LÆSERNES EGNE NOVELLER


Eriket ©

Fru Larsen og asfaltsjakket - del 9

Del 1   Del 2   Del 3   Del 4   Del 5   Del 6   Del 7   Del 8

Fru Larsen vågnede ved et voldsomt spektakel ude på vejen, hun fór op af sengen, kastede kimonoen over sig. Syv-nul-fire – det var da fandens til tid at lave sådan en larm på. Ud i køkkenet – gardinerne fra! Nåh, de skulle have ny asfalt på vejen, så larmen stammede fra en asfaltmaskine der lige var sat i gang.

Nå men nu hun var oppe kunne hun lige så godt lave noget kaffe, og medens brødet blev ristet og kaffemaskinen snurrede, tænkte hun lige sin situation igennem. Hendes venner John og Birthe var taget til Rom, og skulle feriere en hel uge – hvad skulle hun så lave i den uge? Hun plejede at gøre rent over i deres hus, hun plejede også at få tilfredsstillet sine lyster ovre hos dem. Nåh, hun gik hen til køkkenbordet og kiggede ud igen. Der var tre fyre til at betjene maskinen – en yngre og 2 lidt ældre mænd. Det var en sommermorgen, og allerede varmt – og gutterne havde kun arbejdsbukser og en halvbeskidt undertrøje på kroppen.

Fru Larsen pressede sit underliv ind mod køkkenbordskanten – av den var skarp – hun gik op på tæer, og pressede igen skambenet op over bordkanten. Mmmmm – nej det gav sgu ingen lettelse i hendes krop. Hun stirrede igen ud på de halvnøgne mænd ved maskinen så deres muskuløse arme og skuldre, og forestillede sig hvad de monstro havde i bukserne. Uha hun var ved at blive liderlig – klokken syv-seksten! Det var ikke godt.

Da klokken blev ni – havde hun ordnet alt i huset – luftet Max og læst aviserne. Hun gik ud til sjakket, som nu var kommet noget længere ned ad vejen.

”Kunne I ikke trænge til en tår formiddagsøl, råbte hun til sjakket. De kunne selvfølgelig ikke høre noget for larmen, så hun gik ind – hentede 3 pilsnere, og afleverede dem til den yngste af mændene.

De nikkede som tak, standsede maskinen, uden at slukke den, knappede øllerne op – hilste på fru Larsen, og hældte øllet i halsen.

Øv, hun kom ikke rigtig i kontakt med gutterne på den måde.

Da det var frokosttid, og fru Larsen havde været ude at handle, så hun at mændene gik forbi hendes hus, og videre hen til en lille vendeplads på en vej lidt længere væk.

Hun tog sin hund Max, og gik hen til vendepladsen, hvor hun nu kunne se de tre mænd spise deres mad opad en campingvogn.

Mændene genkendte fru Larsen, sagde endnu engang tak for øl og kom i snak.

Bor I så her alle tre, spurgte Erna!

Ja fra mandag til torsdag. Men så tager jyderne også hjem klokken 15.

Tom hed den unge mand som ikke var jyde, 36 år boede nede på Lolland, men var sjældent hjemme, havde ingen forpligtelser og havde været i asfaltsjakket i 5 år.

Jønne og Holger var de gamle 54 og 61 år – begge gift og boende i Kolding-området.

Hvad laver du så i weekenden Tom når du ikke tager hjem? Spurgte Erna.

Jeg går i byen efter damer, grinede han!

Ja, mon ikke sagde de to gamle – han er ikke til at vække mandag morgen når vi skal i gang, han er helt flad efter sådan en weekend.

Vil du ikke se vores ydmyge domicil, sagde Tom? Joh, svarede Erna og gik ind i campingvognen.

Der var 2 senge, og så kunne man fjerne bordet og slå en tredje seng ud i midten.

Der er ikke plads til ret meget, og da slet ikke noget privatliv sagde Erna, men hvad med badefaciliteterne?

Vi går i bad henne på skolen!

Ja især Tom, han går ofte i bad både morgen og aften.

Ja, svarede Tom, her om sommeren bliver man jo lidt svedig om natten!

De to gamle smilede og Jønne sagde: især når man i den grad savner en kvinde, så skal der lidt håndarbejde til! Prøv lige at mærke under hans dyne fru Larsen!

Fru Larsen tog hånden ind under dynen, medens Tom blev lidt flov.

Jamen stoffet er helt stift – fy, sagde fru Larsen drillende – du ligger jo og onanerer, det er jo indtørret sæd – sig mig vasker I ikke jeres sengetøj? Joh, hver anden uge svarede de gamle, men han spiller pik uafladeligt.

Nu begyndte det at summe i fru Larsens underliv. Lugten og synet af de muskuløse og svedige fyre havde tændt hende gevaldigt.

Nå, vi må se at komme videre med arbejdet sagde Jønne, men tak for snakken – vi giver en øl til fyraften fru Larsen, sagde Tom og kløede sig i skridtet.

Der var jo hele fire timer til, og Erna havde allerede en kolossal kløe i kussen.

Hun gik hjem med Max og ventede på at klokken skulle blive seksten.

Da det endelig blev fyraften, var hun der på pletten – og de sad ude i havemøblerne og fik et par øl.

