LÆSERNES EGNE NOVELLER

Orchid©

Fredag aften

Langsomt vågnede hun op i solens skarpe lys og kiggede lidt forvirret omkring. Hvad var det lige der var sket dagen før? Hun virrede med hovedet, og langsomt kom billederne tilbage. Først spærrede hun øjnene op i vantro, og et lille, men meget tilfreds smil bredte sig om hendes læber. Hun vidste ikke om hun skulle være flov eller stolt af sin præstation – kæresten kom ind med en morgenbakke og et stort smil og kærlige øjne. Nu vidste hun at hun kunne være stolt.

Det hele startede 24 timer før…
De havde travlt og skulle ud af døren på arbejdet. Endelig fredag! Stemningen mellem dem havde været noget trykket i et stykke tid – de havde ikke haft sex i en længere periode. Det var lige som gået dødt. Hun var stresset allerede fra morgenstunden, og han var morgentavs. Lige inden de skulle ud af døren, standsede han hende og gav hende en pakke. Et hårdt blik og et kys på kinden ”vi ses”. Pakken var lille og da hun forvirret sagde farvel til ham, lagde hun den i sin taske og tog på arbejdet. På arbejdet kom en mail fra kæresten: ”gå på toilettet med pakken og åbn den – og sæt den op”. Det var et lille æg med en modtager. Med et lille smil satte hun ægget op, og gik tilbage på sin pind. Der kom en sms på hendes mobiltelefon, og hun mærkede med rislen ned af ryggen hvordan ægget vibrerede i hende. Sms’en var tom… Efter en heftig dag på arbejdet – og en masse tomme sms, glædede hun sig til at komme hjem og få ordnet den liderlighed der havde distraheret hende hele dagen.

Huset var tomt… Der var ingen hjemme. Frustreret gik hun på badeværelset for at tage sig et skyl. Her lå en stor, sort æske – og ovenpå æsken lå barbergrejet. På spejlet var der skrevet med tus: ”Du skal gøre dig klar til en aften du aldrig vil glemme. Du skal være glatbarberet, velduftende og have en lille makeup på. Når du er færdig, skal du tage tøjet fra æsken – og iføre dig det – og kun det! Du skal stå klar kl. 18.00. PS! Ægget skal på plads efter badet”.

Kl. 18 stod hun klar og trippende – kun iført en korsage, selvsiddende netstrømper og et par pumps. Han kom ind, kiggede op og ned af hende med et anerkendende blik. ”Jeg skal lige mærke efter om du har gjort det godt nok – spred benene” sagde han meget bydende. Hun gloede på ham – men da hun så blikket, kunne hun ikke andet end sprede benene. Han stak sin langfinger ind i munden på hende, tvang hende til at sutte på den – gøre den våd. Bagefter tog han hende om nakken, og fik hende til at bøje sig fremover. Uendelig langsomt kørte han fingeren fra oven mellem balderne, pressede lidt på stjerne, ned mellem læberne og gned lidt på klitten. Så tog han fat i skamlæberne og nulrede dem. Han checkede at ægget var på plads. Han havde sådanne set ikke behøvet at gøre sin egen finger våd – hun var rigtig våd. Han var tilfreds, og hun fik et kys på læberne og et lille ”hvor er du bare lækker, skat”. Han tog hendes hænder og førte dem om på ryggen og gav hende håndjern på – og uendelig langsomt trak han et blindfold over hendes øjne. Lige inden han dækkede hendes øjne til, kiggede han hende dybt og kærlig i øjnene og hviskede ”fra nu af er du mit legetøj, og jeg vil udnytte hvert et hul og revne på din krop uden hensynstagen til dig – stopordet er legoklods”. Hun mærkede at hun fik sin lange frakke på, der blev knappet.

Efter en stund i bilen, hvor der ikke var andet end Enya på cd’en – ingen anden lyd, standsede de, og han hjalp hende ud af bilen. Blidt men bestemt førte han hende indenfor – og tog hendes frakke af. Hun kunne høre blid mumlen, glas der klirrede og en pisk, der smældede.
Hun blev ført over til et kors og bundet fast, han trak ægget ud af hende – og der efterlod han hende. Langsomt vænnede hun sig til lydene: der var leg over det hele. Hun kunne høre piskene svirre i luften – kort efterfulgt af klask og støn over det hele – det hele blandet sammen med bydende stemmer, der befalede. Hun kunne mærke varmen fra en krop, der nærmede sig – og pludselig rammer en hånd hendes balde. Først den ene og dernæst den anden i et stadig stigende tempo og med stadig stigende styrke. Da balderne var blevet varme, kradsede neglende henover – hun var begyndt at blive følsom. Hun vidste udmærket godt at nu ville pisken komme, så ville hun blive bundet ned for at skulle sutte pik og derefter blive taget hårdt og brutalt – så ville det hele være overstået kort efter, og de ville køre hjem og gå i seng.

