LÆSERNES EGNE NOVELLER


Eriket ©

Fru Larsen hjælper Holger - del 10

Del 1   Del 2   Del 3   Del 4   Del 5   Del 6   Del 7   Del 8   Del 9

Holger og fru Larsen var jævnaldrende, han var en flot mand af sin alder, men han havde også tillagt sig nogle vaner som de yngre ikke havde endnu. Han gad ikke det campingliv, han ville hellere være hjemme hos konen og gå og småreparere forskellige ting.

Da Erna foreslog ham at han kunne tage bad hjemme hos hende, slog han straks til. Det kunne jo være at hun også gav lidt aftensmad!

På vejen hjem til hendes hus, forklarede han at hvis hun troede han ville gøre det samme ved hende som de yngre, ja så tog hun fejl. Han duede ikke til voldsom sex – faktisk var han lidt impotent her på det sidste. Erna fortrød næsten at hun havde taget ham med hjem, men nu var hun jo sexmæt for en tid, og det var da bedre end at være alene.

Skulle jeg ikke lige varme lidt mad til os to, sagde hun, så kan du jo gå i bad medens jeg vasker op!

Uhh, det ville da være skønt, sagde Holger – her er da noget bedre plads end i campingvognen, og fjernsynet er også noget større!

Erna vimsede rundt i køkkenet, og fik på ingen tid stegt et par bøffer og lavet lidt salat. Åhh, hun var glad – det var hun altid når hun havde fået en god omgang sex.

Holger var et fornuftigt menneske at snakke med – og Erna nød at tale med ham. De kom selvfølgelig ind på det der var foregået i campingvognen – og Holgers impotens!

Jeg elsker sex, især passionen og ophidselsen, men når jeg skal i gang så falder kalorius!

Fru Larsen fortalte lidt om sit liv – også om den enorme interesse og trang hun havde. De spiste færdigt og Holger gik i bad. Det var sgu noget andet end badet ovre ved gymnastiksalen, det duftede rigtig dejligt.

Holger lod det varme vand skylle ned over kroppen, da Erna splitternøgen kom ud til ham. Rolig - rolig jeg skal også lige skylles efter den dejlige kneppetur ovre hos jer!

Hun kantede sig ind i bruseren – kyssede ugenert Holger, som var rigtig glad for kropskontakten.

Erna kiggede også ugenert på Holgers slappert. Den mangler da ikke noget i størrelsen, sagde hun! Næh indtil for nogle år siden var den også vild og gal. Nu er der gået lidt mere rutine i sexlivet, og det er lidt trist.

Hun hev lidt ud i hans slappe svans, kyssede den og prøvede at få agernet frem i lyset! Hvor længe er det siden den har sprøjtet? Sprøjtet, det kan man vist ikke sige – det nærmest sivede ud af den for en god måned siden! Erna lukkede for vandet og satte sig på et håndklæde på toiletsædet! Din tunge fejler vel ikke noget æggede hun – prøv lige at smage mors renvaskede kusse!

Hun spredte benene ud så han på knæene kunne slikke hendes fisse.

Hun hev ud og lidt op i skamlæberne så han rigtig kunne komme til! Ahhh, nu var hun sgu ved at blive brunstig igen. Hun kælede hen ad ryggen på Holger og kom ned imellem hans baller. Holger suttede og slikkede, men det gav et lille ryk i ham da Erna kom til at lege lidt med hans røvhul.

Uha, hvor du kan, Erna – det har ingen gjort i mange år – det kilder jo!

Nåh, jamen så må vi da have lidt creme og udforske din tarm!

Nu fik hun med besvær adgang til hans røvhul nedefra, og han begyndte selv at lave kneppebevægelser. Indimellem tog hun blidt fat i hans nosser og hev lidt ud i posen.

Du Erna, jeg kan mærke der er liv i min pik! Jahhmm, slik nu videre Holger ja – der – der, lige der!

Han følte efter nede mellem benene, og opdagede en vilter kølle der bare blev større og større!

