LÆSERNES EGNE NOVELLER


Eriket ©

Fru Larsen på 1. sal i swingerclub - Del 6
Del 1   Del 2   Del 3   Del 4
   Del 5

Erna var lidt mat i benene, da hun gik ud for at lede efter John og Birte.
De er oppe på første, sagde nogle af gæsterne, og ganske rigtigt, John og Birte sad på hver sin side af en ung pige, der ikke så for glad ud.

De var nøgne alle tre, og pigen sukkede og sagde: Det er da skide dejligt alt det I gør ved mig, men hvornår får jeg orgasme?

Det har du nok allerede fået, sagde Birte, men du er ikke rigtigt med, og du giver dig heller ikke rigtigt hen.

Fru Larsen bemærkede Johns store stive kølle og ikke mindst pigens opsvulmede røde kusse.

Hvad siger du Erna? Hvordan får vi hende til at høre englene synge?

Erna hilste på den unge pige, der hed Line, og spurgte hvordan hun havde det når hun blev slikket.

Oh, det er dejligt, men jeg bliver ikke ligesom færdig!

OK John, kan du ikke starte med at slikke Line på ryggen, ganske let, og Birte du slikker hende på brysterne også ganske let!

Det gik de i gang med, og Erna kredsede med tungen omkring Lines skamlæber. Pigen nød det og forsøgte også at tungekysse John, der havde placeret sin erigerede møbelbanker mellem pigens baller.

Erna kørte videre med slikningen, cirklede rundt om tappen, stak tungen lidt ind, sugede kilderen helt ind i munden og ud igen – det rykkede lidt i Lines krop, men på et tidspunkt sagde John: Kan vi ikke bruge jacusi’en inde ved siden af. Som sagt så gjort - de bar den smukke hen til jacusien, og gik sammen ned i det dejligt varme vand.

Her stod de alle fire tæt sammen, og Birte førte Line hen til en kraftig vandstråle, og holdt hende således at den varme stråle ramte lige på kilderen.

Line gav sig: Av det er for voldsomt, den molesterer sgu da helt min kusse!

De tog hende lidt væk fra strålen, men pludselig ville Line derhen igen.

Ahhhh, det kilder så dejligt sagde hun medens hun svingede sin kusse fra side til side, så vandstrålen kun var ud for kussen et lille øjeblik.

Så begyndte hun at køre kussen op og ned langs vandstrålen, man kunne ligefrem se klitten dingle i alle retninger. Er det den stærkeste stråle? sagde Line, nu tydeligt gal i kussen. Nej denne her er der mere kraft på sagde Erna, som netop var begyndt at mærke sin orgasmes komme!

Line gik hastigt over til den stærke stråle, satte kussen næsten helt ned til strålerøret, og jamrede åhhhh, det kilder helt vildt, det er skide skønt, hun blev helt glasagtig i øjnene og hylede ja, ja åhhhh, det går for mig, hun kørte sin opsvulmede fisse op og ned som en rasende, og jublede NU, NU åhhhh, jeg kommer, jeg kommer arrrgghh. Pressede lårene sammen med nogle ordentlige spjæt!

Hun slap strålen, klamrede sig til John og græd og snøftede: Ej hvor var det fantastisk, sådan en skal jeg prøve en anden gang. Åhhhh hvor er min fisse dog mørbanket!

Erna hev voldsomt ud i sine fisselæber og lod vandstrålen ramme lige på klitten, og også hun kom med et ordentligt hyl, kun Birte var ikke med, men sagde at hun ville hjem inden det blev for sent. De skulle trods alt op og på arbejde næste dag.

Hvad med mig, sagde John – det var sgu da en tam omgang!

Kan pigerne ikke ordne dig – jeg tager hjem, svarede Birte.

Det var Erna straks klar til – kom her ned i jacusien igen, så skal vi nok ordne dig!

Erna styrede staven lige ind foran vandstrålen, men John ømmede sig bare, og sagde at han ville ha den op i et skræv – Line hva' med dig?

Nej tak, jeg er helt smadret i kussen!

Nåh, jamen så kom hen til mor her, sagde Erna, som straks gav sig til at sutte og slikke hele Johns våde krop. KOM NU MED KØLLEN!

John satte sig og Erna skrævede hen over dyret og nød knortekæppen langsomt glide helt op – hun hoppede ganske let op og ned, og blev som hun plejede vildere og vildere, John knurrede og snerrede, og da Erna strammede kussemusklerne et par gange om hans lem – kom han pustende og stønnende med hele sin ladning af varm og klistret sperm.

 

Men Line kom på banen meget senere!

Fortsættes HER

Retur til novelle-menuen

Oprettet 31.1.2006