Men pisken kom ikke. Hun blev igen efterladt alene på korset. Hun mistede tidsfornemmelsen og kunne næsten ikke stå stille af ren liderlighed – alle andre fik en masse ud af aftenen, men ikke hun. Han strøg hende blidt over skulderen, og gav hende et kys i nakken – lige der hvor hun gøs allermest. Han knappede korsagen op og tog fat i hendes bryster. Først blidt og så hårdere – og til sidst nulrede han hendes brystvorter hårdt. Så kom pisken! Men ikke blidt som hun var vant til. Nej, den kom svingende med kraft og ramte hende hårdt og bredt over den ene balde. ”Du får 20 slag – og jeg vil høre dig tælle. Hvis du tøver eller tæller forkert, starter vi forfra” kom det fra kæresten. Ups! Den var straks værre – han vidste godt at hun havde svært ved at gøre andet end at adlyde tavst hans ordre, når hun først var i den verden. Mens piskeslagene haglede ned over hende, kæmpede hun en brav kamp for at tælle højt og rigtigt. Det lykkedes hende! Hun var lykkelig – for det begyndte at svie godt på balderne. ”Sikke’n smuk rød farve du har fået – hvor var du dygtig” sagde han hvorefter han lod sine fingre dyppe i koldt vand og kørte hen over hendes balder. Kontrasten var ved at få hende i knæ.

Hun kunne ikke undgå at høre den brummende lyd fra dildoen – uhm, det skulle blive godt at få lov til at komme nu. Hun havde jo været dygtig og havde ikke stønnet eller jamret på noget tidspunkt. Han startede ved hendes klit, og lod den køre rundt om – og derefter kørte han den meget langsomt op i hende. Hun forsøgte at gå i knæ så den kunne komme op og gøre sit arbejde for hende, men han havde opdaget det. Klask, og hun fik et slag over den ømme balde – ”stå stille”, kom det fra ham. Han forbarmede sig over hende, og pirrede hende med dildoen. Da han hørte at hun var ved at komme, standsede han og trak dildoen ud af hende – og gik fra hende. Hun måtte bide sig i læben for at standse eder af frustration som hun havde lyst til at skrige efter ham.

Igen fik hun lov til at stå efterladt uden at kunne gøre noget for sig selv. Lydende begyndte at trænge ind i hendes bevidsthed igen – men det hjalp ikke for det var piger, der skreg sine orgasmer ud mens mændene næsten brølede deres blandet sammen med lyde af pisk, sød pinsel og stønnen.

Han bandt hende ned, og satte hende på det yderste af en stol. Hun var lettet over at komme ned og sidde - og få lidt blod til armene igen, og få vægten fra fødderne. Han tog om hendes skuldre og pressede dem brutalt mod stoleryggen – den var iskold. ”Du flytter ikke på dig – du skal blive siddende” sagde han, mens han bandt hendes hænder bagom stolens ryg, og spredte hendes ben over kanten og bandt dem fast, så hun slet ikke kunne samle benene. Han kyssede hendes bryster, bed i brystvorterne mens han hev hendes hoved bagover ved at hive hende i håret. Han lod tungen glide op af halsen og ind i munden på hende – kyssede hende for første gang vådt og heftigt. Han gled fra munden rundt i hovedet på hende – hun forsøgte at få ham til at stoppe, men han holdt bare endnu mere fast i håret. Han slap hende, og gik fra hende meget kort. Da han kom tilbage tog han fat i hendes bryster og begyndte langsomt at sætte klemmer fast ved siden af brystvorterne – 3 i hvert bryst, så huden var spændt ud. Han hev fat om hendes hofte, så hun kom næsten ud på stolekanten med skødet.

Nu kom hendes favorit: hjulet med piggene – han startede ved hendes ankler, kørte op af låret, hen over maven og ned af det andet lår. Han spredte hendes ben mere, og begyndte at køre over skamlæberne med den. Uh, det var godt – hun jamrede og stønnede ”Åh, ja!”. ”Det vil jeg ikke høre på nu” sagde han, og gav hende en mundknebel på. Så startede han forfra – endnu langsommere end før. Og denne gang kørte han hen over de bløde brystvorter som var blevet meget mere følsomme med klemmerne rundt om. Ned af armene og tilbage til skamlæberne. Det var første gang at han havde brugt den i så lang tid og hun nød hvert en lille pig, der borede sig ind i huden på hende. Hun var så klar til at blive taget hårdt, og det skulle helst være nu – hun kunne lige rykke sig så meget på plads at hun vidst at han sagtens ville kunne tage hende med magt nu hvis han ville. Hun sukkede dybt, da hun mærkede hans krop mellem sine ben.