Erna der er en ting jeg aldrig har turdet spørge mine forskellige kvinder om. Hva er dog det? Må jeg pisse på din fisse?

OK! Jeg har været ude for det der var værre. Hun stillede sig op i badekarret og trak ud i fisselæberne, KOM SÅ DIT LIDERLIGE HANDYR!

Uhhh, jeg tænder på det sagde Holger, som nu næsten ikke kunne styre sit store dunkedyr.

Han prøvede at ramme hendes kusse, men erektionen bremsede meget for strålen. Erna var med på den, bad Holger om at komme op til hende i badekarret, og viklede sine lår omkring Holgers lår. DU SKAL FÅ PIS SKAL DU – også lod hun sin urin løbe ned af Holgers ene lår.

For helvede hvor du gør mig liderlig kvinde, stønnede Holger. Erna var for længst i gang med at runke hans pik – hun ville igen, hun kunne ikke få nok. De skyllede sig hurtigt, og Erna trak ham i pikken hen til sin seng. Holger ville have den ind med det samme, han frygtede at den skulle blive slap igen, men Erna sagde: her op mellem brysterne med dyret!

Hun skulle først lige have sin dildo frem fra natbordsskuffen, dreje den op på halv – og så var hun klar til at give Holgers pik brystmassage. Hver gang han stødte frem suttede hun på pikspidsen.

Åhhh, han sad næsten på hendes bryster, og alligevel kunne hun styre sin vibrator – penetrere hans røvhul, samtidig med at hun sugede vildt på hans pik hver gang han stødte fremad.

Han øgede tempoet – bare han dog ikke fik et hjerteanfald tænkte hun. Han fik et helt forkert udtryk i ansigtet råbte åhhh, åhhhh OG SÅ SLAP HAN SPERMEN – en rimelig stor gullig klat ud på hendes hage. Han næsten græd af lettelse – men nu var Erna blevet rigtig pikgal, hun hev og flåede i dildoen, men det hjalp ikke. Hun kunne ikke komme på den måde. Hun måtte have pik – flere pikke – for og bag!

De tog tøj på – Holger var lykkelig, og kyssede hele tiden Erna. Hun var derimod utilfredsstillet, stangliderlig og kløede sig hele tiden i kussen. Hun skyndede på Holger – jeg følger dig over til campingvognen.

Hun var knap kommet ind ad døren før hun spurgte om de der tyre var til noget – røg over til en noget søvndrukken Tom, som dog hurtigt var klar over sagens alvor. Jønne gad ikke noget, han ville sove – men Tom bad hende sætte sig på ham – Hun var klar – kussen var stor – og de voldkneppede i 5-6 minutter. Tom kunne mærke at han snart var skudklar, og hviskede noget til Holger, som ellers havde travlt med at nulre Ernas bryster.

Jeg vil have dit store pikhoved i røven, snerrede Erna, så må jeg selv masturbere hullet.

Tom smurte i mangel af bedre lidt olivenolie på pikhovedet og flyttede på Erna. Langsomt kom den ind i det bageste, medens Erna klagede over det store pikhoved. Erna gned som en rasende på kilderen, medens Tom fik mere og mere fart på stødene, OG KOM MED ET RYK!

Erna lænede sig bagud – spredte benene og onanerede voldsomt – og så var det at Holger kom med noget i et håndklæde med en ledning i. Han tog hendes hænder væk fra kussen – spredte hendes ben og lagde tingesten lige på kendes klit. AV for h… men lidt efter - MERE MERE åhhhh… JEG KOMMMMER. Om fik hun udløsning – ja, mon ikke. DET VAR EN RYSTEPUDSER Holger havde tændt nede mellem hendes ben.

Åhhhh. Hun slyngede benene rundt om tingesten, råbte åhhhhhh – men pludselig: SLUK FOR HELVEDE!

Holger tog tingesten – og Erna så forskrækket ned på sin røde opsvulmede kusse, men alligevel med et lykkeligt, mæt smil på læben – en rystepudser uha.