Snakken gik efterhånden livligt, og da mændene en efter en klædte sig om, lod de døren stå åben, så fru Larsen både kunne se det ene og det andet – Holger havde lagt sig ude på en madras og sov snart sødeligt, men Tom vendte sig direkte mod fru Larsen da han klædte om – og svingede med lemmet samtidig med at han sagde: Hva’ sir du så fru Larsen, han var tydeligvis stolt af sit ynglejern.

Fru Larsen gispede lidt, rømmede sig og sagde at den var ganske nydelig – men at hun da havde set dem der var større.

Den bliver helt automatisk større hvis du kæler lidt for den, sagde Tom – og fru Larsen var ikke sen til at gå ind i vognen, tage fat i dyret, og brutalt trække forhuden af pikken.

Av for satan, kan du ikke gøre det lidt mere gelinde? Jønne kom ind – smed bukserne tog svansen frem og vaskede den efterhånden noget halvstive kølle i den lille campingvask.

Fru Larsen, hva’ sir du til den her! Uh.. Erna tog med den anden hånd fat om Jønnes pik og gokkede stille op og ned, samtidig med at hun sagde til Tom: Hvis jeg skal røre ved din pik, så skal du lige vaske den først! Tom var som et lyn henne ved campingvasken, men Erna var allerede godt i gang med at sutte på Jønnes stive javert.

De to mænd begyndte uden protester at tage tøjet af Erna, og samtidig benyttede Tom sig af situationen da Ernas bukser var på vej ned af benene til at lade håndfladen stryge ind imellem Ernas lår. Åhhhh, hvor det kilder Tom – stik lige et par fingre op i grotten!

Hun stønnede lidt, vendte hovedet og så overrasket Toms pik i fuld størrelse. Hold da op et agern du har, hun stønnede igen – og Jønne måtte igen bevæge sin erigerede pik hen i nærheden af Fru Larsens mund.

Erna var nøgen nu, og de to mænd begyndte at slikke og kysse fru Larsen, samtidig med at de lagde hende forsigtigt op på campingbordet. Åhhhh, jeg trænger til PIK sagde Erna stønnende. NU!

Jønne dirigerede sin pik hen til Ernas mund, samtidig med at Tom stod med dunkedyret lige ud for Ernas fisse. KOM NU MED D… samtidig med at hun havde munden fuld af Jønnes stav.

Tom satte sit store pikhoved lige ved revnen der gav lidt modstand, men med et hørligt plop røg den ind. Erna rystede af indestængt liderlighed og ville køre kussen nærmere hen til ham. Så nu er du spiddet råbte Tom, samtidig med at han i et hug pløjede lansen helt i bund. Campingbordet rokkede, men Jønne var utilfreds: Du sutter jo ikke en skid sagde han og runkede kæppen op og ned.

Jeg kan ikke koncentr… Åhhhh Tom bank den op… hårdere – uhhh det store pikhoved gør mig helt vild!

Kan det snart blive min tur, råbte Jønne! Uhhhh, vent lige, skreg Tom samtidig med at hans møbelbanker jog ind og ud af Ernas efterhånden pjaskvåde kusse. Tom strammede ballerne holdt næsten stille – og gav så los, pikken spjættede, Tom hylede, og den opsparede cremede sperm flød ud af pikhovedet, samtidig med at han nærmest faldt ind over Erna.

Fru Larsen var lige ved at komme, så da Tom hev sit slappe lem ud af kussen, skreg Erna ophidset: Jønne kom nu med din hestepik – og få mig til at komme!!

Jønne tog det mere roligt, og selvom Erna roterede vildt på bordet, og gned heftigt på kilderen, så gled Jønnes pik langsomt ind i det spermfyldte kussehul.

Erna var nu helt oppe at køre og skreg MERE PIK – MERE PIK! HELT OP MED DEN!

Tom var helt færdig, og svedig, og gik ud af campingvognen, medens Jønne nulrede Ernas klit med tommeltotten, samtidig med at han stille og roligt gennemkneppede Erna.

KOM NED OVER MIG, JEG VIL MÆRKE DIN KROP snerrede Erna febrilsk, bid lidt i mine brystvor…. åhhh ja åhhh ja den er lige op over uhhh…

Det klaskede hver gang Jønne stødte til, og Ernas hoved kom længere og længere ud over bordkanten.

Erna rejste sig med besvær op fra bordet og klamrede sig heftigt ind til Jønne. Han stod næsten stille, klemte Ernas baller nedad over jernet, og medens han mærkede hendes bækkenbund trække sig sammen KOM HAN med et par tilbageholdte grynt. Erna huggede hælene i hans ryg, og småklynkede, og han fornemmede hendes orgasme komme bølgende 2-3 gange. Så blev der stille!

Puhh, hvor var det dejligt sagde hun – ja, og svedigt sagde Jønne. Du er da den mest liderlige kvinde jeg har mødt. Åhh, det var så skønt, sagde Erna – I er bare nogle dejlige tyre!

Imens de tog tøj på, kom Holger ind: Hva fanden foregår der, hele campingvognen rystede lige før!

Ja, hva tror du Holger? Gæt engang!

Fortsættes HER