Han kunne lige så godt have væltet hende på stolen – så stort et chok fik hun, da hun mærkede isterningen på sin klit og langsomt bevægede sig ind mellem skamlæberne og op i hende. Det gjort sindssygt ondt og hun prøvede at skubbe isterningen ud med sine skedemuskler – uden held. På samme tid begyndte piskeslagene at ramme hendes inderlår og kusse. Først bestemt – så hårdere og hårdere. Han tog klemmerne af hende, suttede hendes bryster og piskede dem så de blev mørkerøde. Det hele var så intenst at hun troede at hun skulle besvime. Han holdt en pause, hjalp hende med at løfte hovedet op og tog mundkneblen af hende og tilbød hende lidt vand. Da hun havde drukket, spurgte hun ham om hun ikke nok kunne få lov til at komme en gang? Nu havde hun jo båret rundt på ægget det meste af dagen – og hun kunne mærke frustrationen begyndte at blive til vrede. Hun fornemmede at han smilede – og var lige ved at eksplodere da han gav hende mundkneblen på igen.

Han bandt hende op, og lagde hende på en briks. Hun ville have beklaget sig over at den var for kort. Dels ragede hendes røv ud over kanten, og dels lå hun med hovedet bagover, men hun kunne ikke sige noget. Så hørte hun kæderne klirre – nogle ramte gulvet med et brag, andre klirrede i luften. Hun fik manchetter på anklerne – han hev i dem for at checke at de sad ordentligt. Og kort efter lå hun med benene i luften, så spredte som hun nu kunne. Han nev i hendes ene brystvorte – og hun tog automatisk hånden op til den anden. Han mumlede noget med at det skulle hun ikke have gjort, tog fat i hendes arme og bandt dem fast under briksen. Langsomt lod han sine fingre glide hen over hendes krop – hun kunne mærke at han nød at se hende udstillet på den måde. Helt klar til at blive brugt i alle huller.

Noget vådt ramte hendes klit – og hun mærkede hans fingre gnide væsken rundt mellem læberne og ned til numsen. Blidt og vådt førte han en finger op i hendes lille hul – han kneppede hende først blidt med en finger og bagefter lidt hårdere med 2 fingre. Han førte den oppustelige buttplug op i hende og pustede den op, så hun virkeligt kunne mærke at hun var fyldt ud. Derefter tog han dildoen i det andet hul og kneppede hende længe med den – men han blev ved med at sige til hende ”Du må ikke komme”, ”du må ikke komme” og han hørte hvordan hun kæmpede imod. Da han kunne se på hendes krop at der næsten ingen vej var tilbage, sagde han med en blid men bestemt stemme ”Nu må du komme” – og orgasmen bragede ud i hele hendes krop. Hun skreg bag mundkneblen og hun rystede. Da han mærkede orgasmen stilnede af, bandt han buttpluggen og dildoen fast med reb – hendes ben blev snurret fast om kæderne så hun ikke kunne trække i dem, gik over til hendes hoved, og løftede det, så hun kunne hvile det. Hans kys regnede ned over hendes ansigt samtidig med at han roste hende. Hun fik en tår vand, og de sad stille lidt sammen.

