LÆSERNES EGNE NOVELLER

Eriket©

Fru Larsen

Det var lørdag morgen, jeg og min mand John sad og læste Berlingeren i total stilhed. Børnene var på lejr, og vi sad nøgne og uvaskede under en housecoat i køkkenet og drak formiddagskaffe. Vores labrador-retriever Molly, kom søvnigt ud til os og slikkede John på hånden, som for at sige, at den godt ville ud og morgenluftes. 

Den puffede lidt til Johns morgenkåbe, og pludselig mærkede han et slik på spidsen af sin pik.

Det gav et sæt i manden – og i det samme sagde konen:

Molly er for resten i løbetid John, prøv lige at se hvor hævet dens hundekusse er! Prøv at stryge den hen over ryggen så skal du se. Jeg gjorde som hun sagde – og se, halen kom helt hen til siden og lidt væske piblede ud af hendes kusse samtidig med at hun klynkede lidt.

John gned lidt med fingeren hen over hundens bagindgang og straks begyndte hun at bakke hen mod hans hånd.

Hun er smadder liderlig sagde Birte, hun trænger til en hanhund!

Jeg prøvede at stikke min pegefinger op i hendes kusse som åbnede sig mere og mere. Det havde en vis virkning på min pik og selvom jeg og Birte havde haft en vild nat hvor vi gennemkneppede hinanden kunne jeg mærke en begyndende erektion i stangen.

Birte førte sin hånd ned imellem sine lår og ømmede sig: John, jeg er ikke meget værd i dag – jeg er meget øm i både kusse og røv, så du får ikke noget fisse i dag. Jeg (John) gik ned på knæ og gned min hastigt voksende pik mod tævens kusse, men selvom hunden var ellevild, kunne jeg naturligvis ikke få dyret ind i den snævre indgang.

Vi har da tit talt om at vi godt kunne tænke os nogle hvalpe på Molly, så kan du ikke ringe til fru Larsen John? Hun bor nede på vejen med Max, og han er da en flot han af samme race.

Molly blev lukket ud i haven for at tisse, og John ringede til fru Larsen.

Fru Larsen var en nydelig enke på 62 år, og et kvarter efter kom hun over med Max. Han var allerede ellevild, han havde allerede lugtet at vores tæve var i løbetid og for hen til havedøren hvor Molly stod og ventede. Vi lukkede hende ind og straks begyndte en heftig løbetur for de to hunde. Max slikkede hende bagi og Molly så da også sit snit til at snuse ham under maven. Der gik ikke mange minutter før Max hoppede på ryggen af Molly og begyndte på kneppebevægelser – først fra siden, så lidt forfra – det så lidt dumt ud.

Det hele foregik i vores køkken hvor fru Larsen havde sat sig på køkkenbordet og fulgte løjerne meget nøje.

Pikken er jo ikke engang ude af hylsteret, bemærkede Birte. Næh sagde John – det kan Molly da ikke få megen glæde af.

Da fru Larsen hørte ordet ”pikken” gik der ligesom et lille stød igennem hende – men hun sagde ingenting.

Er den stor fru Larsen, altså hundens? Jaeh, jeg ved ikke hvad jeg skal sammenligne med!

Den er vel ikke så stor som en mandepik – men som en stor drengs pik, sagde Birte!

Den er ret lang stammede fru Larsen, og i det samme så hun at Molly var begyndt at slikke på den lille røde spids der kom til syne hos Max.. Nu sker der sgu noget sagde John, Molly vendte enden til og så kom Max på ryggen igen.

Det er rigtigt liderligt at se på – hvad mener du fru Larsen? Fru Larsen sad lidt uroligt og svarede jaeh… Du bliver da liderlig ikke? John sad og fumlede med sin pik – og fru Larsen kneb lårene sammen – Det gør da et vist indtryk! Lad bare vær’ fru Larsen, du bliver hamrende liderlig!

