havde erobret min lanse. Hendes kusse var strammere end Moderens, men ganske velsmurt, og jeg stødte til mens hun red, og uden vilje skød jeg et dobbeltskud op i hende. Fuldt tryk! Hun skreg af liderlighed og jeg mærkede hendes orgasme sekundet efter.
Hun sank sammen over mig, fjernede sin frakke fra mit hoved, og kyssede mig.
Så gled hun af, og Marianne stod klar til at tørre min slimede pik af. Jeg selv var jo bundet. Og hold kæft hvor jeg nød denne hjælpeløshed.
Men nu bøjede Solvej sig ned, åbnede min regnfrakke og strøg hen over mig med både dens gummiinderside og hendes plasticforklæde. Åh min pik dunkede efter det sidste knald. Men Marianne satte sig over mit ansigt mens Solvej begyndte at sutte og slikke min pik. Jeg "gnavede galocher" og fik "pludret mikrofon", som mine lærekammerater pleje at prale med. Men for mig var det virkelighed! Lige nu.
Men jeg kunne ikke. Min stang var udpumpet, så de stod af, løste mig, og vi satte os ind med en rom & cola. Jeg uden tøj på, Marianne i det gennemsigtige regnslag og Solvej i sin sort/hvide lakregnfrakke.

Da vi havde siddet lidt og snakket, hentede Marianne en brun nylonfrakke med messingringe på brystdelen til pynt, og spændestropper ved håndledene. Den skulle jeg have på, og det var en ny fornemmelse med det glatte og anderledes nylon indvendig i denne frakke. Hun lukkede frakken, og så bandt hun mine hænder op i messingringene med spændestropperne, så jeg ikke kunne komme fri. Jeg var prisgivet, men de sad blot og snakkede lidt om deres eventyr med mig. Jeg kunne forstå, at de begge havde været erotisk forsømte, men nu havde fundet en elsker.

Men jeg elskede jo Marianne som havde introduceret mig til dette vilde liv, selvom jeg nød sex med hendes voksne datter. Ja vores alder, 1,2,3, 18, 35, og 57. Ikke til at tro, men her sad jeg. Midt i det!
Marianne afbrød mine tanker ved at hente endnu en anden regnfrakke, denne gang i nopret, blød mørkeblå plastic. Hun strøg den over mit ansigt og kælede for min pik med den. Jeg kunne ikke røre mig, så min pik rejste sig, igen klar til aktion. Solvej tog den blå regnfrakke på og trykkede sig mod mig, så jeg lige netop kunne røre den med hænderne. Lækker!

Så satte de mig på en spisestuestol, og mens Solvej holdt mig, satte Marianne sig omvendt oven på mig, og sugede mit spyd op i sit varme, våde hul. Hun jamrede og red, mens Solvej holdt mig for munden med den blå regnfrakke, der duftede dejligt af plastic. Endnu engang fyrede jeg en totalt ukontrolleret ladning af mens Marianne sank sammen i en hed orgasme.

Endelig slap de mig fri, vaskede mit lem og Mariannes skridt, og Solvej tog tøj på og takkede af for en anderledes men virkelig dejlig dag.

Marianne og jeg gik i seng, og med hendes hånd blidt på min pik, faldt vi begge udmattet i søvn.

 

Fortsættes måske.