Langsomt lod han hendes hoved falde bagover, strøg hende over kroppen og sikrede sig at buttpluggen og dildoen sad hvor de skulle. Han lod tungen glide hen over hendes klit, mellem skamlæberne – nappede lidt i dem. Sådan blev han ved indtil han kunne høre at hun atter var klar til at lege lidt mere. Han startede vibratorerne i både buttpluggen og dildoen mens han slikkede hende på kanten af endnu en orgasme. Lige som hun var ved at komme, stoppede han – tog dildoen ud af hende, men lod buttpluggen være, og gik over til den anden side, trak sit tøj af, og pressede sin ikke helt stive pik ind mellem hendes læber. Hun åbnede straks munden og lod tungen sno rundt om hovedet og glide langsomt hen over skaftet på ham. Hun nød at mærke han blev hård, at mærke hans puls banke på siden af skaftet og mærke at han fyldte mere og mere i hendes mund. Han begyndte blidt at kneppe hende i munden, nive i hendes brystvorter og trænge sig dybere og dybere ned i halsen på hende. Så lod han pisken falde lige på kussen af hende på samme tid som han stødte sig ned i hende. Hendes spjæt og gurglen var virkeligt noget der fik ham tændt, så han gav hende et par piskeslag til. Hendes mund blev udnyttet – og nu kunne hun mærke at han pressede sig så langt ned i halsen at hun fik svært ved at trække vejret. Uh, det var så godt – og det gjorde ondt. Han standsede med pisken, bøjede sig lidt forover så han kunne nå hendes klit. Hun var så våd! Han jog 2 fingre op i hende og kneppede hende lidt med fingrene, mens hun legede med hans pik med hendes tunge. Han tog dildoen og kneppede hende hårdt mens han også kneppede hende i munden. Da han kunne mærke at hun ville komme igen, pressede han sig ned i halsen på hende så hun ikke kunne få vejret – og lod hende komme. Da de største bølge havde foretaget sig i hendes krop, trak han sig ud så hun atter kunne få vejret, og bandt hende op.

Han vendte hende om med røven lige i vejret, og fandt en rigtig hård pisk. ”Du skal have 2 slag for at næsten få mig til at komme”, sagde han med sin hårde stemme. Og slagene faldt over hendes røv med buttpluggen i mens hun talte slagene. Hun havde svært ved at bevare koncentrationen nu – den vibrerende buttplug og pisken sendt hende videre til et univers hun endnu ikke havde oplevet. Safterne løb ned af lårene på hende, og hun kunne mærke at endnu en orgasme var på vej. Hun stønnede højlydt, og ved lyden af det, standsede han ved det 16. slag. ”Hvad var det?” spurgte han. Da hun ikke svarede, tog han fat i hendes skamlæber og satte et par klemme fast, mens han sagde: ”Når jeg spørger dig om noget, skal du svare. Er det forstået?”. ”Ja”, svarede hun – godt ærgerlig over at hun ikke nåede at komme. Klemmerne nev hårdt og hun kunne mærke hvordan det dunkede. Hun hadede klemmerne – og det vidste han. ”Nu ved du hvad, der venter hvis du ikke er sød, min skat?” sagde han med en lidt blidere stemme. Hun svarede ”Jo, det ved jeg” med det samme – vel vidende at hvis hun blindt adlød ham, ville han ikke lade klemmerne sidde for længe. ”Vi starter forfra – og du tæller højt og tydeligt – og du må selvfølgelig ikke komme”. Så startede han forfra – 1-2-3-4-5. Uh, der var langt, men hun gennemførte det stønnende og med klar stemme. Han aede hende over de nu meget røde balder. Uendeligt blidt førte han dildoen op i hende, og begyndte at kneppe hende – han behøvede ikke at vente i lang tid førend han kunne høre at hun var på vej. Lige før hun kom, tog han hurtigt og sikkert klemmerne af, og følelsen sammen med at hun blev kneppet af en dildo og havde en vibrerende buttplug i røven sendte hende så langt væk at hun helt mistede fornemmelse af sted – hun mærkede kun hvordan orgasmen rev hende i tusind stykker og samlede hende igen på den mest smertefulde og frydefyldt måde hun nogensinde havde oplevet.

Inden hun helt havde fået vejret, mærkede hun at han tog dildoen ud af hende, og trængte dybt ind i hende. Og langsomt pustede han lidt mere i buttpluggen til hun begyndte at jamre om at nu var det nok. Med et hårdt greb om hendes balder, tog han hende hårdt og brutalt – hev i hendes hår så hendes hoved røg bagover, mens han kneppede hende – han kunne mærke den vibrerende buttplug og hendes hul var uendeligt stramt, næsten som en jomfrus. Der gik ikke lang tid før han kunne mærke hvordan det hele rykkede sig sammen i pikken – hun var ved at komme, og han kæmpede for at holde ud. Så kom han - store tykke stråler sendte han af sted mens han næsten brølede.

Langsomt kom de til sig selv. Hun var øm, brugt og meget træt. ”Hvor var du god, min skat”, hviskede han til hende, mens han fjernede alle manchetterne. Hun var så færdig at hun slet ikke kunne samle sig om noget, og overlod det hele til ham. Han gav hende tøj på, og hjalp hende med skoene – og gav hende frakken på. Hun kiggede på ham – og lagde godt mærke til det lune blik og det stille smil han sendte hende. Stille – og uden ord – gik de ud til bilen, og kørte hjem i stilhed. Da de kom hjem, smed hun tøjet på gulvet, og tumlede direkte i seng.
 

… Orchid