Fru Larsen førte hånden ned til sit skridt og stirrede vildt på John, som hev lidt frem og tilbage i sin kæp.

Hundene var ved at komme i gang og John sagde: Fru Larsen kan du ikke gelejde Max’ pik på plads? Du kender jo hans ynglekæp bedre end os.

Den ældre dame var blevet lidt rød i hovedet men fik dog fumlet Max’ jern på plads i tævekussen.

Birte sad og gned lidt i sin egen kusse men sagde: Åh man bliver så liderlig men min kusse er altså meget øm.

Da fru Larsen var nede på knæ for at styre hundepikken, benyttede John lige lejligheden til at lade hånden glide ind imellem fru Larsens lår. Han kunne mærke hun var våd, og da trusserne ikke sad alt for stramt fik hånden lige strejfet dusken.

Fru Larsen gav et lille støn, og spredte benene lidt mere fra hinanden.

Birte rettede sit blik stift på hundene som nu pulede løs, og sagde: Du må godt låne John fru Larsen, jeg kan ikke klare hans dunkedyr – men det kan du.

Fru Larsen stønnede – ja, jeg trænger så forbandet lige nu. 

John løftede hendes kjole lidt op – jamen så kom da min søde – han hev trusserne lidt til side i skrævet og stak en finger op i hendes opsvulmede kusse.

Åhhh det er så skønt – du må ikke holde op!!

Vil du have lidt mandepik fru Larsen? Jahhh kom med den – nu!

Hundene peb lidt og Max’ knude var ved at blive banket ind i Mollys kusse. Fru Larsen smed alle hæmninger – tog trusserne af og skrævede hen over stolen hvor Jon sad med en ordentlig javert, stiv som en jernstang!

Hun hev kusselæberne til side og sænkede sig langsomt ned over den blåpandede kæp.

Den var lidt snæver, og kom ikke helt op – men da hun var helt uregerlig varede det ikke længe før den var begravet til skaftet.

Åhhh pul mig John – bank den ind og åhhhh ud så jeg kan mærke den åhhhhh helt op i livmoderen.

John tog kjolen af op over hovedet og greb fat i fru Larsens bryster – de hang noget, men da han fik knebet hende i brystvorterne begyndte hun at stønne rigtig højt – uhhh det er skøøønt.

Nu kom Birte også på banen – hun kørte sin stol hen ved siden af de to pulere – spyttede på sin pegefinger og begyndte at lire fru Larsens klit.   

Hun var vild fru Larsen – hun var næsten ikke til at holde, og flere gange sagde John: Pas på pikken ikke rammer ved siden af!

I er dog de mest åhhhhh liderlige mennesker jeg kender åhhhh – nu var fru Larsen ved at mærke orgasmen komme. MERE PIK råbte hun MERE PIK – HELT OP I FISSEN MED DEN!

John kørte med rolige tag pikken ind og ud – men pludselig mærkede han en skylle ud over pikken. 

Fru Larsen jamrede – vred sig JEG KOMMER NUUUUUU!

Max var færdig – og de to hunde stod med rumpen til hinanden fastlåst af knuden i tævekussen!

Fru Larsen havde fået vejret igen og sad og småkneppede på Johns lår. Orgasmen var dæmpet lidt.

Ihh hvor var det dejligt John og Birte! det var bare det jeg sådan trængte til – men hvad er alt det væske på gulvet?

Det kommer sgu’ fra dig fru Larsen – det var en ordentlig skylle!

Hvad med mig, sagde John – jeg fik da ikke fyret kanonen af!
Fru Larsen! sagde Birte, du er nødt til at slikke pik på John, det plejer jeg at gøre!

Jamen det er så dejlig at have ham oppe i kussen!
Jeg gnider dig lidt på klitten mens du sutter, sagde Birte!

Modstræbende lettede Fru Larsen sig og greb fat i Johns halvstive pik. Jeg har aldrig suttet pik før – det kunne min mand ikke li’!

Du skal bare sutte sagde John.

Hun lagde sig på knæ foran John og snusede til kæppen! Den lugter da ikke godt – men da Birte begyndte at slikke hende bagfra – glemte hun alt om lugten og slikkede og suttede og småbed.

Hundene var kommet fra hinanden og havde lagt sig til at sove! De var helt udmattede.

Birte slikkede rundt om klitten tog den i munden og sugede ind og ud af munden, fru Larsen vred sig og kunne ikke koncentrere sig om pikslikkeriet. Birte rejste sig og gik ind i soveværelset, og John sagde: Erna! (det hed fru Larsen) jeg har lyst til en baghyler! Jamen, så kom dog, sagde Erna!

John gned først lemmet op og ned og rundt lige ved kussens indgang – men Erna tiggede om at få det lange og tykke lem op NU!

Birte kom med en lille vibrator, satte sig på sin stol med benene oppe – og begyndte at snurre sig i sin ømme fisse. John kneppede mere og mere voldsomt, Erna nød hans nossers klasken mod sin klit, og stønnede mere og mere: GIV MIG SÅ SÆDEN! Ja, Ja uhhh den er lige ved at komme.

John satte hastigheden op – Erna hylede, og nu var Birte også begyndt at trække vejret tungt.

Vil du have spermen i munden ahhhh eller hvad! sagde John – han trak sin pik ud af Erna med et svup, Erna vendte hovedet – åbnede munden - og med en knurren strintede han en ordentlig stråle sperm ud over Erna – lidt i munden og noget i håret. Birte kom jamrende henne i stolen, og efter at Erna havde gnedet som en rasende på sin klit – kom hun også og nød en skøn lang orgasme.

Da de alle havde fået vejret – brød snakken løs: Det er det skønneste jeg har fået sagde Erna, kan vi ikke gøre det engang imellem. Jo, sagde John – hvis Birte må være med, eller andre for den sags skyld!

Alle tre snakkede, fik en kop kaffe, og Birte sagde: John du har da kun sprøjtet én gang, du plejer at få mindst 2 udløsninger før du er færdig! Nå, men jeg går i bad sagde Birte!

Max var vågnet og begyndte at slikke safterne op fra gulvet, han gik også tilbage til Molly – men hun ville ikke slikkes mere og lagde halen hen over sin hundekusse.

Fru Larsen kaldte på Max: Vil du ikke slikke mors fisse? Det ville han – og medens hunden gav Erna nogle lange slik fra røvhullet og helt op ad maven, fortalte hun John at hun her på det sidste havde kneppet nogle gange med hanhunden – men at hun altid var lidt flov bagefter.

Det er da ikke noget at være flov over, sagde John, hvis pik igen begyndte at røre på sig!

Den er så god til at slikke - åhhhh nu kilder det igen i grotten sagde fru Larsen – kan din mere John?

Det kan du da se sagde John og viste sin lanse frem – med de blålige tykke blodårer.

Med et snuptag tog John fru Larsen og lagde hende op på køkkenbordet. Hun klamrede sig til ham, og mærkede endnu engang hans jern pløje sig op i hendes brunstige kusse i et langt hug.

Åhh hvor er det åhhhh dejligt – den fylder mig hel… åhhhh.

På bordet lå Birtes vibrator – den satte Erna næsten lige på klitten – og når Johns stang var næsten ude, kunne han mærke vibratoren helt ude på spidsen af pikken. Det var næsten mere end de kunne klare. De stønnede og jamrede da først Erna og lidt senere John kom i en ekstatisk orgasme!!

Birte var kommet ud i køkkenet – og sagde: Så skal I vist i bad ikke?

Åhhh Birte kan vi ikke mødes i morgen? 

Jo lad os mødes til en rigtig god middag – og så kan jeg måske også deltage i løjerne.

Læs næste afsnit HER